http://www.facebook.com/MightandMagic#! ... 1184829587
Egy csodálatos kép, szép vízesésekkel és dzsungellel. egy aréna is befigyel.
http://www.youtube.com/watch?v=LSD1d4uoltg
Az első kérdezz-felelek videó a vezető pálya designerrel. (aki az egyik legnagyobb Heroes fan is egyben Marzhin néven ismerhetitek, régebben megannyi Heroes 3-4-5 szuper térképe csinált ). Elsőre picit nehézkes megérteni ezt a franciás angolt, de lesz felirat is nemsokára, másodjára azért már érthető a dolog.
Szó van benne a hősökről, s lovaikról, a hősöket lehet majd alakítgatni külsőleg és jellemzőkben (+ lesznek előre megcsináltak is), lesz jó pár visszatérő régi a Heroesokból ismert hős is. Lesz még jó pár ilyen videó elvileg.
Hamarosan talán le tudom fordítani mert találtam egy angol átiratot.
Itt is van:
Az 1. kérdezz-felelek videó lefordítva:
Julien Pirou vagyok a Heroes VI vezető pályadesignere, Marzhinként is ismerhettek a Heroes fórumokról.
Azért vagyok itt, hogy válaszoljak néhány kérdésetekre, amiket a különböző fórumokon és fanoldalakon illetve a Might and Magic Facebook oldalon tettetek fel.
Ma beszéljünk a Hősökről.
Mint biztosan tudjátok különböző hősöket irányíthattok a játékban.
A kampány módban 6 előre megalkotott hőssel játszhattok, melyek a fő sztorihoz köthetőek:
Slava herceget, Antont, Anastasiat, Kirilt, Sándort és egy 6.-at is akit még nem fedtünk fel.
Mindannyiuknak teljesen egyedi 3D-s modellje és arca van, amit a kalandtérképen is láthatunk majd.
Amikor egy népnek a kampányát befejezitek új hősöket szereztek az egész játékba.
Vannak egyéb utak is hogy újabb hősöket ’nyissatok ki’. Rajtatok múlik, hogy rátaláljatok a többi lehetőségre.
A több játékos módban használhattok előre legyártott és az általatok a kampány végig vitelével, s egyéb módon előhozott hősöket is. Használhattok saját magatok által alkotott hősöket is. Kiválaszthatjátok a nemét, osztályát, modelljét, portréját, specializációját és nevét.
Mind a több és egy játékos módban, a kocsmákban másodlagos hősöket toborozhattok.
Ők mind sisakot viselnek és nem testre szabhatók.
A kinézetük különböző lehet, (3d-s modelljük) a nemüktől, az osztályuktól függnek, és persze van nekik is egy 2D-s portréjuk, specializációjuk és nevük.
Mostanra már talán kitalálhattátok, hogy a hősöknek ismét lesznek specializációi, szakosodásai és ugyanúgy fognak működni, mint a Heroes 3. és 5. részében. Azaz továbbra is lesz minden hősnek egy egyedi képessége.
Nos, most tekintsük át a hátasokat.
Mint láthatjátok, minden frakciónak megvan a saját fajta hátasa, de most alapjában véve mind lovak. (ellentétben az 5. résszel) Ha játszottatok az 5. résszel, biztos felismertétek a Pokolcsődört, amin az Inferno hős lovagol.
Vannak gyalog közlekedő hősök is.
Már láthattátok az Orcot, Kraalt gyalogolni a kalandtérképen a Stronghold bemutató videóban.
Most pedig fogjunk neki a spoileres kérdéseknek egyes karaktereket illetően, szóval, ha meglepetést akartok, még e kérdésben ne nézzétek tovább e videót.:
Az egyik legszórakoztatóbb dolog volt a Might and Magic játékokban a korábbi Heroes és RPG-s Might and Magic játékokból visszatérő hősök megléte, akik ezzel legendásak lettek.
Biztos vagyok benne, hogy hallottatok már Crag Hackről, Solymirről, Sandroról, Lord Kilburnről és így tovább.
Szóval, ha mér játszottatok az Ashanban játszódó előző játékokkal (Heroes 5, Dark Messiah stb.) vagy a még régebbiekkel, várhattok még több ismerős arcot a 6. részbe is.
Szintén figyelhettek majd a 6. részben megjelenő ősi Might and Magic univerzumban meglévő utalásokra is.
Mára ennyi lenne. Remélem sok érdekes információ morzsát tudhattatok meg, és még többet fogtok megtudni a Heroes 6-al kapcsolatban Február vége felé.
Hamarosan találkozzunk egy következő Kérdezz-felelek videó keretében, a következő körben.