Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 07 csüt., 18:54 

Teki1986 írta:
Fekete gombot felraktad, igy ne varj resistet...

En ugy tudtam, h. muxik vele resist, csak lenyek resistje nem, de igazad van.

Valaki jatek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 07 csüt., 22:36 
Heroes Team

A hétvégén játszanék valakivel egy felhozó meccset...

Írj privit! :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 08 pén., 12:25 

Aki szeretne jatszani ma, vagy hetvegere egyeztetni egy harc idopontot, az irjon nyugodtan itt, messen, vagy pu-t.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 08 pén., 15:52 

Én ismét nyitott vagyok egy-két jó partira a hétvégén!
Msn-en vagy priviben keressetek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 09 szomb., 19:52 

Mivel egybe nem tudtam rakni (szerencsere kimasoltam postolas elott), igy kenytelen vagyok ket reszletben lekozolni, sajnalom Trunks. :P 8)
Sziky (Rampart - Thorgrim) vs (Stronghold - Neela) @ Fold alatti haboru
Szokasos rvr ismeretlen mapon, Szikynek valahogy nincs szerencseje a varakkal, mert ha eppen nem Rampartot kap, akkor.... csak azt kap. :)
Jott elejen Gurni meg Pyre, de egyik hos sem hozott ballistat felszereleskent, aztan kb. 6 hosnek jott Neela, mondom zsiros. Ugyesecsken haladtam, penz sajnos csak elso heten volt sok, kis uzletelessel meglett Castle, maci es meg az egyszemu oriasok is, igy nagyon boldog voltam. Csovesek is irtottak, es haladtak rendesen, szoval jo tempot diktaltam magamnak. A sok apritas utan megindultam, epphogy uzletelessel felhuztam behemedvet, es attackoltam titanokon keresztul, szegeny ellenfelemet szamara rossz helyzetben talaltam (kesett), igy bevettem varat, es kivettem a maradek 50 csata torpot, cserelve az ido kozben jocskan megfogyatkozott farkas lovas csapatot, sajna nem volt neki varazstorony huzva 3. szintre sem (ha jol emlekszem, tovabba otthon 2. varam necro, de semmi hasznalhato.. earth element max, de azert nem mentem be). A vara elott csaptunk ossze, es jo kis harc alakult ki.
Kép
Sima haste-m volt, azzal elcsiptem elfeket a behemedvevel, feltem a golden bow-tol. Aztan mindneki raallt medvere, meg kialakult egy jo kis harc, sebzo varazslatokat hasznaltunk, mindenki utott mindenkit. Sokszor moralozott meg luckolt, akar egymas utan is, ezt nem tudtam kompenzalni sajna, nekem nem voltak ilyenek :p Medvek elhulltak, de kb. minden mas is. Az utolso repkedo dragonokat par teleporttal kaptam el. Nem maradt, alig valamim, de nyertem a csatat, es igy az osszecsapast is, hisz mar vara sem volt.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 09 szomb., 20:23 

noname (Tower - Josephine) vs (Tower - Crag Hack) Nimbus @ Ellenseges szomszedok

Nimbi cimbi rabokott a mapra, h. ezen nem fog elalazni, de mar jatszott rajta, en nem, de nem is tunt ez bajnak, hisz eleg egyszeru maprol van szo (ha ne lettek volna azok a franya artik, amiket szornyek oriznek, hat ki nezi ezeket konyorgom, h. mindegyik lenykupac vajon mit kuporgathat..) Lattam varam melett golden bow. :O Wow! Gondoltam. Jottek-mentek a jobbnal jobb herok a kocsmaban (nem, nem az enyemben :D).
Jott Pyre meg Joshephine, ejha, Pyre akar jo is lehetett volna, de en a golem speckost valasztottam inkabb valamiert.. (talan mert lattam golemnovelo artifactot, ami pont varam elott volt..) Vagy az ido szoritott, nem tudom mar, mi volt a dontes oka.. 3. nap meggondoltam magam, es inkabb megis Pyre-t tettem volna meg fohosse, (hisz mar van ballisa/artillery golden melle, aki mar szelte is a mapot, h. atvegye a katonasagot, de amint meglett golden bow, es azzal meglett archery is Josephine-nek, hat mondom a valasztas egyszeru, marad Josephine (hisz nekem annyi szerencsem sincs, h. egyszer is felajanlja archery-t masik hosnek), csak az a ket nyamvadt skillt ott viriott helyfogalokent, az idegesitett.
Szepen apritottam, atmentem jobb felolre, ahol pucoltam behemacit mindent. Apritas volt a javabol, nagyon nyeregben ereztem magam, jott cipo +3+3 moral/luck nyakek is, a tempo adott volt, es Nimbus elott jartam, ahogy neztem, es amennyit atlattam a tuloldalra, persze ebben az is bennevan, hogy ellenfelem tobbszor nem lepett a hoseivel idokorlat miatt (4p), meg fohossel sem, hat igen a rozsda, vagy nem tudom. :)
2. varam tower (3 golem + spellel megszereztem csicska hossel), mondom ez a pici elony meg szamithat, igy double build ment. Szolt Nimbus, h. hos a fogdaban kannat dob, (ha nem szol, otthagyom). Na es megvolt minden keszultem topiazni.. De mentettunk, es majd folytattuk, igy becsaptam magam, es a jo tempot megfejeltem azzal, h. nem szigetre, hanem haza mentem a terkapun at. :D Kesz orulet, ez picit fel is mergesitett..
Aztan igy mar Nimbus jart elobb.. Topia sentit dobott es fekete gombot, ettol fogva az ellenseges tower hos mar sokkal jobb volt, mint az enyem minden teren.. Ja es siman elszamoltam magam, hiszen nem volt resource mg-re.. Amugyis csak exp. airem volt.. Szoval Nimbi atvitte a BD blokkot es en epp felhuztam 2. varamban mg4-et (elso varamaban nem is huztam, mert 2. varban upoltam magikat) Resource **** ugy volt se ko, se fontos forras.. Nem jott eleg sehogy.. Igy a forrasokat egymasra csereltem, es csak fogytak.. Arti merchants se dobott semmi jot, black market sem.. Csoves maradtam a vegere. Mellvertem sem volt. A jatek kozben meg az is kiderult, h. golemek megolese golden bow-t dob, es en gondoltam ezzel egyedul leszek, erre epitettem mindent, de hat Neki is lett. :( Szoval tamadni kellett Nimbust, mert kovi nap megszerezne a library-t, igy huztam mg4-et, ahogy irtam, ami dobott: frenzy, meg toltek, meg egy nyamvadt chain sem jott..
Legalabb 15 skillelonye volt, ha nem tobb, mindene jobb volt, talan kiveve defense..
Aztan jott az implo (itt mar lepni akartam), en masshaste, folyt az apritas, majd latom resu, es itt virtualisan kezet is nyujtottam. Csufosul elszamoltam magam az epitkezessel, es nem lettek meg a kritikusnak bizonyulo MG5-k. De meg ha meg is lettek volna, a barbar hosnek 620 manaja volt, magasabb powerrel, az en 200-300-mal szemben (thx. to intelligence). Szoval ha jol jatszom is valoszinuleg veszitek.
Sajnos keppel nem tudok szolgalni, mert paintbol kileptem :(, meg autosave felulirodott, majd ha Nimbus akarja, beirja skilleket, es kepet is tesz.
Nimbusrol leirt, hogy van tapasztalata (a mapon is). Ha lassuan is (hossel nem lepett tobbszor), de okosan, jo skilleket valasztva es meggondoltan jatszott.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 09 szomb., 21:03 

noname írta:
Nimbus elott jartam, ahogy neztem, es amennyit atlattam a tuloldalra, persze ebben az is bennevan, hogy ellenfelem tobbszor nem lepett a hoseivel idokorlat miatt (4p), meg fohossel sem, hat igen a rozsda, vagy nem tudom. :)

Nimbusrol leirt, hogy van tapasztalata (a mapon is). Ha lassuan is (hossel nem lepett tobbszor), de okosan, jo skilleket valasztva es meggondoltan jatszott.

Szemtelen :D

Hát igen, egy kétszeres BB-győztestől ez elvárható :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 09 szomb., 22:09 
Heroes Team

Kép

Íme a kért screen. :)
A meccset Noname jól összefoglalta. Tényleg sokat bénáztam, pl. az első héten az a szerencsétlen kukás kétszer sem lépte le a körét :shock: , annyit bénáztam a sok droiddal. Kb. 15 hőst fogadtam fel a játék során és 9-10 hős fixen volt általában.
A vár felett a recanter figyelt, gondoltam ez éppen kapóra jön majd a főcsövesemnek, mivel akkor még olyan hülye volt szegény mint az éjszaka. Később azonban ez változott szerencsémre. Olyannyira, hogy a Kukásnak szerintem még soha nem dobta ilyen jól a skilleket mint most. Volt minden mint a búcsúban, earth, wisdom, air, archery, intelligencia, log, stb.
Próbaképpen azért felhúztam a tornyot, és lám most jött aminek jönnie kellett: resu, implo, earth elem. :) Így mivel végül a Kukás egyértelmű fölényben volt varázstudásban a recantert szépen elcsomagoltuk hűvösebb időkre.

A csata végül Noname lénytöbbletétől függetlenül teljesen sima lett, bár elmenekült mivel nem tom milyen megfontolásból, de nem raktam fel a bilincset, holott 120 earth elementálos idézéssel és 660 manával ez talán elvárható lett volna. :)

A szemtelenség pedig teljesen jogos, hiszen tényleg csak Noname figyelmetlenségén múlott, hogy a végén én voltam a gyorsabb. Egy dolog azért ehhez hozzátartozik (már csak visszavágásképpen is :P ), nevezetesen, hogy bizonyos mapokon nem attól lesz gyorsabb valaki, mert valamit hamarabb kiszedett. A végén kell ott lenni teljes harci díszben, amivel az építkezés összhangban kell hogy legyen. :wink: Erre még Boti tanított meg a második táborban, azaz, hogy a sebesség nem csak azt jelenti, hogy a főhőssel milyen gyorsan szántja fel az ember a mapot. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 09 szomb., 22:14 

Ha a hp-t összeszámolnánk, Nonamenek kis előnye talán lenne, golemből jutott neki több, de a többi lényt a magi kivételével bukta...:P
Itt nekróval szeretem tolni, és Charna egy igazi sztár hős :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 09 szomb., 22:16 
Heroes Team

Nem bukott olyan sokat, csak nem húzott castle-t első héten. Nagaból refuból kaphatott utánpótlást. :) Magi, és golem a duplavár miatt, és az arti miatt volt több.

Noname: Még valami... ha legközelebb Pyrrét bedobja, te meg választasz helyette valami holmi csöves Josephine-t, menten megharaplak!!! :lol: :lol: :lol:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2010 okt. 09 szomb., 22:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 09 szomb., 22:18 

Jé, ezen a pályán győztem le Dreegart a BB döntőjében :)
Akkor nagyon összeszedett voltam (az egész bajnokságon) és 1 nappal előbb értem oda a blokkhoz, a többi meg már történelem. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 10 vas., 0:47 

Nimbus írta:
Noname: Még valami... ha legközelebb Pyrrét bedobja, te meg választasz helyette valami holmi csöves Josephine-t, menten megharaplak!!! :lol: :lol: :lol:

Ezt csak most olvasom. Ez ám a telepátia, ugyanis a szombat 13 órakor kezdődő meccsünkön Pyrét kapta kezdőhősnek és nem is váltotta le :) nem véletlenül volt az első szavam noname-hez a pálya betöltésénél, hogy: "mákos!"
Utóbbi 4 meccsemet Ellene játszottam és ismét kikaptam, remélem a BB előtt kiürítem a pechzsákot (persze mindegyik győzelme megérdemelt volt).
Én Castle, Ő Inferno, Sylviát kaptam kezdésnek, annyiban tudott oroszlánrészt vállalni, hogy első héten mindent felszedett a vízről, ami kellett a castle/angyal variánshoz. Na, és az első csapás, Tazart akartam főhősnek, így fel is vettem vele a vár előtt figyelő, fixen kirakott pathfindingos scholart (Szemtől szemben a pálya neve). Namost jött Sorsha sec hősnek, bement a Learning stone-ba és kapott logisticot :) úgyhogy ő lett a főhős, de a scholart ha vele veszem fel, lehet nyerek 1-2 napot. Jó pár nappal előbb foglaltam el a sec várat és gyakorlatilag hiba nélkül játszottam. Nem csöveztem, volt tervem, egységeket sem veszítettem.
Az artifact felhozatal viszont BOTRÁNYOS volt. 3 mellvért volt a területemen, egy 2-es artifact eagle eye-os lószar, 3 level 3-as: gem gyűrű, kristály köpeny, golden bow (ezekért el se mentem...) egy +2-es speed köpeny és más semmi. Kard és pajzs sehol!!! Első black marketben semmi, másodikban otthagytam 25 ezer aranyat, amiből +7 A/D-re tettem szert. Aztán az utopia 1-es és 20 ezer arany jött vissza. Artifact onnan: Thunder Helmet, pffffffffff...
Főhősömmel beszálltam a hajóba (amit 3 kockával mulasztottam el, mivel hülye voltam és nem álltam közelebb, pedig lehetett volna) és kör végén láttam csak meg, hogy noname már középen van... ha észreveszem, egyből haza tudok menni, nem foglalta volna el a váramat, nem tanulta volna meg a resurrection-ömet (nem tudom amúgy volt-e Neki) és nem veszi ki a 62 marksmanemet... Ugyanis hiába trading post és hiába mentem be minden pénzlelőhelyre, ennyit nem tudtam kivenni hét közepére.
Pyre 27 27 22 24 volt körülbelül, Sorsha 25 25 15 23
a chainje erősebb volt, a resurrection szintén, nála a 6 Archdevil luckolt, nálam a 18 marksmen, ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 10 vas., 3:04 

NG elleni meccs
A map Szemtol szembe (Heads on modifikaciokkal) Szoval volt fogalmam, hogy hogyan es mit is akarok csinalni.
Nagyon jol haladt Pyre, log es path skillek fejlodese egymast erte. :)
Elso heten banyak + 1-2 cucc het vegere masodik var, ha jol emlekszem, NG varat elobb vette be.
Piac miatt lett minden+castle.
Gondoltam olyasmibe fogok, amit meg nem csinaltam: demon farmolas. :) Egesz ugyesen is ment, olyannyira, h. szepen gyultek a zaszloim ala a gonosz szarvas demonok, amiket a cerberus kutyakkal egyetemben a vizre vezenyeltem fosztogatni Calid tarsasagaban.
Minoktol jott +3+3 luck/moral, fenn magik mogul cipo. Iszonyatos gyorsasaggal ment Pyre. Sarkany blokkon buktam devilt (volt 4 black..), efreetet, majd mogotte pandoran meg 3 pit lordot, efreetet.. Amugy ezen kivul nagyon keves veszteseggel jatszottam, es jo volt az utem.
Otthoni black marketbol +1knl-t vettem. :)
Mindekozben sirbol is felszedtem a majdnem ott felejtett +2allt, miutan jol beolettem magam a sarkany+pandoran. :p (fohossel nem mentem be -moral miatt, aztan majdnem elfelejtettem).
Garrison mogul felszedtem +3 allt.
Portallal utaztam at, a vizet hanyagoltam fohossel, mert erdemtelen volt, recanter nem kellett onnan, mas se.. (otthoni ket varbol hasznalhato: berserk, chain)
Topiabol jott fekete gomboc +2health.. Ottani black marketbol jott +1health (kar, h. csak meccs vegere jottek health artik), utso naga cuccon 10 perces csataban szereztem 30 demont meg. Aztan irany az ellen vara, bealltam, hatha nem szedte fel meg resut (felszedte mar elotte, varhato modon) de nem tamadott be, igy kinn megatamadtam. Jatek vegeig nem jott egy deka earth se, viszont volt exp. air. Harci skillekbol: art., arm., tact.
Kép
(A kepen NG helyen levo humorerzekerol tanukodik. :D Hos kepek megcserelodtek veletlenul.)
Pyre nagyon jol ment es gyorsan is, meglepetesemre +2 library elonnyel is szorosan alltunk skillekbol. Artiim a +2cipo, +3nyaklancon kivul ilyen +4 volt max. Szoval toltelek.
Chainekkel kezdtunk, majd harcolas, resuk, es NG lassacskan elfogyott. Moralom es luckom is tobbszor volt, annak ellenere, h. en +2+2 o meg +3+3 voltunk.
Picit sajnalom, mert NG jo jatekos, de ellenem valahogy nem jon ossze Neki, es meg egyszer bocsanatot kerek, a sokszor megszakitott jatekert..
GG

Nimbus írta:
Nem bukott olyan sokat, csak nem húzott castle-t első héten. Nagaból refuból kaphatott utánpótlást. :) Magi, és golem a duplavár miatt, és az arti miatt volt több.

Valamikor jott Naga novelo arti is, max 1-2 kort termelt.

Idézet:
Egy dolog azért ehhez hozzátartozik (már csak visszavágásképpen is ), nevezetesen, hogy bizonyos mapokon nem attól lesz gyorsabb valaki, mert valamit hamarabb kiszedett. A végén kell ott lenni teljes harci díszben, amivel az építkezés összhangban kell hogy legyen.

Ezzel a resszel kapcsolatban annyit, hogy nagyon is tisztaban vagyok ezzel, es szamithatott volna a gyorsasagom, hiszen, ha en szedem ki a BD-ket (ami only xp resu mellett), es ha az ellenfel kesik, akkor meg library is bejohet akar. De elszamoltam magam 2 var huzasa mellett nem jutott reszursz, inenn a leirtak.. Nem tudom bevett szokas-e ezen a mapon, de le a kalappal elotted, brillians huzas volt az az intelligence a tukor felallasban, nekem oszinten meg sem fordult a fejemben, meg az sem, h. vizrol szedjek +viz elementalokat. :p Aki azon a mapon elkapott volna, abban a helyzetben, ahogy voltal, hat az elott le az osszes kalapokkal, de ugy gondolom, hogy az ilyen gyozo igencsak ritka lett volna!! ;)
NG írta:
noname írta:
Nimbus elott jartam, ahogy neztem, es amennyit atlattam a tuloldalra, persze ebben az is bennevan, hogy ellenfelem tobbszor nem lepett a hoseivel idokorlat miatt (4p), meg fohossel sem, hat igen a rozsda, vagy nem tudom. :)

Szemtelen :D
Hát igen, egy kétszeres BB-győztestől ez elvárható :P

Ha igy jott le meg valakinek, akkor szolok, nem szemtelensegnek szantam. :)
Talan rosszul fejeztem ki magam, csak gyorsan irtam, szoval igazabol nem lassan ment, hanem kihagyott koroket, de ellenem ez meg nem megbocsajthatatlan.. :) Tiszteletem, mentem fekudni, mar ideje..
Majd meg holnap potolok egy elmaradt beszamolot, hogy legyen mit olvasnotok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 10 vas., 10:11 

NG:
Tazar helyett Sorsha beválasztása, meg is érdemled, hogy kikaptál, a golden bow meg nem tudom miért haszontalan... :P

Ellenséges szomszédokon pedig táborban majdnem 1100 8 hp-s csontot gyűjtöttem Charnával, animate,air elemental, meg egy kigyúrt főhős... De 2.héten be kell ütni a blacket,és akkor nincs ellentmondás :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 10 vas., 11:53 
Heroes Team

Noname: Dehogy voltál szemtelen... ne viccelj. :wink:

NG: Tazart lecserélni Sorshára... hát ilyet is rég hallottam. Ki nem piszkítja le azt a nyamvadt logot... a hős attól még fos. :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 10 vas., 11:56 

NG írta:
Jé, ezen a pályán győztem le Dreegart a BB döntőjében :)
Akkor nagyon összeszedett voltam (az egész bajnokságon) és 1 nappal előbb értem oda a blokkhoz, a többi meg már történelem. 8)

Nevezd történelemnek a 20 morált, azaz ^^ Meg a piros gömböt mint az egyetlen artit amivel nyerhettél :D Persze ez semmit nem von le az érdemeidből, az elődöntős meccsedet leszámítva tényleg teljesen jogosan lettél első (de nehéz volt leírni ^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 10 vas., 13:58 

Elmesélem életem legszarabb h3as meccsét.Íme:
Földalatti háború
Noname vs Dave
Fortress vs Fortress
Tazar vs Gerwulf
Kezdésnek kaptam Mysticizmus specialista hőst 10 gnollal,kocsmában andra és straker...5.hősnek bejött Gerwulf.Vár melletti arti +1hp gyűrű.Bányatakarítás megvolt.Innentől kezdődtek a problémák.4.nap hidra.Nagyjából felszedegettem a cuccokat,elbuktam az összes gnollt és serpent fliest.Lizardmenből se maradt sok.Egy qrva blokk se volt gyalogos,csak high-speed repülősök és lövősök...1.hét végére meglett a castle+hidra+gorgon.2.héten 3 hidra+12basiliskkel meg csalikkal beütöttem a medusa storest,persze nem néztem meg hogy fullos volt...-12 basilisk.Oké.9 championt megölve elfoglaltam az aranybányát.Összevissza mászkáltam a főhőssel,de legalább nem hagytam ki egy skillnövelőt se.Gerwulf kapott earth,log,armorer skilleket.Az artifact felhozatal viszont ismét botrányos volt.3 kardom volt,a fixen betett +5all-on kívül...Nem volt se pajzsom,se sisakom,se köpenyem,se mellvértem...Egyetlen értelmes artim a kesztyű és a shackles of war volt(de utóbbinak sem nagyon vettem hasznát).A 16 blackdragon mögött relik thunder helmet...Nagabankban buktam még gorgont,kriptában lizardment&wyvernt droiddal együtt...Sec várban(rampart) húztam MG-t,és ezeket kaptam:sorrow,fire shield,magic mirror...Még egy kiba**ott villámot se kaptam,earth is éppen főcsata előtt lett expert...Megőrültem a tehetetlenségtől,mindent kiszedtem a területemről,csak 12 titán állt a kapu előtt...5 chaossal meg nem ütöm be,úgyhogy 4.héten 7 chaossal mérgemben megöltem a blackdragonokat,aztán droiddal átadtam a sereget amit még ki tudtam venni...(majd noname illeszt be képet)Aztán Tazar betámadott.Nem elég,hogy 2xes túlereje volt de még a nyakamba lökött egy 1500as implot és elhalt a 25 gorgonom...Itt már majdnem kiléptem,de aztán meggondoltam magam és funból nyomtam egy sorrowot...De így is 2x morálozott,úgyhogy 1 kör után maradt még pár dragonfly,1 chaos meg 40 kentaur...Aztán nyomtam egy magic mirrort(ha már annyi nyersit elba**tam rá akkor használjam is),és visszaütött egy magic arrowot! :shock: Nem hittem a szememnek.Aztán még funból elpróbáltuk még,de többször nem verte vissza...
Na kb ennyi volt,megyek szétverek valamit hogy lecsillapodjak :roll:

Sorry a csúnya szavakért.

Dave

ui.:még pluszba az is hozzájárult ahhoz,hogy ez legyen életem legrosszabb meccse,hogy 4x dobott le a játék...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 10 vas., 14:19 

Dave elleni meccs
Itt a kepecske:
Kép
Nekem csak piaccal lett meg castle+minden. Arany blokk: efreet sultan, fuj! Csak 2. heten utottem.
Hajora is keson tudtam szallni szemek miatt, (csicska droid 4 basi+3 roc-kal ugyis majdnem otthagyta a fogat)
Tazar balrol elindult es jobbrol visszaert felszantva a mapot, vizen alig kaptam par fat, igy vegig boltolni kenyszerultem silo mellett is.. Szerencsetlent Tazart veletlen felnyomtam hajora, aztan mar elment ott 3 beszallas/szedes/pont nem erte el :) De belefert vegulis ugyis, h. Dave hozta el relicet, nem volt jelentosege.
Map generalaskor eldolt implo miatt. Meg ha nincs is implo, ugyis mightban/harci skillekben nagyon jo volt Tazar + exp. earth.
GG

Sziky (Conflux - Ciele\Lacus) vs (Tower - noname @ Thane) @ Hadvezerek harca (nyilt map)
Nehezen indultam be, fogam is ott hagytam egyik elhagyatott banyaban, troglok lefeleztek a 80-as gremlinallomanyt. Majd jott Ciele, es kegyetlenul megverte Thane-t lvl1+2+3-al es a brutal m.arrow-val, hiaba volt Thane-nek nagyobb sereg + roc is.. Majd ujabb offenzivat inditottam, ezuttal vittem golemeket, es csicskas hos elkapta Ciele-t, aki retreatelt par jol celzott arrow utan, erdekes, de golemek nem 50%-ot resisteltek, hanem kb. igy nezett ki: 50 sebzes 19 resist (ko golem), gondolom ez Ciele speckojanak tudhato be.. Kozben Ciele elvette 2. varam, es banyaim javat, igy utolso elkeseredesemben Thane nekiment az engem megilleto Strongholdnak, ahol mar Castle fogadta.. Szerencsere nem volt sok unit, igy nyertem (egyik roc-ja beleszallt a szoges akadalyba :p).
Felszedtem par artit/cuccot, egy aranybanyat, visszavettem banyaimat.
Tamadtam feleje, de o mar Tuzmadarakkal jott, de itt mar az en lightningom 170 fele sebzett, igy hoztam a csatat Naga queenek / vas golemek nagy segitsegevel egy kaotikus, spellosztos csata kereteben, ahol mar hozzam hasonlo skillekkel Lacus vivott. Izgi meccs volt, bar rossz otletnek tartom Ciele beoleteset a varban, inkabb futnia kellett volna, mert jo hos volt mar akkor..
A palya annyira nem is, de a meccs nagyon tetszett. :)
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 10 vas., 16:46 

Nimbus írta:
NG: Tazart lecserélni Sorshára... hát ilyet is rég hallottam. Ki nem piszkítja le azt a nyamvadt logot... a hős attól még fos. :lol: :lol:

Mivel láttam, hogy Pyre van az ellennél, muszáj volt a tempót kompenzálni. Amúgy nem tudom mi bajotok Sorshával :) lett air magic, wisdom, earth magic, artillery, archery (a leadership, offense és logistic mellett)

Süni: nem a golden bow-ra mondtam, hogy haszontalan, hanem a mellette lévő 2 foskupacra... mivel volt advanced archery-m és +15%-os artifactom, nem gondoltam, hogy megérné eldzsalni a kis szigetre csak azért és boxolni a hidrákkal.

Dreegar írta:
Nevezd történelemnek a 20 morált, azaz ^^ Meg a piros gömböt mint az egyetlen artit amivel nyerhettél :D Persze ez semmit nem von le az érdemeidből, az elődöntős meccsedet leszámítva tényleg teljesen jogosan lettél első (de nehéz volt leírni ^^)

*meghatódik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 10 vas., 17:30 

Az a baj vele, hogy szimplán rosszabb Tazarnál, NG, értsd meg, anno táborban emlékszem Dragon Pista ellen a Relikvia Őrző mapon, fortressel nyomult,első nap megkapta Alkint, Tazart is... Alkint választotta,ki is kapott a végén...Régi történet... :) Hozzá kell tenni, az első varázslata Dragonnak a marksman vakítása volt, Pista akkori arckifejezése azóta is beugrik :lol:
De ahogy kivettem a beszámolókból,ezek barátságos partik,nincs nagy tempó...:P A pathfindig skill nekem a tábori mapokon a főhőseimnél szinte mindig ott virított(volt hogy loggal párban) az is elég hasznos skill.

Golden bow: küldj ki egy droidot,aztán verd szét a hidrákat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]