Sziky (Castle - Adelide) vs
(Necro - Nagash) noname @ Birodalmak Haboruja
RvR kezdes, mindketten magic hero mellett dontottunk. Ment az adok kapok, elso ket csovi heromat megolte. Abandoned mine ko volt, az ove arany, csak, h. meg imbabb legyen.

Fabol egesz meccs alatt hiany szenvedtem. A kozep elfoglalasaval sikerult mapcontrolt kialakitanom, elso het vegere black knight + cita lett.
Neki angyal meglett cita nelkul, ha kellett huzni, kozben Adelide iszonytos speed-re tett szert (angyal+fu+csizma), igy huztam MG-t. 3. hetre lett dragonom, addig nem tortent komolyabb osszecsapas, sokat balfaszkodtam (bementem tanulni 4. szintet, de csak basic wisd. volt, meg ehhez hasonlok) Manam volt rendesen az adv. intel miatt. Kozepen osszecsaptunk, amit animate+chain+sok mana segitsegevel hoztam.
GG
Sziky (Necropolis - Vokial) vs
noname (Stronghold - Tazar) @ New World
RvR kezdes
lvl4-ig mindent kikuldtem olni, kesobb vettem csak eszre, h. a kulso aranybanyanakt 50 lvl2 vedi, igy hiaba oltem meg 2 ellenseges host, meg foglaltam el kesobb a 2 vizet, azok a unitok, par nappal kesobb nagyon kellettek volna otthon.
Tazarral banya - var - elhagyott aranybanya - elhagyott banya (arany lett!) sorrenden haladtam.
Majd picit tavolabb lattam +4 sityak. Dreadek mogott +3+3 nyaklanc, majd go kozep - szoval ez volt a strategia. Csak Sziky aljas modon (

) attorte blokkokat hamarabb, mert otthon nem sokat csinalt (uni, manti), es bevette 2. varam.. Itt volt huzva mg2, meg nem tettem vortexet 2 knl-re, akartam eloszor a +4 es +3/3+ articat. :/ Igy vortexelt is egyet, csak, hogy meg jobb legyen a helyzetem.
3 maci + 9 madar tarsasagaban Tazarnak muszaj volt tamadni +3+3-at, mert varat nem erte el (megint, szerencsere pont tavol volt vartol..), mert, ha ellen megszerzi ezt az artit, akkor ott helyben gg-zhetek. Miutan felvettem az artit, utana elkapott, penzert futottam, persze csatara megint nem volt manam, O meg behuzta a vortexet ugye. Majd 2-3 heten at minden heten betamadtam, volt egy pont, ahol szukuletbe be kellett volna allni, mintegy ezzel nyomas ala helyezni a varvedoket, kukit venni, es 2 heti sereggel beverni.
Sziky huzta a Dungeont rendesen, castle+unittal, de en hulye modon betamadtam mindegyre, es 3 csata utan feladtam, mert nem maradt semmi esely, teljesen elfogytam (csak a 2 aranybanya tartott eletben idaig is)
Unodiritoan (only def,

), de taktikusan jatszott Sziky, igy kellett ezt.
GG