Sziky (Rampart - Ivor) vs
noname (Tower - Fafner) @ Heads on
!Nagyon hosszu komment!
Megszokott RvR kezdes.
Eleg ganyul indult a dolog, jobb hosre vartam, es nem kaptam.. A napokban a szerencse nem volt jo baratom.

Ellenfelem meg bekapta Ivort. Elso het 5. napjan be akartam verni gorgonokat, es behaltam (100+gremlin, meg nagatol lefele minden), raadasul meg droidokat is buktam katonaval.

A vegen meg kiderult, nem is az az arti kell a seer hut-ba, amely elol kiutottem a blokkot vegul.

Ez arconcsapas volt. Hetvegere cita lett meg. Majd turbo modba kapcsoltam, es probaltam tisztesen helytallni, harcoltam legjobb tudasom szerint, de a szerencse nem allt mellem.. 3 archey novelo arti melle nem jott archery.

Utopiabol golden bow jott, meg titan kard. Tobbi szedett vedett arti, meg volt +3+3 pajzs, amit szinten vettem, otthoni merchants semmi hasznalhatot nem dobott. Majd kis trukkel, sikerult megtanitanom a vizen hajozo fohosomet a town portalra (most vettem hasznat eloszor a scholarsnak..), igy utopia utan nagyon gyors volt a hazaut.

Kozben fortress lenyekkel megoltem a vizeromuveseket, es elhoztam 5% archery-t questnek. Az tartotta bennem a lelket, hogy enyem golden bow, van implo, meg ellenfelem bukott sarkanyokat, meg elso hetre nem is huzta fel, inkabb castle-t valasztott. Persze en is sok mindent buktam, hiaba figyeltem jol, tobbek kozott legalabb 3 nagat, es tolteleket rengeteget minden csataban, de nem volt mese, haladni kellett. Majd miutan kiszedtem terfelemet (angyalos garrisont nem), tamadtam, es kozepet kipucoltam, 2 library + bevittem ellenfelem blokkjat, es tamadtam, de o meg befutott kozepre es elerte elso library-t. Es en betamadtam cursed ground-on, ami utolag ***** hulye hiba volt, de akkor pont eszembe se jutott.

Volt town portal, es nekem csak teleportalgatni kellett volna varak kozott, es enyem a win. Mert harci skillekben eppenhogy tartottam, viszont magicben instagib voltam (implo, air element, meteor, tanitott chain)

(neki is volt implo)
Skilljeim: armorer, offence, resist (+10% resist kopeny amit szinten vettem), earth
O: 26 32 16 19 180-190 mana 1 moral 0 luck
en: 36 17 20 22 250-270 mana 2 moral 3 luck
Na, de betamadtam kozepen ugye, es megint arcon csapas kovetkezett: expert tactics, +2 speed nyaklanc, es minderre exp. haste.. (epp hogy dendroidok elott tudtam jonni, mire mar javaban megszedett) Szinte meszarlasba torkollot a focsata, igazabol abba is.. Hulltam mint a legy. Neki sokja maradt viszonylag, en futottam, es kozben felhuzott 2. varam (fortress, neki necro) kivettem + questbol 25 gold golem. Ami erre kovetkezett, az egal harcok, es patthelyzetek sora. Betamadta fovaram, amit fogtam elementtel, majd ossze-vissza csatazgattunk a mapon mindket varunk unitjait hasznalva, amit hosszu lenne leirni, igy is eleg hosszu.. itt egy random harcrol kep:
Volt vagy 4-5-6 harc, valtozo vegkifejlettel, hol o, hol en (en tobbszor) futottam. Aztan vegen felhuzta o is nerco mg-jet, es nem dobott elementalt neki, aztan kiegyeztunk a mar egy ideje ero dontetlenben. Ha ezt a meccset el is lehetett volna donteni, az mar igen sok idot felvett volna, ha egyaltalan.. Na ilyen lett ez az izgi kis jatek.
GG