Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 09 hétf., 16:31 

Toplista frissítve,ha bármilyen eredmény lemaradt, szóljatok nyugodtan.

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 10 kedd, 15:46 

(Dungeon Dace) noname vs Sziky (Tower Neela) @ Jebus / WT

Elso heten mindossze egy manti dwellt sikerult beverni, masodik heten megflageltem a szem, meduza, sarkany, es nagy seregosztas es lepesszamolassal meg 2 manti dwellt. 3. heten 4 topia, 4. heten kozep.
http://imgur.com/Pl9hl
Chainnel nyitott (fekete gomb), en implo, de ha seregem le is verte volna, resu, fire element+50% fire. Kiprobaltuk csatat ugy is, hogy feltette recantert, de ugyse jott volt jobb. Tul jo volt terepem, es ki is hasznaltam.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 19 csüt., 16:15 

(Castle - Crag) non vs Sziky (Dung - Shakti) @ BAlance / WT

Eliminacio utan egymasnak valasztottunk varakat. :)
Caitlinnel kezdtem, jott Crag bacsi.
Elso het vegere a kituzott cel az angyalka volt kicsibe, ez jo es pontos jatekkal meg is lett, igaz, igy is hajszal hijjan.
Masodik heten belefutottam eletem talan elso 6-os naga bankjaba, igy kertem egy loadot, masik naga bank 4-es volt queenekkel, igy 122-n minimalis sereggel par morallal sikerult szinte veszteseg nelkul hozni, elindultam az uton felfele, de megint sikerult elutni az idot ertelmetlensegekkel, vagy annak tuno dolgokkal, ugyanis vartam a pathfindingot sivatag elott, ami nem akart jonni sehogy. 137-nel Sziky foheroja egy sivataghoz kozeli portalon atjott es elkapta a 4 angyalos foherom.. 6000 gold banta a surrendert (itt mar volt capi is), majd a csicska hosnel levo teljes seregem bezuzta csekely vesztesegekkel... Itt tudtam, hogy nem veszett fejsze nyele az ugy meg, mert ertekekben es velhetoen harci skillekben is jobban alltam (exp. tact, off, armor, arch, earth) + exp. log. Igy ami penzem maradt bevasaroltam/eluzleteltem, es ellentamadast kezdemenyeztem, mivel 141 volt, igy nem tamadhattam meg, es csak nyomaspontra alltam, a teleportra, amin jott.. Kozben a csicska harcokban is rendre gyozedelmeskedett, igy nagy harcoknak neztem elebe.. A foheroja befutott a sivatagba, es eleg gyors is volt (sztem volt path neki), mert kiszedett egy hive-ot, meg egy 4-es consot, mielott elcsiphettem volna..
Masodik csata:
http://imgur.com/tnW1m
Ez inkabb nezett ki csatanak, mint az ez elotti meszarlas, elso korben mass wait, ijaszok lottek, majd vakitottam angyaljat, mass shield, tole lightning, tolem ice bolt, majd penzert menekult, a csicska harcokat is kezdtem megforditani rendre, varakat visszafoglalni/ujakat foglalni, igy a kocsma azt mutatta, hogy mindenben en vagyok a kiraly, hetvege fele, lattam mozogni foherojat, igy scrollbol tp haza, de nem mentem egeszen haza, hanem (nem tudom megindokolni miert) teleportra alltam megint.
http://imgur.com/42zrql&tnW1m
Eleg egal kuzdelem volt, fogytunk rendesen, aztan ezt a csatat beneztem, mert a csata vege fele nekem picivel hamarabb fogytak el egysegek, es megolt egy lightninggal. :o Elegge merges voltam, hogy megforditottam, es ennek ellenere elveszitem a jatszmat, csak fovarba kellett volna menjek, es megvarni elso hetet, ennyi lett volna a keplet. Meg le is makereztem Szikyt, de hat nem o volt a maker, hanem en voltam a *******. :D
A veg keserusege ellenere nagyon elveztem ezt a jatekot.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 22 vas., 13:43 

Ha véletlen valaki akarna hiros wt,random akkor szóljon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 24 kedd, 3:32 

non vs Sziky @ Panic / WT
Fortress - Styg vs Fortress - Tazar
Eslo meccs a panicon, full random (picig meguntuk az egyhangu varakat: ertsd fortress v stronghold v dungeon) Ezert megorvendeztetett minket ket fortressel a random generator!
Styget kaptam kezdonek, o Gerwulfot, mivel semmi jobb nemjott, igy gyurtam Styget, elso hetre nem is huztam hydrat, matatgattunk, majd nekemtamadt (vagy en neki) 3. heten talan.
http://imgur.com/V7pBT
Exp tatcicssal ugy allt be, hogy jol le tudjon tamadni, en tactics hianyaban viszonzaskepp, meg amugyis barati szeretetbol ranyomtan 4 unitra a tuzgombot, majd lotte a mass shieldet, stone skint, nagyon utni nem tudtam rajta semmit (telleg semmit), de a varazslatokat (tuzgomb, jegcsap) azt nagyon szivta. Be is oroltem vele.
Might < Magic.
GG

Sziky vs non @ Panic / WT
Stronghold - Gundula vs Inferno - Zydar
A(z) RMG ugy megvarialta a terepet, hogy faert-koert kuzdeni kellett, ami pedig meg nehezebben lenyelheto, hogy 2 het ment el miatta.
Cserebe 3 dwellert es 2 banyaert nem jo csere, ha ugyse tudsz kivenni semmit. :D Maradjunk elso hetnel, szoval megint megkaptam Zydart (romanul komuvest jelent, szoval furcsan kezeltem mindig is ezt a figurat), es mivel kezdo hosnel jobb ugyse jon soha, ugy tunt, hogy egy ujabb might vs magic osszecsapasra nyilik kilatas. Elso Het vegere efrit lett meg, es minden az alatti.
3 heten cammogtam varakat foglalgatni, de annyira nem volt penzem, hogy amellett, hogy minden felelheto nyersit eladtam, a lenyeim 1/3-at tudtam kivenni, annyi tartotta bennem a lelket, hogy kovacsoltam 40 koruli demont, ami nem sok, a varban maradt unitok szamahoz kepest, de megis valami.
Gundula megtamadott, es en hirtelen meglepetesemben nem is keszitettem kepet, 3 heti full sereggel jott, es nem hittem, de 260 csontot hozott. Jol operaltam spellekkel, de keves volt, csontokat levertem, madarakat is, 1 behemacit is, gondoltam, hatha, meg nyerhetem, de akkor lotte a resut, amit scrollbol kapott, igy nem volt mas eselyem, csak a feladas. Meglott a terepem rendesen. :(
Might and Magic > Magic
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 24 kedd, 9:49 

A 2. esetben lehet restartot kerni tudtommal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 24 kedd, 14:41 

Teki1986 írta:
A 2. esetben lehet restartot kerni tudtommal.

miért?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 24 kedd, 14:51 

Mert elvileg a template ugy generalja hogy nem vedett a fa es kobanya, szoval ha valamelyik leny blokkolja akkor masik palyat szoktunk generalni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 24 kedd, 15:12 

Tudom en azt, koszi azert. :) Gondoltam kiutom blokkot, hogy faert el tudjak menni, mire lattam, hogy ko is vedett, mar eltelt egy cirka het, nem akartam restartot mar emiatt, belementem.. Ugyis jelentekeny mennyisegben kell ujrakezdeni a jatekokat, hol itt, hol ott nem jo a dolog, es egy ido elteltevel eleg idegesito, hogy amig beindul egy party, addig sok restart kell, mar ha elsokent kezdek es jo a terepem (ertsd nem bugos), felek, hogy a keknek az lesz, ha nem, lesz, akkor masodik nap. :D
A sok profi WOG-os, WT-s programozo meg igazan belenyulhatott volna valahogy RMG-be, es/vagy irni egy scriptet vagy fene tudja, hogy ut kozelebe meg altalaban indokoloatlanul ne tegyen szornyet, csak gondolom -mint mindennel-, ezt nehezebb megcsinalni, mint mondani. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 24 kedd, 15:23 

jah ezt vágom én is, de igen megértem non-t, ha ilyenekért is restartot kérnénk, 10-böl 1 game indulna el :D Nem tudom h csak nekünk **** e de, mindig van valami. Ezen a mappon történetesen, horde gargojt, meg gogsot kellet ütni h tudjak mozdulni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 24 kedd, 15:48 

Persze nem minden egyes gond miatt kell restartot kerni, csak kiveteles esetekben, mondjuk ha csak 2. heten tudnad bevenni. :)
Amugy WT-ben elvileg javitottak rajta, nem tokeletes de jobb. Erre scriptet irni pedig nem egyszeru dolog, mivel ahhoz a terkepet kellene feldolgoznia es modositania.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 2:49 

noname vs Sziky @ Random Jebus /WT
Caslte vs Fortress
Full random
Startbol Sandrot akartam megtenni foheronak, pack medusa queen ellen a kapott 16 harpiat gondoltam beoletem, mert ugyse kell, de 30 mana (36-os m.a.) 2 vyw, ballista, sator nem bizonyult elegnek, igy meghalt, kovi hos hat Gretchin lett, sajna penz szukeben alltam szegyen szemre, masodik varam nem talaltam, igy piacot otthon nem akartam huzni, kellett a castle+hydra, ha mar behaltam kockaztatni kellett Castle ellen, nem jott ossze a hydra es feladtam.
GG

Sziky vs noname @ Random Jebus /WT
Fortress vs Rampart (Clancy)
Full random
Epp a 3 uni dwellnek akartam nekifogni eslo heten, de Sziky sokadjara is beolette magat, igy feladta.
GG

noname vs Sziky @ Random Jebus /WT
Rampart (Mephala) vs Necro (Tamika)
Varak random, tobbi valasztva
Elso heten bezuztam 3 paci dwellt, 2 pega dwellt. Masodik heten kalandozas, dragon dwell es egy topia. Harmadik heten kezdtem huzni wyvernt (meg csomo hive-ot kiszedtem, azok melle legyen meg), meg egy paci dwell (mar 4), water melle jott anti dispel, cloack (2. heten), igy eleve erre jatszottam vegig, wisdomot nem is huztam (resu, implo lett volna). 4 heten kalandozas, meg egymas keresese, aztan focsata..
http://imgur.com/KA7hZ
..egyetlen utes nelkul.
Mikor cloack-ot meglatta Sziky feladta.
GG

Sziky vs noname @ Random Balance /WT
(Castle - Orrin) vs (Fortress - Wystan)
Varak random, tobbi valasztva
Keson vevodott eszre, hogy el lett baszarintva a map, nem vezetett utam csak 1 varhoz, viszont volt sok treasury es naga bank, hetvegere kis szenvedessel felhuztam mindent egy lizard dwell tarsasagaban. Watert dobott elsore, behuztam, majd meg jott earth is, path, artillery, wisdomot is huzni kellet (vs hajozas). 2. het penzszerzessel telt, hogy legyen is valami, meg kaptam megy fortresst es lizard dwellt 3. heten. 3. het hetvege fele betortem sivatagba lost hydran keresztul, de Sziky mar kipucolta azt elottem.. Igy mentem utana, de nem tudtam elcsipni. 4. heten kerult sor focsatara, ugy, hogy ove volt sivatagi resz teljesen (marmint hive area dirt-en), de ezzel elesett egy heti lenyetol es upgrade-tol, viszont en sem toltam eppen rosszul, sok volt a gyikom, 7 angyalt is szereltem 2 consbol, szal erdekes csatanak igerkezett, mikor meglattam 80 vyw-et megis szinte foldre ultem.
http://imgur.com/u21zf
Ertekek: Orrin 10 10 8 8 vs Wystan 6 13 3 4
Mass hastel kezdett, nem ert el, igy vart, tolem mass slow, majd elore. Kovi korben raalltam wyvernre egy mass bless utan, de baslilisk beadta a petrifyt, igy a gorgonok elestek az utestol, de ugyis elestek volna, mert az o angyala kovetkezett a sorban. Sziky single dispel Wyvernre, majd utotte angyalt, mikor meglatta, hogy 11-et lott ki ijaszom tavolrol a repulo gyikfajzatokbol, feladta a merkozest.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 8:48 

Ezt hány nap alatt toltátok? :) mint vmi rapid sakkparti
Az utolsó csatánál a Castle sereg eléggé csoffadt lett :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 30 hétf., 14:04 

Ezt egy het alatt, az igaz, hogy elso ket jatek alig tartott. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 03 pén., 17:05 

Mért nem látlak titeket sose msnen? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 04 szomb., 11:41 

Ma délután 6ig ráérek, ha valaki szeretne játszani : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 04 szomb., 17:22 

Daisetsu (Inferno, Tyraxr) vs Ssth (Dungeon, Alarch)

random jebus SoD

Pyre nem hozott gépet így váltottam Tyraxorra aki remekül fejlődött, 3. napra 14 0 1 1 volt, ahogy egy jó barbárhoz illik. Sok impdwell mellett volt egy devil is, 40 magog mögül simán meglett, viszont nagyon elgíztam magam és 116on megütöttem lots mino-t ami szintén negyvenre sikerült, így a +1 devil 3 morálnak köszönhetően el is hunyt. Nagyon ideges voltam h ilyen szarul játszom, azonban a life artik kárpótoltak, 124-re, amikor kitörtem (könnyű blokkom volt, 70 naga) lett 55 demon, 21 wyvern meg exp air, viszont haste egy istennek nem jött sehonnan. A sivatagból kiszedtem a +6 all és a sentinel shieldet, közben minden körben toltam a view air hogy lássam th hol jár. 132őn annak rendje és módja szerint neki is mentem a szétosztott seregeinek (ekkor már 99 demonom volt, firewallon átrángatott pikások és gogok szenvedtek érte), sikerült is külön elkapnom, de loadoltunk hogy tudjunk rendesen csatázni. Még mindig nem volt hastém, így elmentem egy füves terep felé hátha ott lesz, közben kiszedtem még 12 wyvernt. th jött utánam, volt még pár hive meg cons, de mivel csak a spellért jöttem, az ottani várban megvettem 16 (igen annyi) hőst zsinórban, mire végre josephine bejött és megtanította a hastét a nyomorult hősömnek.

Kép

A csata végén mindenki leresistálta az armageddont :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 04 szomb., 17:46 

Ez kb olyan mintha egy Porsche versenyezne egy Trabanttal. Ami nem megy,azt nem kell erőltetni TH :lol:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 04 szomb., 18:54 

Elég tompán játszottam. Nem nagyon figyeltem a játékra. Exp fire + tűzkönyv kombóval talán lett volna esélyem, de véletlenül megtámadtam horde dread knightot sereg nélkül és felemésztette az összes manámat majdnem. Ez elvette végleg a kedvem és nem is figyeltem innentől a seregre, jött is Dreegar, aki megérdemelten nyert.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jún. 04 szomb., 23:32 

Ezek a hős avatarok mik?! :shock: hogy lett Tyraxorból Spartacus, Arlachból meg vmi keresztes vitéz? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]