Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 30 szer., 2:06 
Heroes Team

Bogpista(Rampart - Gurnisson) vs. Csizu(Castle - Tyris)

Nagyjából sikerült az első heti tervemet megvalósítani, s 2. hét elején beváltani a quest artikat. Sok pénz van a pályán, még town hallt sem húztam, nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára. Főhőssel mentem ki a 20 dreadet leverni 2. héten, míg a túloldalon egy droid szedte ki a villám elleni nyakéket és a gömböt (vulnerability). Ez kapóra jött, amikor a dungi vár chaint adott. A Castleban prayer és counterstrike jött...

Kivettem a marketból a recantert, az utopia gazdag volt: +6 kard, +3 to all (nem használtam, helyette a nyakéket), +2 to all, resist cipő (nem ért semmit). Nem voltam lemaradva sebességben Pistához képest, akiben - bevallása szerint - dolgozott egy kis sör és a csata lánc időnként rövid volt :)

4. héten összecsaptunk. Gurninak 39-22-23-16, Tyrisnek pedig 31-30-19-17 értékei voltak. Én chaint nyomtam, Pista slowot, ezt követően meteor, chain követték egymást. Pistának sokkal több HP-ja volt (rampart előnye) s így az 1000-es meteorja, a hatalmas ütése és 2-3 luck s morál eldöntötte a küzdelmet a javára.
Gratula Pistának, 3 győzelmet aratott 2 nap alatt :)

Elnézését kérem KTibszának és a többieknek, de ez volt az utolsó partim az OB-ben. Azzal, hogy veszítettem, nem okozok nagy hátrányt senkinek, akivel még nem toltam le a partit, hiszen mindenki 3 pontot zsebel be tőlem így.
Sok sikert kívánok a többieknek!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 30 szer., 2:41 

Sziasztok!

OB 4. forduló
Map: Észak vs. Dél

Bogpista (Rampart - Gurnisson) - Csizu (Castle - Tyris)

Gurnit hozta a jószerencse, épp az én kocsmámba iszogatott. Fel is béreltem erre a küldetésre. :) Szinte mindent lövősök védtek. Hullottak a lényeim rendesen. Elfek pegazik, kentaurok. Az első heti popból az unikornok maradtak meg meg a fák, mert azokat ki se vettem :) meg pár törp. Őket nem lőtték. Nem is értem miért :) A második hétre kicsit felgyorsultam, mert volt 1 csizmám, de a log amit megtanultam nem akart fejlődni basic maradt egészen a végéig. Az egyetemen nem volt értelmes szakirány, így ott nem is tanultam semmit. :P A második héten a quest artikkal bajlódtam, de mindig elakadt a láncom. így vagy két napot elszöszögtem vele pluszba. Az egyik szigetre Gurni ment ki 4 warunival meg a féltve őrzött ágyújával. A másikat Dessa látogatta meg még a második héten. Megijedtem mikor a blackknightok visszasebeztek 50-et a goldokba hogy bukok belőlük, de szerencsére "csak" 4 fát buktam meg 12 törpöt (meg Geon zsoldos által hozott Dungeonos lényeket). Archery növelő arti volt még ott mögötte a kanna mellett. Mivel volt archerym jól jött az. Volt még egy, így a lövőseim igen nagyot durrantottak. Nagynehezen Gurni visszakászálódott a szárazföldre, elment a library felé meg XP-t gyűjtögetni. Kellett, mert az air elég későn jött és még wisdomom se volt ekkor (igaz bent volt 1 fába, ott várt Gurnira) Kinyírtam a Goldokat a piros sátor előtt és irtottam mindent és mentem jobbra. Az utópia 1 jó dolgot adott, a földgömböt. Nyomulnom kellett, mert a wisdom még csak basic volt és a meteor ott figyelt a toronyba. A DSA-t átcseréltem a +5S-es páncélra, a blackeknél pont meglett a szint. ekkor lett advanced a wisdom. Így az air sajna csak advanced maradt (a log meg basic :)) 18-as szintre gyúrtam a barbárt. (Tyris 16-ig jutott) Gyors megtanultam a meteort, az inferno vár tornyától nem lettem vígabb, így odasiettem full sereggel az átjáróhoz. Tyris is ott volt és megütköztünk. Azt még elfelejtettem, hogy 1 Gladiust őrzött az egyik hajótörött, még jó hogy levadásztam előle a wyverneket :)

Tyris: 31 30 19 18 - 7 Ark, 14 paci 21 zealot 44 RGriff 28 Crusader 93 marksman 140 alabárdos - 208 mana
Gurnisson: 39 22 23 16 - 7 Gold 14 W.Uni 20 Fa 31 S.Pegazi 48 G.Elf 96 B.törp 164 Kentaúr kapitány - 151 mana

A Chain csúnya volt hogy a Goldokkal kezdte, a 7-ből maradt 4. Én slowoltam inkább, ekkor Csizu melléállt a zealotoknak, ez kedvezett a köv körre kezdésnek. Kapott is egy meteort a zealot-ark-griff hármas. Illetve félrekattitottam, mert a zealot megúszta :) Ezért gonoszan átfújtam a royalokon. Jött a második chain is. Szerencsére csak 860-at sebzett a láncvillám, az Arkot elkaptuk, így én kezdtem az újabb kört is. Szerencsére volt pendant of couragém, ami jól jött, elég sok luck és morál volt. A végére felmorzsolódott a Castle, a több HP nyert.
Köszönöm a partit én jól szórakoztam végig. :lol:

Ez a két nap zsúfolt volt ugyan, de megérte. Nem hittem volna, hogy mindhárom top player ellen nyerni fogok. Rám is fért, az utóbbi időben nagyon rám járt a rúd. Így kellemes szájízzel búcsúzok 2009-től, idénre már nincs több meccs betervezve :) Köszönöm mindenkinek a játékot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 30 szer., 16:54 

S O S - Ubul jelentkezz, jelentkezz! :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 02 szomb., 14:57 

NG, Ubul, mikor értek rá megsemmisítő vereséget szenvedni? (h nyerni mikor azt nemakaromtudni :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 02 szomb., 17:23 

Osztozz és hódíts

Merlin Charna(Necropolis)13-10-11-10 – Ubul Gundula(Stronghold)13-6-8-13

Kezdésnek Charna és Straker hősöket kaptam. Rosszul indult a játékom, mert az első nap elvesztettem az összes Skeletonomat az aranybánya bevételekor, amit Crusaderek védtek.
Az első héten várfoglalásokkal töltöttem az időt, valamint Strakert útjára bocsájtottam a vízen. Az első héten meglett a Dragon kastéllyal. A másodlagos váraim Infernók, míg Ubulé Towerek voltak. Ezeket csak pénzgyűjtésre használtuk.
Straker fa és kő bányákat foglalgatott, valamit megszerezte a lila sátrat.
Charna szépen fejlődött a 2. héttől. Kapott föld és levegő mágiát is, amiket sikerült expert szintre fejlesztenem.
A főcsata 1-4-2-nél az átkozott talajon volt. Egy nappal előtte vettem ki a Lion Shield-emet, amit Ubul szintén meg akart szerezni.
A csata nem tartott sokáig. A takticsnak köszönhetően középen kezdtem, majd haste.
Az első kör végére Ubulnak alig maradt serege.
Csontvázakból csak kb. 400-at sikerült összegyűjtenem.

Köszönöm a játékot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 02 szomb., 21:22 

Sikerült a legősibb heroes taktikát bevetnem: öld meg az ellenfél összes hősét, vedd be az összes várát és nyerni fogsz :D
Részletekbemenően:

Miután 1 percel a kezdés előtt megtudtam hogy necro vagyok és nem tower, 10 percig aláztam 10 pikást mire kitaláltam a céljaim. A két sztárhero Nimbus és Septienna inkább talonba került, és 8adiknak megjött Vidomina. Az aranybányát arcmágusok védték, idegesítőek voltak de azért besöpörtem őket. Első héten nagyjából 3 helyen harcoltam mindenféle fura sereggel, a főhős harmadik nap végzett a 8 piros cicával akiktől elvette a +4es kardot, 2 nappal később megalázta a 20 medusa queent is. Ekkorra lett log és exp necromancia is, úgyhogy hasítottam le az alvilágba, kiszedtem mindent majd a zsákutcából elmenekültem, a kísérődroid meg írtó körülményesen hajóradobta a katonákat. nagyjából 1.2.5 volt a legdurvább napom, amikor 12 hőssel léptem, és egy nap alatt vertem meg a 11 ghostot, a 6 hidrát és vettem meg a sárkányt. A harmadik hét elején 450 csonttal, és az ekkor refuból kapott Ghostal meg full sereggel átmentem NG-hez. Az értékeim a knowledget leszámítva átlag 6tal voltak nagyobbak (14 7 14 13) ezért gátlástalanul kipakoltam a terepét, míg ő a várban gyűjtötte a sereget. Ennek köszönhetően a főcsatára minden hősét megöltem, és Vidomina is durva arc lett, asszem
Vidomina 18 9 18 15

vs

Daremithy 5 2 11 13

seregem 750 warrior volt, meg a full kivéve 4 lics. A +2speed köpenyben és a villámnyakláncban bízva indultam neki a csatának, ami tényleg elég simára sikeredett, a tower lények titán nélkül meg se karcoltak. A halálfodrok 1300 körüli összsebzést vittek be :D

Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 02 szomb., 23:46 

Dreegar írta:
NG, Ubul, mikor értek rá megsemmisítő vereséget szenvedni? (h nyerni mikor azt nemakaromtudni :D )

nahallod, szó szerint vettem, pedig csak a meccsünk után olvastam :D
részemről elég annyi, hogy szánalmas voltam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 03 vas., 16:03 

Cat-tel szeretném még lejátszani a meccsem. Látom nem vagyok egyedül, és sorrendben enyém az utolsó sorszám, amit letéphetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 03 vas., 16:24 
Heroes Team

Nem feltétlen. Ha van 4 gép a közelben akkor egyszerre is játszhatunk. :D

De valószínűsíthető, hogy nem tudjuk lejátszani vele a meccseket. :(

Ha minden igaz még ez a két meccs ami végetérhet a mai nap:
NG-Tyron
Ubul-Dreegar

Csizu, Sorcy írt, hogy ők a többi meccset nem játszák le. De Cat is írt, hogy nem biztos benne. Boti és Adler valószínűsíthető, hogy nem érnek rá.

Februárba várható a 4. Online Kupa, ha lesz rá kereslet. :) De majd hivatalosan is bejelentem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 03 vas., 16:39 

én szeretném lejátszani mindkét meccsemet :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 03 vas., 18:16 

NG írta:

Eltaktikáztad magad :P

Csak én és Mugger bátyó játszottuk le az összes meccsünket. Nem kapunk valami kitüntetést?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 03 vas., 18:29 

ssth írta:
NG írta:

Csak én és Mugger bátyó játszottuk le az összes meccsünket. Nem kapunk valami kitüntetést?

ééééééééééééén? 2 vasárnap is meghirdettem, hogy ráérek és hetek óta nem láttam a delikvenseket msn-en
Tyron vmikor októberben akarta lejátszani :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 05 kedd, 12:39 
Heroes Team

ssth írta:
NG írta:

A határidő lejárt. Ssth és Mugger megkapja az extra pontokat. Határidő után lejátszott meccsekért már azonban nem jár bónusz. :P
Ssth: +4 extra pont :)
Mugger: +7 extra pont :)
Remélem elég lesz ennyi. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 05 kedd, 15:10 

Nekem már csak Ubul van hátra, mikor érsz rá?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 20 szer., 19:51 
Heroes Team

Hosszú idő utána sikerült nekem is lezárnom az OB-t! Bár még nyitott kérdések vannak/lehetnek.

Az 1. csoportban holtvereseny lett az első helyen Jou és Titi között. A szabályok értelmében rájátszáson kéne eldönteni, hogy végülis kié legyen az első hely. :) Ha van kedvük. Hogy melyik mapon? Elvileg Two Bridges, ha megvan még. :D

A 2. csoportot egyértelműen Dreegar a király nyerte meg. :D A 2. és 3. helyen ott is holtverseny van, de mivel az 1. csoportból 3-an esnek ki így ott nincs szükség rájátszásra.

3. csoport győztese Karesz lett.

Mindez csak akkor érdekes, ha lesz igény tavaszi OB szezonra Lords mellett, főleg nyár előtt, vizsgák előtt... De majd annak a felmérésnek is eljön az ideje.

ui. érdemes átnézni az eredményeket, főleg aki nem elégedett a pontjainak számával. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 20 szer., 20:45 

KTibsza írta:
Az 1. csoportban holtvereseny lett az első helyen Jou és Titi között. A szabályok értelmében rájátszáson kéne eldönteni, hogy végülis kié legyen az első hely. :) Ha van kedvük. Hogy melyik mapon? Elvileg Two Bridges, ha megvan még. :D

A szabályzat 4.a pontja kimondja, hogy:

"Azonos pontszám esetén egymás elleni eredmény számít."

Így nincs holtverseny, Jou nyerte az első csoportot, mivel az egymás elleni meccsükön Jou diadalmaskodott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 20 szer., 22:14 

Igen, Jou nyerte az első csoportot, mivel ő nyerte az egymás elleni meccsünket. Th volt ez egyetlen aki minden meccsét lejátszotta, nekem egy meccs hián megvolt mind, nem rajtam múlott hogy nem játszottam le.
(megjegyezném hogy a legtöbb győzelmet én szereztem, mivel olyanokat is legyőztem akik visszaléptek később; így ezért is jó lenne hogyha mindenki végigjátszaná a szezont ha már elkezdte)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 21 csüt., 0:25 
Heroes Team

Na igen, az nem rajtam múlott, hogy ki hány meccset tudott lejátszani. Később se lesz jobb a helyzet.

Jou akkor legyél bajnok. :P Megérdemled. Már én sem tudom helyesen alkalmazni a szabályokat. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 2:09 

Hmm, érdekes hogy egy ember nem keresett meg hogy játszuk le a meccset. Jou ahányszor megkérdeztem sosem ért rá, Sünivel félig lejátszottuk a meccset amikor lelépett valami miatt és azóta nem sikerült lejátszani a meccset de ő sem keresett meg hogy mikor játszuk le, csak egyszer halványan célzott rá. Szóval nem értem miért kapott pár ember ellenem 3 pontot amikor ******* se rá megkérdezni pedig 2 hétig az ünnepek alatt folyamatosan fenn voltam és próbáltam lejátszani egy két meccset. Ha már nem sikerül lejátszani a meccseket akkor mindkét félnek legyen -1 pont. Ha valaki azt állítja hogy miattam nem tudta lejátszani a meccsét akkor az írja ide hogy mikor keresett meg.

Moderálta: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 8:36 

Igaz, hogy amikor elkezdtük le kellett lépnem, de utána többször kérdeztem msn-en hogy mikor érsz rá, privátot írtam itt, illetve azzal is mertelek zaklatni, hogy írj alkalmas időpontot. Nem sikerült összehozni, ezt követően már olyat írtál, hogy nem áll szándékodban befejezni.
Így ezek után furcsa, amit most olvastam...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]