Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 14 kedd, 18:14 

Írtam msnen már vagy 2 órája :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 14 kedd, 18:34 

Csak utana kijelentkeztel, na most megint nem irsz. Legalabbis nem lattalak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 14 kedd, 18:51 

És most? Vmi gond lehet az msnnel... :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 16 csüt., 14:33 

Ki jonne a mai nap folyaman egy kis 2v2 funra? 2 ember kellene!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 2:31 

Dreegar (Conflux - Alkin) vs (Rampart - Thorgrim) noname @ Eszak vs Del
Viszonylag jol haladtam, de hulye modon elmentem jobb szigetre valami sityakert, mikor nem gondoltam arra, hogy bal felol kanna van, raadasul mindket helyre foheroval mentem. Dreegar meg nem foheroval ment uszkalni. Questekhez artic megvoltak. De kb. ket hetes keses miatt Dreegar nalam volt, mire en kiszalltam otthon a hajobol.. Neki semmi felesleges lepese sem volt kb, szedte az utopiamat is. Szal csunyan megbosszulta magat a 2 idiota hibam. Itt elment netje, es kb. ennyi. +10+ mindenben, a focsatat mar nem hiszem, hogy le fogjuk tolni. :D
GG

noname (Inferno - Pyre) vs (Conflux - Monere) Sziky @ Paratlan Uralkodo
Mar reszletek picit homalyosak.
Nehezen lett debil + castle. Miutan kiszedtem Utopiat, elkapott nagyobb sereggel, nem vallaltam harcot (pedig talan kicsit kuzdhettem volna, csak volt exp. earth-je es slowolt) igy hat futottam 17000-ert. Valahogy majdnem sikerult kivenni osszes unitot (nem volt penzem, megis), es muszaj volt tamadnom az o 2. varat, amig jarkalt mapon, mert otthon Conflux surrow, es town portal spelleket dobott (5. szint tiltott volt), valamint masodik varam Stronghold volt..
A szerencse mellem allt, mert sirbol sikerult makolni egy gladiust, meg utopiazas elott, es ellenfel dobozat felvettem (itt jottunk ra, hogy mi van benne :D vagyis +3 all primary es kanna), majd megutkoztem vele, es dontott a nagy skillkulonbseg.
GG

Sziky (Fortress - Gerwulf) vs (Necropolis - Tamika) noname @ Erok csataja
Ugy voltam, hogy nem fogom tudni felhuzni 7. szint + castle-t, de vegulis csak meglett, egesz jol haladtam, de ellenfel serpent fly-oknal szedett logot, majd csizmat + kesztyut is kesobb. Igy mar lassabb voltam. Kiszedtem angyalokat, majd az alvilagot is. Utopia fullos volt, nem dobott semmi hasznalhatot. Osszesen kb. 300 csontost lossoltam Utopia + BD harcok soran. :( 2. varam Stronghold volt, kaptam otthon meteort, air elementalt, piramisbol sacrafice-ot. :) Osszes artii-m, amik rajtam voltak: vampire`s clow, (dobott vagy 4-5 sisakot) +12 sisak, +12 mellvert, +5 all kard (angyaloktol), +2 pajzs, +1 health. Szoval nem sok szep..
Ellenfelem viszont kapott +2 all, +4 all, +5 all + 2 darab libraryt, log+speed artik miatt kivette elolem, es en kapumban kellet harcolni. Szoval szornyu nagy volt skillkulonbseg.
Exp. earth, air, offence, archery. Neki: 0armorer, ball, archery, earth, adv. water, adv. tact
skillek:
O: 21 32 27 21 (210 mana) 1 moral 2 luck
en: 11 17 23 16 (250 mana) 3 luck
Kép
Csataban balfaszkodtam, de azt hiszem igazabol nem volt (ha jol tolom se) sok esely.
Dead is the last man. (mar csata elott is azok, mondjuk :D)
Kép
Ezt is, mint az elobbit Szikyvel az artik dontottek el.
GG

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2010 szept. 17 pén., 14:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 10:25 

Üdv
Toplista frissítve, azaz Noname eredményei felkerültek :)
Észak vs Dél: én is így csináltam anno, ugyanúgy kikaptam, aztán a droid ment ki a kannáért utána :)
Erők csatája: open map, utópia fosztását nem szabad megengedni szerintem, taktikai hibát vétettél, de legközelebb tuti kijavítod :)
Középső vár előtt a gorgonok 2all-t őriznek, erre tavaly a táborban jöttem rá, amikor Csizu kivette előlem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 14:38 

Süni írta:
Üdv
Toplista frissítve, azaz Noname eredményei felkerültek :)
Észak vs Dél: én is így csináltam anno, ugyanúgy kikaptam, aztán a droid ment ki a kannáért utána :)
Erők csatája: open map, utópia fosztását nem szabad megengedni szerintem, taktikai hibát vétettél, de legközelebb tuti kijavítod :)

Az Dreegar volt, Eszak vs Del-en. :) Koszi a frissitest!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 17 pén., 16:08 

Amúgy, az Észak vs Dél lehetne izgalmas pálya is, ha mondjuk a szigeteken 30/25 lvl6 lenne, vagy fix 25 és 20 efreti sultan, valamint nem lenne mocsár az átjáróknál, és a blokk meg min 15 de inkább 20 sárkány volna, és a questartikat lvl6 védené, ugyanúgy 15 :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 19 vas., 15:34 

Karesz (Castle - Christian) vs (Dungeon - Arlach) noname @ Jebus Cross

Elso random map meccsem.
Kezdeshez valasztottunk varat, hero-t nem. Leiraskbol volt fogalmam a maprol, es, hogy mit is kene csinalni rajta. De a blokkom kozepre Throng of Enchanters volt. :( A terfelemen volt kb. 15 lvl1, 1-1 darab lvl 3 es 4, 4-5 lvl5, 1 lvl 6 dwelling. Ezeket tapoltam minden heten + Portal of Summoning, viszont elso hetre a var miatt nem lett sarkany, csak Castle lvl6-al. Kb. 3-4-5. heten lattam, hogy Chirstian kiba sok angyallal bement kozepre, mar volt pack ark, ha jol emlekszem + sima angyal is... Itt volt 3 valoszinu lehetoseg: 1. ha akkor nekimegyek blokknak sokat vesztek rajta/Christian bever utana, 2. vagy sokat vesztek, es mikor mindent felszedett hazateleportal (mint kesobb kiderult ilyenje is van). A harmadikat valaszotttam: nem eroltettem a kozepre mentelt, a leirt okok miatt, igy inkabb otthon ami ertelmes volt kiszedtem/felszedtem tobbek kozott 3 library is volt.
Majd bementem kozepre a varhato nagy semmire. :) Raadasul Christian hazalepett town portallal. Volt Offence, Tact., Arch., Log., Earth, Armor. // Resu-Implo, utanpotlasom megerkezese elott kuzdottunk meg, igazabol nem volt jelentosege, mint kesobb kiderult.
O: 24 37 28 21
en: 26 25 22 26
Kép
Ja es volt nala Orb of Inhibiton, hogy total alazas legyen. :)
Karesz terfelen volt 2 utopia es 3 portal of glory, igy kb. a map generalasakor eldolt a jatek sorsa.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 19 vas., 16:34 

Egyrészt valamelyikőtöknek legyen Roe és akkor nem jön szembe ilyen blokk... Másrészt pedig gyorsabbnak kell lenned következő alkalommal, 3.héten már főcsata is elképzelkető.
2.héten középre is bemennek a profik :)
Karesz meg szégyellje magát, 39 arkot összegyűjteni egy jebus meccsen... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 19 vas., 18:12 

Valamint célszerű max 1 lvl7 illetve max 2 lvl6 dwellel játszani :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 23 csüt., 17:36 

Valaki esetleg ma ráér :?: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 23 csüt., 18:38 

Suni, ma mar csak nagyon keson leszek (gondolom Neked nem jo), viszont holnap is aktualis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 23 csüt., 23:23 

Lehet róla szó. msnen megbeszéljük a részleteket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 24 pén., 20:08 

Nem látlak msn-en egyelőre :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 28 kedd, 19:47 

noname megint lezúzott, borzasztó lassú voltam, igaz kard nélkül nehéz nyerni :D átjött hozzám, engem az implosion sem mentett meg
nagyon messze vagyok a jó formától...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 28 kedd, 20:27 

Mikor voltál jó formában? :lol:
Viccet félretéve nonametől nem szégyen kikapni, sőt igazából tök mindegy BB vagy Tábor előtt mennyi meccset buksz... Tavaly tábor előtt 9 meccsen keresztül nem tudtam nyerni, aztán csak vittem valamire :)
Melyik mapon egyébként? Hosszabb beszámolót vár a nép :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 28 kedd, 21:41 

Süni írta:
Mikor voltál jó formában? :lol:
Viccet félretéve nonametől nem szégyen kikapni, sőt igazából tök mindegy BB vagy Tábor előtt mennyi meccset buksz... Tavaly tábor előtt 9 meccsen keresztül nem tudtam nyerni, aztán csak vittem valamire :)
Melyik mapon egyébként? Hosszabb beszámolót vár a nép :)

Persze, a megnyert BB-m előtt is fél év alatt egy meccset játszottam, azt is veszítettem, de abban a 2 napban minden összejött, még az is, ami nem feküdt nekem.
A szomszédod az ellenséged volt, majd Ő úgyis hosszabb, képes beszámolót prezentál :) maradjunk annyiban, hogy az Attack/Defense-em összesen nem érte el a kettő közül vmelyik értékét 8)
golden bow-val és +25% archery-val meg sokra mentem, amikor nem tudtam titánt építeni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 28 kedd, 23:26 

Pedig remeltem, hogy most az egyszer megszabadulok az iras terhetol. :P :) Na de akkor lassuk:
noname (Castle - Tyris) vs NG (Tower - Torosar) @ Szomszedod az ellenseged
A mapot NG szavazta meg, majd rvr kezdesbol igy kaptuk a hosoket, amiket meg is tartottunk fovezereknek.
Kezdo artinak a kozelemben nem kis szerencse volt a cipo, meg kaptam kezdesnek Wystan-t, aki 15 gyikloveszt hozott magaval, igy osztott sereggel mentem. Tyris fenn pucolta a dolgokat, mig Wystan lenn, es szinte meg is halt szegeny a 2. var csatajanal, (minden elementalbol 3) ha a gep AI nem hulye, otthagyom a fogam, de igy is le kellett menni Tyrissel, mert a questhez a blokkot Wystan mar nem birta volna utni. Sok huho semmiert... Nagyon kuzdottem, de nem lett meg az angyal, meg ugy sem, h. mindenem eladtam. Igy maradt Castle, es 7. napra huztam griffet. Kovi het total csovezesbol allt, es alig-alig lett meg angyal hetvegere, kb. par szaz aranyon mulott. Majd kovi heten tudtam haladni, koszonhetoen a szigetnek, meg efreetek mogotti cuccoknak. De 3. het vegere elfelejtettem Cavaliert venni, igy az is kesett egy hetet.. NG torpiken bebukta fohost 80 m.gremlinnel, ami nagyon betett neki, igy ebben a penzhianyban.. Jo utemben veszteseg nelkul/nagyon keves veszteseggel haladtam. Behemacik mogotti relicem Dragon Scales Armor volt. Majd vizrol mikor hazaertem, kiszedtem penzes cuccokat, majd upoltam angyalt, de amekkora nobo vagyok, a nagy igyekeztben, hogy a penz meglegyen az upolasra, eladtam az osszes gyongyot is. :D
Igy 7 angyal viritott voros arcokkal a varamban, mig a sereg gerince meg tolta magat at a Naga blokkon, es szedtem mindent amit ertem. Majd 2 nap mulva jottek az arkok is, megvolt mind2 library, +3 nyaklanc majd utopia is, innen jott Sentinel es Gladius paros. Meg felcsaptam magamra a 10% resistet, aztan kiutottem ellen naga blokkjat, majd vartam, hogy tamadjon be cursed groundon (nem tamadtam meg nyilt terepen). De inkabb befutott a varba, varhato volt. Varazslok... :)
Annyia nem voltam elbizakodott, mert 4. szintu varazslataim Surrow, meg Town portal voltak . Exp. water/air melle. Volt meg. off., arch., tac.
(masik varam Necro volt, de nem volt forras epiteni MG-t)
Kép
Imploval nyitott, ami lekapott 6 angyalt, en vartam, lottem, majd teleportaltam crusadereket nagat utni, kovi korben meg haste, falon is res lett, igy tudtam aramlani befele, szegeny NG, nem lett Titan, igy a Golden Bow + 25% Archery artikkal tenyleg nem sokat ert, nem jott ki neki a lepes. :/
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 29 szer., 14:15 

Süni írta:
nonametől nem szégyen kikapni

Valóban nem, de egymás után háromszor, már Netz-es :D most kezdtünk egyet, addig hajszolom, amíg le nem győzöm 8)

Merlin és Jou után újabb mumusom van, úgy hívják: noname :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]