Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 29 szer., 21:58 
Heroes Team

Hopppppá!!

Most látom, hogy Pio valami újat tud. A főmenü háttérképe tűnt fel, és megláttam, hogy ő már az 1.030441-es verzión van. Nekem meg valamiért a closed béta verziója az 1.2.29991 van.

Pio: meséld el légyszíves miként telepítetted a játékot! :) Én elvileg uninstall-t nyomtam a régire majd az új 4,3 gigás klienst telepítettem. Kicsit gyanús volt, hogy indításkor ugyanaz történt mint a múltkor és egyből felpecselte magát 1.2-es verzióra.......

Szal?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 29 szer., 22:11 

Nimbus, a Te kliensed verziója alapján Neked továbbra is a zárt béta van fent.
Uninstalláld azt is, az Ubi Launchert is, ellenőrizd, hogy tutibiztos, 110%osan az új installert szedted-e le és azt is telepíted-e fel, nem-e véletlenül a régit.
Semmi mást nem kellett csinálni. A gu.exe-vel indítom a játékot, de az nem töltött le semmilyen patchet. Amúgy már a Launcher is másképp néz ki, mint ahogy a zárt béta alatt kinézett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 29 szer., 22:30 
Heroes Team

pio írta:
...ellenőrizd, hogy tutibiztos, 110%osan az új installert szedted-e le és azt is telepíted-e fel, nem-e véletlenül a régit...

Pio, hogy neked mennyi eszed van!!! 8) Probléma megoldva! :wink: :lol: :lol:
Érdekes... ha az új klienst teszem fel akkor minden OK! :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 29 szer., 22:39 

pio: kösz a képeket!!!!
milyen vason fut? a bétában már lehet customizálni a megjelenés részleteket? ha igen milyen részletesség mellett játszol, és ahhoz képest menniyre gyors/lassú a játék? főleg a videokari/részletek-re volnék kíváncsi, hogy kezdjek-e új kártyára spórolni :lol:
ha már említetted a várat, meg tudod erősíteni, v cáfolni, hogy kívülről (aka adventure mapon) látható-e minden épület, amit építesz?

az életerő a lényeknél elrejthető? már látom, h bizonyos szögben takarja az egységek számát... ami inkább idegesítő, semmint hasznos... mér nem a fejük fölé tették ha már egyszer?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 29 szer., 22:58 
Heroes Team

Volt a fejük felett, de onnan kérték le a lábukra és kicsinyítették le, és igen elrejthető. Adventure mapról is látszik a város fejlődése (hogy mind1ik épület látszik-e? nem figyeltem még).

Szerintem spórolni sosem árt, de azért még ne ruházz be szeptemberig új kariba, amíg nem jött ki a "végleges" verziója a játéknak. :)

Egyébként... No igen egy castle vár kinézetet a townscreenen kb. úgy képzelném el, ahogy a főmenü új képernyőjén látszik!! 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 29 szer., 23:16 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

18-an szerettek volna részt venni a publikus BÉTA teszten, de sajnos csak 4 db kulcsot kaptam, amelyet most kisorsoltam a szerencsések között. Íme a szerencsések névsora:

1. FTPocok
2. Veryape
3. Smoke
4. Sanya_HUN

Amennyiben lesz még kulcsom, akkor fogom jelezni itt a fórumon illetve a hírekben, addig elküldhetitek az UBI felhasználó neveteket és a hozzá tartozó jelszavatokat, de ígérni nem tudok semmit. Az érintettek megadott e-mail címére elküldtem a kulcsokat.

A szerencséseknek ezúton gratulálok és jó játékot kívánok! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 30 csüt., 7:44 

Ez a hír elszomorító

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 30 csüt., 8:00 

Reggel megpróbáltam leszedni a bétát , kb 80-90 %-ig el is jutott, de mire visszaértem a géphez, megszakadt a letöltés :(
Majd délután új próba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 30 csüt., 8:32 

Nekem is az lenne a kérdésem a bétával játszó szerencsésekhez, hogy a várbelsők milyenek/mennyire jók, látszik-e minden egyes épület mikor felépítjük, ha esetleg egy képet is kaphatnánk egy várbelsőről az infók mellé, azt külön nagyon megköszönném! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 30 csüt., 13:25 

Ha valakinek nem muködik a letöltést, az adja meg nekem a kulcsot, és szívesen átvállalom a letöltést és a béta tesztelést. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 30 csüt., 16:53 

Harmadszor történt az, hogy letöltés, 99 %, ott áll pár percig, és kiiírja, hogy nem sikerült letölteni, újra felveszi a kapcsolatot az oldalal.
Ötlet valakinek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 30 csüt., 18:17 
Heroes Team

Én firefoxal töltöttem, másodjára lejött simán.
Biztosan vannak még letöltésautomatizálók is talán azzal is meg lehetne próbálni.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 30 csüt., 18:38 

silver, szívesen. :)
A gépemet úgy 3 éve és 2 hónapja vásároltam (eddig úgy emlékeztem, hogy csak 2 éves, de most visszakerestem és meg is lepődtem :) ) ~110ezerért, a specifikációja a következő (csak a fontosabb alkatrészeket említem):
ASUS P5K alaplap
Intel Core2Duo E8400 (3GHz) CPU
Corsair DDR2-es 800MHz-s CL4-es memória, 4GB (4×1)
Inno3D GeForce 8800GT 512 megás videókártya gyárilag húzott (650/1900 MHz) órajellel
Oprendszer: Win7 Professional 64bit
Ha még érdekel valamilyen részlet, akkor kérdezz nyugodtan.

A játékot 1680×1050-es felbontásban játszom.
A grafikát több szempontból lehet finomhangolni hol 2 (low/high) hol 3 (low/medium/high) fokozat segítségével, ezen kívül bekapcsolható a VSync és külön be/kikapcsolhatóak a vegetáció animációi. Nálam minden High-on van és a vegetáció animációi is be vannak kapcsolva, így a játék teljesen korrektül fut, nincs akadozás. Az egyetlen helyzet, aminél látványosan belassul a cucc az a várak/fortok/dwellingek konvertálása. Ennél frakciónként más effekt van és valamilyen szinten mindegyiknél elkezd akadni, de a Haven fényeffektjénél rendkívüli mértékben. Persze ezek az animációk pár másodpercesek és elskippelhetőek, szóval ez semmiféle gondot nem okoz. Illetve szerintem ennek az oka egy bug, mert konvertálás közben eltűnik a pályáról a feketeség és miközben körbeforog a kamera el lehet látni a pálya másik végébe is akár és lehet, hogy ez akasztja így meg az animációt.
Ami nagyon hiányzik szerintem és tettem is javaslatot rá a megfelelő helyen:
- árnyékok kikapcsolása, ez a legtöbb játékban elérhető teljesítménynövelő funkció, drasztikusan meg tudja dobni a teljesítményt, ilyen nézetű játéknál ráadásul egyáltalán nem zavaró az árnyékok hiánya (vagy árnyékok helyett egy sötét paca megjelenítése), talán csak a cutscene-eknél hiányozna.
- élsimítás. Nem próbáltam, hogy nvidia driverből megeszi-e a dolgot, de játék közben talán ez az egyetlen olyan pontja a grafikának, amibe bele tudnék kötni, sokhelyütt eléggé hiányzik némi élsimítás.

----------------------------------------

Szerintem a városnézetre annyira ne másszatok rá. Jelen állapotában méltatlan a játék egészének minőségéhez, ez egyértelmű, de tutibiztos, hogy nem ez lesz a végleges verzióban. Nem tudom, hogy milyen szintű változások várhatóak, lehet, hogy csak ezt egy kicsit részletesebbé teszik és felnagyítják, lehet, hogy teljesen újragondolják, de az biztos, hogy a jelenlegi állapotot nem érdemes véglegesnek tekinteni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 jún. 30 csüt., 20:00 

Kicsit fáradtan, de elkészült elvileg az első Heroes VI béta videóm. Ami a főmenüről szól. Van mikrofonom is szóval megpróbáltam magyarázgatni is. Megpróbálom felrakni a Youtube-ra.

Paul Romero a Heroes sorozat egyik zeneszerzője rakott fel egy új videót a párizsi koncertjéről ahol mi mást :) mint Heroes VI zenéket prezentál zongorán. http://www.youtube.com/watch?v=R3SRR-qf ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=xoLyqoxi0j0

No van egy másik videó is a barbár vár zenei témája. Romero férjével Brock Summersel (Szaxofon mester) játssza el. Egyébként vele csinálta a Heroes 4 Haven témáját is amiben szintén szaxofon volt.

Jaja az én videómban elvileg azt hiszem elröpül nemsokára egy griff. :)

Most itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=96oY0AvWdyo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 30 csüt., 22:59 

valaki nézze már meg 'lécci' hogy lehet-e az adventure map-on látni minden egyes épületet, mert ha igen, akkor minek külön igazi várkép? hiszen ott van a mapon, ráadásul az egyszerűbb akkor gyorsabb... kecseke vs. káposzta :D

@pio: kösz a részletes infot, ugyanez az alap + proci majdnem (E6750@2,6G) az enyém lassan 4 éves :P
viszont csak 2 csiga mem és ATI amit nem tudok az NVidia-hoz hasonlitani mert azokat nem ismerem... Radeon HD3800
mem-et úgyis bőviteni akarok mióta én is w7 x64 mert ugye lehetne éppenséggel csak lusta voltam... a vid.kart meg inkább akkor megvárom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 30 csüt., 23:19 

Másik fórumon kértek minimum grafikás képeket, hátha itt is érdekel valakit. Minden beállítás minimumon, csak a felbontás maradt 1680×1050

Főmenü

Haven fort + Slava

Tier 2-es Haven town

Orc fort + Haven magic hős

Combat

Heal effekt + Conflux interfész

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 01 pén., 18:19 

Hehh egyre poénabb a béta. Eddig egyszer sikerült Confluxra bejelentkeznie a gépnek, azóta se jött össze újra. Egy másik érdekes történet: multiplayerben Sanctuaryval indultam...volna, ha a Sanc. Hős karakterének a képével nem ad nekem egy nekro várat egységekkel stb. És bár a graf kártyám fele annak ami kéne (és így is megy), és időnként a játék kidobott az asztalra és kilépett, ezek után már kezdem azt hinni, hogy azért a programnak is erősen köze van a random kidobásokhoz, és nemcsak a garfikus kártyám képességeinek köszönhetem ezt. A játék maga egyébként nem rossz, csak mint minden Heroesnál, itt is szokni kell az új rész változtatásait. A "kézikamerás" városnézet meg röhej. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 01 pén., 18:33 

No kész a kalandtérképet és a várat bemutató videó is. Még le kell kicsinyítenem mert vagy 24-25 perces s ezért jó sokat foglal. :) Lehet, hogy ezért a Youtubera két részletben kerül fel Heroes VI béta bemutató Kalandtérkép és városkép rejtelmei 1. rész és 2. rész címmel.

http://www.youtube.com/watch?v=cMciPPRxXvs
Heroes VI béta bemutató 2 fejezet Kalandtérkép és városkép 1 rész

Néhol van köd sajna csak a végét csináltam jól meg Xviddel és a többit véletlen MPEQ3-mal, mármint a konvertálást, s emiatt rosszabb néha a videó elején ha mozgatod a térképet s ködös lesz.
Legközelebb Xviddel csinálom az egészet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 01 pén., 22:32 

Nekem 4szerre sikerült letöltenem a gamét az oldalról. Ideje volt ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 01 pén., 23:32 

Jött ki egy új QnA a bétáról, a lényeg:

- 20000-en bétázunk
- a bejoinolás utáni azonnali crasht okozó bugot javították
- kikerült a hivatalos listája azon store-oknak, ahol bétakulcsot osztottak. Az 576 nincs rajta.
- Michael figura nem rendelhető Magyarországról
- és ami a legfontosabb, gyakorlatilag kimondták, hogy a kiadásra valószínűleg nem fognak elkészülni az új interfésszel és a townscreenekkel, szóval a megjelenéskor nagyjából az lesz a játékban, ami most is van. Emellett hangsúlyozzák, hogy a kiadás után is fejleszteni fogják a játékot. Úgy néz ki, hogy a fejesek nem akarnak több halasztást jóváhagyni a megjelenésre.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]