Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 19 szer., 21:26 
Heroes Team

Maverick írta:
Vologya írta:
Maverick írta:
Most kapcsoltam

kihagyták a collector's edition-ömből a soundtrack-et, meg papírtokban kaptam a dvd-t -.-

Javítsatok ki ha tévedek de ezt a forgalmazónak köszönhetem?

Üdv Bátor Harcosok!

Javaslom, hogy olvasd el a híreket a főoldalon! (Jelenleg 2. hír, október 14....) Benne a válasz... Talán kiegészítésként, ahol jelezheted: support@cdv-sevenm.hu (Ha az oldalunkon keresztül rendelted a játékod, nincs teendőd, ha máshol, akkor a számlamásolatod is csatold a leveled mellé...) Baráti üdv!

köszi szépen, mostanság aludni is kevés időm van, alig vagyok gép előtt is

szal annyi a dolgom hogy írok nekik 1 kedves levelet fényképben csatolva a számlát hogy igenis azt vettem, és postázzák a hiányosságokat és kész?

Üdv Bátor Harcos!

Igen, ez a teendőd. És türelem... :) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 19 szer., 21:35 

ShurTugal írta:
De azért kicsit lehangoló hogy valakik már platina ranggal szaladgálnak a ranglistán.

Miért lenne az ?
amerikában 4 nappal előbb jött ki a game. Én melózom napközben ezért csak este meg hétvégén toltam és a lovag kampány 2. pályáján már meg megvolt az ezüst rang ... amúgy tuti beraknak majd még rangokat később ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 19 szer., 22:29 
Heroes Team

Nekem azért kicsit furcsa, hogy a Heroes-t mindenki a kampánnyal kezdi...
Én vagyok régimódi vagy mi van? Honnan tudtok ti mindenfélét a játékról, hogy a kampánypályákat nyomjátok lefelé?
Vagy könnyűn kezdtétek? Mert nem nagyon hiszem, hogy valaki nehéz fokozaton ennyi idő után lenyomja az egészet...
Én egyiket sem kezdtem a kampányokkal, hanem egy jó nagy (vicces, de ugye a megrögzött szóhasználatommal élve XL-es :)) pályán több várral is játszom, hogy megtapasztaljam az egyes specialitásokat. Utána "merek" nekiállni a küldetéseknek csak... Mondjuk a H3-ban impossible szint alatt nem is volt érdemes elkezdeni azokat, mert semennyi pontot sem kaptam a gyengébb fokozatokért - és akkor mit szóltak volna a Heroes honlapos cimborák! :lol: :lol: :lol:
Szóval, minden tiszteletem azé, aki ilyen bátor és vakmerő, hogy egyből végigjátssza az összes küldetést, de nehogy elunja magát karácsonyra... :idea:
Hali:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 19 szer., 22:52 
Heroes Team

Rang? Bahhh hagyjuk már... majd multiban ott lesz rang, de addig csak viccelődés. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 10:17 

Krityó írta:
Nekem azért kicsit furcsa, hogy a Heroes-t mindenki a kampánnyal kezdi...
Én vagyok régimódi vagy mi van? Honnan tudtok ti mindenfélét a játékról, hogy a kampánypályákat nyomjátok lefelé?
Vagy könnyűn kezdtétek? Mert nem nagyon hiszem, hogy valaki nehéz fokozaton ennyi idő után lenyomja az egészet...
Én egyiket sem kezdtem a kampányokkal, hanem egy jó nagy (vicces, de ugye a megrögzött szóhasználatommal élve XL-es :)) pályán több várral is játszom, hogy megtapasztaljam az egyes specialitásokat. Utána "merek" nekiállni a küldetéseknek csak... Mondjuk a H3-ban impossible szint alatt nem is volt érdemes elkezdeni azokat, mert semennyi pontot sem kaptam a gyengébb fokozatokért - és akkor mit szóltak volna a Heroes honlapos cimborák! :lol: :lol: :lol:
Szóval, minden tiszteletem azé, aki ilyen bátor és vakmerő, hogy egyből végigjátssza az összes küldetést, de nehogy elunja magát karácsonyra... :idea:
Hali:

Üdv!
Nos én pl kampánnyal kezdtem és persze voltam olyan bátor, hogy hardon kezdjem el... Második necro mapon bele is tört a bicskám... Onnantól kezdve levittem normálra... (ugyanis nem volt kedvem első maptól újra kezdeni és jól megfontoltan más varázslatokat kérni...) És így is sok mindent kapni érte, de főleg tapasztalatot és majd egyszer hardon is végig szeretném vinni, ha lesz időm rá... Csak akkor már tudok "csalni" egy kicsit, mert mire eljutok odáig, hogy újra játszani elég tapos lesz dinasztiám ami egy kis előnyt ad majd kezdésnél, főleg az után, hogy nagyjából ismerni fogom a pályákat meg a tapasztalataimból adódóan tudni fogom mire lesz érdemes szakosodni, ahhoz, hogy ne szívassam meg magam úgy mint először...
De a kampánnyal kapcsolatban az alap motivációm, az, hogy megismerjem a történetet amit a kedves készítők írtak nekünk... Ami eddig nekem tetszik... Személy szerint annak is nagyon örülök, hogy karakterek nagyon emberiek és, ezért a számomra szerethetőek...

Ezen kívül találtam egy bugot vagy legalábbis én annak vélem, mert a pitlordnak van egy képessége ami szerint ellen áll a tudat módosító és lépés csökkentőhatásokra... ennek ellenére lazán használható rajta a puppet master varázslat ami legjobb tudásom szerint tudat módosító :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 10:22 

ShurTugal írta:
Kicsit utána olvasva itt a fórumon, egy nagyon szép dolog a Team-től hogy egy Mugger emlékhetet beleraktak a játékba... :cry: .

Vologya Mester hét is van a játékban :D
7. hónap 2. hete. Nagyon jó :)

Szerk: Itt egy PS róla
Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára V-kony 2011 okt. 20 csüt., 11:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 11:10 

Krityó írta:
Honnan tudtok ti mindenfélét a játékról, hogy a kampánypályákat nyomjátok lefelé?
Hali:

A demóval már több mint egy hónapja lehetett "gyakorolni", hogy a bétáról ne is beszéljek ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 11:42 
Heroes Team

Jacamar írta:
Krityó írta:
Honnan tudtok ti mindenfélét a játékról, hogy a kampánypályákat nyomjátok lefelé?
Hali:

A demóval már több mint egy hónapja lehetett "gyakorolni", hogy a bétáról ne is beszéljek ;)

Okés, ezt mind elfogadom, de... :wink:
Én kb. június óta látom/játszatom az éppen aktuális teljes verziót, és mégsem gondolom, hogy mindent tudok belőle...
Persze a tesztelés alatt nem a játékélményt kellett tesztelni, ez igaz, idő meg kevés volt arra, hogy jól begyakoroljak mindent, mire élesben kijön a játék! :)
Hát mindegy, remélem, mindenki megtalálja a számítását a Heroes 6-ban, még évek múlva is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 11:44 

Találtam még egy angol szöveget!
SPOILER!
Miután megöltük Urielt Anasztáziával a Nekro kampány végén, az utána lévő üzenet angol, aztán a beszélgetés a bratyóval már magyar.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 11:58 

V-kony írta:
ShurTugal írta:
Kicsit utána olvasva itt a fórumon, egy nagyon szép dolog a Team-től hogy egy Mugger emlékhetet beleraktak a játékba... :cry: .

Vologya Mester hét is van a játékban :D
7. hónap 2. hete. Nagyon jó :)

Szerk: Itt egy PS róla
Kép

A képpel kapcsolatban... Te a könny útját jártad? Mert nekem nem Kaszper vagy ki volt a segítőm, hanem Ludmilla...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 12:14 

A második nekro kampányhoz adnék segítséget! Magam is elakadtam, pedig nem vagyok kezdő a heroes világában..a megoldás az újra specializálódás!
fel fogja ajánlani neked asszem 10. szinten..na ott a nyerő skill tömeges gyógyítás, a regen és válassz vmi pusztító mágiát én levegőt választottam ..azt ajánlom 1000-et sebzett.:) így simán kigyakod a mókust. üdv...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 12:47 

fosztogato: Igen, a könnyek útját választottam.
FoglakDuglak: Érdekes a nicked. Valamint a képességek újra osztása akkor van, amikor ráspecializálódsz az egyik útra. Azaz nem a szinttől hanem a könny vagy a vér maximális teljesítésénél jön be mindkét specifikus szinten.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 13:11 

Sziasztok!

Szeretném leírni véleményem a H6-ról, habár általában megtartom magamnak, de talán picit számít.
Előzetesben csak annyit megemlítenék, a fórumon csak idén regisztráltam és ez az első hozzászólásom, de a Heroest már régen nyúzom, és engem is a H3 fertőzött meg anno.
Ma már családapaként ugyan jóval kevesebb idő jut játszani, de haverommal néha hatalmas hot-set csatákat nyomunk, és talán 90 évesen is fanatikus leszek.
Akkor a játékról: nem tudom, hogy csinálták, csináltátok, de engem személy szerint teljesen telibe talált. Szerencsés is vagyok mert a megjelenés óta laptopon játszom és nekem minden tökéletesen, elsőre működött. Ami nekem kis gondom volt a régebbi részekben az itt mind megoldásra került. Az új terület rendszer, fejlődési rendszer, hogy én választom a hősöm képességeit, és formálom a saját szám íze szerint már kezdetektől és nem csak a felajánlottból választhatok, a 3 szintű lények és képességeik, a várban építhető épületek szerintem teli-találat. Ugyan vannak kisebb ismert hibák, de szerintem KIVÁLÓ lett!!! Köszönet a fejlesztőknek, és további kemény munkát kívánok, hogy tökéletes legyen. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Térkép szerkesztő
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 13:57 

hali

Nem lesz, vagy később lesz letölthető a pálya szerkesztő?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 14:06 

Nem igazán tartozik ide ( sőt ), de ha elindítasz egy térképet ott van egy gyönyörű kép arról hogy Asha és Elrath tépik széjjel egymást. Még ha Urgash ( akinek még szárnya sincs... gondolom ő is tud teleprotálni mint az ördögei, vagy csak úgy repkedni mint a Kirin ) volna ott megérteném de így számomra ez egy nagy kérdés hogy MIÉRT? :shock:
Amúgy pedig még csak a Nekró 3. pályánál tartok, de így hogy itthon nem csak én játszom, nagyon meglepődtem mennyivel más ha más reputációja hőssel megy az ember. Azt gondoltam hogy más taktikát kell alkalmazni valamilyen szinten, de olyan mássá teszi az egész hangulatot, meg a történetet is. Tényleg érdemes lesz egyszer végigvinni könny és vér hőssel is. :P . Kicsit sajnálom hogy eddig nem volt ilyen.

Damien: Úgy gondolom hogy ha letölthető nem is, de egy kiegészítőben biztosan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 15:27 

Értem szóval a reputációtól függően a történet is változik... =) Mondjuk eddigi megfigyeléseim alapján a könny reputációt könnyebb összeszedni, mint a vért... és van még egy olyan pozitívuma, hogy az ellenséges lények inkább elhúznak, mint harcolnának... Nekem ebből adódott a nehézségem necro második mapján is... de végül meg csináltam a vér útján az egész kampányt, de nagy hasznát vettem könny varázslatoknak és primenak is :)
Mondjuk arra is kíváncsi volnék, hogy végkimenetelt mennyire változtatja meg az eltérő reputációm...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fosztogato 2011 okt. 20 csüt., 15:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 15:27 

Aki esetleg küzködik a nekró kampánnyal: Blood vonalon gyönyörűen végigvihető! :wink: Any-nak (Anastasya) 2 varázslatra van igazán szüksége és azzal meg némi taktikai érzékkel szinte minden csata nyerhető:

1, Kolletív szenvedés, amivel az összes ellenséges egység sebződik, amikor lépéshez jut a csatában, ráadásul körönként nő is ez a sebzés, így ez nagyon erős nekrós varázslat! :)

2, Kollektív életelszívás: Bármelyik egységetekkel léptek, lőttök, az ellenségen okozott sebzés a ti életpontjaitokat tölti vissza! :wink:

Uccsó jótanács: Én a nekró 3. pályáját újra kezdtem, mégpedig taktikai okokból kifolyólag és javaslom mindenkinek a következőre odafigyelni:
A nekró hős, aki a feladat elvégzése után hozzád áll, - mindegy, hogy blood vagy tear vonalon - a következő kampánypályán is szerepel, szóval tessék őt is ezen a pályán szintkorlátra húzni! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 15:56 

Hali!

Ezekhez nem lehetne odaírni hogy Spoiler? Vagy esetleg külön topicba a kapmány végigvitelt.
Aki még nem játszik vele lehet hogy nem szeretné elolvasni a megoldásokat... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 16:15 

Végre megkaptam a játékot! Felpróbáltam a pólót és jót nevettem :D mint valami izompóló :D
Na feltelepült, húzok is játszani :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 16:31 

Találtam egy bug-ot, ha ezt egyáltalán lehet annak nevezni. Szépen hadjáratozgatom, van egy aranybányám meg kapitóliumom, és csak 2250-et kapok naponta! Kilép, visszatölt egy hetet : Lám, 5500 jön naponta. Ez gondolom egy csúnya hiba, bár az 5-ben is előfordul mégpedig "+0 arany naponta" formában. Mivel a Fekete lyuk és a Hétbetű hete eddig nem változtatott semmit, gondolom nem ez miatt volt :wink: .
Mellesleg ahogy én látom hiába "könny"-ebb egy könny hőst összehozni, a vér képességek szerintem használhatóbbak.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]