Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 17 pén., 9:50 

http://www.jeuxvideo.com/news/2010/0004 ... astion.htm

Még pár kép kedvenc Strongholdunkról.
Úgy néz ki, a kentaur nő lesz (szerintem elég röhejes, pedig a hárpia meg az ork harcos nagyon odavág), valamilyen formában visszatér az ogre mágus, valamint láthatjuk a küklopszot is a la H5. Hmm... csak nekem van H4 Stronghold érzetem? :wink:
A vicc nálam még mindig az, hogy ha a H6ban dzsungel/azték/afrikai témájú a Stronghold, akkor hogy lesznek nomádok a H5-re és kerülnek a sztyeppe közepére.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 17 pén., 10:15 

Pont akartam linkelni.

+1 kép Sándorról az egyik hősről. :) Most sok magyar név lesz majd biztos még. :) Bár már az oroszok által fejlesztett 5. részben is volt Laszlo pl. Talán majd lesz itt Levente meg Árpád is most hogy magyarok vették át az irányítást.. :)

http://img819.imageshack.us/img819/986/ ... gholds.jpg

Shaman, kentaur, küklopsz is visszatér. Szerintem, s remélem még visszatér a Villámmadár, azt nem láttam képen.

Ma meghallhatjuk a Haven város zenéjét is (Több Heroes 2-4-5 ös város zene mellett), kérdés mikor és hol lesz megtalálható. Remélem a Heroes 1-2-3-4-5öt jegyző Paul Romero fogja elkészíteni és eljátszani ma. :)

8.30 P.M. -et írnak a koncert kezdésre Franciaországban az azt jelenti, hogy nálunk olyan fél 9-9 fele lesz kb. látható hallható esetleg neten keresztül?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 17 pén., 13:18 

Farkas Péter írta:
[...]
A vicc nálam még mindig az, hogy ha a H6ban dzsungel/azték/afrikai témájú a Stronghold, akkor hogy lesznek nomádok a H5-re és kerülnek a sztyeppe közepére.

Biztos arrafelé is írtják az esoerdoket :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 17 pén., 22:12 

http://www.joystiq.com/2010/12/15/video ... -heroes-6/

Van egy jó hírem 1-2 órán belül talán az időeltolódás miatt is gondolom ezt kb., itt lesz fent a Heroes VI Haven theme zene. Azt írják exkluzív joguk van hozzá, hogy picit előbb felrakják mint, ahogy az élő koncerten játszott verziót meghallgathatja a közönség . :)

Szóval figyelem.! :)

Ui: Köszönöm a tanácsot a privát levélben. Figyelmetlen voltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 18 szomb., 0:10 

Sziasztok!
rég jártam már itt és gondoltam felnézek.
Nagyon örülök, hogy az orkok a negyedik faj. Őszintén szólva a lény repertoárral megvagyok elégedve.

Haven: Ilyen jól még nem nézett ki ez a sereg! Komolyan, az apáca( jó oké pontosítok: papnő), a fényből létrejött csajszi, a fénylovon lovagló lovag. A H3 óta nem kapott tényleges vérfissítést ez a csapat. Bár van egy olyan aprócska érzésem, mintha a tisztelt társaság olvasta volna a poénból létrejött fórumunkat a Várötleteket. (nyugalom ez csak poén. Vagy mégsem? :twisted: )

Inferno: Én csak lestem! Irtó jól néz ki a succubus és mind a régi mind az új lények ****** JÓL NÉZNEK KI! Gyönyörűek! Arra a polipra vagy mire kiváncsi leszek.

Necro: Ez a csapat is végre kap egy vérfissítést, tetszik a póknő és a swinx szerű lény (de annak régen nem manticore volt a neve? Mert régen azt írták, hogy ide kerül a Dungeon-ből). Viszont két problémám akad a várral. 1, A Csontsárkány hiánya. Kellenek az újdonságok. Jók is az újdonságok, de a csontsárkány már egy tradíció volt. 2, A múmia. Én a H2 óta sírom vissza mivel egyedi és hangulatos egység volt. És nem értem, ha az egész necro várat egyiptomi stílusra vették, mért nem rakták bele a múmiát?

Az orkokról még nem láttunk olyan sok képet, így róluk még nem mondok semmit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 18 szomb., 8:58 

Én a strongholdban feltűnő tradicionális Behemótot várom^^

Nekem a 3. rész óta a kedvenc egységemmé vált. Remélem azt a brutál képességét, miszerint az ellenfél armorját 40/80%-al csökkenti viszontlátjuk

csak magaddal kibabrálsz!
Add fel, s halálod,
lesz a legszebb rémálmod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 18 szomb., 9:54 

http://www.youtube.com/watch?v=LToIV81D23g

Videó a Heroes 1-6 ig zenei témákról a Párizsi rendezvényről. Sajnos a Heroes VI-os rész rövid lett de láttunk közben Infernos és Strongholdos harcokat.

Sajnos behemoth nem várható de hozzá hasonlít az a képeken látott karmos nagy állat picit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 18 szomb., 10:28 

Tetszett az előadás a zenékkel. Jól hallottam, hogy egyedül a 4-es alatt nem volt "behujjogás"? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 18 szomb., 10:58 

Bámulatos előadás volt. Imádom Paul Romero zenéit. Igazi tehetség!

A Behemót tényleg egy jó dolog lenne, én is várom a visszatérését.

H5 alatt is egy ember „üdvvihargott”, úgyhogy gondolom azért mert "kifulladt a lelkesedés". Bár szerintem a 4 is egy fantasztikus játék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 18 szomb., 11:09 
Heroes Team

Nem véletlen, hogy a H4-nél olyan síri csend lett, hogy csuda, pedig előtte a H3-nál és a H2-nél erőteljes lelkeskedés volt. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 18 szomb., 12:15 

Juhé a producer Erwan bejelentette hogy Paul Romero és Rob King visszatér a Heroes VI-ra is!!! :)

Új Heroes VI infók Köszönet Pionak érte:

- a városok konverziójának idejét és költségét nem lehet majd képességekkel befolyásolni
- minden terepen levő dwelling is konvertálható lesz, nem csak a várak
- a városkép a H1-H4 stílusában fog elkészülni
- az interfész csak töltelék, hogy demózni lehessen a játékot, el fog térni a H5-östől (ha megfigyelitek a lenti képeken is változott már az eredetihez képest, bár még ott is elég H5ös)
- a hősök körönte 1szer cselekedhetnek bármelyik lényeddel egyidőben (mint az első 3 részben), és ha nem akarsz velük varázsolni, akkor támadhatsz is (mint az 5ben)
- ki lehet bújni az íjászok látóteréből tereptárgyak révén, de egymás mögé nm bújhatnak el a lények

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 18 szomb., 22:45 

Szuper infók :D Remélem, nem fogják el sietni :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 19 vas., 10:36 

No állítólag elszólta magát egy fejlesztő tag az egyik fórumon, hogy eredetileg a havas terület nem lett volna bent, de találtak rá időt, s energiát hogy bele tegyék kérdés kapcsolódik e egy 6. néphez. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 19 vas., 13:52 

A havas terület pedig alap :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 19 vas., 14:45 

furcsa, hogy azon gondolkoznak, hogy legyen-e hó a játékban. :lol: Biztos ők is rájöttek, hogy 5 nép nagyon kevés és kell minimum 6, hogy az emberek elégedettek legyenek.
Gondolom az elfek pedig bekerülnek a nagákhoz. Legalábbis én erre számítok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 19 vas., 22:29 

Elfek és nagák? :shock: Ezt egy kicsit bizarrnak tartom, ugyanis az elfek az erdő népei, míg a nagák megtalálhatóak a hegyekben illetve a tenger alatt.
Az indiai mitológia szerint:
"A Nága – lókának, vagy Pátála – lókának nevezett földalatti királyságban élnek, amelyben egymás hegyén – hátán találhatók a drágakövekkel díszített mesés paloták. Más feltevések szerint is díszes palotákban éltek, de a víz alatt."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 20 hétf., 0:32 

Ez igaz Rex, de vedd figyelembe a következő dolgokat:
- Itt a Nagák kínai és japán stílus jegyeket fognak viselni, ergo ha az elfek szőke szamurájokként lennének ábrázolva tökéletesen passzolna. És ha jól tudom egyben természet centrikusak is lesznek a nagák. A lényeg: az eredeti indiai nagákhoz kb. semmi közük nem lesz.
- A srácok szeretnének egy nagyon sajátos környezetet teremteni, olyannyira, hogy néha túlzásba esnek (pl. ezzel a kék főnix dologgal) szóval naga és elf együtt, főleg kínai beütéssel szerintem nem lehetetlen és egy próbát meg is érne.

Persze csak szerintem, csupán a fantáziám segítségével tippelek, de kihúzni végérvényesen az elfeket szintén butaság lenne (persze, lehet, hogy megteszik azt az átlátszó lépést, amit az V-nél de remélem nem így van).

Ám bárhogy legyen én azért örülök annak, hogy a srácok igyekeznek vérfrissítést adni a játéknak, csak ne legyen az mint a IV esetében, hogy túl sok. De reméljük a legjobbakat :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 20 hétf., 1:17 

Glacius Van Thomas írta:
Magyarul azt mondod hogy az 5.részben a legrosszabb a lények és a várak kidolgozása :o Ez ugye vicc?Az hogy egyes lényeket kihagytak más várba tettek át vagy gyengébb szintre tettek engem is meglepett de nekem a H5 majdnem egy szinten van a 3.résszel!Az hogy számunkra minden megkedvelt lény helyet kapjon a 6. vagy a következő részekben sajna elég lehetetlen akkor már a bevált hagyományokon kellene változtatni miszerint sokkal több vár vagy jóval több lény 1 várban azaz elég keményen eltérni a Heroes-os gyökerektől!

Ó ezt a bejegyzést most láttam csak és engedelmeddel reagálnék erre.
Egy biztos barátom, az 5 váraiban a kreativitás egyenlő a nullával.

Íme egy rövidebb összehasonlítás (a lényeket nem feltétlen erősségi sorrendben sorolom föl):
Heroes 2 Soc. Vár:
Tündér, törpe, elf, druida(jó kérdés elf-e, de az igazságosság kedvéért vegyük annak), unikornis, főnix
Heroes 3 Rampart:
Kentaur, törpe, elf, ent, pegazus (na jó, legyünk szigorúak pegazuson lovagló elf), unikornis, sárkány
Heroes 4 nautur:
Tündér, farkas, fehértigris, elf, griff, unikornis, főnix, tündérsárkány és plusz elenmentálok, ír kobold, szatír stb. (nem a mennyiségen, a kreativitáson van a hangsúly)

És most jöjjön a H5:
Nimfa aki egyébként egy elf csaj, elf karddal, elf íjjal, unikornis, ent, elf druida, sárkány.
Szóval a H5 várak nem többek mint a H3 várak replikái, sajnos felhígítva. A Rampart azért volt a kedvencem, mert egy színes és érdekes csapatot alkotott. A H2 H3 ha nagyon szigorú vagyok, akkor 2 elf egység van, de a többiek mind más népek képviselői. A H5 azonban az egységek úgy vannak megoldva (nem csak itt, hanem több várnál is), hogy ugyanaz a lény csak másik fegyvert tart a kezében. És ez az egész fajokra bontás nem illik a Heroes-ba. És a legfőbb baj az, hogy míg az elődöknél akkor beszélünk 2 lényről ha szigorú vagyok, itt akkor beszélünk 3 lényről, ha elnéző vagyok.
AZ Academy még, úgy ahogy elmegy, mert az legalább nem egy felhígított replika, hanem majdnem az eredeti egy lényt leszámítva és az az egy is elégé ötletes (bár én kissé alibi lénynek érzem). A legrosszabb a törpe vár ezen a téren. A medvelovason és a magma sárkányon kívül abszolúte nincs benne semmi érdekes. Azt reméltem, hogy farkasok, jetik, farkasember, jégdémonok és mechanikus gőzzel működő gólemek fogják színesíteni a várat. Nem így lett. Törpe kalapáccsal, törpe baltával és társai.

Lehet, hogy a statisztikai adatok jól vannak kitalálva és a várak, jól ki vannak egyensúlyozva, de kreativitás nélkül egy játék nálam 10/0 mert hiába játszható egy játék, ha gyakorlatban nem tudom élvezni, és ugyanúgy nem játszok vele. Egyensúly ide, egyensúly oda, a kreativitás mindennél többet ér.( na jó legyünk őszinték, egy játék hiába kreatív, ha tele van buggal, na de ebbe ne menjünk bele, mert eltérnénk a tárgytól).

Na hosszú posztomat összegezve: a H5 várak nem változatosak és konkrétan a felturbózott Wraight és a Succubus már állva tapsot érdemel.
DE ez csak saját vélemény, mindenkinek joga van máshogy látni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 20 hétf., 6:16 

Én nem azt mondtam, hogy nem ér meg egy próbát. Én is örülök a kreativitásuknak, csak furcsa nekem egy kicsit... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 20 hétf., 12:35 

Kiegészitőkben tuti lesz még 1-2 vár szerintem Academy és Elfek. Vagy Dungeon/Arctalanok.

Megerősítették, hogy az összes nép összes hősnél választhatunk majd Might vagy Magic oldalt. (A barbároknál is, akik eddig csak Erőben jeleskedhettek,ezért volt kérdés anno)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]