Krityó írta:
Nekem azért kicsit furcsa, hogy a Heroes-t mindenki a kampánnyal kezdi...
Én vagyok régimódi vagy mi van? Honnan tudtok ti mindenfélét a játékról, hogy a kampánypályákat nyomjátok lefelé?
Vagy könnyűn kezdtétek? Mert nem nagyon hiszem, hogy valaki nehéz fokozaton ennyi idő után lenyomja az egészet...
Én egyiket sem kezdtem a kampányokkal, hanem egy jó nagy (vicces, de ugye a megrögzött szóhasználatommal élve XL-es

) pályán több várral is játszom, hogy megtapasztaljam az egyes specialitásokat. Utána "merek" nekiállni a küldetéseknek csak... Mondjuk a H3-ban impossible szint alatt nem is volt érdemes elkezdeni azokat, mert semennyi pontot sem kaptam a gyengébb fokozatokért - és akkor mit szóltak volna a Heroes honlapos cimborák!
Szóval, minden tiszteletem azé, aki ilyen bátor és vakmerő, hogy egyből végigjátssza az összes küldetést, de nehogy elunja magát karácsonyra...
Hali:
Üdv!
Nos én pl kampánnyal kezdtem és persze voltam olyan bátor, hogy hardon kezdjem el... Második necro mapon bele is tört a bicskám... Onnantól kezdve levittem normálra... (ugyanis nem volt kedvem első maptól újra kezdeni és jól megfontoltan más varázslatokat kérni...) És így is sok mindent kapni érte, de főleg tapasztalatot és majd egyszer hardon is végig szeretném vinni, ha lesz időm rá... Csak akkor már tudok "csalni" egy kicsit, mert mire eljutok odáig, hogy újra játszani elég tapos lesz dinasztiám ami egy kis előnyt ad majd kezdésnél, főleg az után, hogy nagyjából ismerni fogom a pályákat meg a tapasztalataimból adódóan tudni fogom mire lesz érdemes szakosodni, ahhoz, hogy ne szívassam meg magam úgy mint először...
De a kampánnyal kapcsolatban az alap motivációm, az, hogy megismerjem a történetet amit a kedves készítők írtak nekünk... Ami eddig nekem tetszik... Személy szerint annak is nagyon örülök, hogy karakterek nagyon emberiek és, ezért a számomra szerethetőek...
Ezen kívül találtam egy bugot vagy legalábbis én annak vélem, mert a pitlordnak van egy képessége ami szerint ellen áll a tudat módosító és lépés csökkentőhatásokra... ennek ellenére lazán használható rajta a puppet master varázslat ami legjobb tudásom szerint tudat módosító