Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 14 kedd, 15:12 

Nekem nincsenek is nagy elvárásaim, én modjuk örülök annak, hogy egy magyar csapat is fejleszt, mellesleg én az eddigi összes heroes részel játszottam és még mindig letud kötni akár órákig is :D Szerintem a H6 is a maga sajátosságaival is jó lesz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 16 csüt., 13:34 

Nekem is tetszik pl ez a dinamikusan változó csatatér ötlete, de azt hogy oldják meg, hogy beszakad a talaj az ellenfél alatt? Mert valami ilyesmi infot is írt az egyik tag itt a fórumban, ami elég hihetetlen számomra nem csak hogy a Heroesban, hanem akármilyen stratégiai játékban, sőt még RPG játéknál se hinnék el ilyesmit.
Emellett még ami jobban tetszik az eddigi infok alapján az az, hogy a hősök képességei szabadon fejleszthetőek lesznek és persze az úgynevezett töltődő képességek, ami úgy tudom sok lény képességére is vonatkozik majd, vagyis választhatsz, hogy vársz pl 3 kört és erősebben használod a képességet vagy pedig rögtön a harc elején beveted, de gyengébb hatással.

Szerintem adhatnának a lényeknek még 1+ harci értéket, arra célzok amit RPG játékokban leginkább Agility néven illetnek, ez mutatná azt, hogy az adott lény milyen gyorsan reagál a rá mért ütésekre és hogy ő milyen gyorsan üt.
Ezt itt meg lehetne úgy oldani pl: Ha az ellenség lényének sokkal nagyobb ez az értéke a lénycsapatnak annál nagyobb %a üt miss-t, vagyis olyan ütést, ami nem talál be. pl: legyen egy lény csapat amiből van 80 lény és mondjuk 5 az agi értéke(máshogy is lehetne hívni a játékban ezt az értéket mondjuk), a másik lénynek meg 10 az agi értéke, ha ez az 5 agival rendelkező lénycsapat megüti őt, akkor csak a lény csapat felének a támadása érné őt pl, mert a másik fele misst ütne, mivel ő sokkal gyorsabb lény, vagyis ha 5el több lenne az agi-ja az azt jelentené, hogy az ellenség csapatának csak 50%a találja el őt vagyis aginként 10% miss lenne, mondjuk nem muszáj, hogy 10 legyen, lehetne 5 is, csak leírtam az elképzelésemet ezzel kapcsolatban. És így harcban is mégtöbb taktikázás kéne, mert ugye egy olyan lénnyel értelmetlenné vállna megtámadni olyan lényt, akinek 5el nagyobb ez az értéke, mert csak 50%a sebezné a lényeidnek.

Nektek mi a véleményetek erről? szerintem egy ilyen kis + újjítás sokat dobna a játékon. És erre is lehetnének ugyanúgy varázslatok meg pl varázstárgy is akár ami növeli x szintű lényeknek az agiját stb...

Szerintem ti is írjatok ötleteket, hátha 1-2 fejlesztő nézi a fórumot, meg javíthattok azon is amit leírtam, mivel tudom, hogy 1-2 hibát szülne ez a játékon belül, ha így ilyen formában belekerülne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 16 csüt., 14:20 

Reagalok az elottem szolora.
H3 azert lett olyan nagy siker, mert egyszeru, de nagyszeru, es van benne szerencsere, meglatasom szerint megsem olyan mertekben, hogy elvezhetetlenne tegye (moral, luck, artik, blokkok, spellek).
Minel tobb varians van egy jatekban, annal nehezebb (lehetetlen) kiegyensulyozni az egeszet, ami harcra hatvanyozottan igaz. Az ilyen elemek (amit mondasz, vagy x % esely van a talalatra) nem bonyolitjak/taktikai ertelemben fejlesztik a jatekot, hanem teljesen kiegyensulyozatlanna teszik, hiszen minel nagyobb a szerencse szerepe, annal valoszinubb, hogy a szerencse fog donteni, ami, ha epp a rossz oldalon allunk, nem nevezheto kellemesnek, es pozitiv jatekelmenynek..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 16 csüt., 16:39 

Igazából engem a Heroes5 jobban lenyűgözött a Tribes of the eastel mint a Heroes3 régen, multiban nagyon hangulatos lett az 5 és a pályák sem kicsik, mert az egy dolog, hogy az XL méret is kisebb mint a Heroes3ban, de itt van az XLnél is nagyobb méret, ha az alap pályák között nincs is olyan.
Meg vegyük a skill rendszert is, sokkal összetettebb a Heroes3nál, a faji képességekről nem is beszélve, mert a 3ban csak a necronak volt faji képessége, itt meg mindenkinek van és ugye azt ígérik, hogy a Heroes 6ban még ennél is egyedibbek, eltérőbbek lesznek a fajok egymástól.

Egyébként igazad van noname, a heroesban ehelyett amit írtam ott van a szerencse és a moral, más játékban meg azok nincsenek, vagy ha vannak is nem ebben a formában mint itt, ha meg még ezek mellé jönne egy ilyen tulajdonság is amit írtam már túl lenne bonyolítva feleslegesen az egész.
Inkább legyen sok érdekes varázslat és hős ability, több mint a heroes5ben volt, legyen sok támadó vagy valamilyen harcban bónuszt adó aktiválható ability is Might hősöknek és a seregben lévő lényeknek is.
Heroes5nek ez volt a fő gyengéje, ha a hősödnek nem tanítottál semmilyen varázslat skillt szart sem ért harcban, egyedül talán az orcok hősei értek valamit, mert ugye nekik ott a csatakiáltás és a mágiák ellen is tudtak skilleket fejleszteni.

Egyébként van valami új hír a 6ról? én nem találtam sehol.
A készítőkkel nem lehet valahogy kapcsolatba lépni egy olyan fórumon, amit gyakran figyelnek és figyelembe veszik a rajongók igényeit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 16 csüt., 17:52 

a legtöbb újjitást a hősöknél lehetne bevezetni, ill. változtatni, hogy ne mindenki a mightos herokra gyúrjon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 16 csüt., 18:31 

A Heroes 5 ben pont hogy Mightos hősre nem lehetett gyúrni, csak olyan várban ami Might pl Stronghold.

A Heroes 3mat meg felejtsd már el, több mint 10 éves játék...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 16 csüt., 18:32 

Abban reménykedek, hogy nem fog kelleni neki akkora gépigény, mint a H5-nek, mert a H5/H5-ToE-ben képtelen voltam az XL-nél nagyobb pályát betölteni, mert mindig lefagyott a játék :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 16 csüt., 22:29 
Heroes Team

Celeronikus írta:

Hát Téged honnan szalajtottak, Öcskös? :lol:
Kicsit eltévedtél szerintem... :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 16 csüt., 23:45 

Celeronikus barátom, beloptad magad a szívünkbe :lol:
Sajna tizenvalahány éves játékról legyen szó, a grafikája nem egy elit kategória, de a népszerűségét megkérdőjelezni... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 0:08 

Nem szóltam le a Heroes 3at, szóval nem tudom mi bajotok, csak arra utaltam, hogy az 5ben sokkal fejlettebb pl a skill rendszer. Egyébként a Heroes 3ban a várak hangulatát pl én is jobban szerettem mint az 5ben és sok lény is sokkal jobban tetszett, de ettőlmég az 5el sokkal jobban el tudok játszani ma mint a 3al.
A 3nak a multi része neten elég katasztrófális szerintem. A 3 abban az időben volt az igazi mikor még nem volt olcsó internet és haverokkal 1 gép előtt ülve nyomtuk akár reggeltől estig is:) néha visszasírom azokat az időket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 0:17 

Katasztrófális a jó büdös francokat... Egyik félremagyarázásod után jön a másik okosság, de jöhet még több, taníts minket mester :lol:
Ugyan miért lenne a multi részével probléma? Gyanítom, mert nem értessz hozzá :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 1:46 

Lassú a multi az 5höz képest, legalábbis a TOEhoz képest, nincs egyszerre lépés, tudom az 5ben is csak addig tart, amíg a játékosok nem érnek közel egymáshoz, de az is valami.

Gondolom valami kis 15 éves bezsongottagyú kocka vagy, azok szoktak ilyen arrogáns módon pattogni... Még 5 éves sem voltál mikor én heroes3maztam...(Moderátornak üzenem, hogy moderálja ezt a részt, amennyiben nincs igazam)
Elnézésedet kérem ha nem így van, de eléggé szúrta a szemem az a szarkasztikus modor, amit a hozzászólásoddal felém tanusítottál. Kicsit kultúráltabban is lehet egymáshoz szólni.

Meg ugye előző levelemben már ki is fejtettem azt is, hogy semmi bajom a 3. résszel, iszonyúan szerettem én is régen és még ma is elővenném néha ha hot setre össze tudnék hozni 1-2 embert hozzá, csak az a baj azok a régi szép tinédzser idők már elmúltak, igaz nem olyan sokkal.

Egyébként meg térjünk vissza a topic témára: Heroes 6

Inkább írd le milyen ötleteket látnál szívesen benne, ahelyett hogy megpróbálsz oltogatni a hülye nagyképű stílusoddal egy viszonylag új tagot a fórumban.(nem vagyok új, de nem sűrűn írkáltam még ide.)

Szerk.:
Utána néztem az oldalon a nevednek, szóval a Magyar Heroes Team tagja vagy, ahhoz képest elég kultúrálatlan, nagyképű stílusban szólsz hozzá más fórumozóhoz, ráadásul olyanhoz, aki csak szépen leírta a gondolatait, véleményét, félrerakva mindenféle nagyképűséget vagy gúnyt másokkal szemben.
Szóval amiatt az 1 dolog miatt visszavonom az előző kommentemben lévő megjegyzést, mert a Heroes Team tagja vagy, de ettől még nem kéne ennyire elszállnod magadtól szerintem, hogy elkezdesz beszólogatni fórumozóknak.
Szépen kulturáltan is meg lehet ezeket beszélni, nem pisis álltalánosiskolások módjára...
Ha a beszédstílusodat figyelmen kívül hagynám kb 25 évesnek tippelnélek, mivel úgy tudom a Team tagjai közül mindenki minimum kb ennyi idős.

Remélem mostmár jól kijövünk egymással, ha netán úgy adódna, hogy további kommenteket is váltunk még egymás között.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 2:59 

Az aktiv forumozok (saccra) 80%-a itt H3-azik meg mindig, azt hiszem, ez azert eleg sokat mond. :)
Azt szerintem senki nem ertette, hogy miert es mit ertesz a katasztrofalis netes jatek alatt, szoval ezt kifejthetned.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 3:40 

Annak az aki az 5el sokat játszott, de gondolom te jó ha 1x elővetted, mivel képtelen vagy félretenni azokat a nézeteket magadban miszerint ha a Heroes4 olyan lett amilyen, akkor azután már egyik Heroes sem lehet jó vagy jobb a 3nál.

Amit nem értek az, hogy minek írtok 6. résszel foglalkozó topicba, ha úgyis maradtok továbbra is a 3. résznél? Meg miért kéne a 6. résznek a 3.ra hasonlítania?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 6:34 

noname írta:
Az aktiv forumozok (saccra) 80%-a itt H3-azik meg mindig, azt hiszem, ez azert eleg sokat mond. :)
Azt szerintem senki nem ertette, hogy miert es mit ertesz a katasztrofalis netes jatek alatt, szoval ezt kifejthetned.

Celeronikus írta:
Annak az aki az 5el sokat játszott, de gondolom te jó ha 1x elővetted, mivel képtelen vagy félretenni azokat a nézeteket magadban miszerint ha a Heroes4 olyan lett amilyen, akkor azután már egyik Heroes sem lehet jó vagy jobb a 3nál

En csupan arra szerettem volna utalni, hogy 3-as meg mindig az a resz, amihez merik es merni kell a dolgokat.. A mondandod masodik felere irtam mar, es ha visszaolvasol ott lesz a valasz, gondolom felesleges 2x ugyanazt leirnom.
Nem tudom hogy miert es hogyan jon ide a H5-os tapasztalat, es nem is igazan ertem, hogy hova akarsz kilyukadni, a hangnemet szinten nem. A kerdesemre sem feleltel, es, ha elolvasod a fenti sorokat, total elbeszeltel mellettem..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 7:30 
Heroes Team

Celeronikus: Akinek vissza kellene vennie a hangnemből az Te vagy szvsz... :oops:
Olyan blődségeket állítani, hogy a H5 multira mennyivel jobb mint a H3, egyértelmű fogalmatlanság. Tapasztalatot, és gyakorlatot megkérdőjelezni egy többszörös tábori bajnoknál megint csak az, pláne, ha ahogy mondod még utána is "néztél" az illetőnek.
H5? Kevesen várták annyira a H5-öt mint én. Már a bétatesztelések környékén ott sündörögtem, és eszméletlen sok időt beleöltem, de a tapasztalat az volt, hogy kiegyensúlyozatlan és túl sok időt igénylő a multi.
Ahogy Noname leírta, ezeket már párszor kirészleteztük, így azért sokáig nem fogom ragozni. Azt azért még hozzáteszem, hogy a H5 is azért lett jobb mint a H4, mert nem titkoltan a H3-hoz nyúltak vissza a készítők, így aztán még inkább érthetetlen a hozzáállásod. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 8:19 

Celeronikus:
Az elsők között vettem meg a h5-öt, játszottam is vele többször, de visszatértem a 3.részhez (ugyan a h5 egy online játszható verzióját, lordswm.com-on már 2 éve tolom), szóval a játékról is van némi fogalmam :)

A hangnemmel, amit megengedtem magamnak, semmi baj nincs.
19 éves vagyok, képzeld el, mindössze 5 éve ismerem a heroes részeit, rendelkezem némi tapasztalattal (pár online mérkőzés) és nem szeretem ha név nélkül, ráadásul mindenféle ok nélkül engem neten keresztül szidnak, mert nem szolgáltam rá, már megbocsáss... :roll: Ezen kívül most még elég szerényen fejeztem ki magam :)

Tényeket írtam le haver, ezt próbáld megérteni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 14:08 

noname: Már kifejlettem fentebb... Főleg azért, mert lassú a játék. Heroes5ben meg legalább az elején gyors, ha nem is végig és szerintem pont a játék eleje az ami a leg szenvedősebb is, vagyis sokat kell egymásra várni, mert még a kissebb ellenfeleket is nehézkes leverni.

Nimbus: A sima Heroes5 tényleg sokkal rosszabb volt a 3. résznél, de a Tribes of the East mindezt kiküszöböli, nem tudom te mennyit játszottál vele, de ha játszottál is vele ne a Camping alapján ítéld meg a multiplayert is.
Ez igaz, hogy a 3. részből vettek át elemeket, de raktak is hozzá+elemeket, melyek miatt fejlettebbnek tekinthető a 3. résznél(nem a wognál fejlettebb, hanem a hivatalos 3. résznél).
Az lehet, hogy a játék hangulata sok helyen rosszabb a 3nál pl zenék, várak design-je stb... De ettőlmég adhat akkora játékélményt, mint elődje, sok ember számára még nagyobbat is. Egyébként ismerek mást is a fórumról, aki többre tartja az 5 TOE-t és ez, hogy többre tartjuk nem egyenlő azzal, hogy a 3. részt pl leszóljuk, mert ha nem lenne 5 tuti azzal játszanánk mi is.
Azt pedig kifejthetnéd, hogy mi a kiegyensúlyozatlanabb az 5ben mint a 3ban? Itt legalább a Necro vár necromanciája is korlátozva van valamennyire, vagyis nem lesz az, hogy 3000 csontvázzal neked megy 2. hónapban... Heroes5ben viszont 2 vár van amit túl erősnek tartok a többihez képest, egyik a Stronghold, másik a Fortress, pont a 2 kiegészítős vár, ezek multiplayerben gyakorlatilag verhetetlenek, ha más várral van az ellenfelük.
De a Stronghold ha jól emlékszem a Heroes3ban is elég brutál volt. Szóval nem értem mit beszélsz te kiegyensúlyozatlanságról, mind2 játékban jelen van ez kb ugyanolyan arányban.

Süni: Ha van kedved játszhatunk majd valamikor Heroes 5öt multiban, személyesen szeretnék meggyőzödni arról, mekkora bajnok vagy:)
Nem szidtalak, de szerintem senki sem nézi jó szemmel, ha lekezelő stílusban szólnak hozzá.
De örülök, hogy normálisan is tudunk beszélgetni.

Azt viszont mégegyszer leírom, hogy ebben a topicban térjünk vissza a Heroes6ra. Ezen egyébként meg is lepődtem, hogy moderátor kb le sem ******, hogy teljesen más jellegű témáról kezdtek el okoskodni egyesek.(Az egyik tag lehet én voltam, de ki gondolt volna rá, ha valaki leírja a véleményét arról, hogy szerinte a Heroes5 miben jobb, mint a 3, azzal másoknak belegázol az érzékeny kis lelkivilágukba...)

Moderálta: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 14:47 

Celeronikus írta:
(Az egyik tag lehet én voltam, de ki gondolt volna rá, ha valaki leírja a véleményét arról, hogy szerinte a Heroes5 miben jobb, mint a 3, azzal másoknak belegázol az érzékeny kis lelkivilágukba...)

Idezek par mondatot ami serto lehet...
A 3nak a multi része neten elég katasztrófális szerintem.
Soroljam meg?

Nem azt mondtad hogy az 5 jobb mint a 3 hanem konkrétan szidtad a h3-mat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Egy kis észosztás x''D
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 15:19 

ÜDv skacok, új vok itt, de azért merészkedem hozzászólni az utolsó 1-2 oldal "vitájához".

Nos a Heroes 3 egy naggyon jó játék még most is, de (DE) sokkalta egyszerűbb felépítésű mint az 5 (Heroes 4-ről ne beszéljünk, mert az úgy rossz ahogy van szerintem), ami valakiknek jobban bejön mert nem kell annyi dologra odafigyelni. Heroes 5 a 3-nak egy nagyon jól tovább fejlesztett változata, ami nagyon jó, csak kár hogy nem maradtak a régi várak meg. A Kampány része eléggé rossz szerintem, de a multija király.
A heroes 3-al annyi a baj, hogy nem te szabhatod meg mit fejlesztesz, kevés a választható lehetőség, ezért lenne jó ha a HOMM VI-ot nem a 3-ról mintáznák, hanem mer a heroes 5-ről ami fejlettebb RPG rendszerrel rendelkezik.

U.I.: AMúgy mind a 2-en kicsit lenézőek voltatok egymással. És énis játszanék veled Süni....

Várom mi lesz a Heroes 6-ból...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]