Heroes 4 - Hõsök
  Hőstípusok  -    Hősök jellemzése  - 
| Archer | Barbarian | Death Knight | Druid | Knight | Lord | Mage | Necromancer | Priest | Sorcerer | Thief |

Archer

A hősök képei egérrel nagyíthatóak!

Anium
Ebben a korban Anuim főtanácsos kötelessége a stratégiai tanácsadásra korlátozódott. Mindazonáltal a Leszámolás óta ez a karizmatikus öreg tünde visszatért elvonultságából, hogy segítsen népének és kielégítse egy utolsó dicsőséges kaland iránti vágyát.

Avanine
Avanine mindig meglehetősen fiús volt. Gyerekként a tünde fiúkkal szeretett játszani, és ez felnőttkorára sem sokat változott. Még ma is gyerekes örömmel mászik fákra és jár túl ellenfelei eszén.

Blackdog
Blackdog sok gyanús múltbeli kapcsolattal rendelkező tünde, akit a saját népe is kerül. Mindezzel együtt hűséges a barátaihoz. Sokat utazott az évek során és sok érdekes barátra tett szert az élet minden területéről.

Callis
Callis hideg és érzelmileg visszafogott ember, jelleme jó szolgálatot tesz, amikor vadászik. Bár mások hibáinak nyers bírálata miatt kevés közeli barátra tett szert, mint ügyes íjászt sokra tartják.

Enathrae
Enathrae szülei azt remélték, hogy a lányuk egyszer majd megházasodik, és tisztes hölgy lesz belőle, de neki más tervei voltak. Gyermekkorának mesebeli erdői vonzották, és beleszeretett a tünde vadonban zajló kalandos életbe.

Erensar
Erensar a híres tünde hős, Gelu mellett tanult és harcolt, de sohasem kapott semmilyen dicséretet, bár ő úgy érezte, hogy ő a jobb íjász. Mostanára Erensar kinőtt Geru árnyékából, most már neki kell kitűnnie.

ErutanRevol
Erutan Revol felvigyázó, a Channon keleti földjeit benépesítő elf nemzeti birodalomának, Arbor'alnak elsődleges védelmezője. Nemrégiben Erutan haragra gerjedt a szomszédban élő emberek miatt, akik folyamatos jelét adták annak, hogy nem tartják tiszteletben a természetet Arbor'al határai mentén.

Fahtrim
Fahtrim rohanva menekült Erathiaból , és sok évet vándorolt, mielőtt letelepedett a tündék között. A Leszámolás alatt bátran helytállt az utolsó pillanatig, így segítve át a többieket a kapukon, ami meglepően hősies tett egy gyilkossággal vádolt személytől.

Gillion
Egy renegát, aki egyaránt volt ellensége és hőse a tündéknek, Gillion minden cselekvés előtt mérlegelte az abból eredő saját hasznát. Mostanában megváltozott és mint a természet védője komolyan veszi feladatát.

Gramin
Gramin hivatásos katona, aki rögtön csatlakozott az Erdei Őrséghez, amikor elérte a korhatárt. Szenvedélyesen kitartó népe védelmében, és hű lányához, Shaerához. Mint egyedülálló apának (Shaera anyja korán meghalt), Graminnak néha nehézséget okoz, hogy a kötelesség és az apai szeretet között válasszon.

Gwedmyr
Gwedmyr élete nagyobb részét rabszolgaként Nighon halálos alagútjaiban töltötte. Kegyetlen uraitól a Leszámolás alatt szökött meg, és megesküdött, hogy mindig felveszi a harcot az elnyomás ellen. Ha egy barlangot talál, kényszert érez, hogy átkutassa ellenség után.

Ignatius
Ignatius valamikor a Kreegan démonokat szolgálta, alkalmat keresve legendás dühének levezetésére. A Leszámolás után a hatalmas tünde gyógyítók visszaadták egészségét. Szenvedélyes dühét is kikúrálták, felismerve, hogy az terhes anyjára mondott átok következménye.

Ilia
Ilia hajlamos mindkét vitázó felet megérteni, mert szerinte mindegyiknek van valami igaza. Ez jó békéltetővé teszi vitákban, de ugyanezért Ilia sohasem ítéli el teljes szívből ellenségeit, így félő, hogy bármikor képes átállni a másik oldalra.

Ivor
Ivor büszke arra, hogy családfáját a Csendig vissza tudja vezetni. És bár nemes tünde születésű, íjász maradt -egyike a legjobbaknak- aki fajtájának nagyobb dicsőségéért harcol (persze a magáéról sem feledkezve meg). Sajnos sem AvLee lerombolása, sem javainak elvesztése nem csökkentette önteltségét.

Jenova
Jenova tisztelt és szeretett a tündék között, legtöbb nő irigységének és legtöbb férfi vágyának tárgya. De Jenova mellőzi csodálóit, hogy annak a valaminek keresésére koncentráljon, ami hiányzik az életéből. Sajnos, maga sem tudja, mi az a valami.

Kamiana
Kamina, aki hat testvére közül a legfiatalabbként úgy nőtt fel, hogy már korán megtanulta az íjat és a kardot kezelni. Mint minden testvére, ő is hazafiasan jelentkezett íjásznak - nem mintha bármi mást akart volna csinálni.

Kyrre
Kyrre minden járőr feladatra önként jelentkezik, gyakran napokra eltűnve a táborból a határok figyelésére. Vonzza a vadon magánya, ahol tanulmányozhatja a növényeket és állatokat, és sütkérezhet a békés csendben.

Lindette
Lindette kissé ütődött típus, mindig a dolgok lehető legrosszabb kimenetelét feltételezi. De íjász társai elviselik borongós természetét, mert ha a csapás bekövetkezik, ő mindig tettre kész.

LordHarke
Harke AvLee egyik nemesi családjába született, így a sorsa az volt, hogy a Tünde Udvarba kerüljön, és talán egy napon a tünde népet vezesse. Amikor belépett az Erdei Őrséghez, úgy találta, hogy szereti a csaták bonyolultságát, és sokkal tovább maradt parancsnok, mint azt bárki várta volna.

Mephala
Nem számít, hány háborút harcolt végig Mephala, mindig várta egy új, amíg már csak ímmel-ámmal vett részt bennük. De aztán jött a Leszámolás. Ma is harcol, hogy megvédje népét, de keresi a módját, hogyan tudná ifjúsága szenvedélyét újra felszítani.

Merlith
Merlith még kisfiú volt, amikor a faluja elpusztult az Erdő Őrség és az élőhalottak ütközetében. Szerencsére egy tünde katona felfedezte őt halott szülei mellett. A katona örökbe fogadta az embergyereket, és kitűnő íjászt faragott belőle.

Neska
Neska számszeríjászként éveket töltött a Erithiai seregben fiúnak álcázva, mert paraszt nők nem léphettek be a szolgálatba. Egy majdnem végzetes sebesülésnél került egy tünde gyógyító gondozásába, aki felfedte titkát, és felajánlotta, hogy szolgáljon a tünde Erdei Őrségben, ahol nyíltan harcolhat a közjóért.

Pyral
Pyral először sportíjászattal foglalkozott. Olyan hátborzongató pontossággal lőtt a hosszú íjjal, hogy a népe gyakorlatilag kényszerítette, hogy íjász legyen. Azon a napon, amikor megölte az első ellenségét, abbahagyta az íjászatot, mint szórakozást.

Ryland
Ryland, számtalan katonai ütközet veteránja, az első ( és mindmáig az egyetlen ) ember, akit a Vének Tanácsa elfogadott az Erdő Őrség parancsnokának. Néhány embere azzal tréfálkozik, hogy Ryland valójában egy halott tünde, aki emberként született újjá.

Shaera
Shaera nagyon szereti apját, még akkor is, ha Gramin néha túlzottan őrzi őt. Bár Shaerát a legnagyobb szépségnek tartják a Tünde Udvarnál, ő leginkább ragadozómadarait oktatja táncra és flörtölésre.

Shyn
Shyn ' vad-lány ' volt, aki a vadonban nőtt fel emberi kapcsolatok nélkül, míg egy tünde erdész meg nem találta. Az erdész tanította meg beszélni, íjat használni, és együtt élni másokkal, de ez a félszeg lány még mindig az erdő állatai körében érzi otthonosan magát.

Snowjay
Snowjay egyetlen gyermeke egy híres emberi királynak és egy tünde hercegnőnek, akit a király jobban szeretett, mint az életét. Számtalan költeményt írtak tragikus halálukról, ezek állandóan a veszteségére emlékeztetik Snowjayt. Ma arra törekszik, hogy megvédje az embereket szükség idején, annyira névtelenül, amennyire lehetséges.

Theritos
Theritos lehet, hogy hencegő, de a kérkedését vad küzdeni tudással támasztja alá. Ellenfelét vég nélkül gúnyolja, még ütközetben is, amíg az dühében végzetes hibát nem csinál - és akkor ő kihasználja ezt. Sajnos fennhéjázása miatt gyakran szövetségesei is meg szeretnék ölni.

Trinni
Az éles-szemü és félelmet nem ismerő Trinni már akkor is kémkedett az ellenség után, amikor nem volt elég idős, hogy íjat vegyen a kezébe. Messziről kifürkészte a csapatok létszámát és típusát, és az adatokat továbbadta szüleinek. Ma már elég idős ahhoz, hogy harci ügyességét is bizonyítsa.

| Archer | Barbarian | Death Knight | Druid | Knight | Lord | Mage | Necromancer | Priest | Sorcerer | Thief |

A leírásokért/hősképekért köszönet Shan-nak!

    ugrás a lap tetejére vissza az előző oldalraPowered by Heroes Team