Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 0:05 

Zeusz310: legközelebb a hozzászólásodnál kattints a szerkesztés gombra :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 8:27 

@Zeusz: Bátor névválasztás ennyi felkészültséggel. :roll:

A magyar menü patch-nél mi nem működik? Először feltetted a magyar menüt, és aztán a patch-et? A fentebb linkelt oldalamon mindkettő fent van.
Meg a letöltéseknél itt is van magyarítás. Az oldalamon a letöltések1-ben még a telepítési sorrend is ki van írva. Mi a gond?

PEBKAC error. Please, replace user and restart.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 10:20 
Heroes Team

Hozzászólások összevonva, Zeusz310-nek ajánlott olvasmány: Fórumetikett :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 19:21 

Üdv!

Segítséget szeretnék kérni!

Leszedtem a H5-öt és nem tudom feltelpíteni mert hiányzik valami fájl amit ki kéne választani a listából de sehol sincs és leszedni se tudom,elméletileg krekkelni kéne :S Valaki help :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 19:50 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcos!

Javaslom vedd meg eredetiben, a Gold változat csupán 3990 Ft és ebben az alapjáték és a 2 kiegészítő lemez is benne van! :shock: A bal oldali menüben Játék Rendelés alatt megteheted! Azzal biztosan nem lesz gondod... :wink: Vagy keress meg priviben vagy e-mailben, lehet, hogy tudok segíteni Neked ebben ez ügyben... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 20:50 

Priviben a napokban váltottunk pár üzit gondolom emlékszel rám :D

Mint említettem az anyagi problémák miatt nem igen tudom megvenni :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 09 szer., 15:45 

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, amellyel már lehet foglalkoztatok itt a fórumon, de nem találtam meg sehol.

WinXP SP3 alatt szeretnénk lan-ban játszani haverral, de TCP/IP-ben connectelni sem tud hozzám, IPX-ben pedig elindul a játék, minden jól megy az első körig, mert amikor is "haver homokórázik" kidob a játék egy hibaüzenetet, és kilép. (valami dif2 erreor, vagy mi :D)

Ja, és tűzfalban természetesen engedélyezve van a h3 (beépített win tűzfal)

A segítségeket előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 09 szer., 16:49 

Tűzfalt,routert kilőni,és telepítsétek fel a hamachit vagy gamerangert(googleban megkeresed),azzal könnyebb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 09 szer., 16:55 

Dave: nekem is router van és a két gép között és simán tudok heroes 3-mazni rajtuk gamerangeren keresztül.

scarecrow: legrosszabb esetben telepítsétek fel a játékot újra, csak előtte mentsétek le a mentéseket. Az biztos, hogy nem a tűzfallal van a probléma, szerintem a játékkal lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 09 szer., 17:00 

Akinek Hamachija van, pár napja nekem (és a haveromnak is, úgyhogy valszeg a programmal volt valami) az 1.0.1.5-ös verzió befuccsolt, úgyhogy érdemes updatelni, úgy már minden megy a rendes kerékvágásban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 13 vas., 12:10 
Heroes Team

prtomi

Belépett: 2011 Feb 13

Új hozzászólás elküldve: 2011 Feb 13 V, 8:34:32
Hozzászólás tárgya: patch hiba

sziasztok! nem tudom jó helyre írok,de kéne egy kis segítség! megvan eredetiben a heroes 5 magyarul,de nem tudom felrakni a frissítéseket mert azt írja ki,hogy már telepítve vannak,mikor is nincsenek...letöltöttem az angol verziót,oda felmennek a hozzá tartozó patch-ek

T-Rex

Belépett: 2008 Már 26
Város: Felső Jura

Új hozzászólás elküldve: 2011 Feb 13 V, 8:43:57

prtomi: akkor előfordulhat, hogy a H5-öd (eredeti) már patchelt verzió, míg a másik nem volt az. Jobb ötletem nincs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 13 vas., 19:43 

sziasztok! még hozzátenném panaszomhoz ami végülis idekerült :D hogy letöltöttem magyar verziós heroes-t de arra se mennek fel a patch-ek...ezek szerint a gépemmel van valami?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 13 vas., 23:31 

Milyen verzió számú a patch és a játék?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 16:15 

prtomi írta:
sziasztok! még hozzátenném panaszomhoz ami végülis idekerült :D hogy letöltöttem magyar verziós heroes-t de arra se mennek fel a patch-ek...ezek szerint a gépemmel van valami?

Lehet, hogy nem megfelelő nyelvhez való patchet próbálsz feltenni?
A játéknak mi a verziószáma? A menünél látod a bal alsó sarokban.

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 17:09 

az a gond,hogy ami megvan magyar verziós eredeti heroes 5 és amit letöltöttem magyar verzióst,mind 1.0-ás..nem,a magyarhoz a magyar nyelvű patch-eket az külföldihez meg a eu-s verziót raktam fel és az ment is...csak a magyar verziósoknál nem patchel,de a verziószám biztos,hogy jó

csak azért nem értem,mert keresgéltem hátha másnak is volt ilyen problémája,de semmit se találtam egy fórumon se :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 20:44 

az a gond, hogy én is eredeti magyar H5-vel játszok, de én csak crackeltem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 15 kedd, 23:39 

Sziasztok,

A Heroes of Might and Magic 5-tel kapcsolatban lenne kérdésem. Ugye léteznek ezek a speciális hős osztályhoz kötött képességek, mint a Necropolisz Hősöknél a Howl of Terror, a Heavennél az Unstoppable Charge stb... Már nagyjából 1-1,5 éve próbálkozom (nem napi szinten, nagyjából 1-2 havonta nekifutok, ha épp kedvem támad) összeszedni a Warlockok Rage of the Elements képességét. A Tribes of the Easttel játszom, 3.0-ás verziószámmal. Ugyanilyen verziójú skillwheel azt írja, hogy kell hozzá:
- Mindhárom faji képesség
- Maxolt szerencse + Soldier's Luck + Magic Resistance + Warlock's Luck
- Maxolt Destructive Magic + Master of Fire/Ice/Storm
- Maxolt Sorcery + Erractic Mana + Arcane Training + Arcane Excellence
... és ezek után következne a Rage of the Elements.

Eddig még egyetlen egyszer sem sikerült ezt elérnem. Mindig hiányzott valami. Most pl már kimaxoltam mellé a Summoning Magicet és most adta be az alap támadást, mert egyszerűen a Warlock' Luckot nem hajlandó megadni, mindig a leleményességet és a Holtak Átkát akarná adni, ami elvenné a lehetőséget, hogy megszerezhessem.
Azelőtt pl az Arcane Excellence-t nem adta meg, pedig már 31-es volt a hősöm, direkt húztam az időt.
A legjobb eredmény szintén egy 31-es hősnél volt, akinek már mindene megvolt, csak az az egy Rage of the Elements nem.
Nézegettem külföldi oldalakat, ahol más SkillWheelek teljesen más követelményeket írtak, de azoknak a verziószámuk is más.

Mit ronthatok el? Egyszerűen csak pechem van, hogy nem adja be? Próbaképpen csináltam egy Necromanta hőst is, neki egyből beadta a Howl of Terrort már 21-es szint körül (nem akarok hazudni, úgy emlékszem). A játék eredeti.

(Bocsánat a félig angol, félig magyar képességnevekért, de nem minddel volt dolgom és nem akarom esetleg hibásan lefordítani magyarra a neveket)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 16 szer., 2:27 

Ezekkel az a helyzet, hogy csak esélyed van megszerezni, mindig véleltlen szerű, hogy eléred-e vagy sem. Ráadásul ezek is szitu és pálya függő dolgok, egyedül a varázslókét érdemes mindig elérni, csak addig meg pokoli nehéz játszani velük. Talán még a demonlord-dal van még értelme meg az elfekkel(always luck rulezz :D ), de ismétlem, ritkán jönnek össze és akkor általában már mind1, hogy van-e vagy nincs.

Meg sok esetben hasznosabb képességek is összejönnek, amik együttes jelenléte bőven kompenzálja a legmagasabb faji képesség hiányát, tapasztalat.

Végső esetben, ha a pályán van emlék mentor(szőnyeges krapek), akkor borsos összegekért, újrarendezheted a képességeket és akkor talán meglehet szerezni őket idővel. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 18 pén., 9:34 

Sandwraith írta:
Sziasztok,

A Heroes of Might and Magic 5-tel kapcsolatban lenne kérdésem. Ugye léteznek ezek a speciális hős osztályhoz kötött képességek, mint a Necropolisz Hősöknél a Howl of Terror, a Heavennél az Unstoppable Charge stb... Már nagyjából 1-1,5 éve próbálkozom (nem napi szinten, nagyjából 1-2 havonta nekifutok, ha épp kedvem támad) összeszedni a Warlockok Rage of the Elements képességét. A Tribes of the Easttel játszom, 3.0-ás verziószámmal. Ugyanilyen verziójú skillwheel azt írja, hogy kell hozzá:
- Mindhárom faji képesség
- Maxolt szerencse + Soldier's Luck + Magic Resistance + Warlock's Luck
- Maxolt Destructive Magic + Master of Fire/Ice/Storm
- Maxolt Sorcery + Erractic Mana + Arcane Training + Arcane Excellence
... és ezek után következne a Rage of the Elements.

Eddig még egyetlen egyszer sem sikerült ezt elérnem. Mindig hiányzott valami. Most pl már kimaxoltam mellé a Summoning Magicet és most adta be az alap támadást, mert egyszerűen a Warlock' Luckot nem hajlandó megadni, mindig a leleményességet és a Holtak Átkát akarná adni, ami elvenné a lehetőséget, hogy megszerezhessem.
Azelőtt pl az Arcane Excellence-t nem adta meg, pedig már 31-es volt a hősöm, direkt húztam az időt.
A legjobb eredmény szintén egy 31-es hősnél volt, akinek már mindene megvolt, csak az az egy Rage of the Elements nem.
Nézegettem külföldi oldalakat, ahol más SkillWheelek teljesen más követelményeket írtak, de azoknak a verziószámuk is más.

Mit ronthatok el? Egyszerűen csak pechem van, hogy nem adja be? Próbaképpen csináltam egy Necromanta hőst is, neki egyből beadta a Howl of Terrort már 21-es szint körül (nem akarok hazudni, úgy emlékszem). A játék eredeti.

(Bocsánat a félig angol, félig magyar képességnevekért, de nem minddel volt dolgom és nem akarom esetleg hibásan lefordítani magyarra a neveket)

Elvileg 21-22 szint környékére minden segítség (értsd pl. witch hut) el lehet érni a faji ultimate képességeket (pontosan nem tudom sajna), ha jó hőssel kezdesz (akinek megfelelő, ultimate-hez vezető képességei vannak, pl. Vayshan, Naadir, Jhora, Klaus, stb.) vagy van mentor a közelben.
Biztos, hogy mind3 faji extra (elemi látás, empow. spells, sötét rituálé) megvan? Nálam is általános ez szintlépésnél, mert a sötét rituálé elég béna képesség, és általában eszembe se jut felvenni (viszont a WL's luck-hoz kell)
Ha van mentor, az nagyon sokat segít, csak ügyelj rá, hogy semmilyen más képességet ne fejlessz, csak azokat, amik az ultimate-hez kellenek. Ha megvan mind3 skillhez a megfelelő 3 extra, valamint a faji spécihez is, akkor elvileg a gépnek muszáj felajánlania a fent említett 20 körüli szinten az ultimate-et (2 másik alapszintű skill társaságában), mert ha tud, akkor fel kell ajánlania 2 perket. De mivel minden skill ki van maxolva, ezért csak az ultimate-et tudja ajánlani.
Kampány alatt nekem így működött Zehirrel, ToE 2. pályára megvolt az omni.

Remélem, segítettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 18 pén., 12:06 

Szia,
sikerült nagy nehezen felraknom képeket, be is linkelném őke,t hogy megvannak. Az elsőn, ahogy azt az előző hozzászólásomban is írtam, az a hős látható, aki nem kapta meg a világért sem a Warlock's Luckot. Már meg kellett tanulnom teljesen az idézőmágiát és az alap támadást is, mert egyszerűen nem adja....
Első kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110218/Scrn ... es.hu_.jpg
Második kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110218/Scrn ... es.hu_.jpg
A másodikon az, aki megkapta, de már a támadást is ki tudtam neki fejleszteni plusz a megvilágosodást is, mert ennyi szint alatt sem volt képes beadni. Az utóbbival már nem tudok hova menni, egyetlen vár maradt a nyolcból, azt is egy hihetetlen gyenge sereg védi és már lény sincs a pályán, akikből ki lehetne bérmennyi xp-t facsarni...
Első kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110218/Scrn ... es.hu_.jpg
Második kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110218
/ScrnShot_180211_091923888_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elviekben Sinitar az, aki a legkönnyebben juthat el ehhez a képességhez, nem mellesleg neki van az egyik legjobb különleges hős-képessége is.
Valószínűleg csak peches lehet akkor, ha nekem még most se adta be... kár érte.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]