Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 31 vas., 13:45 

Dave(Inferno) vs Sziky(necro)
Gurnisson Isra

A map Insantiny volt, hát nem nyerte el tetszésemet, mint ahogy ez a legtöbb ob-s maprol elmondható. Kivéve batlte for honort az csípem nagyon :D Ennek ellenére jól ment rajta.---Első nap felvettem Pandórát(dave azt hitte hogy 3 archangal védi így odahagyta, logot kapott ugyan de +2toallt később droidal elcsentem)
Első hétre lett minden, mint ahogy neki is.1-1 droidot ki küldtem aranybányákért, mind kettő hősies csatát nyert(valamint szereztek +1 spedet +2 pajzsot ami később elveszett:(). Útközbe elfoglaltam 2 várat, ami conflux volt, lényegébe sok hasznát nem vettem hiába birtokoltam 2 aranybanyat is elég sokáig, úgyse nagyon volt pénzem.
1.2.2 körül betámadta a 8 chaos hidrát ahol hosszas küzdelembe morál miatt bukott 1 devilt. Én ezt később akartam megtenni de ezt halva szint úgy neki mentem a magam 3 bone dragonjaval 6 knightal meg powerekkel nekem 2 knightom bánta:(

1.4.3 nál asszem bementem középre)nem adott animatet így buktam 3 powert meg 40 csontit kb) felvéve a +3 to allt --- ezt látva öis
jött felvéve libaryt és úgy nekem. Annak ellenére hogy +3all és pandora nélkül Skiljei 27 20 14 14 Eyém:26 16 15 15 speel knowra nem emlékszek pontosan de mind1 is mivel volt orbom.
Unitok Neki: 6devil 14efreet 10pitlord 71demon upgradelt 28 3fejű kutya
Nekem :7Ghost 11 dread 20lich 29vampirlord 404 csonti+1 healtal
Skilleim Exp arm,,off,,log,,patfendhering,,air
Neki: fogalmam nincs :D exp earthet tom meg artilleryt.
Volt +1 speedem neki +2 volt +1 healtom talán neki is. Haste nélkül elég reménytelen helyzetbe került, démon 8 as spedje kevésnek bizonyult ghost vampir dreag is egyszerre ütötte csonti meg bevégezte.
Sokan maradtunk csata után, talán upos devil meg efreetivel más lett volna. gg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 31 vas., 16:09 

Sziky leírta a lényeget,annyit hozzátennék,hogy első héten kihajóztam főhőssel az air és earth scholarokért.Elég sok hülyeséget csináltam a pályán,egyedül a 3 devil vs 8 chaos ra vagyok büszke hogy morállal is csak 1 devilt buktam :lol:
Az elején buktam mind2 aranybányát mivel 1 magicos hősöm jött úgyhogy inkább hagytam a fenébe.A bal felső sarokba levő bányát visszaszereztem droidddal+3x1 efreettel.Meccs végéig meg is tartottam.Aztán Bakelit bemerészkedett a váram elé 3 lépéspontnyira :shock: ,és nem kicsit beszartam mivel 1 imp volt a várba :lol:
3.héten elkezdtem démont gyártani,szépen gyűltek,végére 71 horned lett.Sec váram is inferno volt de pénz hiányában csak city hallt húztam :roll:
144nél berongyoltam középre,megszereztem libraryt és letámadtam.Aztán miután beálltam exp tacticcal látom hogy red orbja van :?
Úgyhogy csúfos vereség lett a vége,mire a démonokkal üthettem volna már alig voltak 30-an.
GG Sziky jól játszott,megérdemelten nyert. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 31 vas., 21:49 

Ha valaki esetleg nincs bb-n és gémelni szeretne az szóljon!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 01 hétf., 12:00 

Mindenki bb-n mi meg Szikyvel eljátszogatunk :)
Dave vs Sziky
Rampart vs Castle
Thorgrim vs Tyris
TheKingdomsRealm(obs map,funmeccs)
Kipróbáltuk ezt a mapot is,bár én valószínüleg pont nem fogok játszani abban a körben,de sebaj :P
Kezdőhősnek Thorgrimot kaptam,de mivel jobb nem jött,megválasztottam mainnak.Már első héten lett advanced earthje.113kor elfoglaltam bányákat,aztán elég hülyén mozogtam a mainnel,aztán úgy döntöttem ráállok stablera és köv héten végigmegyek szépen körbe a mapon egy dragonnal.Közben 115nél elfoglaltam sec várat 12 törppel,tower.117re meglett a dragon citával.121.nél foglaltam aranybányát droiddal,kiszedtem a nyersiket baloldalt.122nél(vagy 123) berongyoltam imp cachéba egy sarival,fullos volt :)
Nagy nehezen kiszenvedtem hogy ne dögöljek meg,és mindezt 1500 goldért...Aztán lazán bementem kriptába is,az is fullos :o
Végén 18 hpm maradt :D
Közben húztam towerban mg-t,4.szinten kaptam chaint,úgyhogy bementem megtanulni,szerencsére pont lett adv wisdom.Towertól balra szépen végigmentem a skillnövelőkön.126nál látom refuba ark :shock: Nem hittem a szememnek.Aztán mikor már minden skillnövelőbe bementem a területemen,baloldalt lementem a pandoráért,aztán láttam hogy már rég középen van,és az én garrisonomat üti 8)
Úgyhogy kivettem mindent amit tudtam(sajna bennmaradt kb 25 fa),és elfoglaltam az ő várát.Rá 2 napra ő is az enyémet.Sajna ő kivett mindent a várából.Aztán elindultam középre,útközben arénába meg mercenary campba benéztem,bemegyek teleportkapuba látom ott a titans cuirass :shock: Nemtudom miért,de nem szedte fel Sziky.Igaz a behemótok ellen elbuktam az 1 arkot mert nem tudom hogyan 3 quicksandot került ki a behemót,mintha látta volna hol van :evil:
Még több skillnövelő,aztán másik garrison.Egész izmos lett a hősöm,de mivel nála több jó arti volt így egál volt a két hős kb.Sok droidcsata folyt közben.Bement a főhősével a towerba megtanulni chaint,meg lvl5ön kapott implot(rampartba water elemet).Közben gyorsan elmentem a másik pandoráért is,manát töltöttem,és elindultam felé.Megtámadott füvön,másodlagos skilljeim exp water,earth,armorer,resist,wisdom,log,path és adv archery.
csata:
Kép
Nagyon jól jártam a kb 50-60%os resisttel,mert az implot 2x is resisteltem,első körben ez döntő volt.Arkokkal előremerészkedett,aztán elnyomtam egy chaint,a villámnyakék most nagyon jól jött,2 angyalja maradt és 6 championja.A kruzikkal sajna hamarabb jött mint az elfek így lecsapta majdnem az összest egyből.Köv körben megint impló,akkor már eltalálta a golddragont,maradt 2.Én chain.Aztán miután a kentaur is resistelte az implót már alig volt harcképes egysége,1 gold tizeniksz zealot és pár fa állt csak.A fákat meg zealotokat leszedtem,aztán teleporttal a gold elé tettem a törpöket,moráloztak így 20 hpja maradt.köv körben megadtam a kegyelemdöfést és mentem aludni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 02 kedd, 0:26 

Dave vs NG
Dungeon vs Fortress
Shakti vs Mephala
New World(OB tétmeccs)
Jól indultam,arlachot kaptam kezdőnek,shakti befigyelt kocsmába 80 troggal,jött még pyre is.Shaktira esett a választás a tactic miatt.113nál kénbánya(harpy hagok őrizték :o ),aztán teleporttól megindultam lefelé.Droidcsatákat megnyertem.Kapom a hírt hogy NG bebukta magát 150 troglodita ellen főhőssel és sereggel :( ,ami kiderült nem is a fix goldos abandoned mine volt :shock: majd 2.héten droidokkal felszedtem sok lóvét,elég jól álltam pénzügyileg.125nél bementem középre,+2speed és földgömb voltak a major artik.Aztán én nagyokos lvl8asként megtámadtam a 8 redet ami a libraryt őrizte,volt közte 2 black :? Leszedték a fél seregem.Aztán pack wyvern monarchnál elb**tam egy redet is :)
De nem aggódtam mivel NG nem nagyon vette komolyan a meccset az első heti katasztrófa után...Nem is csodálom.132nél csata.Hp fölényben is voltam,meg skillfölényben,úgyhogy sima győzelem lett,sajnálom hogy nem lett izgalmasabb mérkőzés. :(
Ja még pluszba 6x dobott le a game,úgyhogy lecserélem ezt a **** torrentes h3mat egy jobbra :P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2010 nov. 02 kedd, 22:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 02 kedd, 18:37 

Dave vs Sziky
Tower vs Rampart
Iona vs Mephala
Gold bonus vs Crystal bonus
Battle for Honor 2(obs map,fun meccs)
Fafnert kaptam kezdésnek,meg még pár hasonló gyökereket,úgyhogy jobb híján iona lett a góré.Nem húztam golyóscsávót,szerintem jól is tettem,mert csak elbuktam volna a felét bányaharcokban.Igaz,buktam helyette 11 gargoylét meg 3 magét.113ra meglett összes bánya,114nél arany is,aztán 115nél hajóba küldtem droidot,kb mindent felszedtem a tengeren,még egy droidot is kinyírtam csak aztán elkapott egy másikkal így maradt egy doboz a vízen.Előreküldtem két droidot 7x1 imppel,sajna ők meghaltak,csak egy 1pixies hőst tudtam elkapni,de azért elég jól benyomultam,így láttam a főhőse hol van éppen.Nagyjából kiszedegettem a dolgokat,iona nem fejlődött rosszul csak éppen se earth se air nem jött,de kapott tacticot meg firét.2 gianttal megtámadtam pack thunderbirdet,persze morállal és 3 villámmal levettek egyet... :evil:
Meg az is szépítette a dolgokat hogy 3 lvl3as blokkom is magma elemental volt,ráadásul lots :P
Meg közben észre se vettem hogy elfoglalta az aranybányámat,így utána küldtem neelát pár gólemmel,de 2x is egy lépés híján nem értem el,így egy másik gyökérrel kellett elkapni,-7 gólem.Pénzhiány nem volt nagy,tradingposton elcseréltem a nyersik 90%át így mindent ki tudtam venni 3 genie kivételével.132nél elfoglalta az ellen a középső várat,megnéztem den of thievesben,16 defense :shock: Úgyhogy inkább a library felé vettem az irányt,és itt abbahagytuk,el kellett mennie,holnap v holnapután elvileg főcsata,nála csak 4 stack van nálam 7,úgyhogy reménykedve állok a csata elébe.
Este foly köv

ui:azt kihagytam hogy vár előtt csizma hevert,lvl3as blokk mögött meg kesztyű volt :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 03 szer., 0:34 

Tower(iona)vsRampart(mephela)
Map Battle for honor 2

Rövid leírás, mivel rövid volt gamma :D
Főhőssel egyböl aranybányához vettem az irányt, így meg is lett 3 dik nap, davnek 1 nappal később. Aztán jött a pénz gyűjtés hogy kijöjjön zöld sárkány. Meg is lett citaval együtt, Neki is cita giant. Utána droid derítésnél térfelén láttam +4 pajzsot mephelanak az nagy öröm, sikerült is megszereznem. Ez volt összes skilnövelöm + még droidjatol kaptam +1 atak defet. Lassan de próbáltam okosan haladni, ellenfelem meg csak ugy hasitott csizmaval meg kesztyuvel egyetembe, nekem még logom se volt vége felé adott basic pfatot. 1.3 utan közép várat 20 black knight védet, aminek nagy nyugalommal neki mentem 4 drag 8 uni es 28 íjjász valamit par kentaurral lényegébe 2 fam meg par kentaur bánta(mint kiderült, blok ad +2 to allt, nem tudtam előző verzióba ilyen nemvolt).
Én maradtam várba éreztem h nekem fog jönni, igyis lett
Skiljei: 9.8.9.8 atak def tuti :D masik kettö nem
Enyém: 8.16.4.6 Exp armorerrel
Unitok : 3 giant 7 naga 155 master gremlins 13 mágus 10 genie 27(talan)iron golem.
Nekem: 4 dragon 8 uni 28 íjjász sima 1 centaur + citadel varba.
Mondtam magamba ok sima de mikor 2 es arrowokat tolt ami ütött 110-et ooo mondom(de még curse is kettes volt) kicsit beszartam igaz csak 21-2 manaja volt. nekem arrow sebzett 60 at :(

Végül elég necces lett 1 dragon 8 ijjasz élte túl. gg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 03 szer., 0:52 

Mostmár végleg megutáltam a towert...160 master gremlin elfbe sebzett 18-36-ot...A rémlassú egységeimmel meg nem tudtam egyszerre bemenni a várba,így szépen leszedett az ellen,aztán elfogyott a manám,ráadásul golyóscsávóknak is kifogyott a töltény :lol:
Szóval nem volt rossz meccs de csalódott vagyok a végeredményt illetően.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 03 szer., 3:13 

Dave írta:
Mostmár végleg megutáltam a towert...160 master gremlin elfbe sebzett 18-36-ot...A rémlassú egységeimmel meg nem tudtam egyszerre bemenni a várba,így szépen leszedett az ellen,aztán elfogyott a manám,ráadásul golyóscsávóknak is kifogyott a töltény :lol:
Szóval nem volt rossz meccs de csalódott vagyok a végeredményt illetően.

Szerintem megérdemelted a vereséget, csalódott akkor lehetnél ha teljes manával, plusz villámmal, ice bolttal felszerelkezve ütöd be. Egy Mephalát ilyen skillek mellett erőből lebontani nagyon nehezen lehet.

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 03 szer., 11:42 

Jó tudom hogy hibáztam,tanultam belőle. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 04 csüt., 17:17 

na számomra ennyi volt az ob jó game de nem multira lett tervezve, főleg nem ilyen mapokon, felhúz az egész imba ..

pár dolgot azért leírok 50 medusa 3 angal ütöm bal alsót 1 ütésre levett 10 et ugye, jobb oldali sor 15 töt ütött bal fenti 30 at jön balos 30 moral 30 ok np
angal bal fentinek halal moral oké késleltetem jönnek ok angal leszed kettőt 1 marad alsobol ut 30 at moral és leszed 1 et innentől kezdve elment kedvem egész gémtöl nem is tudtam úgy haladni ahogy akartam.

skiljei jobbak voltak föleg power know +10el random artik jee nem kell fixre rakni semmit. ***** utopia mondom kiveszem 4 archal +champokkal és erre ad +12 atakot meg combos vizes artit azis mi?? nem kell sodositani minek.És semmi mást ami ráadásul defemet leviszi 9 re . 1 grundula ellen10+atakal + utopi biztos vagyok benne h jobbat adott volna neki. utopia egyik leg imbab dolog szerintem. ugy ahogy van kivenném a játékból.
very gg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 04 csüt., 18:03 

Sziky nem bántásként de aki a medúza storeban egyben hagyja a 3 angyalt meg is érdemli hogy elbukjon belőle... Szétszeded és nincs az az isten ami megölné. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 04 csüt., 18:06 

jogos :D mind1 **** voltam de lényegen nem változtat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 04 csüt., 18:27 

Nem tudom miért adtad fel,nekem még szarabb utópiám volt mint neked...Feka orbot kaptam,ennyi volt...Ráadásul elkapkodtam a lényátadást egyszer és 2 dragonnal meg 15 elffel mentem hiveba...Le is szedték majdnem az összest.Meg morál miatt buktam 1 unipacit is,összességében azért nem nyomtam rosszul,126ra már mindent kiszedtem a területemen,egy derelict ship és utopia kivételével.
Medusa storest pedig minden várral elég könnyű kiszedni 121nél.Én spec fullost szedtem ki 2 centaur veszteséggel.2x1 dragont,5 pacit,18 elfet meg 2x1+28centaurt használtam.Elég 2 erős stack,meg 3 csali amik legalább olyan gyorsak mint a meduzák,innentől kezdve nyert ügyed van.Ha meg van jól sebző varid,vagy blinded akkor pláne. :)
Több szerencsét legközelebb,a hibáiból tanul az ember :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 04 csüt., 19:42 

Sziky:
Legkönnyebb feladni, panaszkodni a mapra.
Kastéllyal toltad, szedd ki a map középső részét, aztán jó esélyeid lesznek a győzelemre. Én nem tehetek arról, hogy kikapsz....

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 05 pén., 1:57 

Nekem a Castle a kedvenc váram és sohasem szedem szét az angyalaimat medusa stores-nál. :D Minek, ha ott vannak a championok meg a zealotok, meg a többiek is. :) Na persze lehet hogy azért nincs rá szükségem mert nem szeretek sok egységet veszteni egy csatán belül ha nem muszáj, így aztán általában mindig van kíséret. :D Bár mondjuk az angyal amúgy is beverhetetlen. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 05 pén., 1:59 

2.hét első napján nem biztos hogy van pénzed kivenni minden embert a várból,és ha 5x10 medusa ellen mész akkor nem biztos hogy megúszod veszteség nélkül,hiába viszel sok embert,3x1 angyal sokkal kevésbé sebezhető :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 05 pén., 2:02 

Naná, csak én nem megyek második hét első napján medusa stores-ba. :D Jó hadvezér vagyok és gondolok a katonáim életére. :D :wink: Úgyhogy csak akkor megyek idő előtt ha nagyon pénzszűkében vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 05 pén., 2:10 

Aham,aztán majd megnézheted magad mikor 4.héten átjön az ellenfél és földbedöngöl 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 05 pén., 2:18 

Csak próbálja meg, az angyalaim majd tesznek róla hogy ne döngöljön földbe, mert 4. hétre még legnehezebb szinteken is megvan simán. :D Jó mondjuk megmondom őszintén online még sohasem mérettettem meg magam, csak a barátaimmal. :) szal lehet hogy vesztenék de nem ez lenne a fő ok h általában későn verem le a medúzákat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]