Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 8:02 

pio írta:
Figyelmeztetni szeretnélek Benneteket, a torrentoldalakon hirtelen feltűnt egy "MIGHT MAGIC HEROES 6 BETA LEAKED SKIDROW" nevű cucc, nehogy elcsábuljatok és leszedjétek, természetesen kamuról van szó, az egész program sok gigányi jól álcázott szemétfájlból áll és egy exe-ból, ami megpróbálja a Heroes főmenüjét szimulálni és nyilván arra megy ki, hogy ellopják a Ubisoftos accountjaitokat, aztán persze a háttérben is fut tovább a cucc, ha kilépsz belőle, szóval lehet, hogy valamiféle keyloggerként is működik.
Ezen kívül egy letöltőoldalra küld, ahol egy TXT fájl vár, amiben állítólag működő jelszavak vannak, de természetesen emelt díjas SMS kell a letöltésükhöz.

Egy szó, mint száz véletlenül se töltsétek le a cuccot.
Természetesen amint rendes, működő torrent is lesz azonnal szólunk. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 12:34 
Heroes Team

Tspawn írta:
Természetesen amint rendes, működő torrent is lesz azonnal szólunk. :D

NEM, Nem fogunk, sőt azonnal töröljük az illegális terjesztésre vonatkozó hsz-eket és gyanítom a "gazdáikat" is!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 13:18 

Csak vicceltem jajjmán! Nyugi...istenem.... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 17:31 
Heroes Team

Csak ne itt viccelj ezzel, mert a honlap komolyságát és megbízhatóságát jelentősen rombolja egy ilyen hozzászólás! Még ha nem is gondoltad komolyan!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 19:13 

Nane....ez... Annak a honlapnak már régen rossz aminek egy ilyen hozzászólás rombolja a komolyságát és megbízhatóságát... :? (viccen kívül)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 20:18 
Heroes Team

Gondoltam Krityó mester már elég világos volt, de ezek szerint mégsem.
No idefigyelj "pajti"... Légy olyan kedves és hagyd a Heroes Team-re, hogy megítélje mi az ami ártalmas és mi az ami nem!

Vologya és még pár ember, rendkívül sokat tett és tesz azért, hogy az oldal évtizedes múltra tekinthessen vissza, mint ahogy tesz azért is, hogy a Heroes VI-ról tényleg első kézből kaphassatok információkat!

Remélhetőleg igazad van és az ártatlan poénkodás nem tesz/tehet kárt az oldal megítélésében, azonban ha erre csak egy hajszálnyi esély is van, azt csírájában el kell és el is fogjuk fojtani. Ja és persze bocsáss meg, ha ezért "harapunk". Comprende, Amigo?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 20:35 

Komprende hát! Bár nem akartam senkibe sem belekötni és az oldalt is szeretem, de irónikusnak tartom hogy majdnem engem hurcolnak meg amikor én egy olyan kommentre reagáltam ami figyelmeztet hogy ne töltsd le ezt meg azt a torrentet(!!!) ami valszeg vírusos vagy kémprogramos. Úgyhogy erről ennyit...pajti. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 20:46 

Tspawn írta:
Komprende hát! Bár nem akartam senkibe sem belekötni és az oldalt is szeretem, de irónikusnak tartom hogy majdnem engem hurcolnak meg amikor én egy olyan kommentre reagáltam ami figyelmeztet hogy ne töltsd le ezt meg azt a torrentet(!!!) ami valszeg vírusos vagy kémprogramos. Úgyhogy erről ennyit...pajti. 8)

Ne próbáld rám hárítani a saját vitádat.
Felhívtam a figyelmet erre, természetesen az oldal készítői se homokban tartják a fejüket és nyilván tisztában vannak az őket körülvevő világgal és ilyen jellegű "hírekről" is jó, ha tud a közösség, de ennek semmi köze ahhoz, amiről Te beszélsz.
Ha úgy ítélik meg, hogy az én figyelmeztetésem se ide való (nem így ítélték meg, sőt, megköszönték), akkor törlik és én ezt tudomásul veszem, nem kezdek ezen a témán pörögni teljesen feleslegesen.

Példa: minden rádió be szokta mondani, hogy hol vannak a trafipaxok, ami szintén nem arról szól, hogy ők akkor most a gyorshajtást támogatnák, nem is mondják be azt, hogy "XY úton viszont nincs trafipax, úgyhogy csapassátok!".

Szerintem tegyünk inkább pontot a téma végére...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 20:52 

Bocs Pio igazad van és akartam is írni hogy a példálózással nem akartam kárt tenni a többiekben. Én sem maga a "torrent" dolog miatt kezdtem ezen pörögni, hanem mert egy ártatlan leírt sor miatt a fejemet kezdték venni(legalábbis úgy éreztem ha nem így volt akkor elnézést), mintha egy illegális letöltést éltető szónoklatot intéztem volna (a vörös betűk a lelkembe vájtak...). Úgyhogy abba hagyom az acsargást, mert tulságosan szeretem ezt az oldalt ahhoz hogy kivágjanak innen egy ilyen hülyeség miatt. Úgyhogy, béke? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 21:17 
Heroes Team

Béke...
Nem hurcolt meg téged a kutya se... rossz világ lett volna rád, ha valóban azt tettem volna... :P
A lényeg, hogy tudatosítani kell: Hasonló témának itt nincs helye!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 17 vas., 21:20 

Amúgy ha már más téma...az 576 oldalon még elő lehet rendelni a gyűjtői változatát a 6-nak, de itt meg olvastam hogy a magyarországi készlet elfogyott. Akkor náluk lényegében tök feleslegesen rendelnék elő, mert úgyse lesz belőle semmi? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 18 hétf., 8:57 

Tspawn írta:
Amúgy ha már más téma...az 576 oldalon még elő lehet rendelni a gyűjtői változatát a 6-nak, de itt meg olvastam hogy a magyarországi készlet elfogyott. Akkor náluk lényegében tök feleslegesen rendelnék elő, mert úgyse lesz belőle semmi? :(

Valamit tudhat az 576, ők írták ki egyből azt is, hogy lesz magyar felirat a gyűjtőin és láss csodát végül tényleg lett... :) Persze valószínűleg csak lusták voltak átírni a standard edition szövegét és mázlijuk lett... :)
Szerintem a gyüjtői darabszám ügyében érdemes lenne felhívni őket vagy írni nekik egy mailt, meglepne, ha korlátlan mennyiségük lenne belőle.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pio 2011 ápr. 18 hétf., 9:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 18 hétf., 15:04 

Tspawn írta:

Sziasztok!

Én azután rendeltem meg az 576 oldalán a gyűjtői változatot, miután itt kiírták, hogy elfogyott a magyarországi készlet. Kaptam róla visszaigazolást is, illetve még a mai napig előrendelhető, reklámozzák is, szóval gondolom, hogy nem átverés ... Egy ekkora oldal nem igazán engedheti meg magának szerintem. :)

Üdvözletem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 18 hétf., 16:11 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Lehet, hogy kaptál visszaigazolást és még rendelhető, de ki van írva, hogy korlátozott példányban lesz kapható, valamint az is, hogy a rendelések beérkezési sorrendjében osztják ki azt a mennyiséget, amennyit kapnak... Ez vajon mit is jelenthet? Azt, hogy rendeld csak meg, ha beleférsz a példányszámba kapsz, ha nem, akkor valami kis kedvezménnyel felajánlanak helyette Neked sima Heroes VI-ot... Láttam már erre példát! :roll: :? :shock: Szóval reménykedj! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 18 hétf., 18:43 

Új Michael képek ERRE.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 19 kedd, 15:10 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Lehet, hogy kaptál visszaigazolást és még rendelhető, de ki van írva, hogy korlátozott példányban lesz kapható, valamint az is, hogy a rendelések beérkezési sorrendjében osztják ki azt a mennyiséget, amennyit kapnak... Ez vajon mit is jelenthet? Azt, hogy rendeld csak meg, ha beleférsz a példányszámba kapsz, ha nem, akkor valami kis kedvezménnyel felajánlanak helyette Neked sima Heroes VI-ot... Láttam már erre példát! :roll: :? :shock: Szóval reménykedj! :wink: Baráti üdv!

Akkor bocsánat, nem jártam eléggé utána ... :oops: De most ahogy néztem, így se találtam, amit mondasz. Persze nem kételkedek a szavadban, úgyhogy június 24.-ig marad a reménykedés. :? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 19 kedd, 16:36 

pio írta:
Új Michael képek ERRE.
Ebben a figurában most mi a pláne? Valami promó figura lesz vagy mi? :?: Mármint hogy minden apró részletet dokumentálnak a készítéséről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 19 kedd, 18:47 

Tspawn írta:
pio írta:
Új Michael képek ERRE.
Ebben a figurában most mi a pláne? Valami promó figura lesz vagy mi? :?: Mármint hogy minden apró részletet dokumentálnak a készítéséről.

A játék bejelentése után kérdeztek rá facebookon, hogy vennének-e a rajongók ilyesmit és sokan igenlő választ adtak, ezért kezdték el csinálni.
A hatodik rész egyik szereplőjét ábrázolja a szobor, ez a kapcsolódás a játékhoz.
Szerintem azért van róla ennyi hír, mert nincs mivel kitölteni a hétköznapokat... :)

------------------------

Új Marzhin interjú, a fontosabb infók magyarul:

- olyan frakciók is szerephez jutnak a sztoriban, melyek ismertek, de nem játszhatóak az új részben.

- a Tear of Asha beszerzése némileg változik, nem térképet kell kajtatni, hanem darabkákat kell összeszedni. Ezeket a darabkákat adhatja egy küldetés is vagy akár egy boss legyőzésekor is hozzájuk juthatunk. A működés marad, tehát beviszed egy várba és az kap valami tápot.

- a hősök statjait nem mi oszthatjuk ki és lesz benne némi véletlenszerűség, de a rendszer ügyelni fog arra, hogy egyik stat se maradjon le túlságosan a többi mögött.

- neutral egységekhez tartozó dwellingek nem lesznek, neutral egységet csak idézni lehet majd bizonyos képességekkel.

- kombózhatók lesznek a varázslatok, például a víz típusú varázslatok "soaked" effektet hagynak az egységeken, melyek az effekt ideje alatt +20% sebződést szenvednek el villám típusú varázslatoktól.

- a városok maguk is tierekre lesznek osztva és fel kell építeni őket egy bizonyos tierre, mielőtt az adott tierbe tartozó épületeket elérhetjük. A Tier 3-ra fejlesztett város főépülete a City Hall.

- a hetek rendszerében csökkentik a véletlenszerűséget, fix naptára lesz a játéknak és előre lehet tudni, hogy milyen hét fog jönni. Ez alól kivételek a lénytermelődést befolyásoló hetek, ezek véletlenszerűek maradnak, illetve az adott meccs kezdőhete is véletlenszerű.

- adventure map épületek:
Arena - védekezésre vagy támadásra ad bónuszt, de előtte meg kell küzdeni, viszont az arénában elszenvedett veszteségek nem véglegesek, az arénaharc után visszakapod a csapataidat.
Shrine of the Seventh Dragon - nyersanyagokért lehet szintet lépni benne.
Hellforge - megnöveli a might és a magic powert a hét végéig.
Earth Shrine - +10% életerő a lényeidnek a következő csatára.
Pyramid, Crematorium, Cover of Darkness - visszatérők a korábbi részekből, ugyan azt fogják tudni, mint eddig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 20 szer., 13:50 

No remélem rémhír terjed csak, de ha kell a polírozás akkor persze érthető, hogy állítólag megint csúszik a Heroes VI, méghozzá szeptember 8.-ára.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 20 szer., 16:24 

hahakocka írta:
No remélem rémhír terjed csak, de ha kell a polírozás akkor persze érthető, hogy állítólag megint csúszik a Heroes VI, méghozzá szeptember 8.-ára.

A FORRÁS egy ubisoftos moderátor a hivatalos fórumról. Igaz francia nyelvű, de attól még hivatalos, sőt, a Ubi francia, tehát ilyen szempontból még hivatalosabb is, mint az angol oldal.
Szóval szerintem 95%, hogy nem lesz Heroes 6-ozás a nyári szünetben.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]