Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 07 szomb., 7:29 
Heroes Team

Süni írta:
Szegény Trunks idegbajt fog kapni a sok flood-tól :lol:

Szerencsére ott még nem tartok, jók az idegeim :)

Süni írta:
Én ezt csak viccből írtam, múltkor 2 hosszú beszámolót 2 külön hsz-be írtam, és azt is egyberakta 8)

Moderálási ártalom, lehet hogy kezeltetnem kéne :wink:

Nimbus írta:
5 perc múlva írni egy új hsz-t nem flood... ezt Trunksnak is elmagyarázom, ha kell... :roll: de szerintem Trunks is lassan de biztosan belátja, h máson kell levezetni a hajlamait... :oops: :P

Való igaz, mert duplapost :!:
Mi számít duplapostnak? Ha kétszer üzensz egymás után, úgy hogy nincs új üzenet, kivéve ha a két üzenet között van 1 nap.
Most te vagy a kiszemelt áldozat Nimbus 8)

Ez aztán az OFF :oops:

Update: Téma folytatva az Off topic! Ide azt írsz amit akarsz! topicban

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 10 kedd, 17:09 

noname írta:
Kosz a segitseget mindenki!
Valaki kuzdene a main napon?

en kuzdok veled nem is merem azt a palyat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 10 kedd, 17:19 

Szia!

Lehetőségek:
itt találhatsz rengeteg magyar harcostársat :) :arrow:

http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_o ... b/hmk.html

gameranger, hamachi progikat rakd fel, előbbin kevésbé találsz magyarokat
esetleg regisztrálj a toh, meg a wcl oldalán, na ott általában megbízható, ámbár nagyobb tudású játékosokat találsz :)

persze itt a fórumon is akadhat jelentkező, de holnaptól tábor szóval kevesebben leszünk :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 10 kedd, 20:59 

koszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 10 kedd, 21:31 

Karesz (Necropolis - Isra) vs noname (Castle - Tyris) @ A kihivas
Gondolom mar nem kell irjam, hogy ezt a mapot sem ismertem (most mar 3-on jatsztottam), gyorsan megtekintve a mapot a Castle-nek adtam bizalmat, mig ellenfelem a halal harcosait hivta segitsegere.
Az elso par lepesem (es ezt kovetoen eleg sok :D) eleg rosszra sikeredett, nem vettem el fohostol a lassu katonakat, volt, hogy elalltam a fohos utjat, meg nem volt annyira magabiztos a jatekom. Szerencsere meglett hetvegere az angyalka es a kastely, ugy, hogy bizakodoan alltam a dolgokhoz, es folyamatos megerositest adott a Den, hogy jobban allok, ezert jo nyugodtan ki is hajoztam, es felszedtem a vizi hajotorotteket, amit nem bantam meg, mert egyikuk az Orb of Inhibiton-nel jutalmazott. Kozben kaptam crusadereknek leny novelot (+3). Persze nem volt annyi igazsag abban a "jobban allas"-ban, mert Karesz mindket Utopiat elhappolta elolem. :D Expert log nagyon kesore lett (5 angyalnal), de eleve advanced volt, mikor kiszedtem questbol az expertet. Szoval itt azert kezdtem aggodni. Betortem kozepre 7 arkangyal altal vezetett serggel, felszedtem library-t, majd vonultam az o vara fele, kisebb harcok voltak a kisebb hosok kozott, a lenyegesebb az volt, hogy egyik hosom 4+2 up wyvern-nel megporbalta megkaparintani az ellenseg varat, de a hoslanc megmentette a varat, viszont en elkaptam egy ghost dragonos host, amit megoltem, immar az o vara elott. Nem mertem betamadni, felve, hogy nem nyerhetnem harcot a castle miatt, meg lots of lich-tol is feltem, hatha kapott golden bow-ot, nem beszelve a zounds of skelci. Uj heten a hoslanc meghozta az utanpotlast, es o is kijott a varbol, igy en megtamadtam, az o talajan. Skillek: attackban es def-ben kicsit jobb voltam (valamelyiknel egyel csak), viszont power+knowledge-ben o volt sokkal jobb, de fel volt teve nekem az orb, volt luck supress arti (neki nem volt moral supress arti), volt beklyom, de nem mertem feltenni.
A Zounds of skeletonra gondoltam, hogy hat vagy 500 eppen. De 917 volt. Te jo eg! - gondoltam.
Kép
(crusaderek szama kicsivel 46, ha jol emlekszem)
Elso harc nagyon kiegyenlitett volt szinte egyenlore jott ki a vege, ahhoz kepest, hogy mekkora seregek voltak, meg neki +3 speedje volt..
Kb. 10 champion, ~15 zealot, ~50 alabardos, par crusader vs ~110 skeleton, ~par fekete lovas, ~6 lich - ezek maradtak vegere.
Es itt sajnos ki is fagyott :( Meg egy erdekes bugot is produkalt jatek Karesznek. :) A masodik osszecsapasnal, kicsit modositottam felallast (champion legfelulre kerult + griffin alaja), es egesz mas taktika szerint is kuzdottem, igy bar kozeli -, de megsem lett szoros a vege, es az emberi seregek iteletetet mondtak a halal harcosai felett. Ugy erzem szerencsem is volt az Orb-al. Bar ha nem hajozok, akkor hamarabb Utopiazok, megis, szerintem ez a hajokazas kezenfekvobb volt, mert mit is er a mass prayer a chain vagy implo/meteor kavalkadjai ellen?
Es persze az is kellett, hogy szinte nem is veszitettem egyseget (50 alabarodsot angyal blokkon + keveset itt-ott).
GG

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2010 aug. 10 kedd, 23:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 10 kedd, 22:29 

Nem értem, újra lejátszottátok a csatát? A pár lovas gondolom 9nél nem több, akkor meg egyértelmű hogy mi a vége :P

gratula, ennyi tapasztalattal, ilyen kevés meccsrutinnal azért nem szokták ilyen jól tolni... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 10 kedd, 22:44 

Süni írta:
Nem értem, újra lejátszottátok a csatát?:)

Igen, mert kifagyott.
Süni írta:
gratula, ennyi tapasztalattal, ilyen kevés meccsrutinnal azért nem szokták ilyen jól tolni... :)

Koszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 10 kedd, 23:14 

Az elején sok hibát vétettél, legyen a lehető leghamarabb angyal, azután könnyebb az élet, a csatárláncba lehet közben a droidokkal is kivenni pár cuccot :) nem tudom miért vannak ezek, de nem kell parázni, táborban ennél durvább hülyeségek is vannak amikor már a sokadik napon a sokadik meccsedet tolod :)
Karesztől meg senkitől sem szabadmegijedni, és amit megszereztél tudást azt következő meccsen hasznosítani kell
ha valamiben nem vagy biztos, nyugodtan kérdezz ...

így főcsatát visszatölteni meg nem szabad, mert az ellenfeled már tudni fogja milyen varázslatokkal nyomulsz
max ha 2-3kör elteltével mindent ugyanúgy lejátszotok, de az sem ugyanúgy zajlik (luck morál ésatöbbi...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 11 szer., 8:37 

noname (Fortress - Tazar) vs Karesz (Dungeon - Malekith) @ Desert War 3
Elso map.. A kezdes eleg docogos volt, es elfelejtettem a trading postot, igy nem vettem hetvegere meg a gorgonokat :o. Majd 2. heten a kuldetesnek vettem az utiranyt, sajnos Karesz meg az en fovaram fele. :D
Be is utott, ezert quest helyett mentem kontrazni a library meglatogatasa utan, pechemre, nem ertem be, csak elso napra, es kek voltam..
Sok kis harc volt a mapon, kis hosok a semmit osztottak, es sikerult is egy vitas helyzetet kialakitani: nekem volt 1 kentaur, ellenfel 3 stack egyseg, en futottam es varazsolgattam, o egyszer megutott, majd mikor manam elfogyott retreateltem, Karesz azt mondta, hit and run volt, de szerintem nem. Javitsatok ki, ha tevedek..
Bevittem a varat, de mar kimenekitett minden lenyegest, es ezeket sem tudtam elcsipni.. Castle helyett mana vortex-et vettem Cita volt. Es nem vettem ki 2x szemet (ez HATALMAS hibanak bizonyult, mert nagyon megkonyithette volna a dolgokat..), mert gondoltam most mar ecozom, hogy valahogy elonybe keruljek. Megint pechemre betamadott. :D (kozben sajat var visszafoglalasi szandek kudarcba fulladt a droiddal) O valahogy osszemakolt exp. sorc es exp. earth melle +5 sisak +3/3 nyaklanc +4 mellvert es cipot. Nekem ez volt: +5 pajzs, luck supress, +10% resist/+2 speed, +1+1 gyuru (kezdo arti)
6 17 5 4 enyem
0 3 13 15 ove
A varvedes eleg elkeseredett volt, csak basic resistem volt (ami persze egyszer sem segitett), exp. earth-re nem szamitottam, igy +2 speedet hagytam +10% resist helyett. Malekith szorta az aldast, de egy kis taktikaval, lightning-al, dispel-el es cure-al sikerult meggyilkolni Malekith-et, aki elufthatott volna, de nem tette. Ha tovabb jatszunk innen, akkor akar nyerhetett volna is.. Igaz, en leptem volna szintet + kijon exp. resist + 10% resist csatakor, es meg exp. water, meg hozza kepest brutal might es tactics skill is.. Azert erdekes meccs volt, es meg lehetett volna (varcsere), ha Karesz nem siet ennyire.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 12 csüt., 23:54 

Valaki jatek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 13 pén., 8:54 

en jatszanek de nem tudom megcsinalni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 15 vas., 11:49 

noname írta:
Sok kis harc volt a mapon, kis hosok a semmit osztottak, es sikerult is egy vitas helyzetet kialakitani: nekem volt 1 kentaur, ellenfel 3 stack egyseg, en futottam es varazsolgattam, o egyszer megutott, majd mikor manam elfogyott retreateltem, Karesz azt mondta, hit and run volt, de szerintem nem. Javitsatok ki, ha tevedek..

Mivel szóhoz jutott(meg is ütött),ezért nem volt hit&run.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 16 hétf., 3:18 

Sziasztok!

Játszottam ma Gameranger-en egy Török sráccal.
Már most vertem meg 2.-szor és rinyált nekem sokat hogy nem tartom be a szabályokat (armageddont használtam :D ).

Tehát az armageddon varázslat tiltott?

Ha valaki lenne olyan kedves belinkelhetné nekem vagy megmutathatná hogy, merre találom a heroes5 ToE online szabályait.

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 16 hétf., 11:45 

Ma körülbelül 5 órától Heroes III RoE meccset játszanék vkivel. Keressetek msn-en vagy itt a fórumon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 16 hétf., 13:00 

Benne vagyok, ha hazaerek, majd felveszlek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 16 hétf., 13:03 

noname írta:
Benne vagyok, ha hazaerek, majd felveszlek.

Szerintem fel vagy véve nekem, lehet csak 5 körül, de majd belépek.

Update 5 után nem sokkal: elkezdtünk vmi pályát, ami a 8. BB-re lett készítve, de már csak játék közben vettük észre, hogy középen brutális garrison van :D de amúgy is van csövezés jócskán. Szerintem ez nem jutott el a bajnokságig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 16 hétf., 22:01 

NG (Dungeon - Arlach) vs noname (Tower - Neela) @ Peace Keepers
Random vs random volt, ket tiltott host kaptunk kezdonek, igy mindenketten valtottunk, kb. 7. hosnek megkaptam Neelat, akit rogton meg is tettem a Gavin Magnus jobbkezeve, es seregei hadvezereve. A strategiam az volt, hogy eloszor lepucoltam a jobb oldalt, majd bal oldalt, questeket visszafele megcsinaltam, majd sarkanyok mogul elhoztam az Igazsag Kardjat, Behemot (adv. earth-rol itt lett exp.) majd Utopia, Naga. Sok penz volt a palyan, de megsem lett meg a Castle az oriasok melle elso het vegere, viszont kesobb annal jobban gyult a penz (3. heten tudtam arti merchantsot is venni, ahol +1 speed nyaklanc es +1 healthet vettem az 2. honap elso heten). Kaptam 1-2 hetben + movement cipot es kesztyut, ami sokat segitett szegeny toweres hosomnek, lett offence, armorer, tactics, archery, earth, wisdom, sajna nagyon kesore jott air (blokk utese utan), es focsatara is csak advanced lett. Fo varban kaptam chaint, berserket masik varbol meg resut. Utopiabol +4+4 mellvertet, 15% resist cipot (ezt hasznaltam focsatara, mert volt meg 10% resist palast), meg +2 all cipot, szoval harom cipot valtogattam. Blokk atvitele utan tapasztaltam meg, hogy ki lehet szedni a sajat garrison tartalmat (ami szerintem nagy hiba, hisz gyakorlatilag soha nem ernek kozpre hosok egyszerre), de ezt nem tettem meg.
Focsata:
O: 26 11 8 7
en: 24 28 16 18
Kép
NG kicsit elmokazta a dolgot, mondta, hogy nem sietett annyira, amennyire kellett volna, meg sokat bukott csatakon is, es nem jott ki jol neki a lepes, ugy altalaban, de azert ahhoz kepest tisztesen helytallt. Kosz a jatekot megegyszer!
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 17 kedd, 0:11 

Igen, mégsem volt olyan bivaly a garrison :) bíztató, hogy ennél csak jobb lehet a formám vmi megméretésre

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 20 pén., 1:01 

noname már egy BB bajnokot is levert
valakinek meg kellene mutatni neki ki az úr a háznál :lol: :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 23 hétf., 12:10 

Mikor lesz OB/Kupa?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]