noname vs
Sziky @ Random Jebus /WT
Caslte vs
Fortress
Full random
Startbol Sandrot akartam megtenni foheronak, pack medusa queen ellen a kapott 16 harpiat gondoltam beoletem, mert ugyse kell, de 30 mana (36-os m.a.) 2 vyw, ballista, sator nem bizonyult elegnek, igy meghalt, kovi hos hat Gretchin lett, sajna penz szukeben alltam szegyen szemre, masodik varam nem talaltam, igy piacot otthon nem akartam huzni, kellett a castle+hydra, ha mar behaltam kockaztatni kellett Castle ellen, nem jott ossze a hydra es feladtam.
GG
Sziky vs
noname @ Random Jebus /WT
Fortress vs
Rampart (Clancy)
Full random
Epp a 3 uni dwellnek akartam nekifogni eslo heten, de Sziky sokadjara is beolette magat, igy feladta.
GG
noname vs
Sziky @ Random Jebus /WT
Rampart (Mephala) vs
Necro (Tamika)
Varak random, tobbi valasztva
Elso heten bezuztam 3 paci dwellt, 2 pega dwellt. Masodik heten kalandozas, dragon dwell es egy topia. Harmadik heten kezdtem huzni wyvernt (meg csomo hive-ot kiszedtem, azok melle legyen meg), meg egy paci dwell (mar 4), water melle jott anti dispel, cloack (2. heten), igy eleve erre jatszottam vegig, wisdomot nem is huztam (resu, implo lett volna). 4 heten kalandozas, meg egymas keresese, aztan focsata..
http://imgur.com/KA7hZ
..egyetlen utes nelkul.
Mikor cloack-ot meglatta Sziky feladta.
GG
Sziky vs
noname @ Random Balance /WT
(Castle - Orrin) vs
(Fortress - Wystan)
Varak random, tobbi valasztva
Keson vevodott eszre, hogy el lett baszarintva a map, nem vezetett utam csak 1 varhoz, viszont volt sok treasury es naga bank, hetvegere kis szenvedessel felhuztam mindent egy lizard dwell tarsasagaban. Watert dobott elsore, behuztam, majd meg jott earth is, path, artillery, wisdomot is huzni kellet (vs hajozas). 2. het penzszerzessel telt, hogy legyen is valami, meg kaptam megy fortresst es lizard dwellt 3. heten. 3. het hetvege fele betortem sivatagba lost hydran keresztul, de Sziky mar kipucolta azt elottem.. Igy mentem utana, de nem tudtam elcsipni. 4. heten kerult sor focsatara, ugy, hogy ove volt sivatagi resz teljesen (marmint hive area dirt-en), de ezzel elesett egy heti lenyetol es upgrade-tol, viszont en sem toltam eppen rosszul, sok volt a gyikom, 7 angyalt is szereltem 2 consbol, szal erdekes csatanak igerkezett, mikor meglattam 80 vyw-et megis szinte foldre ultem.
http://imgur.com/u21zf
Ertekek: Orrin 10 10 8 8 vs Wystan 6 13 3 4
Mass hastel kezdett, nem ert el, igy vart, tolem mass slow, majd elore. Kovi korben raalltam wyvernre egy mass bless utan, de baslilisk beadta a petrifyt, igy a gorgonok elestek az utestol, de ugyis elestek volna, mert az o angyala kovetkezett a sorban. Sziky single dispel Wyvernre, majd utotte angyalt, mikor meglatta, hogy 11-et lott ki ijaszom tavolrol a repulo gyikfajzatokbol, feladta a merkozest.
GG