Mindenki bb-n mi meg Szikyvel eljátszogatunk
Dave vs Sziky
Rampart vs Castle
Thorgrim vs Tyris
TheKingdomsRealm(obs map,funmeccs)
Kipróbáltuk ezt a mapot is,bár én valószínüleg pont nem fogok játszani abban a körben,de sebaj
Kezdőhősnek Thorgrimot kaptam,de mivel jobb nem jött,megválasztottam mainnak.Már első héten lett advanced earthje.113kor elfoglaltam bányákat,aztán elég hülyén mozogtam a mainnel,aztán úgy döntöttem ráállok stablera és köv héten végigmegyek szépen körbe a mapon egy dragonnal.Közben 115nél elfoglaltam sec várat 12 törppel,tower.117re meglett a dragon citával.121.nél foglaltam aranybányát droiddal,kiszedtem a nyersiket baloldalt.122nél(vagy 123) berongyoltam imp cachéba egy sarival,fullos volt
Nagy nehezen kiszenvedtem hogy ne dögöljek meg,és mindezt 1500 goldért...Aztán lazán bementem kriptába is,az is fullos
Végén 18 hpm maradt
Közben húztam towerban mg-t,4.szinten kaptam chaint,úgyhogy bementem megtanulni,szerencsére pont lett adv wisdom.Towertól balra szépen végigmentem a skillnövelőkön.126nál látom refuba ark

Nem hittem a szememnek.Aztán mikor már minden skillnövelőbe bementem a területemen,baloldalt lementem a pandoráért,aztán láttam hogy már rég középen van,és az én garrisonomat üti
Úgyhogy kivettem mindent amit tudtam(sajna bennmaradt kb 25 fa),és elfoglaltam az ő várát.Rá 2 napra ő is az enyémet.Sajna ő kivett mindent a várából.Aztán elindultam középre,útközben arénába meg mercenary campba benéztem,bemegyek teleportkapuba látom ott a titans cuirass

Nemtudom miért,de nem szedte fel Sziky.Igaz a behemótok ellen elbuktam az 1 arkot mert nem tudom hogyan 3 quicksandot került ki a behemót,mintha látta volna hol van
Még több skillnövelő,aztán másik garrison.Egész izmos lett a hősöm,de mivel nála több jó arti volt így egál volt a két hős kb.Sok droidcsata folyt közben.Bement a főhősével a towerba megtanulni chaint,meg lvl5ön kapott implot(rampartba water elemet).Közben gyorsan elmentem a másik pandoráért is,manát töltöttem,és elindultam felé.Megtámadott füvön,másodlagos skilljeim exp water,earth,armorer,resist,wisdom,log,path és adv archery.
csata:
Nagyon jól jártam a kb 50-60%os resisttel,mert az implot 2x is resisteltem,első körben ez döntő volt.Arkokkal előremerészkedett,aztán elnyomtam egy chaint,a villámnyakék most nagyon jól jött,2 angyalja maradt és 6 championja.A kruzikkal sajna hamarabb jött mint az elfek így lecsapta majdnem az összest egyből.Köv körben megint impló,akkor már eltalálta a golddragont,maradt 2.Én chain.Aztán miután a kentaur is resistelte az implót már alig volt harcképes egysége,1 gold tizeniksz zealot és pár fa állt csak.A fákat meg zealotokat leszedtem,aztán teleporttal a gold elé tettem a törpöket,moráloztak így 20 hpja maradt.köv körben megadtam a kegyelemdöfést és mentem aludni