Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 05 vas., 2:11 

NG írta:
Ezek a hős avatarok mik?! :shock: hogy lett Tyraxorból Spartacus, Arlachból meg vmi keresztes vitéz? :)

A heroes3/data folderbe be kell másolni megfelelő méretű pcx fájlokat (egy 58x64-es és egy 48x32-es kell egy höshöz), így le lehet cserélni a portrékat. A fájlokat adott logika szerint kell elnevezni, Hp<s/l><3 számjegy><típus nevének kétbetűs rövidítése>.pcx formátumban.
s/l -> small vagy large kép
kétbetűs típusrövidítések: kn/cl/rn/dr/al/wz/hr/dm/dk/nc/ov/wl/br/bm/bs/wh
Olyan sorrendben vannak, mint pályakezdésnél az advanced opcióknál a várválasztásnál.
A 3 számjegy a hős sorszáma, a fenti sorrendhez passzol. kn: 000-tól 007-ig, cl 008-tól 015-ig, stb.
Tehát pl Orrinhoz Hpl000kn.pcx és Hps000kn.pcx kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 05 vas., 10:33 

adam771220 írta:
NG írta:
Ezek a hős avatarok mik?! :shock: hogy lett Tyraxorból Spartacus, Arlachból meg vmi keresztes vitéz? :)

A heroes3/data folderbe be kell másolni megfelelő méretű pcx fájlokat (egy 58x64-es és egy 48x32-es kell egy höshöz), így le lehet cserélni a portrékat. A fájlokat adott logika szerint kell elnevezni, Hp<s/l><3 számjegy><típus nevének kétbetűs rövidítése>.pcx formátumban.
s/l -> small vagy large kép
kétbetűs típusrövidítések: kn/cl/rn/dr/al/wz/hr/dm/dk/nc/ov/wl/br/bm/bs/wh
Olyan sorrendben vannak, mint pályakezdésnél az advanced opcióknál a várválasztásnál.
A 3 számjegy a hős sorszáma, a fenti sorrendhez passzol. kn: 000-tól 007-ig, cl 008-tól 015-ig, stb.
Tehát pl Orrinhoz Hpl000kn.pcx és Hps000kn.pcx kell.

Hja vagy ez, vagy letöltöd az ötödik elem kampányt és a hozzá tartozó fileokat, és követed az egy perces instrukciókat ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 05 vas., 18:00 

Köszi a választ, de ez már nekem nagyon bonyulult, ráadásul nem is ér ennyit az egész :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 06 hétf., 19:37 

Elozoleg veletlen kileptem, mikor irtam az osszefoglalot, de most unatkozom, igy ugy dontottem, ujra leriom megis. :roll:
Es meg hozzairok egy rovid meccset.

Sziky vs noname @ Panic /wt
Conflux (Monere) vs Tower (nem tudom mar)
Varak random, tobbi valasztva
Eslo het vegere mindenem elfogyott a nagy hajszaban, amitol elegge bepoccentem, meg 121-nel treasury-be behalt 4 nagam csicskaval, igy bedobtam a torolkozot.
GG

noname vs Sziky @ Balance /wt
Castle (Valeska) vs Dungeon (Shakti)
Az elso hetre egy realisabb celt tuztem ki ezuttal, paci+castle (nem biztam benne, hogy megint meglesz az angyal mint multkor).
2. hetre kihoztam angyalt es griffet is.
A terepem nem volt rossz, bar semmi extra. Szereztem 3 varat (amibol 2 inferno volt), kerulo utan teleporttal hazajottem, es csak 3. heten mentem kozepre, Valeska kozben nagyon jo skilleket haracsolt ossze. Azt lattam, hogy Sziky mar javaban irtotta a hive-okat, igy nem akartam utana csapatni, ugyse ertem volna el, bevettem a fovarat es egy masikat, keszultem upgradelni arkra, de itt feladta. (34 vyvern, minusz 1 hetinel tobb sereg, szoval tul sok eselye nem lett volna)
GG

noname vs Sziky @ Jebus /wt
Inferno (Marius) - Rampart (Mephala)
Az elso het felet piszkosul szarul toltam, nem mertem utni semmit, hulyesegeket leptem, stb. De aztan belehuztam, kaptam 6 impec dwellt + 1 pit dwellt, ordog nem volt. Egy fullos consba nem vittem be megfelelo mennyisegu unitot, es igy -2 devil - sok massal jutalmazott a 4 angyalon felul. 127-en mentem be kozepre, matatgattam amit tudtam.. 1 topiat fosztottam ki, ami +10 allal jutalmazott. Egy ponton lehetosegem lett volna megtamadni Sziky fohoset, de nem ertem mar el, mert felvettem egy 40 marksos dobozt. (de jo) Igy visszamentem varba, es huzodott meg egy hetet az egesz. Aztan meg voltak a reszemrol bakik, pl 0 artival tamadni a 2. topiat, meg ilyenek demonozasi kiserletekrol es extrem oletesekrol ne beszeljunk. 40 marks helyett a piteket oltek le a sarkanyok, stb. :D Szoval keso volt, benazas volt. Majd osszecsaptunk. At/defben kb. azonos ertekeink voltak, egyikunkek sem volt offence.
http://imgur.com/Hg5Uv
Alig utottunk valamit egymason, neki nem volt manaja, de volt recanter, shild, stone skin, single dispel tole, tolem shield, stone, bloodlust, curse, misfortune, majd jott volna a blind lock. Egy ideig ugy tunt, hogy lehet eselye, de elhulltak a sarkanyok, es innen mar nem volt nehez, a csata felenel, mikor mar nagyjabol latszott ki nyer, feladta.
GG

noname vs Sziky @ Spider /wt
Conflux (Monere) vs Stronghold (Jabarkas)
Irto tempot ment Monere, 2. nap mar megvolt exp. log, de 114-nel kb. 35 crusadert nem sikerult leverni, kepem nem volt loadot kerni, feladtam.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 09 csüt., 13:56 

Ha valakinek van kedve egy SoD randomhoz, ma ráérek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 10 pén., 20:21 

valaki game?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 11 szomb., 11:05 

Dave vs Csizu
Dungeon vs Castle
Shakti vs Orrin
Balance L
Elején nem haladtam rosszul,de sajnos szinte semmi nem volt a területemen.2 minimumos kripta,1 minimumos cons és 1 lich meg 1 wight dwell volt minden.Blokk horde wyvern volt,3.héten szándékoztam áttörni,mivel 2.héten még nem volt exp earthem.Elhúzódott a támadás,133 körül tudtam csak átmenni a kapun.Másik oldalon horde manticore volt,de nem jelentettek gondot.Sajna mire közel értem hozzá,már 141 lett,és hiába hoztam az utánpótlást,lényegesen több unitja volt,mint kiderült 3 dwellel és consokkal.(ő értékei 12 11 9 8 )
http://i.imgur.com/vgh4L.jpg
(Utólag loadoltam és csináltam képet,nem biztos hogy mindenből ennyi volt neki)
Jött tőle a mass haste és porrá alázott.Szerencsés volt Csizu és tökéletesen használta ki.Grat neki.

Dave vs Sziky
Rampart vs Fortress
Ivor vs Wystan
Balance L
Elején nagyon jól kezdtem,Ivorral végigszántottam a terepemet,így 2.héten terveztem kitörni.1.hét végére castle+uni lett.Második váram ramp,harmadik dungeon,mind2t elfoglaltam 1.héten.Volt egy pegasi dwellem is,így portalt is húztam.De 2.héten kezdtem folyamatosan bukni az embereket.Túl bátor voltam sok esetben,így amikor megütöttem volna lots dread knightet,6 war uni helyett csak 4 volt,30 körüli pegasi helyett csak 24,ésatöbbi.
A dreadek 38an voltak,és nemes egyszerűséggel itt elbuktam a gamét.Túl sok volt a veszteség,hiába szedtem fel kb 5 pandorát,hiába húztam Ivort level 20-ra,csak az elfek maradtak meg teljes egészében.137kor észrevettem a hive areát,de már rég elment a kedvem a játéktól,és nem is fordultam érte vissza,pedig valszeg akkor nyerek.Így továbbmentem és csatáztunk:
http://i.imgur.com/5P2Q7.jpg
(Szintén utólag loadoltam)
A hp többlet nyert,főleg hogy nálam a lehető legrosszabbkor jöttek a freezek,az idióta zombik miatt :evil: Egyébként nagy skillfölényben voltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 11 szomb., 11:43 

Elég unalmas game lett részemről semmi érdekes nem történt.

Első héten kemény 4 hössel háborúztam mivel többre nem volt szükség, annyira gyér lett terep. Nem találtam fabanyát itt lemondtam hidrarol, de még castlerol is :D ekkor megláttam 1.1.6 nal(védve), de jól is jött mivel főhőssel mentem és mellette volt 1 törp kincstár 5x30 amit gorgonjaim és wyverinek(3 szor számoltam el lépését:D) bántak. Így c+hidra első hétre meglett. Továbbiakba
naga bankba íjásszal melebe ütöttem nagat(nem állítottam vissza:D) + villám madaraknál valamiért középen hagytam lizardokat így pont elérte őket. Eltávozott összesen v 30 :D volt szerencsétlenkedés bőven:D
naga,medusa,2cripta, +2 def +1luk moral +5 archeri +10 archeri pár pandora egyik adott pénzt(5000).
Wystan 4 13 2 2 Ivor 11 12 5 6 +2 atak +2power,know
Skiljeim Exp arm,arch,pfat,water,off,pfat, basic log
4 váram volt 4 varból 1 nem adott dispelt or blesst tété :D
Csata egyértelmű volt otthon még állomásozott 150 gnul meg v 35 basi meg sok szúnyog.
GG.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 12 vas., 10:01 

Valaki party? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 12 vas., 11:54 

Ma ráérek egy meccsre, ha valakinek van kedve..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 12 vas., 15:01 

én is akarok harc valaki? ? ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 13 hétf., 13:19 

Valaki h3 most?Unatkozom :(
Gyak. a heroes2-3mon kívül semmi nem fut-.-"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 15 szer., 22:14 

Dave vs Sziky
Stronghold vs Castle
Crag Hack vs ?
Balance(vagy Panic?) L
WT
Nem sok mindenre emlékszem,csak annyira,hogy 1.héten építettem thunderbird dwellt hogy elfoglalhassam a küki dwellt,amit 21 grand őrzött.Sajna a 6 küki éppen megölt egy madarat,de így is megérte.Később találtam egy ork dwellet is de nem volt pénz hogy kivehessem az orkokat onnan.CH-val asszem 3.héten mentem be,felszedtem még pár nyersit aranyat meg egy pandorát,végül kiszedtem nagyjából mindent és elfoglaltam a dungeon várát középen,ahol megtámadott,de nagy HP fölényem volt így nyertem.

Sziky vs Dave
Tower vs Inferno
Crag Hack vs Marius
Jebus XL
WT
1.hét elején elég szarul álltam főleg hogy mindkét utam blokkolva volt,így droidokkal nagy kerülőt kellett tennem.Aztán örült a fejem mert 3 efreet meg 1 devil dwellet láttam.Egyik efreet dwellet elfoglaltam a gogok árán,devil dwellet az impek árán,a másik 2 efreet dwell közül az egyiket horde monk őrizte,amit csekkoltam droiddal és 55en voltak,így megtámadtam őket és csak 1 pit fiendet buktam(meg csali trogikat).Innentől kezdve elég sok mindent benéztem,nem nagyon részletezném de sok időt elpocsékoltam.Jedditenak feltoltam a scholarját expertre,főhősömnek is wisdomot expertre,aztán utópiában szembesültem a ténnyel,hogy hát a drága WT simán kijelzi a resu speckót de rohadtul nem tudja a spellt a kedves Jeddite barátunk...mínusz 11 efreet,következőben még -2.137nél 1 lépéssel megállt a váram előtt,én nem akartam unfair lenni és beülni a várba,így megtámadtam kint.Csatában csak az efreet meg devil stackom volt jelentős,amikkel okos fejjel meg is támadtam a 70 wyvernt,és elég hamar behaltak így elintéztem a főcsatát is szépen.Nagyon mérges voltam.

Csizu vs Dave
Dungeon vs Fortress
Styg vs Tazar
Balance L
WT
Mindkét utam le volt zárva erős blokkal de meg tudtam őket kerülni így nem kértem loadot.Elég hamar (2.nap) meglett mind3 váram.Aztán elkezdtem kipucolni a területemet,buktam pár lényt mert javarészt lövősök védték a fontosabb cuccokat.Találtam 2 consot,ki is szedtem 131nél.Sajna egyikbe vittem lizardokat is nemtom minek,így elbuktam 12-t.135nél áttörtem a blokkomat ami pack ancient behemot volt(mellettük horde mighty gorgon volt amit nem vállaltam be mivel 70 fölött voltak és teleportkaput őriztek).Nagyon hosszú csata lett,csak 3 basilisket buktam meg 1 gorgont.Tovább kiszedtem egy nagabankot meg hiveot,mikor Csizu áttört a kapun és elfoglalta mindhárom váramat és minden droidomat megölte.Visszaszereztem kettőt,de a főváramat csak az angyal+wyvern párosítással tudtam visszafoglalni,és kétfelé lett osztva a seregem ezáltal.Következő nap visszajött az ellen és megölte a főhősömet,úgy hogy több mint 90 evil eye volt nála...Nem sok esélyem volt ilyen felállással.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2011 jún. 18 szomb., 13:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 16 csüt., 19:57 

Egy újabb,lehet csemegézni:
Dave vs Csizu
Dungeon vs Tower
Damacon vs Torosar
Balance L
WT
Sokadik próbálkozás után is elállták az utat,de ezúttal csak lvl1es lények így nem zavart.Mivel kezdőhősömnél nem jött jobb,így megtartottam,a WT-ben elég erős hős lett szerintem,csóró terepen nagyon jól jön(250+100*hős szintje arany per nap,6.szinten ez már 250+600=850 arany!).Szépen haladtam előre,most kinyomtam a zenét és koncentráltam a játékra,ami egyre nehezebb volt mert egyre jobban fáradtam.De az elején alig buktam,2.héten misclick miatt meghótt a seregem 8 beholder kivételével,így loadoltunk.Damacon jó skilleket kapott:Off,tactics,armorer,earth,log,archery,path ebben a sorrendben.
133kor betörtem középre throng greater basiliskon át.Továbbhaladva nem sok érdekes volt,előttem pár pandora volt,meg Csizu 2 droidja.Mivel a főhősét nem láttam sehol,elindultam felfelé hive partyzni.Összesen 10 hiveot szedtem ki,amiből 7 minimumos volt,de így is elég sok wyvernt szedtem össze.Közben Torosar elfoglalta a főváramat,így elindultam visszafelé.145re vissza is értem,és megtámadtam a várban:
http://i.imgur.com/msJq8.jpg
http://i.imgur.com/RTzkv.jpg
A HP többlet nyert,lyuk is lett a falon így a minók is be tudtak rohamozni.Miután a wyvern horda leütötte a 30valahány gólemjét,gg-t mondott de még letoltuk.A végén megmaradtak a lövészek,harpyk,50 körüli wyvern 80 trog meg tizenvalahány minó.
Talán nyílt terepen wyvernek nélkül izgalmasabb lehetett volna. :)

Szerk.:
Ha este tízig nem jelentkezig senki heroesra,elkezdem a winfos újratelepítését 8)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2011 jún. 18 szomb., 13:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 18 szomb., 9:28 

Dave vs Mastino
Tower vs Dungeon
Neela vs Shakti
Balance L
SoD
A terepem elég jónak tűnt,2 gremlin dwellem meg tower secváram volt így lett sok master az elején.114nél kiütöttem 33 earth elemet,utána misclickeltem és nekimentem lots diamond golemnek amit nem akartam mivel tudtam hogy 40 fölött lesznek,így is lett,letoltam a csatát de a végén 4 gólem maradt,így kértem loadot :P
Viszont,volt egy nagy bökkenő.Mégpedig az,hogy miután bejártam a fél pályát,egyetlen kupac oret találtam.Az ore bánya szépen védve volt horde wyvern mögött,ami valójában a térkaput hivatott védeni...125nél 5x1 sima nagával megöltem 45 sima medusát veszteség nélkül,kemény csata volt :) Megvártam amíg ellövik a töltényt,aztán közelharcban kiütöttem őket,a hpban gyenge nagákat hátul tartva.Aztán droidnak átadtam a sereget hogy vegye be a várat.Aztán aznap elkapta a droidot Mastino és meg is ölte annak rendje és módja szerint.GGztem,de funból még letoltuk a főcsatát.Elég egyoldalú lett,mana nélkül és csak basic airral(1x ajánlotta fel a gép az airt Neelának végig,tiszta vicc :roll: )
http://i.imgur.com/aBgqa.jpg
26 mino kindje volt,statjai 8 6 6 1 nekem 5 4 5 4,középen nem volt szakadék és még 2x1 gargóm volt főcsatára(utólag loadoltam).Elnyomott egy mass slowot és bedarált,levettem vagy 14 evil eyet 3 pixiet meg 13 minot :P

Ui.:Amúgy örülnék Trunks ha nem szerkesztgetnéd a hszeimet egybe,azért mert senki nem írt ide egy hete,még hadd írjam már külön őket,hátha olvassák,köszi :roll:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2011 jún. 18 szomb., 15:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 18 szomb., 10:44 

Dave majd ird be azokat is, hogy milyen templaten toljatok, milyen jatekkal, ilyesmik. Amugy feltunoen sokat misclikelsz, javaslom huzd le az egered sebesseget. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 18 szomb., 12:53 
Heroes Team

Ha van jelentkező egy partira, MSN-en elérhető vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 18 szomb., 13:03 

noname írta:
Dave majd ird be azokat is, hogy milyen templaten toljatok, milyen jatekkal, ilyesmik. Amugy feltunoen sokat misclikelsz, javaslom huzd le az egered sebesseget. :P

Utólag beírtam ezeket is,köszi a figyelmeztetést,ált. elfelejtem :)
A misclickekről meg annyit hogy csak nem szeretek sokat szarakodni az adventure mapon :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 19 vas., 16:34 

Dreegar vs Dave random Jebus
Inferno vs már nemtudom

1. hét után feladta a meccset, talán csak annyi az érdekes hogy sikerült leverni 40 thunderbirdet, 30 archmagit, 1 devil 2 efreti meg egy pitlord dwellt 117en 10 hőssel :D

Dreegar vs Sziky random balance
Stronghold CH vs Fortess bohóc

Istentelen csöves volt a terepem, a medvét éppennhogy kiszenvedtem, castléra esély sem volt, így maradt a sima darálás a pályán, 123ra 6 váram volt, ekkor már jött elegendő bevétel hogy összekaparjam és felugráljam a seregem. 131en választhattam hogy a sivatagból Sziky felé indulok vagy a hive zónába, de nem éreztem magam annyira keménynek így a legyek felé fordultam. másfél hétig tartott kipakolni, ezalatt Sziky elfoglalta az egész mapot, a váraimat is beleértve. 211en érkezett CH, megkésve bár, de törve nem. Elértem volna a sereget és az x angyallal magányosan szomorkodó Tazart is, de inkább vártunk egy napot a normális csata érdekében.Kép

Mass slow, és minden elfogyott ami számít.

Kép

Uploaded with ImageShack.us

Amúgy ami érdekes, CH ellen Tazarral játszani olyan, mint egy közönséges hőssel Tazar ellen ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 19 vas., 17:10 

Itt kijött hogy a két player között igencsak van különbség :D de legalább kaptam képet ahogy néztem dreegar nem mindig rak reportnál.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]