A Kihívás
Noname vs
Dave
Rampart vs Rampart
Crag Hack vs Ivor
1,5 év kihagyás után játszottam egy jót...Nem ismertem a mapot úgyhogy game közben sokat tanulmányoztam az editort
Kezdés nem volt rossz,kyrre kezdőhősnek,kocsmában ivor...Neki alagar lett a kezdőhős,de a főhősét csak a főcsata napján ismertem meg
Gyorsan befoglaltam a bányákat,próbáltam fokozatosan haladni, nem pedig össze-vissza.Minimális veszteségeim voltak,Ivor jól fejlődött.1.1.7.-re nem lett meg a castle,csak sárkány+cita,2 érc hiányzott...Így csak 2 zöldsárkánnyal apríthattam a pályán.Artifaktok terén elég gyér volt a felhozatal,egyik kezembe sem volt fegyver,de még sisakom se volt...Sajna elég sok mindent a main heroval kellett csinálni mert a droidok túl gyökerek voltak a feladatokhoz

Szerencsére nem voltam túl vakmerő és nem buktam szinte semmit,igaz kissé lassan haladtam.Aztán láttam,szigeten a relic piros orb

,na mondom innentől az earth csak az expert slowhoz kellesz,máshoz nem...3.hét elején kiszedtem a hidrák mögül a +3allt,és 2 fos major artit(gem gyűrű és tűzgömb)...Ekkor még csak advanced earthem volt,de létfontosságú lett volna megszerezni a hill fortot,úgyhogy nekimentem full sereggel(minden upg.nélküli,kivéve grand elf)a 30 csontnak,megúsztam kis veszteséggel(pár törpe,kentaur és egy unikornis bánta).Aztán 4 golddragonnal kipucoltam a maradék területeket,beváltottam a 3 quest artit és 1.4.2-nél kiszedtem a red orbot,pandorát a behemacik mögül,majd 1.4.3-nál utópiáztam( közben kyrreval felszedtem a 2 hajótöröttet,+3 kard volt az egyik).Csak 2-es volt,+4+4 armor volt csak értelmes,a többivel nem értem semmit.Beljebb merészkedtem,immár full sereggel,de még hiányzott a +3 kard és a +2pajzs(igen,ez a két tárgy volt a legjobb kard/pajzs

).1.4.4.-nél(vagy lehet 1.4.5.-nél) betámadott Crag Hack...
Sajna fáradt vagyok,így nem emlékszem pontosan az értékekre,de kb hasonló hőseink voltak,neki 4-5el kevesebb támadása volt,a védekezés megegyezett.
Lények is megyegyeztek,neki unikornis,grandelf és törpe volt több,nekem pedig golddragon(neki 4 nekem 6).Ja és nekem volt +3hp minden egységnek.És no varázslat.
Első körben beáldoztam a sárkányt hogy kivonjam a fákat és elfeket a forgalomból(lehet hülyeség volt,de nem tudtam eldönteni hogy mit tegyek

).Ki is nyíródott szegény sari.Az elfeket pedig védtem mint a szemem fényét de a távolsági büntetés miatt nem igazán tudtam velük szépeket sebezni...De mivel hp fölényben voltam,így letámadtam.Végül nekem állt még pár fa,elf,kentaur meg uni,de egy warunival elmenekült...Nem adta fel,én beljebb merészkedtem,felszedtem a nyersiket,bementem a skillnövelőkbe.
Aztán megjelent Crag Hack ismét a teleportkapun át,és 2 lépéssel maradt le tőlem,a csatárlánc nálam valahogy szétcsúszott...De megúsztam,így oda tudtam adni a sereget Ivornak,benéztem libraryba,+2all cipőt felszedtem,és ráálltam a libraryra mondván úgysem menekülhet,és így nem szedi fel ő is...

Bevált,elindult a váram felé,de félúton elkaptam,és a következő volt a felállás:
Ez is elég szoros csata volt,de győztesen jöttem ki belőle
Köszi szépen ezt a nagyon jó gémet Noname!Én nagyon jól szórakoztam,remélem te is
Jóéjszakát:
Dave