Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 29 szer., 21:54 

NG (Fortress - Tazar) vs (Necro - Sandro) noname @ Battlemania
RvR kezdes, gondoltam egy mereszet, es Sandro-t valasztottam be a csontmesternek (meg lehetett volna Claviust, de o vegul csak mellekszerepet kapott). Magic-kel szerettem volna alkotni inkabb a mighty Fortress seregek ellen. Kezdo witch hut log-ot tanitott (jol jott). Picit docogosen indultam, viszonylag sokat vesztettem, mert kockaztattam, de talan vegulis megerte.. Bebuktam 4 vampirt + sok tolteleket Sandroval, aki var utan bal felol fosztogatott (sirbol +1 luck), de Clavius is haza kellett terjen a banyak sikertelen hoditasa utan (1 banyat tudott beverni) veszitve 1 black knight-ot a kezdeti kettobol - koszonhetoen a g.elvek gyakori moralozasanak es speedjenek. Vegulis lett Castle + full egyseg felhuzva varban, szoval orultem. Kovi heten 3 csontsarkannyal Clavius vizre szallt, Black-ekkel + mar 8 knl-es Sandroval otthon takaritottam.
2 hajo dobott 5 wightot, 2 meg 2-2 wightos volt (itt kaptam +1 luck). Felvettem papok mogul a Sword of Hellfire-t, de Thunderbird-n (egyetem) megint buktam 1 black-et, onnan vettem offense-t. Jott fire magic is, behuztam. Relicem otthon Sentinel volt (csatan dragont es black-et is buktam), ennek is orultem, majd vizre szalltam, kis ugyeskedessel par nap alatt kipucoltam mindent, majd hamarabb ertem be kozepre, igy Library is enyem lett, de nem jott exp. earth magic sajna. :/ Es black-eken is vesztettem mindenbol..
exp. necro, wisdom, intelligence, fire
adv. earth, off., log.
bas. sorecery :)
Volt +1all, +3all szigetrol, +4 sisak, +2 power, 2x +1 health (egyet szigetrol vettem), +1+1 labbeli, es amiket irtam meg.
Kép
Rosszul vagtam ossze a kepet, itt nem latszik, ahogy koszonunk Nektek. :D
Csata: Neki +0 moral (sari miatt) +3 luck, nekem 2 luck.
Aljas modon, kivartam amig waitelt wyvern + dragon fly, es bummm Berserk. :D Irtottak is egymast, aztan bumm vissza exp. slow! Mondom jo, akkor en is, de nem volt . :) Igy hasteltem a 600 skelcit, de kovi korben megint slow NG-tol. Fenn verekedett mindenki, aki odaert lenn a fejszesek+liderc+lich vs basilisk. Tole mass bless, tolem curse, majd tole cure, egymas melle kerult 3 unitja, berserk, es akkor jott az animate, mikor 8 hydra allt meg csak kove fagyva, tolem meg senki sem fekudt, nagyon sokat nem veszitettem.
Picit volt lassabb csak NG kozeptol, es nem vette fel +3 allt, ha felveszi, es kozepre is elottem beer, akkor sokkal izgalmasabb lett volna a csata.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 29 szer., 22:21 

15 hydra? Úristen meddig húztátok? NG ez kevés lesz a BB-re. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 29 szer., 22:34 

Szerintem teljesen normalis, szigeten volt 7. dwell, ez volt az 5. het elso napja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 29 szer., 22:46 

5. hét ->úristen meddig húztátok : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 13:04 

Teki1986 írta:

Tudom, nagyon harmatos, de a derbi napján futja a legjobb időt a ló :P

noname: +6 kard volt a szigeten az artifactod? nekem dispel tiltó gömb... de volt még vámpír csuklyám is :) de teljesen mindegy, ha felveszem a celestialt ( :oops: ) nem tökölök a blessel és bemegyek a libraryba, akkor is lealázol, a berserk és animate 200 manával...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 13:09 

Hat a jokor bevett dopping is keves ekkora kulonbseget legyozni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 13:26 

Teki1986 írta:

A helyszínen majd az adrenalin nagyot fog dobni a teljesítményemen :D
Most csak ellötyögök, hagyom, hogy mindenki jól kinevessen, aztán majd virítok :D [kerek egy hónap van a kezdésig még :P]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 13:33 

Teki1986 írta:

Érdekes módon nekem a megfelelő pillanatban lehörpintett Teki kóla, pálesz sőt energiaital segített, nem is kicsit :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 13:57 

NG írta:
Teki1986 írta:

Tudom, nagyon harmatos, de a derbi napján futja a legjobb időt a ló :P

noname: +6 kard volt a szigeten az artifactod? nekem dispel tiltó gömb... de volt még vámpír csuklyám is :) de teljesen mindegy, ha felveszem a celestialt ( :oops: ) nem tökölök a blessel és bemegyek a libraryba, akkor is lealázol, a berserk és animate 200 manával...

+3 all, hiszen ez fixen allitott. Otthon meg Sentinel.

Tavabba, valaki kuzdelem? (Suni a tegnap nem jottel..)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 17:32 

ma,holnap,holnapután és holnaputánután itthon vagyok,üzenj rám :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 20:13 

noname írta:
Felvettem papok mogul a Sword of Hellfire-t,

Erre gondoltam. Ez nem a kisebb szigeten volt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 21:08 

Hulye vagyok.. :) A karodot a quest arti mellol hoztam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 21:20 

noname írta:
Hulye vagyok.. :) A karodot a quest arti mellol hoztam.

Na ott nekem gem gyűrű volt :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 21:24 

Ilyen élményeim voltak nekem is egy pár,még ha az én 1,5évig tartó h3azásom nem hasonlítható az igazi profikéhoz :)
Dehát ez a heroes :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 01 pén., 16:36 

Sziky (Stronghold - Crack Hack) vs (Castle - Sorsha) noname @ Osztozz es hodits
Furcsa map volt.. Egesz jol haladtam, lett angyal hetvegere, csontos host kivettem, aki 150 szklepcot hozott, de felet elveszitette, aztan a kozos vizen volt egy hatalmas csoves haboru, mintegy 10 csata zajlott ott, legnagyobb az volt, mikor 80 csontos Miss Piggy-t megtamadta Yog 2 behemacival + 13 ork + toltelek, de akadtak meg szep szammal magic harcok ott, rendszerint en veszitettem el oket. :D
A terv mukodott, az exp. felvevese utan 200 manaval, exo. airrel a 3. heten megindult Sorsha es Devil blokkon attorve felvette a +4 allt. Es bevettem Sziky Strongholdjat, aki szinten korbe kerult, es felvette az en oldalamon a +4allt (nem volt behemedveje), elobb ertem be a Castle varamba (exp. pathf. +kesztyu, +cipo), volt penz arkra is, a csata hamar lement, 5 unitra dobtam egy meteort, majd beapritottam ami maradt.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 1:13 

noname (Rampart - Crag Hack) vs (Rampart - Ivor) Dave @ A kihivas
Bejott Crag Hack, igy orultem neki, elso map banyatakaritas, meg egesz jol haladtam, blokkokkal is mondhatni szerencsem volt. Kaptam kezdo artinak +3+3 knl/pwr, valamint blokk mogul +3pwr, igy hamar varazslova valt a barbar baratunk. Dave bebukta magat orzott artin, amit sietve olvasott el, igy kapott meg egy lehetoseget. :D Elso hetre meglett a sarkany + castle, neki citaval jott ki. Aztan kezdodtek a problemak.. Betamadtam 3 sarkany + par torpevel a Kuki Stockpilet - neha az ember remeli, hogy fullos telepre akad, ez nem votl az a pillanat - 5*8 kuki, tessek. Futni kellett, szerencsere 2. varamban (dungeon) huztam kozben mg-t, igy lett meteor+implo, meg mindig nem alltam "annyira rosszul". Aztan a hajo megint fullos volt, igy bebuktam ott a Dungeon sereget.. :/ Tovabba egy kozepes ereju csoves is behalt, mert misclickeltem es titan, ami artit vedett, na.. Probaltam innen mar szervezetten kapkodni. :D
Otthonra meg resu is jott. Skillekben vegig elobb voltam, aztan hirtelen Dave beert, sot le is hagyott.. Kozepre keson ertem, O mar kiszedte topiajat, en egybol feleje vettem az iranyt, gondoltam seperc lenyomom.. Skilljeim: exp.: log, archery, offence, wisdom, earth, resistance, adv. tact. 1500-as implo
Kép
Neki volt exp. tact., es mivel nekem csak adv., igy jol be tudott allni.
Orb of inhibiton. :( Ja es elso lepeskent a sarkanyai levertek az ijaszaim, ez a legjobb erzes egy golden bow tulajdonosnak, raadasul +3hp-je volt (nekem +1 speed).. Ahhoz kepest jol lecsokkentettem a letszamat es futottam, de kovi heten topia + archery artik utan (nem vesztettem sehol semmi), 2 fonix birtokaban sem birtam mar vele.
Tamadott, es hat ki volt rakva az Elixir of Life, szoltam, hogy hat igy nem koser, 50%+ tobb hp, igy ment a load, de akkor meg a kis huncut (:twisted:) a hoset behuzta a library-ba, szal kb. ugyanott alltunk. :D
Hiaba kaptam sentinel-t, az ertekei is folem nottek es +4hp. Nem volt egy igazan szerencses nap, ez van. :( Dave viszont ugyesen tolta, harcokban is jeleskedett. :)
GG

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2010 okt. 02 szomb., 2:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 1:22 

A Kihívás
Noname vs Dave
Rampart vs Rampart
Crag Hack vs Ivor
1,5 év kihagyás után játszottam egy jót...Nem ismertem a mapot úgyhogy game közben sokat tanulmányoztam az editort :P
Kezdés nem volt rossz,kyrre kezdőhősnek,kocsmában ivor...Neki alagar lett a kezdőhős,de a főhősét csak a főcsata napján ismertem meg :lol:
Gyorsan befoglaltam a bányákat,próbáltam fokozatosan haladni, nem pedig össze-vissza.Minimális veszteségeim voltak,Ivor jól fejlődött.1.1.7.-re nem lett meg a castle,csak sárkány+cita,2 érc hiányzott...Így csak 2 zöldsárkánnyal apríthattam a pályán.Artifaktok terén elég gyér volt a felhozatal,egyik kezembe sem volt fegyver,de még sisakom se volt...Sajna elég sok mindent a main heroval kellett csinálni mert a droidok túl gyökerek voltak a feladatokhoz :P Szerencsére nem voltam túl vakmerő és nem buktam szinte semmit,igaz kissé lassan haladtam.Aztán láttam,szigeten a relic piros orb :) ,na mondom innentől az earth csak az expert slowhoz kellesz,máshoz nem...3.hét elején kiszedtem a hidrák mögül a +3allt,és 2 fos major artit(gem gyűrű és tűzgömb)...Ekkor még csak advanced earthem volt,de létfontosságú lett volna megszerezni a hill fortot,úgyhogy nekimentem full sereggel(minden upg.nélküli,kivéve grand elf)a 30 csontnak,megúsztam kis veszteséggel(pár törpe,kentaur és egy unikornis bánta).Aztán 4 golddragonnal kipucoltam a maradék területeket,beváltottam a 3 quest artit és 1.4.2-nél kiszedtem a red orbot,pandorát a behemacik mögül,majd 1.4.3-nál utópiáztam( közben kyrreval felszedtem a 2 hajótöröttet,+3 kard volt az egyik).Csak 2-es volt,+4+4 armor volt csak értelmes,a többivel nem értem semmit.Beljebb merészkedtem,immár full sereggel,de még hiányzott a +3 kard és a +2pajzs(igen,ez a két tárgy volt a legjobb kard/pajzs :P ).1.4.4.-nél(vagy lehet 1.4.5.-nél) betámadott Crag Hack...
Sajna fáradt vagyok,így nem emlékszem pontosan az értékekre,de kb hasonló hőseink voltak,neki 4-5el kevesebb támadása volt,a védekezés megegyezett.
Lények is megyegyeztek,neki unikornis,grandelf és törpe volt több,nekem pedig golddragon(neki 4 nekem 6).Ja és nekem volt +3hp minden egységnek.És no varázslat.
Első körben beáldoztam a sárkányt hogy kivonjam a fákat és elfeket a forgalomból(lehet hülyeség volt,de nem tudtam eldönteni hogy mit tegyek :P ).Ki is nyíródott szegény sari.Az elfeket pedig védtem mint a szemem fényét de a távolsági büntetés miatt nem igazán tudtam velük szépeket sebezni...De mivel hp fölényben voltam,így letámadtam.Végül nekem állt még pár fa,elf,kentaur meg uni,de egy warunival elmenekült...Nem adta fel,én beljebb merészkedtem,felszedtem a nyersiket,bementem a skillnövelőkbe.
Aztán megjelent Crag Hack ismét a teleportkapun át,és 2 lépéssel maradt le tőlem,a csatárlánc nálam valahogy szétcsúszott...De megúsztam,így oda tudtam adni a sereget Ivornak,benéztem libraryba,+2all cipőt felszedtem,és ráálltam a libraryra mondván úgysem menekülhet,és így nem szedi fel ő is... :P Bevált,elindult a váram felé,de félúton elkaptam,és a következő volt a felállás:
Kép
Ez is elég szoros csata volt,de győztesen jöttem ki belőle :D
Köszi szépen ezt a nagyon jó gémet Noname!Én nagyon jól szórakoztam,remélem te is :)

Jóéjszakát:

Dave

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 9:42 

Ha jól vettem ki noname írásából, Dávid kapott egy loadot még az elején... Ez alapján is ő nyert? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 11:10 

loadot barátságos meccsen mindig adunk :P én még a vb-in is adtam 3at ^^

Idézet:
Kuki Stockpilet - neha az ember remeli, hogy fullos telepre akad, ez nem volt az a pillanat

Bemész kuki piacra, de amikor rákérdez h be akarsz e menni, nyomj no-t. Ezután jobbclick az épületre, ami kiírja hogy miből mennyi van. Several cyclops king már ált jelzi hogy nem feltétlenül 3 sárkányos a buli ^^ Cyrpt kivételével minden ilyen típusú épületnél működik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 11:16 

Kriptánál is működik, csak előbb be kell buknod magad benne, aztán már kiírja :)
Erre mostani tábor utolsó meccsén, Titi ellen jöttem rá, amikor a teljes első heti sereg főhőssel együtt ottmaradt a fullos kriptában :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]