HUNLorcs írta:
Ez nagyon durva vicc, csak erős idegzetűeknek

:
A skinhead felszáll a buszra és meglát rajta egy apácát, aki nagyon megtetszik neki. Nosza, el is határozza, hogy meg...ja, ám az természetesen nemet mond.
Másnap a skinhead megint felszáll a buszra és megint meglátja rajta ugyanazt az apácát. Nosza, megint elhatározza hogy meg...ja, de az természetesen megint nemet mond.
Miután harmadnap is ugyanez történik, a buszsofőr odahívja magához a skinheadet a vezetőfülkéhez és azt mondja:
- Na figyelj, skinhead, az apáca esténként mindig kimegy imádkozni a közeli kápolnába. Öltözz be Jézusnak, és amikor ott van, mondd azt, hogy most az a küldetésetek, hogy ..... . Akkor biztos engedni fogja.
A skinhead persze jó ötletnek tartja, következő nap este ott is látja az apácát, beöltözik Jézusnak, és elmondja a küldetést...
Az apáca így persze beleegyezik, a skinhead meg persze jól meg is rakja hátulról. Mikor már hosszú ideje csinálják, a skinhead felröhög és lekapja az álarcát:
- Há háá!!! Én a skinhead vagyok!
- Há háá!!! Én meg a buszsofőr!

Nahát ez az egyik kedvenc viccem
Igaz én így ismerem:
Az apáca utazik a buszon. Felszáll a Skinhead is. Odamegy az apácához:
- Helló baby.
- Ne molesztáljon már, én mégis csak apáca vagyok.
Az apáca előre megy a soforhöz hogy szedje le róla a Skinheadet. A sofőr előrehívatja a Skinheadet .
- Hát kérem, ő egy apáca. Ne molesztálja, mert ez egy nyílvános hely. De van egy tuti tippem. Az apáca minden este nyolckor kint imádkozik a temetőben. Öltözzön Jézus álruhába, mert neki mindent megtenne.
Ki is megy Jézus álruhában este 8-kor. Látja imádkozni az apácát és odamegy:
- Helló baby.
Mindent megbeszélnek de az apáca csak hátulról szereti. A Skinhead megcsinálja hátulról. Egy jó pillanatban leveti köpenyét és felkiált:
- Háhá én vagyok a Skinhead!
Leveti a köpenyét az apáca is:
- Háhá én meg a buszsofőr!!
A fiú bemutatja új barátnőjét a szüleinek, akik szívélyesen meghívják őt, vacsorázzon náluk. Leülnek az asztal köré, kutya az asztal alatt; elkezdenek kajálni. A félénk lány egyszercsak úgy érzi, muszáj eleresztenie magát; tartja-tartja, de nem megy tovább, reccsen egy nagyot.
- Maszat! - kiált fel az apa összevont szemöldökkel, és az elvörösödött lánynak hatalmas kő esik le a szívéről; mindenki azt hiszi, a kutya volt, hehe. Kajálnak tovább, de egy idő után megint érzi a kínzó ingert; ha egyszer bejött, most is bejön, gondolja, és elfingja magát.
- Maszat! - hörren fel ismét az apa. Esznek tovább, a lány kis idő múlva úgy érzi, megint kell, és most már viszonylag fesztelenül ereget egyet. Erre az apa
- Maszat, vigyázzá má onnan, mer rádszarik!

"