noname: Már kifejlettem fentebb... Főleg azért, mert lassú a játék. Heroes5ben meg legalább az elején gyors, ha nem is végig és szerintem pont a játék eleje az ami a leg szenvedősebb is, vagyis sokat kell egymásra várni, mert még a kissebb ellenfeleket is nehézkes leverni.
Nimbus: A sima Heroes5 tényleg sokkal rosszabb volt a 3. résznél, de a Tribes of the East mindezt kiküszöböli, nem tudom te mennyit játszottál vele, de ha játszottál is vele ne a Camping alapján ítéld meg a multiplayert is.
Ez igaz, hogy a 3. részből vettek át elemeket, de raktak is hozzá+elemeket, melyek miatt fejlettebbnek tekinthető a 3. résznél(nem a wognál fejlettebb, hanem a hivatalos 3. résznél).
Az lehet, hogy a játék hangulata sok helyen rosszabb a 3nál pl zenék, várak design-je stb... De ettőlmég adhat akkora játékélményt, mint elődje, sok ember számára még nagyobbat is. Egyébként ismerek mást is a fórumról, aki többre tartja az 5 TOE-t és ez, hogy többre tartjuk nem egyenlő azzal, hogy a 3. részt pl leszóljuk, mert ha nem lenne 5 tuti azzal játszanánk mi is.
Azt pedig kifejthetnéd, hogy mi a kiegyensúlyozatlanabb az 5ben mint a 3ban? Itt legalább a Necro vár necromanciája is korlátozva van valamennyire, vagyis nem lesz az, hogy 3000 csontvázzal neked megy 2. hónapban... Heroes5ben viszont 2 vár van amit túl erősnek tartok a többihez képest, egyik a Stronghold, másik a Fortress, pont a 2 kiegészítős vár, ezek multiplayerben gyakorlatilag verhetetlenek, ha más várral van az ellenfelük.
De a Stronghold ha jól emlékszem a Heroes3ban is elég brutál volt. Szóval nem értem mit beszélsz te kiegyensúlyozatlanságról, mind2 játékban jelen van ez kb ugyanolyan arányban.
Süni: Ha van kedved játszhatunk majd valamikor Heroes 5öt multiban, személyesen szeretnék meggyőzödni arról, mekkora bajnok vagy:)
Nem szidtalak, de szerintem senki sem nézi jó szemmel, ha lekezelő stílusban szólnak hozzá.
De örülök, hogy normálisan is tudunk beszélgetni.
Azt viszont mégegyszer leírom, hogy ebben a topicban térjünk vissza a Heroes6ra. Ezen egyébként meg is lepődtem, hogy moderátor kb le sem ******, hogy teljesen más jellegű témáról kezdtek el okoskodni egyesek.(Az egyik tag lehet én voltam, de ki gondolt volna rá, ha valaki leírja a véleményét arról, hogy szerinte a Heroes5 miben jobb, mint a 3, azzal másoknak belegázol az érzékeny kis lelkivilágukba...)
Moderálta: Trunks
|