- Köszönetek: 0
Hercule Poirot beküldte:
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Wine-nal telepítettem, az elvileg megcsinálja. Most ott tartok, hogy remekül elindul, és lehet vele játszani, csak olykor hirtelen szörnyen belaggol, ilyen 0.5 fps-re, és nem is lesz jobb, amíg ki nem lépek, és újra be. Vannak olyan pillanatok, amiket ha újra és újra viszatöltök, és ugyanazt csinálom, ugyanúgy bedöglik. Viszont ha ebben az állapotban összehozok egy mentést, és abba töltök ele, akkor jó lesz(hosszabb-rövidebb időre).
Ja és ezt csak a Tote kiegészítővel tapasztaltam. Meg volt egy másik gond, amit mr megoldottam, az is csak ezzel volt...
Hercule Poirot beküldte:
kiki beküldte:
VirtualBox-al tudsz windows-ban is tevékenykedni, ha nem zavar hogy ablak módban lesz az egész.
Üdv!
Mi a véleményetek egy újabb versenyről? Én már igencsak játszhatnék
Ajánlom a mi versenyünket is
Kedves Játékos Lelkű Hősjelöltek!
Lehetőség nyílt egy pécsi Heroes of Might and Magic klub szervezésére, ezért szeretnék minden kedves, társasági játékot kedvelő fiatalt, felnőttet és idősebbet meghívni a Klub nyílt napjaira.
Új játékosokat és hősöket, épp ugyanolyan szeretettel várunk, mint a már sok és dicső harcot megélt, tapasztalt kardvívókat!
A játék lényege, a felfedezés, bányák és nyersanyagok megszerzése, csaták megnyerése, fejlődés a hősünkkel, területfoglalás, városaink fejlesztése és menedzselése mindezt körökre osztva.
A játszmafelosztás lehet 1 az 1 ellen vagy 2 a 2 ellen is, de akár 3-an is játszhatnak.
Ez a stratégiai sorozat már 7 részes. A mi esetünkben 4 db Heroes 5 és 11 db Heroes 6 áll rendelkezésre magyar nyelven!
Egy, 1 az 1 elleni meccsre általában maximum 4 óra elegendő, a játszmák bármikor felvehetők és később folytathatók.
A klubnapok pénteki és/vagy szombati napokra, az igényeknek megfelelően lesznek leszervezve!
Számítógépet és játékot senkinek se kell hoznia (de ha szeretnél van rá lehetőség)! Egyedül fülhallgatóra lesz szükségetek.
A terem légkondicionált, tágas, ruhafogassal és étkező résszel is rendelkezik.
A teremben összesen 15db Windows 10-es számítógép található gigabites vezetékes és N-es vezetéknélküli hálózattal, 15Mb/s-os interneteléréssel.
Aki saját számítógépet, vagy laptopot hozna a saját Heroes of Might and Magic 5-6 játékával, az megteheti, mely szándékát legyen szíves előre jelezni! Ilyen férőhelyekből 3db van.
A későbbiekben tervezzük kibővíteni a játékkínálatot.
IDŐPONTOK
2017. május 20. szombat 14.00-20.00
2017. június 2. péntek 16.00-22.00
HELYSZÍN
VOKE Vasutas Művelődési Ház internetes terme - 7621 Pécs, Váradi Antal u. 7/2
BELÉPŐ A NYÍLTNAPRA
TELJESEN INGYENES!
JELENTKEZÉS
Gasz András
06-30/821-5313
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.facebook.com/FilmfanandGamer