Hi
Ha esetleg lenne a Black Hole-nak megfigyelője ebben a fórumban valóban, arra esetleg felhívnám a figyelmét, hogy nem biztos jó ötlet leredukálni az új rész alapjátékában(most így saját érzéstől vezérelve megelőlegezem egy jövőbeli kiegészítő elkészítését is) a várak számát a h5 6 váráról 5re.
Én azon a véleményen vagyok, hogy egy új rész próbáljon meg többet tartalmazni a korábbi részhez képest, vagy ha ezt nem is sikerül vmi oknál fogva megvalósítani, akkor legalább az előző rész szintjét ne múlja alul.
Számomra a h4 is legfőképp azért volt nagy csalódás, hogy a h3-hoz képest nagyon kevés lényt tartalmazott, ráadásul a várakban lévő lények sem voltak fejleszthetők, vmint a naturista(

) szörnyek esetében is még a legnagyobb jóindulattal sem lehetett sokszínúségről beszélni(ami sajnos a h5 kapcsán is elmondható volt:( )
Amúgy egy fél gondolat erejéig a megelőző vitához:
Én szeretem a h3-at is és az 5-öt is, szívesen játszok mind2vel bár nem vagyok egy komoly játékos, általában a gép ellen nyomulok, vagy ha multi akkor hotseat a régi fílingben, mert az jó.
De viszont az tény, hogy a h5 multija ****, mármint az online multija. De viszont én ezt az állíttást a saját tapasztalataim alapján a program optimalizálatlanságának tudom be. Laggol, lassú, körülményes, egyszóval gáz, még bőven combos gépen is.Főleg ha extranagy pályán zajlik a móka.
Néhányszor próbáltam,de felejtő, nincs értelme vesződni vele, szerintem.
De ez lényegtelen, csak egy észrevétel a részemről.
Amit ki akarok hozni a mondandómból az az, hogy az új rész semmiképp se legyen visszalépés úgymond az előző részhez, részekhez képest, mert az nemtúl megérős dolog semmilyen szempontból sem. A rajongóknak azért, mert keserű szájízük támad, és negatív kritikákat, hsz-eket írnak, aminek hatására mások már esetleg nem is veszik meg a játékot, max csak letöltik. A fejlesztőnek/kiadónak pedig azért mert ebből kifolyólag mert kevesebb pénz jön a konyhára.
Csak ennyit szerettem volna mondani.
Ja és még annyit ha a Black hole-osok olvassák a hsz-emet(és nem unják meg a felénél:D ), hogy szörnyeket, és várakat(legalább 1-et még), sokat:)
Tudom, hogy más is fontos, amit a nálam hozzáértőbbek már leírtak, de akkor is. Szerintem a sokféle, és fejleszthető szörnyek kellenek, a nagyobb taktikázhatóság érdekében.