Elozoleg veletlen kileptem, mikor irtam az osszefoglalot, de most unatkozom, igy ugy dontottem, ujra leriom megis.
Es meg hozzairok egy rovid meccset.
Sziky vs noname @ Panic /wt
Conflux (Monere) vs Tower (nem tudom mar)
Varak random, tobbi valasztva
Eslo het vegere mindenem elfogyott a nagy hajszaban, amitol elegge bepoccentem, meg 121-nel treasury-be behalt 4 nagam csicskaval, igy bedobtam a torolkozot.
GG
noname vs Sziky @ Balance /wt
Castle (Valeska) vs Dungeon (Shakti)
Az elso hetre egy realisabb celt tuztem ki ezuttal, paci+castle (nem biztam benne, hogy megint meglesz az angyal mint multkor).
2. hetre kihoztam angyalt es griffet is.
A terepem nem volt rossz, bar semmi extra. Szereztem 3 varat (amibol 2 inferno volt), kerulo utan teleporttal hazajottem, es csak 3. heten mentem kozepre, Valeska kozben nagyon jo skilleket haracsolt ossze. Azt lattam, hogy Sziky mar javaban irtotta a hive-okat, igy nem akartam utana csapatni, ugyse ertem volna el, bevettem a fovarat es egy masikat, keszultem upgradelni arkra, de itt feladta. (34 vyvern, minusz 1 hetinel tobb sereg, szoval tul sok eselye nem lett volna)
GG
noname vs Sziky @ Jebus /wt
Inferno (Marius) - Rampart (Mephala)
Az elso het felet piszkosul szarul toltam, nem mertem utni semmit, hulyesegeket leptem, stb. De aztan belehuztam, kaptam 6 impec dwellt + 1 pit dwellt, ordog nem volt. Egy fullos consba nem vittem be megfelelo mennyisegu unitot, es igy -2 devil - sok massal jutalmazott a 4 angyalon felul. 127-en mentem be kozepre, matatgattam amit tudtam.. 1 topiat fosztottam ki, ami +10 allal jutalmazott. Egy ponton lehetosegem lett volna megtamadni Sziky fohoset, de nem ertem mar el, mert felvettem egy 40 marksos dobozt. (de jo) Igy visszamentem varba, es huzodott meg egy hetet az egesz. Aztan meg voltak a reszemrol bakik, pl 0 artival tamadni a 2. topiat, meg ilyenek demonozasi kiserletekrol es extrem oletesekrol ne beszeljunk. 40 marks helyett a piteket oltek le a sarkanyok, stb.

Szoval keso volt, benazas volt. Majd osszecsaptunk. At/defben kb. azonos ertekeink voltak, egyikunkek sem volt offence.
http://imgur.com/Hg5Uv
Alig utottunk valamit egymason, neki nem volt manaja, de volt recanter, shild, stone skin, single dispel tole, tolem shield, stone, bloodlust, curse, misfortune, majd jott volna a blind lock. Egy ideig ugy tunt, hogy lehet eselye, de elhulltak a sarkanyok, es innen mar nem volt nehez, a csata felenel, mikor mar nagyjabol latszott ki nyer, feladta.
GG
noname vs Sziky @ Spider /wt
Conflux (Monere) vs Stronghold (Jabarkas)
Irto tempot ment Monere, 2. nap mar megvolt exp. log, de 114-nel kb. 35 crusadert nem sikerult leverni, kepem nem volt loadot kerni, feladtam.
GG