Igazából már tegnap spongyát akartam dobni az egészre, pár szót mégis írok.
1. meccsemet Dragon ellen vívtam, a pálya ugye már a bajnokság kiírásakor ismert volt, ennek ellenére előzetesen napokig sem tudtam vmi koncepciót kitalálni, viszont a helyszínen kiválóan improvizáltam (ami mostanában egyáltalán nem jellemző rám...), 1-2-3-nál át is mentem Rissával (ő volt a legjobb hős, végülis a miszticizmusa jól jött, az offense meg nem hátrány) a level 6-os blokkon, ekkor az értékei 7 6 8 5 volt (ami ezen a pályán ilyenkor eléggé kemény) és az Armor of Wondert fel sem vette saját kezűleg, mert egy droiddal akartam odaadni, az erősítéssel együtt, de türelmetlen voltam, mint amilyen vagyok. Úgyhogy 3 gianttel, 210-es villámmal és 50 manával bezúztam a naga bankba és 5x4 naga megzabált...
2. meccsen HZsolti (Stronghold) ellen voltam Dungeonnal és Alagarral, akinek a villámja majdnem kétszer annyit sebzett, mint az ice boltja expert vízzel

pajzs nélkül mentem a főcsatába, ami egy 35-ös attackkal rendelkező barbár hős ellen elég meredek... De ennél már csak a dupla vár a meredekebb, a behemótot és a thunderbirdöt 2 kör alatt lemészároltam, de a 48 ogre magival mi a frászt kezdjek??? A 110 orkra meg a küklopszokra rá sem néztem... Persze expert airrel vagy földdel egyszerűbb lett volna, de miért is kapnám meg. Reménykedtem egy prayerben, ha már vízem volt, két várban is megépítettem a guildet: frenzy, berserk, counterstrike és asszem fire shield volt
3. meccsen Jou ellen úgy voltam, hogy jön a 3. vereség, a többit meg majd Ő elmondja...
Az első és harmadik meccsemet simán kellett volna nyernem és ma jó eséllyel játszhattam volna a döntőért... :S így zsinórban 11 vesztes meccsem van az elmúlt fél évben, amihez fogható széria még totál kezdő koromban sem fordult elő...
Dacára annak, hogy óriási csalódásként éltem meg, nagyon élveztem a Bajnokságot, sokat és jókat nevettünk, épp mondtam Vologyának, olyan még nem is volt, hogy egyidejűleg 16-nál több ember vegyen részt 1vs1-es küzdelmekben, mert eleinte a 32-es mezőny meg volt felezve. Támadásban 8 győzelmem, 5 döntetlenem és 4 vereségem lett, mint az első indulásomnál, most is jó koncepciót sikerült kitalálnom, de a kivitelezésben még nulla a rutinom.
Köszönet Vologyának főként a lehetőségért és az összes többi játékos társnak, aki hozzátett vmit a lebonyolításért.
Amúgy ma is benéztem a csatározások helyszínére, 6 órakor már 1-2-1-nél járt az ssth - Dreegar döntő, úgyhogy lassan már vmi eredményféle is születik
UPDATE 22:14-kor: éljen az új bajnok: SSTH!!!