Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 460 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 30 szomb., 12:29 

"Ha a hárpia megüt egy dendroidot, a dendroid bind képessége nem köti helyhez azonnal, hanem vissza ugrik kiinduló helyzetébe és örök időkre ott marad!" - na ezt megnézzük a Sorceress - Vologya meccsen :)

Na, ezzel mondjuk Nimbus ellen szívtuk meg... "Cavalier/Champion "nekifutási" (nem találok rá jobb szót) bónusza a pikemenek és halberdierek ellen nem él. Magyarul: mindegy milyen messziről fut neki, nem tud többlet damage-t ezzel elérni ez ellen a két egység ellen. "

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 30 szomb., 16:18 
Heroes Team

Gyors jelentés a BB-ről:

H5 TT

BAJNOK: JOU
2. Sorci
3. Vologya

3 perccel az eredményhirdetés után. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 30 szomb., 17:07 

Grat Jou :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 30 szomb., 22:28 
Heroes Team

Csizu írta:
engem nem keresett meg senki, hogy segítsek sem az árlista átnézésében

Vologya rejtett segítség kérése:

Vologya írta:
Kérem a H3 és H5 árlista készítőit (Csizu, Jou és Dragon), hogy segítsék a munkám ezekben a versenyszámokban.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 31 vas., 2:27 

Sziasztok!

Rövid élménybeszámoló:

Nagyon élveztem a támadás tornát. Most először indultam H5-ben, és a csapat egész jól szerepelt :) A lizzy + blood fury kombó a mezőnybe szerintem egész jó volt, és még a luck+morale+luck+morale+luck.. is bejött :D Több tapasztalattal talán dobogó is lehetett volna belőle :P
A műfajt nem fogom abbahagyni, már ki is találtam a tavaszi csapatom :D

(Apropó, nem tud valaki egy oldalt, vagy akármit, ahol RENDESEN le vannak írva a H5 hősök speckó képességeinek az effektje? Pl: Szintenként hány % bónuszt kap a lizzy a hamizáshoz Sorgal-nál, vagy hogy pl a Wasp Swarm mennyivel lesz erősebb Diraelnél szintenként? )

A H3 támadás ^^ Megszereztem életem első TT kupáját, és most nagyon boldog vagyok :D Elszórtam pár pontot, de a végén szerencsésen jöttem ki :) A morale + luck meg itt is befigyelt, pedig sokszor skillem sem volt hozzá :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 31 vas., 22:48 

Sziasztok!

Gratulálok a H5 győztesének, és persze a H3 győztesének is :)
Élveztem a versenyt, és a hangulatot :)
Sok sikert az 1vs1-ben játszóknak is! :)

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 31 vas., 22:54 

Hahó! Lélekben ott vagyok én is. :) A napokban veletek álmodtam. Nem meglepő módón valami versenyen voltatok:P És most hajrá mindenkinek! :) Főleg Csabának! :D Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 01 hétf., 0:28 

seholember írta:
Hahó! Lélekben ott vagyok én is. :) A napokban veletek álmodtam. Nem meglepő módón valami versenyen voltatok:P És most hajrá mindenkinek! :) Főleg Csabának! :D Sziasztok!

Reméljük legközelebb Te is jössz :wink:
Jelentem TH már horkol a nappalinkban, regenerálódik a holnapi megméretésre 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 01 hétf., 0:30 

Köszönöm a jelentést, és hogy befogadtátok szegénykémet :) Szép álmokat nektek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 01 hétf., 0:50 

Nagyon szívesen! :)
Most már én is lefekszem aludni, mert attól még, hogy nem megyek reggel játszani, még ki kell engednem 7-kor a kapun Őt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 01 hétf., 0:57 

seholember írta:

Én is a Csabival vagyok, Dreegarral egyetemben, ezúton is szép álmokat kívánunk neki :lol:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 01 hétf., 1:16 

Ma a legjobb 8 között

Süni - Dreegar
Dragon - Ssth
Vologya - Jou
Titi - Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 01 hétf., 2:32 

Hajrá Dreegar és Nimbus :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 01 hétf., 20:11 
Heroes Team

Legjobb 4 között:

Ssth - Jou
Dreegar - Süni

Szemfülesebbek észrevehetik, h sem én sem Titi nincs ott. Nos ez azért van mert, végül nem egymás ellen, hanem én Dreegar ellen, Titi pedig Süni ellen játszott.

Dreegar ellen fos mapon (bocs Csizu), fos várat kaptam, miközben Dreegar felszántotta a mapot, és lazán bedarált a végcsatánál.

Bővebb beszámoló később. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 01 hétf., 21:53 

Igazából már tegnap spongyát akartam dobni az egészre, pár szót mégis írok.

1. meccsemet Dragon ellen vívtam, a pálya ugye már a bajnokság kiírásakor ismert volt, ennek ellenére előzetesen napokig sem tudtam vmi koncepciót kitalálni, viszont a helyszínen kiválóan improvizáltam (ami mostanában egyáltalán nem jellemző rám...), 1-2-3-nál át is mentem Rissával (ő volt a legjobb hős, végülis a miszticizmusa jól jött, az offense meg nem hátrány) a level 6-os blokkon, ekkor az értékei 7 6 8 5 volt (ami ezen a pályán ilyenkor eléggé kemény) és az Armor of Wondert fel sem vette saját kezűleg, mert egy droiddal akartam odaadni, az erősítéssel együtt, de türelmetlen voltam, mint amilyen vagyok. Úgyhogy 3 gianttel, 210-es villámmal és 50 manával bezúztam a naga bankba és 5x4 naga megzabált...

2. meccsen HZsolti (Stronghold) ellen voltam Dungeonnal és Alagarral, akinek a villámja majdnem kétszer annyit sebzett, mint az ice boltja expert vízzel :D pajzs nélkül mentem a főcsatába, ami egy 35-ös attackkal rendelkező barbár hős ellen elég meredek... De ennél már csak a dupla vár a meredekebb, a behemótot és a thunderbirdöt 2 kör alatt lemészároltam, de a 48 ogre magival mi a frászt kezdjek??? A 110 orkra meg a küklopszokra rá sem néztem... Persze expert airrel vagy földdel egyszerűbb lett volna, de miért is kapnám meg. Reménykedtem egy prayerben, ha már vízem volt, két várban is megépítettem a guildet: frenzy, berserk, counterstrike és asszem fire shield volt :D :D :D

3. meccsen Jou ellen úgy voltam, hogy jön a 3. vereség, a többit meg majd Ő elmondja...

Az első és harmadik meccsemet simán kellett volna nyernem és ma jó eséllyel játszhattam volna a döntőért... :S így zsinórban 11 vesztes meccsem van az elmúlt fél évben, amihez fogható széria még totál kezdő koromban sem fordult elő...

Dacára annak, hogy óriási csalódásként éltem meg, nagyon élveztem a Bajnokságot, sokat és jókat nevettünk, épp mondtam Vologyának, olyan még nem is volt, hogy egyidejűleg 16-nál több ember vegyen részt 1vs1-es küzdelmekben, mert eleinte a 32-es mezőny meg volt felezve. Támadásban 8 győzelmem, 5 döntetlenem és 4 vereségem lett, mint az első indulásomnál, most is jó koncepciót sikerült kitalálnom, de a kivitelezésben még nulla a rutinom.

Köszönet Vologyának főként a lehetőségért és az összes többi játékos társnak, aki hozzátett vmit a lebonyolításért.

Amúgy ma is benéztem a csatározások helyszínére, 6 órakor már 1-2-1-nél járt az ssth - Dreegar döntő, úgyhogy lassan már vmi eredményféle is születik :)

UPDATE 22:14-kor: éljen az új bajnok: SSTH!!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 01 hétf., 23:59 

Gratulálok a dobogósoknak,a Bajnoknak,és mr.unluckynak,NG-nek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 02 kedd, 0:40 

Köszönjük a szervezést!

Gyors összefoglaló a részemről. H5 csapatom nagyon erős lett csak mágia védelme nem volt, így lecsúsztunk a dobogóról. H3 csapatom ebben a mezőnyben kevés volt, sajnos nem arra lett kitalálva hogy 10k hp-s csapatokat verjen.

1v1-ben sikerült 0 ponttal távoznom, ami meglepő lehet, de igazság szerint nem a játékomon múlott.

Első meccs vs Pumpás, sikerült egy erős Fortress várat kapnom, szóval csak úgy száguldoztam első héten, 2. nap bevettem az arany bányát. A relicem DSA volt amit nem vettem ki mivel már volt egy másik mellvértem, és nem sokkal jobb. Ki szedtem az egyik quest artit majd, amikor láttam hogy Pumpás a kapun keresztül ugrálgat elindultam felé. Útközben a quest artit nem tudtam beváltani mert Pumpás ezt már megtette, így a vára felé vettem az irányt hátha előbb odaérek, teljes sereggel is +++ lépésem volt. Elértem a várát láttam hogy bent csak pikás,marksmen és arkangyal van és megtámadtam. Sajnos Christian volt bent kb. dupla értékekkel és óriási villámmal TC volt a relice. Ha kint csatázunk ott is elver, ő az angyallal gyorsan tudott haladni, míg én nekem az utopiázás nehéz lett volna.

Második meccsen Süni ellen Castle-t kaptam és nagyon jól haladtam, vízen jött Sentinel Shield és Gurnisson csak úgy száguldott, 3. héten a droid elbukott a sátor előtt így bukva a sereg egy részét valamint a bejutás lehetőségét, bár állítólag Süni addigra már kiszedte onnan a pandorát. Értékekben fej-fej mellett haladtunk amíg nem utópiáztam és szedtem ki a szigetemet. TC,vízen járó cipő, és szandál. Innentől kezdve csak a resuban és a meteorban bíztam, de mivel Süninél volt a recanter így értelmetlenné vált szinte a csata is, nála golden bow plusz 90+ demon, értékekben is jó volt, miután lőtt a goggal láttam a golden bowot és feladtam.

Harmadik meccsem már csak fun volt, csak a prestizs miatt játszottuk le hát ha ellenem nem lesz mákos th a saját pályáján. Nem a fenét... Együtt haladtunk, ha a relicek kiszedését nézzük, vigyáztam rá hogy nehogy ellopja előlem a kannát. Hozzá teszem hogy itt Towert kaptam míg th Castle-t... Legyen elég annyi hogy értékelhető tárgyam a recanter volt, más nem került fel a reliceken kívűl. Legalább 4-5 cuccot vettem Black Marketből hogy legyen valami rajtam. Sentinel nálam volt mégis th Mephalája 40-es defense-l bírt. Vicc kategória még ő se tudta hogy csinált ennyit... Én Neela-val és Sentinel-el 35-t hoztam össze kb. Nálam recanter fent, de nagyobbat is varázsolt, golden bowja is volt így az arkangyolkat csak varázslattal tudtam megkarcolni. A 7 titán 60-90-ig sebzett az angyalokba...

Így ért véget az idei első Emlékverseny.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 02 kedd, 1:20 

Th abszolút megérdemelte, ezt már a díjátadásnál is mondtam neki :P

Szívemet,lelkemet beleadtam minden meccsbe ezúttal... így megszereztem a 3.helyet

Dreegarnak üzenném hogy Sephinroth közelharcban, recanter mellett Gundulát vert, a törpékből 79 maradt :)

Egyelőre ennyi...

Szerk.:
NG: nekem annyi szúrt szemet, hogy a döntőért játszhattál volna...

Akkor sorolom neked sorrendben az ellenfeleimet:
Csizu
Teki
Dreegar
Titi
Ssth
Jou

Th ellen azért kaptam ki az elődöntőben, mert Tower mellé Orrint kapott Desert Waron, én pedig a dwell nélküli Dungeon-t, szóval 0% esélyem volt megverni ezzel a leosztással... Nagyon szerettem volna a döntőben játszani, ezt én is elmondhatom, de sajnos csak a szerencse miatt maradtam alul.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 02 kedd, 4:26 

Seggrészeg vagyok, nem tudom megítélni de a Süni tuti szétcsalta az agyát hogy nyert azon amapon, bízom benne hogy Dragon elmondta Jounak hogy én hogy vesztetzem volna a helyében, tiszta cheat. Nekem a desert waron kívül nem tetszettek a mapok, hosszabb sírást holnap. Grat Thnak, remélem felrobban a busza hazafelé, vagy valami :)
Örültem hogy ilyen hangulatban telt az emlékverseny, azthiszem sikerült tisztelettel adóznunk Muggernek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 02 kedd, 10:20 

Hát Süni, lehet dobálózni utólagosan is (ahogyan előzetesen is), hogy az első 2 csoport mennyire könnyű volt, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy mindegyik csoportban kiegyenlítettek voltak az erőviszonyok. Miért lett volna az a 2 csoport könnyebb, amikor azok a játékosok hasonló erősségű ellenfelekkel találkoztak?
Egy Vologya-Dragon-HZsolt hármasban ugyanannyi esélye van mindenkinek továbbjutnia, mint egy Adler-Bozso-Nimbus vagy egy Csizu-Süni-Dreegar hármasban. A kipécézett két csoport AKKOR (lenne papíron) könnyű, ha vmelyik májer játékos került volna bele és fossá aláz mindenkit. De cáfolj meg, ha nem így látod.
A Platini is bevezette a BL-selejtezőben a Bajnoki ágat és a Nem bajnoki ágat, így tudott bekerülni a Debrecen (és még jó pár kiscsapat) a főtáblára.

Edit kérdezi, hogy az miért csípi a szemedet, ha ssth ellen játszhattam volna a döntőért?!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 460 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]