NG elleni meccs
A map Szemtol szembe (Heads on modifikaciokkal) Szoval volt fogalmam, hogy hogyan es mit is akarok csinalni.
Nagyon jol haladt Pyre, log es path skillek fejlodese egymast erte.
Elso heten banyak + 1-2 cucc het vegere masodik var, ha jol emlekszem, NG varat elobb vette be.
Piac miatt lett minden+castle.
Gondoltam olyasmibe fogok, amit meg nem csinaltam: demon farmolas.

Egesz ugyesen is ment, olyannyira, h. szepen gyultek a zaszloim ala a gonosz szarvas demonok, amiket a cerberus kutyakkal egyetemben a vizre vezenyeltem fosztogatni Calid tarsasagaban.
Minoktol jott +3+3 luck/moral, fenn magik mogul cipo. Iszonyatos gyorsasaggal ment Pyre. Sarkany blokkon buktam devilt (volt 4 black..), efreetet, majd mogotte pandoran meg 3 pit lordot, efreetet.. Amugy ezen kivul nagyon keves veszteseggel jatszottam, es jo volt az utem.
Otthoni black marketbol +1knl-t vettem.
Mindekozben sirbol is felszedtem a majdnem ott felejtett +2allt, miutan jol beolettem magam a sarkany+pandoran. :p (fohossel nem mentem be -moral miatt, aztan majdnem elfelejtettem).
Garrison mogul felszedtem +3 allt.
Portallal utaztam at, a vizet hanyagoltam fohossel, mert erdemtelen volt, recanter nem kellett onnan, mas se.. (otthoni ket varbol hasznalhato: berserk, chain)
Topiabol jott fekete gomboc +2health.. Ottani black marketbol jott +1health (kar, h. csak meccs vegere jottek health artik), utso naga cuccon 10 perces csataban szereztem 30 demont meg. Aztan irany az ellen vara, bealltam, hatha nem szedte fel meg resut (felszedte mar elotte, varhato modon) de nem tamadott be, igy kinn megatamadtam. Jatek vegeig nem jott egy deka earth se, viszont volt exp. air. Harci skillekbol: art., arm., tact.
(A kepen NG helyen levo humorerzekerol tanukodik.

Hos kepek megcserelodtek veletlenul.)
Pyre nagyon jol ment es gyorsan is, meglepetesemre +2 library elonnyel is szorosan alltunk skillekbol. Artiim a +2cipo, +3nyaklancon kivul ilyen +4 volt max. Szoval toltelek.
Chainekkel kezdtunk, majd harcolas, resuk, es NG lassacskan elfogyott. Moralom es luckom is tobbszor volt, annak ellenere, h. en +2+2 o meg +3+3 voltunk.
Picit sajnalom, mert NG jo jatekos, de ellenem valahogy nem jon ossze Neki, es meg egyszer bocsanatot kerek, a sokszor megszakitott jatekert..
GG
Nimbus írta:
Nem bukott olyan sokat, csak nem húzott castle-t első héten. Nagaból refuból kaphatott utánpótlást.

Magi, és golem a duplavár miatt, és az arti miatt volt több.
Valamikor jott Naga novelo arti is, max 1-2 kort termelt.
Idézet:
Egy dolog azért ehhez hozzátartozik (már csak visszavágásképpen is ), nevezetesen, hogy bizonyos mapokon nem attól lesz gyorsabb valaki, mert valamit hamarabb kiszedett. A végén kell ott lenni teljes harci díszben, amivel az építkezés összhangban kell hogy legyen.
Ezzel a resszel kapcsolatban annyit, hogy nagyon is tisztaban vagyok ezzel, es szamithatott volna a gyorsasagom, hiszen, ha en szedem ki a BD-ket (ami only xp resu mellett), es ha az ellenfel kesik, akkor meg library is bejohet akar. De elszamoltam magam 2 var huzasa mellett nem jutott reszursz, inenn a leirtak.. Nem tudom bevett szokas-e ezen a mapon, de le a kalappal elotted, brillians huzas volt az az intelligence a tukor felallasban, nekem oszinten meg sem fordult a fejemben, meg az sem, h. vizrol szedjek +viz elementalokat. :p Aki azon a mapon elkapott volna, abban a helyzetben, ahogy voltal, hat az elott le az osszes kalapokkal, de ugy gondolom, hogy az ilyen gyozo igencsak ritka lett volna!!

NG írta:
noname írta:
Nimbus elott jartam, ahogy neztem, es amennyit atlattam a tuloldalra, persze ebben az is bennevan, hogy ellenfelem tobbszor nem lepett a hoseivel idokorlat miatt (4p), meg fohossel sem, hat igen a rozsda, vagy nem tudom.

Nimbusrol leirt, hogy van tapasztalata (a mapon is). Ha lassuan is (hossel nem lepett tobbszor), de okosan, jo skilleket valasztva es meggondoltan jatszott.
Szemtelen

Hát igen, egy kétszeres BB-győztestől ez elvárható

Ha igy jott le meg valakinek, akkor szolok, nem szemtelensegnek szantam.
Talan rosszul fejeztem ki magam, csak gyorsan irtam, szoval igazabol nem lassan ment, hanem kihagyott koroket, de ellenem ez meg nem megbocsajthatatlan..

Tiszteletem, mentem fekudni, mar ideje..
Majd meg holnap potolok egy elmaradt beszamolot, hogy legyen mit olvasnotok.