Dreegar (Conflux - Alkin) vs
(Rampart - Thorgrim) noname @ Eszak vs Del
Viszonylag jol haladtam, de hulye modon elmentem jobb szigetre valami sityakert, mikor nem gondoltam arra, hogy bal felol kanna van, raadasul mindket helyre foheroval mentem. Dreegar meg nem foheroval ment uszkalni. Questekhez artic megvoltak. De kb. ket hetes keses miatt Dreegar nalam volt, mire en kiszalltam otthon a hajobol.. Neki semmi felesleges lepese sem volt kb, szedte az utopiamat is. Szal csunyan megbosszulta magat a 2 idiota hibam. Itt elment netje, es kb. ennyi. +10+ mindenben, a focsatat mar nem hiszem, hogy le fogjuk tolni.
GG
noname (Inferno - Pyre) vs
(Conflux - Monere) Sziky @ Paratlan Uralkodo
Mar reszletek picit homalyosak.
Nehezen lett debil + castle. Miutan kiszedtem Utopiat, elkapott nagyobb sereggel, nem vallaltam harcot (pedig talan kicsit kuzdhettem volna, csak volt exp. earth-je es slowolt) igy hat futottam 17000-ert. Valahogy majdnem sikerult kivenni osszes unitot (nem volt penzem, megis), es muszaj volt tamadnom az o 2. varat, amig jarkalt mapon, mert otthon Conflux surrow, es town portal spelleket dobott (5. szint tiltott volt), valamint masodik varam Stronghold volt..
A szerencse mellem allt, mert sirbol sikerult makolni egy gladiust, meg utopiazas elott, es ellenfel dobozat felvettem (itt jottunk ra, hogy mi van benne

vagyis +3 all primary es kanna), majd megutkoztem vele, es dontott a nagy skillkulonbseg.
GG
Sziky (Fortress - Gerwulf) vs
(Necropolis - Tamika) noname @ Erok csataja
Ugy voltam, hogy nem fogom tudni felhuzni 7. szint + castle-t, de vegulis csak meglett, egesz jol haladtam, de ellenfel serpent fly-oknal szedett logot, majd csizmat + kesztyut is kesobb. Igy mar lassabb voltam. Kiszedtem angyalokat, majd az alvilagot is. Utopia fullos volt, nem dobott semmi hasznalhatot. Osszesen kb. 300 csontost lossoltam Utopia + BD harcok soran.

2. varam Stronghold volt, kaptam otthon meteort, air elementalt, piramisbol sacrafice-ot.

Osszes artii-m, amik rajtam voltak: vampire`s clow, (dobott vagy 4-5 sisakot) +12 sisak, +12 mellvert, +5 all kard (angyaloktol), +2 pajzs, +1 health. Szoval nem sok szep..
Ellenfelem viszont kapott +2 all, +4 all, +5 all + 2 darab libraryt, log+speed artik miatt kivette elolem, es en kapumban kellet harcolni. Szoval szornyu nagy volt skillkulonbseg.
Exp. earth, air, offence, archery. Neki: 0armorer, ball, archery, earth, adv. water, adv. tact
skillek:
O: 21 32 27 21 (210 mana) 1 moral 2 luck
en: 11 17 23 16 (250 mana) 3 luck
Csataban balfaszkodtam, de azt hiszem igazabol nem volt (ha jol tolom se) sok esely.
Dead is the last man. (mar csata elott is azok, mondjuk

)
Ezt is, mint az elobbit Szikyvel az artik dontottek el.
GG