Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 12:24 

Ha már Dreegar sem tud meggyőzni, akkor ott tényleg baj van, de mindenki a saját kárából tanul, magadtól majd rájössz :shock:

Nem kell gratulálni semmihez, no para, a legjobb magyar heroes játékosokat ne becsüld le ... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 12:25 

Dreegar ja Leírtad amit csináltam csak 6 6 al nem 12 vel.

nem becsülök le senkit ne érts félre :D csak legjobban az zavar hogy ha valaki nem olvassa el leírást és véleményt mond azt úgy hogy?

Tehát vágom jól h sokkal jobb játékosok vagytok nem is vitatom 1 szóval se csak 10 kommentböl 8 olyat láttam ami nemvolt(anti griff stb) vagy amit megcsináltam:D

Tehát hogy értsük egymást ha pl dreeagar vagy te akar más leírás után azt mondja hogy figyelj Sziky ez így nem jó (2 ok ) akkor azt mondom hogy ok érthető.Meteoron kívül :D az 1 ok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 12:42 

Sziky, továbbra is érdemes lett volna egyben hagynod, egyszerűen mert az angyal 12ben alapból sokkal nagyobbat üt vissza, valamint amit megütsz vele(és triviálisan a medvét fogod) az feleakkorát üt vissza, mert leesik a fele ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 12:46 

3 oldalon keresztül egy lejátszott főcsatán vitatkoztok ami már az első körben eldőlt :P
könyörgöm hagyjátok már abba,kattintgatok itt mint a mérgezett egér(bár nem akkora baj ha van egy kis élet :P ) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 12:46 

Egy BB-s pályán gyakorolnék most vkivel.

Elkelt!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NG 2010 okt. 17 vas., 12:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 12:56 

Hát igen érthető Dreegar de azt ne feledd hogy itt volt phonix ami ütötte behet utána a 2x6 angal

dave jó hát :D többet nem írok erről :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 20 szer., 14:59 
Heroes Team

Hétvégén valaki széjjelcsaphatná az arcom egy BB-s mapon, felkészülés gyanánt, hogy el tudjam hajítani, az összes unluckomat a BB előtt. :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 20 szer., 15:39 

Mától vasárnap du. 6-ig vagyok szabad,jelentkezzenek a ráérős playerek! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 20 szer., 16:27 

Sziky (Castle - Adelide) vs (Necro - Nagash) noname @ Birodalmak Haboruja
RvR kezdes, mindketten magic hero mellett dontottunk. Ment az adok kapok, elso ket csovi heromat megolte. Abandoned mine ko volt, az ove arany, csak, h. meg imbabb legyen. :lol: Fabol egesz meccs alatt hiany szenvedtem. A kozep elfoglalasaval sikerult mapcontrolt kialakitanom, elso het vegere black knight + cita lett. :P
Neki angyal meglett cita nelkul, ha kellett huzni, kozben Adelide iszonytos speed-re tett szert (angyal+fu+csizma), igy huztam MG-t. 3. hetre lett dragonom, addig nem tortent komolyabb osszecsapas, sokat balfaszkodtam (bementem tanulni 4. szintet, de csak basic wisd. volt, meg ehhez hasonlok) Manam volt rendesen az adv. intel miatt. Kozepen osszecsaptunk, amit animate+chain+sok mana segitsegevel hoztam.
GG

Sziky (Necropolis - Vokial) vs noname (Stronghold - Tazar) @ New World
RvR kezdes
lvl4-ig mindent kikuldtem olni, kesobb vettem csak eszre, h. a kulso aranybanyanakt 50 lvl2 vedi, igy hiaba oltem meg 2 ellenseges host, meg foglaltam el kesobb a 2 vizet, azok a unitok, par nappal kesobb nagyon kellettek volna otthon.
Tazarral banya - var - elhagyott aranybanya - elhagyott banya (arany lett!) sorrenden haladtam.
Majd picit tavolabb lattam +4 sityak. Dreadek mogott +3+3 nyaklanc, majd go kozep - szoval ez volt a strategia. Csak Sziky aljas modon ( :D ) attorte blokkokat hamarabb, mert otthon nem sokat csinalt (uni, manti), es bevette 2. varam.. Itt volt huzva mg2, meg nem tettem vortexet 2 knl-re, akartam eloszor a +4 es +3/3+ articat. :/ Igy vortexelt is egyet, csak, hogy meg jobb legyen a helyzetem.
3 maci + 9 madar tarsasagaban Tazarnak muszaj volt tamadni +3+3-at, mert varat nem erte el (megint, szerencsere pont tavol volt vartol..), mert, ha ellen megszerzi ezt az artit, akkor ott helyben gg-zhetek. Miutan felvettem az artit, utana elkapott, penzert futottam, persze csatara megint nem volt manam, O meg behuzta a vortexet ugye. Majd 2-3 heten at minden heten betamadtam, volt egy pont, ahol szukuletbe be kellett volna allni, mintegy ezzel nyomas ala helyezni a varvedoket, kukit venni, es 2 heti sereggel beverni.
Sziky huzta a Dungeont rendesen, castle+unittal, de en hulye modon betamadtam mindegyre, es 3 csata utan feladtam, mert nem maradt semmi esely, teljesen elfogytam (csak a 2 aranybanya tartott eletben idaig is)
Unodiritoan (only def, :) ), de taktikusan jatszott Sziky, igy kellett ezt.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 20 szer., 20:10 

Dave vs Lordhaart
Tower vs Inferno
Aine vs ?
Neverwinter(tétmeccs)
Nem siettem túlságosan mivel tudtam hogy nem lesz gondom a győzelemmel,már a játék előtt...Hiába kaptam a számomra legjobban utált várat,**** hősöket,only shooter blokkokat,nem aggódtam :) Különben is megszoktam már...1. nap tavern,2.nap master gremlin és lassan felszedegettem meg elfoglalgattam mindent...1.1.7.re csak naga+djinn lett cita nélkül :P
Az ellenfelemnek kb félperces körei voltak,úgyhogy fogtam magam és átmentem 1.3.1nél hajón,implóval,air elemmel meg a fele sereggel a zsebemben,és a csigalassú hősömmel 1.4.2.-re végeztem is...kb 6 efreet,8 pit,12 demon,20 gog meg 50 impje volt az ellennek egy 1.szintű hőssel :)
Szóval gg,illetve ug(unalmas game) :P

Dave

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 21 csüt., 14:52 

Holnap délután ráérek egy meccsre...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 22 pén., 1:52 

Dave vs Sziky
Tower vs Necro
Zubin vs ?
Neverwinter(fun meccs)
1.nap tavern,elég csicska hősök jöttek,így zubinra esett a választás,mégiscsak battle mage,és várhatóan jól fejlődik...Golyóscsávót nem húztam,úgy gondoltam a fontos blokkok meglesznek anélkül is.Így is lett,a goblinok+farkasok jó figyelemelterelők voltak.2.nap gargoyle és hajóbaszállás.Felszedtem minden fát és dobozt a vízen mert az ellen bebukta a droidját shipwreckben ahol 2 szellem maradt :).,3.nap golem,4.nap mage,5.nap naga,6.nap genie és végül 7.nap giant,trading postos cseréléssel éppen meglett.Így második héten 120 golyóscsávóval és 2 gianttal mászkálhattam,de a főhősöm még elég gyatra volt...Bár kapott airt.Elfoglaltam a 2.várat,Fortress :P .Mellette arti +3pajzs.Aztán még egy kis bányafoglalgatás,2.hét közepén ütöttem a 12 wyvernet goldbányánál,majd a 15 unit is a másiknál.Kis veszteséggel megvolt mindkettő.1.napra rá dwarven treasury,5x20,1 gargoyle veszteséggel megvolt ez is.Aztán ütöttem volna a +6pajzs őrzőit(several champion) de ledobott a h3,meg amúgyis álmos vagyok,úgyhogy itt félbehagytuk,holnap folyt köv :)

Egyébként Sziky nagyon jó fej rengeteget dumálunk játék közbe is,és jó játékosnak is tűnik :)

Dave

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 22 pén., 12:38 
Heroes Team

Holnap azaz szombaton 10.00-19.00-ig ráérek egy játék erejéig!
BB felkészülés, egy BB-s mapon. MSN-en fent leszek 10-től, vagy írj privit. Ez utóbbi talán biztosabb, meg nyilván azzal játszom aki hamarabb jelez vissza. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 22 pén., 17:28 

Sziky elleni meccs második fele:
2.hét végére kipucoltam az alvilágot,1.3.1-re 4 titánnal felszedtem fent a maradék cuccokat,bementem skillnövelőkbe meg libraryba,warriors tombba(nemtom mit adott vmi treasure arti volt).Aztán lementem a nagáknál levő libraryért,mellette arti golden bow :D 1.3.4.nél 4 titánnal ütöttem a ghost sarikat,mögötte relik angelic alliance :? ,úgyhogy megegyeztünk hogy csak az egyik,nem tiltott darabját használhatom így szétszedtem és bennhagytam a +4all pajzsot.Aztán 1.3.7.nél ütöttem a 18 szürkemacit,ami hatalmas hiba volt mert chain volt a váramba(nyakamban villámnyakék),és visszamehettem volna,ráadásul 1 nap múlva már 6 titánnal ölhettem volna őket...De így vittem mindent és kinyírták az összes maget és majdnem egy titánt is.Közben buktam egy droidot 3 dzsinnel.Aztán húztam mg5.öt is,implo!De rég kaptam már implot a varázstornyomba,nagyon örültem neki,még úgy is hogy nem volt earth magicem.6 titánnal 2.1.1.-nél megtámadtam a garrisont,közben kiderült nem ártott volna némi csalit illetve nagákat is vinni,mert a nagákat meg titánokat lelőttem,de a 2x15 gorgon és az 5 chaos megmaradt.Úgyhogy lelassítottam őket egyenként,de még így sem alkalmazhattam a waitelek lövök elszaladok waitelek lövök... stratégiát mert szét voltak szóródva.Úgyhogy magic arrow elő,és fogócska! :) kb 6 perc alatt megvolt,megúsztam death stare nélkül.Aztán kiszedtem a 2 pandorát meglátogattam a skillnövelőket így elég izmos lett a hősöm,6 titánnal lazán megtámadtam a középső várat,hát k***va nagy szerencsém volt hogy a gold dragonokkal a katapultot támadta a hülye ai :lol: A titánokkal és a 3 arkkal meg a titánjaimat,de nem vesztettem egyet sem a csata végeztével,expert cure csodákra képes.Aztán 2.hónap első hetének közepén átjött a garrisonon Moandor,kissé foghíjas sereggel:28 vámpír,5 ghost+1ghost,2 firebird 18 plich 500 csonti 9 dread.Nekem volt 230 mgremó 55 gargoyle 30 ironman 8 archmage 9 mgenie 11 nagaqueen és 6 titán.Első körben varázsolhattam volna de elqrtam és lőttem a tornyokkal gondolkodás nélkül :)
A naga+mage+gremlin trió kapott egy meteort,túlélte 35 gremlin és 4 naga.Aztán elnyomtam egy chaint amit a vámpírjai bántak.Kinyírtam a firebirdeket,2 ghostot és 120 csontit.Köv körben impló a csontokra
,megfeküdt az összes,ő még egy meteort varázsolt a titánjaim arcába,maradt 4.Lebontottam a sarikat.4.körben pedig a chain után maradt 2 lichje,nekem meg még állt 4 titán,4 naga,30 ironman és 8 gargó.De szólt hogy hadd nézze meg mennyit éleszt az animate,150 csonti kelt fel csak :) Én megnéztem mennyi levegőelementált tudok idézni,180 :shock:
Úgyhogy most szerencsésnek mondhatom magam, a jó varázslatoknak,tűrhető blokkoknak,a hülye ainak és a hamarabb középre érésnek köszönhetően sikerült nyernem.
GG :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: xxx
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 22 pén., 18:21 

Azért három hősöd leszedtem te ....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: xxx
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 22 pén., 18:59 

lord haart írta:
Azért három hősöd leszedtem te ....

A főnököt kell elintézni,teljesen mindegy hány droidját ölted meg... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 22 pén., 19:39 

Valójában el sem jutott addig hogy megtámadjon akár 1 droidomat is... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 22 pén., 22:52 
Heroes Team

JÁTÉK HOLNAP!!! Pár arcot próbáltam befűzni sikertelenül... :(
MSN-en leszek 10-től remélem lesz vki.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 22 pén., 22:54 

Nimbus írta:
JÁTÉK HOLNAP!!! Pár arcot próbáltam befűzni sikertelenül... :(
MSN-en leszek 10-től remélem lesz vki.

Engem nem kerestél meg... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 22 pén., 23:13 
Heroes Team

Nem láttalak most MSN-en. Teki és Dreegar fent volt. Ha leszel holnap 10-től, meglátjuk. Most húzok aludni mert lefordulok a székről...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]