Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 15:25 

ON

Újabb és újabb, vegyes érzéseket keltő infok a H6 kampányáról.
Állítólag (ha minden igaz, ez Facebookon is fenn van) az 5 faj az 5 Griffin herceghez/hercegnőhöz fog kapcsolódni, akik apjuk halála után egy kis családi zűrzavar keretében egymásnak esnek.
Ha jól értettem, mindegyiküknek jár 1 kampány, 1 faj, elvileg egymáshoz kapcsolva a történeteket, de nem szükséges sorrendben csinálni a kampányokat, mint a H5ben láttuk vala. (Érdekes kísérlet, meglátjuk, mennyire eredményez ez értelmes történetvezetést.)
Amit tudni lehet a gyermekcsékről:

Anton - Haven. No other comments :)
Anastasya - Necro. Miután megölte az apját, Anton kivégeztette, de hát a nekróknál picit másképp zajlik az élet, úgyhogy visszahívták :twisted:
Kirill - Inferno. Egy gonosz áldozati rítus miatt egy erős démonnal kell megosztoznia saját testén.
A másik két játékosról később lesz info, de ha tényleg Griffin családból származnak, akkor én az Academy-re egy Faceless factionre tippelnék (amit hívhatnak akár Dungeonnek is :) ) mint az alap 5ös kiegészítői.

Ja és még 1:
Lesz egy prológ kampány (Haven vs. Necro), ahol az ötösfogat egymással rokon ősei, Pavel és Svetlana hentelik meg egymást, ebből kaptuk a promo képeket.

END ON, HEHEHE :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 15:26 

"A Heroes 3mat meg felejtsd már el, több mint 10 éves játék..." Ebben mi a sértő? ez az igazság.
"A 3nak a multi része neten elég katasztrófális szerintem." csak a netes multi részét szidtam, jogosan.

De jó leírok mégegy dolgot, amiben jobb az 5 a 3nál, az pedig nem más, mint hogy az 5ben vannak úgynevezett városszintek is, emiatt nincs az, hogy valaki hard fokozaton 1. héten meg tudja venni a Capitolt és megszedi magát pénzel, mint a 3. részben, ahol ezzel érvényét veszti a hard fokozat pénzhiány része, pedig a hard fokozaton játék elején pont hogy az jelenti az egyik fő kihívást, hogy spórolnod kell nagyon a nyersanyaggal.

Frechaut: Kösz az új infokat, úgy látom te billented helyre a topic témáját.

később még leszek és multizhatunk ornagy, ha gondolod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 15:41 

Celeronikus írta:
"A Heroes 3mat meg felejtsd már el, több mint 10 éves játék..." Ebben mi a sértő? ez az igazság.
"A 3nak a multi része neten elég katasztrófális szerintem." csak a netes multi részét szidtam, jogosan.

De jó leírok mégegy dolgot, amiben jobb az 5 a 3nál, az pedig nem más, mint hogy az 5ben vannak úgynevezett városszintek is, emiatt nincs az, hogy valaki hard fokozaton 1. héten meg tudja venni a Capitolt és megszedi magát pénzel, mint a 3. részben, ahol ezzel érvényét veszti a hard fokozat pénzhiány része, pedig a hard fokozaton játék elején pont hogy az jelenti az egyik fő kihívást, hogy spórolnod kell nagyon a nyersanyaggal.

Na jo latom csak ertetlenkedsz a 10 hozzaszolasoddal, olyanoknak mondod hogy a h3 neten rossz akik mar tobb szaz multit letoltak ott es miert is felejtsuk el? Mert regi es szerinted gagyi, ne rohogtesd ki magad. H5 toe multi idoben meg mindig hosszabb mint egy h3 es ez a teny. Ugy latom te is olyan felhasznalo leszel akinek a hozzaszolasat meg elolvasni is felesleges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 15:56 

Te pedig olyan felhasználó akihez még hozzászólni sem érdemes, mert képtelen felfogni amit írok, képtelen lépést tartani a fejlődéssel. Szerintem elég érthetően leírtam pár dolgot, amiből egyértelműen látni, hogy az 5 rendszere fejlettebb, bizonyos dologban logikusabb is a 3nál.
Pár hozzászólással feljebb egy ornagy nevű tag is kifejtette ezt.
Szóval ennyi, én ehez többet már nem szólok hozzá, írogasd csak magadban az ilyen olyan magad álltal generált ***** teóriákat miszerint a 3 jobb...
Most elköszönök egy időre.

Moderálta: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 16:24 

A heroes 3 tényleg jobb, mint a H5, de kinek mi tetszik alapon mondom én.
Nem azt mondom, hogy grafikában legyőzi a H5-t, de történetileg és játékélményben verhetetlen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 16:28 

Celeronikus írta:
Utánna néztem az oldalon a nevednek, szóval a Magyar Heroes Team tagja vagy, ahoz képest elég kultúrálatlan, nagyképű stílusban szólsz hozzá más fórumozóhoz, ráadásul olyanhoz, aki csak szépen leírta a gondolatait, véleményét, félrerakva mindenféle nagyképűséget vagy gúnyt másokkal szemben.
Szóval amiatt az 1 dolog miatt visszavonom az előző kommentemben lévő megjegyzést, mert a Heroes Team tagja vagy, de ettőlmég nem kéne ennyire elszállnod magadtól szerintem, hogy elkezdesz beszólogatni fórumozóknak.

Én nem vagyok a magyar heroes team tagja ( vagy igen? :D ) és nem teszem félre a nagyképűségemet, mint a világon jelenleg legelismertebb magyar játékos, kénytelen vagyok felhívni a figyelmedet arra hogy röviden szólva a h5 multi ****, míg a h3 jó. De szépen és kifinomultan fogalmazva, mivel egy ideje, olyan 5 éve versenyzem online (akárcsak az előttem szólók, igazán lenyűgöző módon kötöttél bele a magyar heroes scene elitjébe, Nimbus, Süni, Teki mind olyan nevek amiket sok év játéktapasztalata és tudása fémjelez, mindegyikük több országos színvonalú versenyt nyert már) és azt kell mondjam, hogy (nem véletlenül) a heroes3at több ezren játszák versenyszerűen nap mint nap, általában érett felnőtt emberek, akiket még mindig fogva tart a varázsa, míg a heroes 5-öt elsősorban hozzád hasonló új generációs ostobák favorizálják, az átlag életkor pedig nem éri el a 15öt. Csillog villog mindjárt jó játék éljen! Hogy a h3 egyszerűbb lenne? 65 oldal pdf tartalmazza a játék tudnivalóit, tippre a 95%a olyan info amire az életedben nem jöttél még rá mert annyit értesz a h3hoz mint rák a fonáshoz. Azért hiszed összetettebbnek a h5öt, mert ott le vannak írva azok a dolgok amiket a h3ban ki kell tapasztalni. Nézd meg a starcraftot, az is tíz éves játék, és akárcsak a heroes 3, töretlen a népszerűsége.

Kevésbé kifinomultan: ostoba vagy, inkább fogd be.

Celeronikus írta:

Ha első héten capitolt húzol, úgy levernek mint vak a poharat. (vagy mint a hozzád hasonló kezdőket azok akik értenek a játékhoz)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 17:02 

Celeronikus már meg se haragudj de amiket írtál igenis sértőek voltak akármilyen szándékkal írtad őket és különben is értelmetlennek tartom ezt a H3 vs H5 vittát ugyanis ez egy teljesen szubjektív dolog és nem bizonyítható.
De h lásd pártatlan vagyok teljesen jogosnak érzem h leírtad a véleményedet hiszen itt a fórumon naponta szidják a H5öt (pedig igazán jó kis rész) és ez senkinek fel sem tűnik de ha már a H3at szidja valaki az már szentségtörést követ el (ugyi?).

Végszóul egy érdekes okfejtés következik:Sokan állítják h a siker receptje a H3 némi piperával de érdekes h ez a gyakorlatban valahogy nem működik ugyanis a H3 Wog pontosan ezt csinálja a többségnek valahogy mégsem jön be (van is erről egy topik itt a fórumon ha valaki úgy érzi h a Wogot sokan szeretik) és ha ez igaz volna akkor a H3 nem kellett volna sikeres legyen mert a H2höz nem csak némi piperát csináltak rajta tehát a H6 nem akkor lesz sikeres ha némi piperát kivéve teljesen h3 lesz hanem ha a játék készítői kitalálják h mit igénylenek a rajongók és itt most nem azokra az igényekre gondolok amiket nap mint nap elmondunk hanem olyan igényekre ami talán még a rajongókban sem tudatosult de amikor meglátják tudni fogják h egész idő alatt arra vártak.

És ezzel az utolsó mondatommal vissza is kanyarodtam a topik eredeti témájához :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 17:10 

Dreegarnál a pont :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 17:22 

Lord Haart 92 írta:
De h lásd pártatlan vagyok teljesen jogosnak érzem h leírtad a véleményedet hiszen itt a fórumon naponta szidják a H5öt (pedig igazán jó kis rész) és ez senkinek fel sem tűnik de ha már a H3at szidja valaki az már szentségtörést követ el (ugyi?).

Az a szentségtörés ha olyat állít amit csak kitalált és a valóságnak ellentmond. H3 is volt szidva az sem tökéletes, senki nem mondta ezt de sokan amellett teszik le a voksukat hogy inkább a H3 irányába fejlődjön tovább a játék mert szerintü(n)k az játszhatóbb játékot eredményez mint az hogy kicserélünk pár dolgot h5ben és kész az új játék. Tehát mindenki leírhatja a véleményét, de az vagy tény legyen vagy szubjektív de akkor ne dobálózzon a szavakkal. A téma eddig is arról szólt itt hogy mit lehetne átvenni a korábbi részekből és nem a h3 vs h5 téma folyik itt. Köszönöm, kérem kapcsolja ki! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 17:35 
Heroes Team

Dreegarnél jobban megfogni a dolgok sűrűjét nem hiszem, hogy lehet... :lol:

Teki meg bevett valami agresszió pirulát és még az ékezeteket sem találja a billentyűzetén. :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 17:53 

Tudod a Black Hole-nál csak angol billentyűzet van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 18:36 

nem felejtem el, mert a heroes might&magic sorozat közül én csak ezzel játszom
vén f@sz fejjel, el tudom dönteni, hogy mi a jó és mi nem, korlátolt vagyok, mert én nem vártam meg a h5 x. kiegészitőjét, hogy valamit is multizzak vele, nem is szeretnék, nálam zsákutca, nálad nem ez a te dolgod.

Mikor valami elkészül, mindig mérik valamihez, eddig a H3 az etalon, legnagyobb részt a multi miatt, kampány és egyéb kevés embert érdekel 11 év után.
A H3 ban nincs túl erős vagy túl gyenge vagy verhetetlen vár - Te irtad, hogy a stronghold, fortress az - ahol ilyen van, az unbalanced, s biztos sok örömmel játsza mindenki.

Visszatérve a témához, bármennyire is szeretnénk, a H3 marad a csúcs, én úgyérzem, lehet hogy nagyon jó játék lesz, s talán a táborban is fogjuk nyomni, meg versenyeken, de ettől még nem változik a jelenlegi helyzet.

Elmondok erre egy eléggé sarkitott példát, aki ismer tudja milyen autóm volt , a fehér, s milyen van most, a sötétszürke.
Az utóbbi, hiába csilli villi, s minden ami kell az egyszerű embernek, az etalon az a fehér, ill. az a tipus, nem baj, hogy már nem csinálják, hogy a legfiatalabb is 14 éves, bármit csinál jelenleg a kategórián belül a cég, az marad a csúcs.
Ezt azok mondják, akik szeretik, akik értenek hozzá, akiknek több éve ilyenük van, tehát, ha holnap kapnék egy olyat vagy lenne rá lehetőség venni egy újjat, akkor gondolkodás nélkül átülnék, mert tudom, az a best.
Ellenben az egyszeri vadparaszt - aka Celeronikus - az betenné koszos ülepét a legújjabba, s üvöltené nekem, hogy felejtsem már el azt a régi szart.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 19:47 

Huhh. Elég irritáló személynek tűnik ez a Cereakármi nicknévvel megáldott személy. Sokat nem is fűznék hozzá, csak hogy jól passzol a fórum pár neves alakjához, csak talán papíron kicsit idősebb.

Viszont van egy olyan érzésem, hogy a Black Hole fejlesztőinek van itt megfigyelőjük, beépített ügynökük. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 20:42 

Vajh, ki lehet az? :roll: :wink:

Mindenesetre nem kéne a Heroes sorozaton veszekednünk, hanem inkább annak kéne örülni, hogy kitalálták ezt a nagyszerű játékot és még annyira népszerű, hogy már a 6 részét készítik. Mert, ha megnézzük a Heroes és a Might and magic sorozat az egyik olyan játék család, ami elég sok részt megélt és meg is fog élni még (remélhetőleg). Mellesleg (tudom, hogy írtam egy rövidke összehasonlítást, pár reaggal ezelőtt, abban a pár sorban), de lassan a Heroes részeket sem lehet egy górcső alá venni. Mert ugye az öregebbeknek/tapasztaltabbaknak jobban bejön a régi stílusú Heroes 3, mint az újdonságokkal teli Heroes 5 és ugyanez fordítva is igaz, vagyis a fiataloknak jobban tetszik a 3D-s Heroes 5, mint a megrajzolt Heroes 3 vagy heroes 2.
Mindenesetre én 18 éves vagyok, a gépeim (mondhatom) érintik mostmár a közép kategóriát :D és eljátszok olyan játékokkal, mint például az Eye of the beholder sorozattal, colonization-vel is (kedvenceim, jó párszor végig is toltam) és akár a Prince of Persia-val, Spellforce-val is.

Véleményem szerint senki sem képes alkalmazkodni ezekhez a változásokhoz, mindenesetre, ha mindenki kipróbálná a játékot és megpróbálná inkább kihívásnak venni, mitsem valami feltuningolt játéknak, akkor most nem tartanánk itt.

UI: elnézést kérek a játékok reklámozásáért :wink:
Lényeg: mindenkinek más jön be és ez ellen nem lehet sokat tenni. Egy idő után a H5-ről is ugyan így fognak vélekedni a jövőbeli generációk, mint sokan a H3-ról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 23:35 

Hi

Ha esetleg lenne a Black Hole-nak megfigyelője ebben a fórumban valóban, arra esetleg felhívnám a figyelmét, hogy nem biztos jó ötlet leredukálni az új rész alapjátékában(most így saját érzéstől vezérelve megelőlegezem egy jövőbeli kiegészítő elkészítését is) a várak számát a h5 6 váráról 5re.
Én azon a véleményen vagyok, hogy egy új rész próbáljon meg többet tartalmazni a korábbi részhez képest, vagy ha ezt nem is sikerül vmi oknál fogva megvalósítani, akkor legalább az előző rész szintjét ne múlja alul.
Számomra a h4 is legfőképp azért volt nagy csalódás, hogy a h3-hoz képest nagyon kevés lényt tartalmazott, ráadásul a várakban lévő lények sem voltak fejleszthetők, vmint a naturista( :wink: ) szörnyek esetében is még a legnagyobb jóindulattal sem lehetett sokszínúségről beszélni(ami sajnos a h5 kapcsán is elmondható volt:( )

Amúgy egy fél gondolat erejéig a megelőző vitához:
Én szeretem a h3-at is és az 5-öt is, szívesen játszok mind2vel bár nem vagyok egy komoly játékos, általában a gép ellen nyomulok, vagy ha multi akkor hotseat a régi fílingben, mert az jó.
De viszont az tény, hogy a h5 multija ****, mármint az online multija. De viszont én ezt az állíttást a saját tapasztalataim alapján a program optimalizálatlanságának tudom be. Laggol, lassú, körülményes, egyszóval gáz, még bőven combos gépen is.Főleg ha extranagy pályán zajlik a móka.
Néhányszor próbáltam,de felejtő, nincs értelme vesződni vele, szerintem.
De ez lényegtelen, csak egy észrevétel a részemről.
Amit ki akarok hozni a mondandómból az az, hogy az új rész semmiképp se legyen visszalépés úgymond az előző részhez, részekhez képest, mert az nemtúl megérős dolog semmilyen szempontból sem. A rajongóknak azért, mert keserű szájízük támad, és negatív kritikákat, hsz-eket írnak, aminek hatására mások már esetleg nem is veszik meg a játékot, max csak letöltik. A fejlesztőnek/kiadónak pedig azért mert ebből kifolyólag mert kevesebb pénz jön a konyhára.

Csak ennyit szerettem volna mondani.
Ja és még annyit ha a Black hole-osok olvassák a hsz-emet(és nem unják meg a felénél:D ), hogy szörnyeket, és várakat(legalább 1-et még), sokat:)
Tudom, hogy más is fontos, amit a nálam hozzáértőbbek már leírtak, de akkor is. Szerintem a sokféle, és fejleszthető szörnyek kellenek, a nagyobb taktikázhatóság érdekében.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 18 szomb., 19:06 

Nem azért, de ha van itt tényleg valami beépített ügynök a Black Hole-tól, akkor ne csak ti teszteljétek le, hanem külsős emberek is, akár innen az oldalról :D .
Ezt nem azért írtam, mert rosszat készítenek, de egy játék készítője nem mindig veszi észre a hibákat tesztelés közben,azt amit egy "átlag" játékos észrevesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 18 szomb., 20:52 

a jelenlegi gépeken nem lehet probléma egy körökre osztott stratégia futtatása, a multiplayer sebessége sem ezen múlik.
Egyszerűen a lépések valamint a csata lassú, ezért tart sokáig egy meccs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 18 szomb., 21:09 

Szerintem egy jó jűtéknál(bármiről legyen szó,fps,rts akármi) létfontosságú hogy ne legyen túl hosszú a multis játékidő.
H3-ban ez még éppen elfogadható,bár szvsz lehetne rövidebb,de olyan jó játék inkább nem szidom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 18 szomb., 21:16 

A multi játékoknál meglehetne oldani ezt a problémát. Pl. a heroes 3-ban van egy olyan lehetőség, hogy egy kört be lehet állítani 5 percre. Ezzel fel gyorsítva a játékot. Ezt bele építve a Heroes VI-ba egy elég mozgékony játékot kapunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 19 vas., 18:32 

Bocs, hogy két hsz-ben írom :wink: Semmi baj (Trunks)

Meg nem erősített források szerint a H6 fejlesztői kitalálták azt az ötletet, hogy az elfoglalt várat átépíthessük a saját fő várunk szerintire.

És mellé itt egy csata a Heroes 6-ból:
http://www.youtube.com/watch?v=s-zo4ck59jQ

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]