Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 11 szomb., 3:05 

Sziky (Rampart - Ivor) vs noname (Tower - Fafner) @ Heads on

!Nagyon hosszu komment!
Megszokott RvR kezdes.
Eleg ganyul indult a dolog, jobb hosre vartam, es nem kaptam.. A napokban a szerencse nem volt jo baratom. :) Ellenfelem meg bekapta Ivort. Elso het 5. napjan be akartam verni gorgonokat, es behaltam (100+gremlin, meg nagatol lefele minden), raadasul meg droidokat is buktam katonaval. :( A vegen meg kiderult, nem is az az arti kell a seer hut-ba, amely elol kiutottem a blokkot vegul. :D Ez arconcsapas volt. Hetvegere cita lett meg. Majd turbo modba kapcsoltam, es probaltam tisztesen helytallni, harcoltam legjobb tudasom szerint, de a szerencse nem allt mellem.. 3 archey novelo arti melle nem jott archery. :) Utopiabol golden bow jott, meg titan kard. Tobbi szedett vedett arti, meg volt +3+3 pajzs, amit szinten vettem, otthoni merchants semmi hasznalhatot nem dobott. Majd kis trukkel, sikerult megtanitanom a vizen hajozo fohosomet a town portalra (most vettem hasznat eloszor a scholarsnak..), igy utopia utan nagyon gyors volt a hazaut. :) Kozben fortress lenyekkel megoltem a vizeromuveseket, es elhoztam 5% archery-t questnek. Az tartotta bennem a lelket, hogy enyem golden bow, van implo, meg ellenfelem bukott sarkanyokat, meg elso hetre nem is huzta fel, inkabb castle-t valasztott. Persze en is sok mindent buktam, hiaba figyeltem jol, tobbek kozott legalabb 3 nagat, es tolteleket rengeteget minden csataban, de nem volt mese, haladni kellett. Majd miutan kiszedtem terfelemet (angyalos garrisont nem), tamadtam, es kozepet kipucoltam, 2 library + bevittem ellenfelem blokkjat, es tamadtam, de o meg befutott kozepre es elerte elso library-t. Es en betamadtam cursed ground-on, ami utolag ***** hulye hiba volt, de akkor pont eszembe se jutott. :) Volt town portal, es nekem csak teleportalgatni kellett volna varak kozott, es enyem a win. Mert harci skillekben eppenhogy tartottam, viszont magicben instagib voltam (implo, air element, meteor, tanitott chain) :) (neki is volt implo)
Skilljeim: armorer, offence, resist (+10% resist kopeny amit szinten vettem), earth
O: 26 32 16 19 180-190 mana 1 moral 0 luck
en: 36 17 20 22 250-270 mana 2 moral 3 luck
Na, de betamadtam kozepen ugye, es megint arcon csapas kovetkezett: expert tactics, +2 speed nyaklanc, es minderre exp. haste.. (epp hogy dendroidok elott tudtam jonni, mire mar javaban megszedett) Szinte meszarlasba torkollot a focsata, igazabol abba is.. Hulltam mint a legy. Neki sokja maradt viszonylag, en futottam, es kozben felhuzott 2. varam (fortress, neki necro) kivettem + questbol 25 gold golem. Ami erre kovetkezett, az egal harcok, es patthelyzetek sora. Betamadta fovaram, amit fogtam elementtel, majd ossze-vissza csatazgattunk a mapon mindket varunk unitjait hasznalva, amit hosszu lenne leirni, igy is eleg hosszu.. itt egy random harcrol kep:
Kép
Volt vagy 4-5-6 harc, valtozo vegkifejlettel, hol o, hol en (en tobbszor) futottam. Aztan vegen felhuzta o is nerco mg-jet, es nem dobott elementalt neki, aztan kiegyeztunk a mar egy ideje ero dontetlenben. Ha ezt a meccset el is lehetett volna donteni, az mar igen sok idot felvett volna, ha egyaltalan.. Na ilyen lett ez az izgi kis jatek. :)
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 11 szomb., 9:25 

Én is olvasom a beszámolóidat,nagyon jók!
Ne hagyd abba :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 11 szomb., 17:36 

Ma fél 7-től ráérek egy meccsre, msn-en megtaláltok.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára NG 2010 szept. 11 szomb., 18:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 11 szomb., 17:39 

Noname:
Olyan nincs, hogy döntetlen, egymás között eldöntitek, hogy mikor legyen a főcsata. :)

Az eddigiek alapján Sziky is jöhetne versenyekre, ha téged meg tud szorítani, akkor ő sem lehet egy rossz játékos. :)
Látom regelt a fórumra nemrég . :)

NG:
Sajna ezúttal sem érek rá. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 11 szomb., 18:07 

Süni írta:
NG: sajna ezúttal sem érek rá :lol:

Nem meglepő, hogy megfutamodsz :D ;) a BB-ig már nem akarsz benyelni egy váratlan vereséget :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 11 szomb., 22:38 

NG írta:
Süni írta:
NG: sajna ezúttal sem érek rá :lol:

Nem meglepő, hogy megfutamodsz :D ;) a BB-ig már nem akarsz benyelni egy váratlan vereséget :P

Reszketek a félelemtől minden pillanatban, hogy egy NG elverhet... 3 tábori győzelem után nincs önbizalmam :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 12 vas., 12:23 

0 tábori győzelem után nekem kurvasok van ^^ Nah, elméletben ma 4től ráérek specifikusan noname-el kiállni, esetlegesen egy random tábori bajnok is jöhet ebben a sorrendben :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 12 vas., 13:17 

Süni írta:
Reszketek a félelemtől minden pillanatban, hogy egy NG elverhet... 3 tábori győzelem után nincs önbizalmam :lol:

Ha elolvastad, nem az önbizalomról beszéltem :) hanem egy váratlan vereségről :P van túlzott önbizalom is (néhány hozzáértő kollégának: OC :))

Nézd meg a tegnapi Barca meccset, 1 éve megnyertek mindent és otthon megalázó vereséget szenvedtek egy olyan csapattól, amelyik szerintem még soha nem játszott első osztályban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 12 vas., 13:57 

Poénkodtam NG :)
De tisztában vagyok vele, hogy bárki bárkit elverhet ebben a mezőnyben :)

Nézd meg a kiscsapat csatársorát, Valdés és Trezegeut nevét nem kell bemutatni, én nagyon is örülök, hogy a Barcát elkapták :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 12 vas., 15:29 

Süni írta:
Poénkodtam NG :)
De tisztában vagyok vele, hogy bárki bárkit elverhet ebben a mezőnyben :)

Nézd meg a kiscsapat csatársorát, Valdés és Trezegeut nevét nem kell bemutatni, én nagyon is örülök, hogy a Barcát elkapták :lol:

Igen, erről sajna nem tudtam, így 22 ezer Ft-ot (nyereményt) vett ki a Barca a zsebemből. No de nem offolok tovább :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 12 vas., 18:09 

Sziky (Necropolis - Isra) vs noname(Tower - Iona) @ Battle of Honor
RvR kezdes.
Eleg csoves mapocska volt, sikerult elhappolnom par ladat, kozeprol, meg ellenfelem elol, meg szereztem par artit, sajna nagyon keves jutalom volt blokkok mogott is. :/ Elso het vegere naga + cita lett, majd kovi heten bevettem kozepso neutral varat, ezzel nyomast helyezve ellenfelre, kozben masik hero+par unit szantottam vizet, es szedtem a kincseket, mar amennyi volt, meg par hoset droiddal sikerult elkapni, tobbek kozott vizreszallo herot is. Sziky fohosevel a map bal feloli reszen haladt lefele, majd egy varatlan forduloval nekiment a kozepso varnak, ahol castle-el sokat levettem egysegeibol, majd foherommal odaerve, bevertem, igaz, epp hogy.
GG

Sziky (Rampart - Tazar) vs noname(Confulx - Lacus)@ Eszak vs Del
RvR kezdes.
Jol haladtam, szerintem ellenfel is, eloszor jobb szigetet, majd balt, majd balrol jobbra szedtem ki mindent, kaptam recantert, igy erre epitettem strategiat, jott rendesen minden, , jobb sziget gladius, bal sziget kanna, szinten bal sziget kesztyu, +3+3 black marketbol, 5% archery merchants-bol. Otthon merchants-bol golden bow, +10% archery, utopiabol +3 nyaklanc, sentinel`s. Majd mentem skillek questekbol, library, majd focsata.
Skilljeim: tactics, offence, armorer, archery, resist, air.
O: 26 29 18 17
en: 35 33 19 19
Kép
Mass haste-el kezdtem, es o le slowolt, majd elejen dominaltak loveszeim, de a magia ereje recanter mellett is szepen megmutatkozott: teljesen szetszedett.. Szinte sikerult egalra hoznia, azert maradt mondjuk par unitom, majd futott. Es betamadott 7 torpevel, hogy meg csipegessen.(ha itt haste-elek m.arrow helyett, akkor megolom foherojat). Majd hozta a masik var unitjait, megint retreatelt, es kozben en is hoztam masik ket varbol unitokat, igy jobbnak latta feladni.
GG

Hozzatennem, barmilyen jol alltam, es osszemakoltam mindent, igyis megszorongatott, mikor egy lightning 1000-et sebez 500 helyett storm elementalra, meg energy-re ment ice, es kb. egybol kapta le fullos 5 heti seregemet, ugy, h. meg lenynovelo is volt.. Meg jo, hogy nem lehetett earth magicet/chaint hasznalni, mert akkor ki is kaptam volna. A Conlux egyaltalan alkalmatlan a kompetetiv jatekra, ez a meglatasom. Kiveve, ha csovesebb map, ahol nem lehet ilyen massziv varazsertekeket felmutatni, ES nincs plussz (2., 3.) var ahol lehet magicet huzni, ES limitalt spellu var ellen harcolsz. Ha ezek mind ervenyesulnek akkor jo Conflux, egyebkent fabadkat sem er. Gondolom emiatt is van tiltva versenyekrol. Kivancsi lennek a Conflux kompetetiv oldalaval kapcsolatban mas jatekosok velemenyere/tapasztalataira is.
Kerdes:
Erdekes bug, ha mapon van 3. szintu leny, beadhat helyere lots of magma elemantalt. Mi okozza a bugot?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 12 vas., 18:41 

A conflux a legerősebb vár, korlátozások nélkül bármit besöpör sajnos. Heroes vb-n játszható volt, de jellemzően csak jebuson hagyták beválasztani, ráadásul olyan korlátozásokkal hogy no lvl1,6,7 upg, és így is erős volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 12 vas., 19:00 

A korlatozasok mogott igazan szeretnem latni az indoklast ezekre, illetve, hogy mi miatt is annyira jo, meg restrikciokkal is? Na ez erdekelne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 12 vas., 22:21 

Hát ez engemet is érdekelne mert h a lényei nem valami erősek bár elég szép számban leledzenek és azért a Főnix különleges képessége sem verhetetlen annak is van ellenszere, varázslatban is van olyan hős ami felveszi a harcot az elementálokkal.
Bár én nem vagyok tapasztalt online harcokban de asszem a tapasztaltabbak szokták mindig azt mondogatni h a Mightok erősebbek a Magicceknél akkor mi előnye származik a Confluxnak abból h ez a vár a varázslatban erős?
Vagy akkor miért tartják a Towert a leggyengébb várnak? hisz bár nehezen építhető varázslatban van olyan jó mint a Conflux.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 13 hétf., 0:30 

Hát szerintem a tower elég brutális tud lenni ha sok titánt meg naga queent szed össze az ember... csak sok idő mire felépíti őket... meg a libary nagyon előnyös tud lenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 13 hétf., 7:29 

A towert azért tartják a leggyengébbnek, mert upg lvl1 nélkül nehéz vele az elején haladni, valamint horribilis a titán ára, amit így későn lehet csak húzni. Ettől függetlenül csak fixen számít gyengének, pl panic templaten a legerősebb vár.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 13 hétf., 15:28 

Köszi srácok de a kérdésem igazából nem erre irányult hanem h miért olyan erős a Conflux?
A Towert csak azért hoztam szóba mellékesen mert feltételeztem h a Conflux a varázstudása miatt erős vár de ha csak emiatt lenne olyan erős akkor a Towernek is legalább olyan erősnek kellene lennie de nem az ezért gondolom h kell legyen valamilyen más oka is a Conflux erősségének.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 13 hétf., 19:07 

Talán a lények miatt :roll: Ezt azért írom, mert a confluxban a főnix madár sokkalta gyorsabb, mint a titán, így gyorsan letudja a conflux rendezni a csatát és az, hogy kétszerannyi főnixet kapunk, mint titánt, sárkányt, már az nagy előnyhőz jutatt és ezek mellett még fel is támad.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 13 hétf., 19:12 

Valaki harc?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 14 kedd, 17:44 

Dreegar jelentkezz!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]