Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 06 csüt., 21:55 

Kb. két hétre gondoltam. Remélem sikerül összehozni...

üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 06 csüt., 21:59 

Jók a csapatok.

Nagy harc lesz a továbbjutást jelentő harmadik helyért a csoportunkban.
:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 06 csüt., 22:20 

Na most én még sosem játszottam ilyet, szóval hogy történik mindez, a hősöm mi alapján lép szintet amikor a gép irányítja a mentésekben?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 06 csüt., 22:21 

Ha már a nevezést nem éreztem elég biztos lábakon állónak, így első pillantásra, tesztelés nélkül összehajítottam valami elemzésféleséget. Elég kezdő vagyok ezen a téren, szóval nem kell minden szót készpénznek venni, a tippeket meg főleg nem :P

1. csoport
KTibsza: Kegyetlen alkotás, alig van gyenge pontja. A mágikus arzenál egyszerű, jól bevált, kis manaigényű varázslatokból áll, hozzáválasztva a megfelelő mágikus képzettségeket, amikből az egyik nagy valószínűséggel azért kifejlődik expertre, és mindjárt irány a brutalitás. Ereklyékkel szépen fel van tápolva minden tulajdonság, a királyi griff pedig kitűnő választás, főleg így, hogy szét van szedve, szépen lehet vele fűrészelni, viszont ha valaki nekiesik, akkor kapja a naftát a nyakába. Meglepődnék, ha nem jutna tovább.
Laca: Húzós ám ez is. A hősök miatt, még ha be is dobja a frenyót, akkor is elég strapabíró lesz a sereg, az ereklyék és a hősök képességei miatt pedig a kegyetlen magas védekezést még a behemótoktól is szokatlanul kegyetlen támadásra lehet váltani. Lassításra gyorsítás a válasz, vakítani nincs értelme, mert attól még nem lehet csatát nyerni. Ha bejön a Wisdom, akkor nem lesz gond szerintem a továbbjutással.
Levkó: Kreatív sereg, annyi szent. Rengeteg a paraszt, és a kard miatt szépeket fognak sebezni – a kérdés csak az lesz, hogy akkor mennyi fog még belőlük állni, tekintve, hogy nagyon lassúak és a gyűrű ellenére sem túl strapabíróak. Az alacsony védekezés itt szerintem inkább meg fogja bosszulni önmagát. Mágikus arzenál szinte nulla, ami egy további Achilles-sarok lehet. Az az érzésem, hogy íjászok ellen akart ez a sereg készülni, azt viszont alig lehet látni az egész mezőnyben.
SSth: Vicces, hogy pont Lacával került egy csoportba, amihez nagyon hasonlít. Tiszta izom alakulat, amire csak ráerősítenek az ereklyék. Ugyanakkor, ha az 1. hőssel kell játszania, hiába üt kegyetlenül nagyot, akkor a varázslatok hiánya nagyon beüthet – még egy ilyen csoportban is, ahol mondjuk nem sokan mászkálnak ezer varázslattal a zsebükben. Íjászcsemege lenne, így nem tudom, hová várható.
Warlock: Csak emberrel (pardon, vámpírral) bírja. Jó ötlet a földmágia könyve, így nincs is nagy seregre szükség, főleg, hogy az élőholtak visszahívogatása még olcsóbb, mint az élőké. Ha be fog jönni az öregítő támadás, akkor nagyon sok fejfájást okozhat behemótkodó ellenfeleinek. Ami nekem hiányzik, az egy földmágia, ha nem adja be a gép, akkor elég húzós lesz a mágikus gyönyörre épített taktika. Szerencséje, hogy nincs igazi hordázó a csoportban, mert azzal még inkább meggyűlne a baja.

2. csoport
Bogpista: Frenyóóóó! Ezzel döngölhet sok mindenkit földbe a tapasztalt mester, a vakítás már csak egy szép hab a tortán. Védelem megerősítve, amiből kemény támadást lehet faragni, a hősök már csak erősítenek erre, és tényleg nem is kell más a felerősített zöldeken kívül. Greennek green, de minden, csak nem peace.
Hellblood: Másik sárkányos versenyzőnk inkább a nyers erőre épített, de hát minek is nagy készülés varázslatokra, ha csak fekete sárkányok vannak a seregben? Inkább lehet izmozni, főleg a védekezés-orientált hősökkel. A gyorsaság sokat érhet, és mivel szépen szét vannak dobva, sokkal kevésbé lesz bajuk a visszaütésekkel és az esetleges fűrészeléssel. Okosan összerakott gárda.
Nerevarine: Mint arra Hellblood már rámutatott, piszok nehéz dolga lesz úgy, hogy semmilyen varázstárggyal nincs megtámogatva a csapata. A koncepció teljesen logikus és nagyjából érthető, gusztustalanul szivató sereg lenne az öregítéssel, manaszívással, szerencsecsökkentéssel, életerőszívással. Kulturáltan összeválogatott lényhad, a statbeli hátrány ledolgozása lehet a kulcs.
Teki1986: Tüzes kis csapat. Wisdom itt sincs, hátha beadja a gép. Kegyetlen támadásnövelő kipipálva, és infernóhoz képest elég jó tömegű HP gyűlt össze. Jól összeválogatott mágikus kelléktár. Az egyetlen gond… a csoport. Az előző három csapatból Hellbloodénál hulladék szinte az összes varázslat, az élőholtakat csak átkozni lehet, a zöldeket meg berzerkelni éppen lehet, de ettől még nem nyírják ki magukat.
Terran: Elég sokoldalú sereg. Sok függhet attól, hogy bejön-e a bénítás, de ha mégsem, akkor is lehet zúzni a meteort. Egyéb varázslatok alacsony szintűek, de annál hatásosabbak (az áldás nagyot szólhat). Gyengéje az alacsony mágiaellenállás, bár ha egy csoportba betömörülnek a monsztafajzatok, ember legyen a talpán, aki hatékonyan tud ellenük varázsolgatni.
Összességében kicsit kiegyenlítettebb csoportnak érzem ezt, mint az előzőt (vagy halálcsoportnak, kinek hogy tetszik), kezdőként nyilván nem kell nagyon adni a véleményemre, de én Hellbloodot érzem favoritnak, utána bármi megtörténhet.[/b]

Másik két csoportot is mihamarabb szeretném letudni. :)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Farkas Péter 2010 máj. 06 csüt., 23:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 06 csüt., 22:36 

Dreegar írta:
Na most én még sosem játszottam ilyet, szóval hogy történik mindez, a hősöm mi alapján lép szintet amikor a gép irányítja a mentésekben?

A saját hősöd szintlépését te irányítod. Az ellenfelek szintlépését választja meg a gép, amit már tartalmazni fog a mentés, amin játszani kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 06 csüt., 23:03 

Frechaut-nak: a scorpicore paralízise egyetlen egységre nem hat a csoportból: a black dragonra. Az élőholtakon és a green dragonon is fog, mivel 4ik szintűnek számít.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 06 csüt., 23:33 

titi írta:
Frechaut-nak: a scorpicore paralízise egyetlen egységre nem hat a csoportból: a black dragonra. Az élőholtakon és a green dragonon is fog, mivel 4ik szintűnek számít.

Titi

:oops: :? :)
Köszi, szerkesztettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 07 pén., 20:43 

3. csoport
Jou: Még szerencse, hogy senki nem vett Recanter köpenyt. Így sokaknak okozhat komoly fejfájást az állandóan feltámadó lándzsások alakulata. A többi alacsony szintű varázslat pedig biztosítja a megfelelő rugalmasságot a sereghez. A tápolós ereklyék nagyon jók, az angyalok miatt pedig jó magas lesz a morál, plusz még szétlőni se nagyon lehet a sereget. Szívós, minden értelemben.
Kiki: Érdekes elképzelés vadócokra csapatot építeni, meglátjuk, mit lehet kihozni belőle. Amúgy pedig masszív izmozás, morál és mák brutális elegye, mágia egyrészt védekezésre, másrészt arra az esetre, ha nem lenne elég a rogue-ok sebessége. Plusz a bájoló kis szerencsével szinte bármilyen csatát megfordíthat. Problémája lehet, ha le tudják hordázni, mielőtt a fősereg ütne, illetve, ha tömeges varázslatokkal (lassítás, átok, gyengeség) elkezdik amortizálni.
Perec Áron: Kemény mágiára építő sereg, mely piszkosul nagyot sebző földvarázslatokkal készíti ki ellenfeleit. Jól felkészült mananövelő és varázslaterősítő tárgyakkal. Minél tovább húzza, annál nagyobb az esélye a győzelemre. Hordázni nem nagyon lehet, ezért folyamatosan tudja feltámasztani a pokol urait. Lehetséges gyengéi a nagyon alacsony HP, és a közelharcot támogató ereklyék hiánya.
Titi: Stratégiában hasonló az előzőhöz, a földmágia könyve nagyon széles arzenált biztosít neki. A HP növelés érdekében kénytelen volt alacsonyabb szintű lényeket bevenni, így viszont kérdéses, hogy az esetleges koncentrált ütéseket és a tömeges sebző varázslatokat hogy fogja bírni bármelyik egység. Cserébe viszont jól felszerelte magát harci tárgyakkal, ami azért sokat javíthat az ütésállóságon.
Vologya: Végre egy íjászokra épülő sereg, iszonyatos mennyiségű életerővel. Okosan vannak elegyítve a nagyot ütő és blokkolásra tökéletes kamikáze lények, és a fűrészelendő démonok a gógok védelmére. A varázslatok és a varázstárgyak többsége szintén ez utóbbi célt szolgálja, a teleport pedig, ha esetleg ellenséges lövészekkel akadna össze. Ilyen azonban a csoportban nem lesz. Erős kétségeim lennének, ha nem Vogyi rutinja állna e csapat mögött. Gyors repülő lényekkel kihasználható lehet a gógok és a démonok rettenetes lassúsága, nincsenek harcra szánt ereklyéi, és kérdés, hogyan fogják bírni életerővel az előreláthatólag hosszú és idegesítő csatákat.
Nos, igen. A csoportban két csapat is nagyon széles mágikus tárházra épített stratégiát, plusz egy, aki újból és újból feltámadó katonákkal kergeti őrületbe ellenfeleit. Ezek nagyon kedveznek azoknak, akik nagy tapasztalattal és játéktudással bírnak. Ezért nagyon nehéz bármi tippet is mondani, azon kívül, hogy jó kis oda-vissza csaták lesznek. Talán Jou csapatát tenném meg továbbjutásra, de nem véletlenül nem járok lóversenyre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 07 pén., 21:31 

Frechaut: érdekes az elemzésed :) Azonban felkészítelek, hogy meglepetések fognak érni.

Laca: gép elmenekülhet a csatából? Ha igen, akkor a bilincs miért nem volt benne a listában? Én vettem volna az fix :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 07 pén., 21:36 

titi írta:
Frechaut: érdekes az elemzésed :) Azonban felkészítelek, hogy meglepetések fognak érni.

Laca: gép elmenekülhet a csatából? Ha igen, akkor a bilincs miért nem volt benne a listában? Én vettem volna az fix :)

Titi

Felhívnám a figyelmed az utolsó két mondatra. És az első elemzéses hozzászólásom első mondatára.

Béke :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 07 pén., 22:17 

titi írta:

Titi

A gépi játékosnál lesz bilincs. Régen is így volt, nincs menekülés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 07 pén., 23:18 

Akkor megnyugodtam hogy van bilincs :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 08 szomb., 0:32 
Heroes Team

Pedig jó lett volna ha Titi hőse elfutott volna az utolsó implója előtt :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 08 szomb., 8:38 

Most vettem észre, hogy KTibsza elfelejtett varázskönyvet venni. Remélem senkinek sem gond ha két griffet levonok tőle és adok neki egy varázskönyvet.

Van kedve valakinek leellenőrizni a munkámat? (csapatok)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 08 szomb., 9:56 

Laca írta:
Most vettem észre, hogy KTibsza elfelejtett varázskönyvet venni. Remélem senkinek sem gond ha két griffet levonok tőle és adok neki egy varázskönyvet.

Van kedve valakinek leellenőrizni a munkámat? (csapatok)

Egy hiba szerintem van, ha jól tudom, Vologya nem veheti meg Orrint póthősnek Wystan mögé (majdnem négyszeres ár).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 08 szomb., 10:14 

Ezt én is észrevettem, de mivel senki más nem választotta Wystant hősnek, ezért sosem kell majd Orrint használni. Ergo tökmindegy :)

Nem konkrétan a csapatokat kéne megnézni, hanem a heroes térképre editált csapatokat ellenőrizni, hogy megfelelnek-e az adatlapoknak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 08 szomb., 11:22 

titi írta:

Titi

Hjam, elég mókás dolgokat olvasni, de tetszik ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 08 szomb., 11:34 

Egyedül már csak a mi csopotunkat nem elemezte ki :P

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: .
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 08 szomb., 11:59 

Taegen Eveninfal írta:
Egyedül már csak a mi csopotunkat nem elemezte ki :P

Egyrészt mert a tiétek az utolsó, másrészt, az aztán a katyvasz maga, ha valaki tippelni akar :P :wink:
Megpróbálom kicsit tehermentesíteni Dragont, de lehet, hogy aztán hobbiból ő is megírja a magáét :D Akkor majd össze lehet hasonlítani 8)

Legrosszabb esetben szerintem szerdára lesz meg a 4. csoport.

Béke.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 08 szomb., 12:08 

Háát mindenképp az egyik legnagyobb halálcsoport :D Itt nem nagyon lehet tippelni. Itt a körbeverés fog dönteni.

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]