Sziasztok!
OB 4. forduló
Map: Észak vs. Dél
Bogpista (Rampart - Gurnisson) - Csizu (Castle - Tyris)
Gurnit hozta a jószerencse, épp az én kocsmámba iszogatott. Fel is béreltem erre a küldetésre.

Szinte mindent lövősök védtek. Hullottak a lényeim rendesen. Elfek pegazik, kentaurok. Az első heti popból az unikornok maradtak meg meg a fák, mert azokat ki se vettem

meg pár törp. Őket nem lőtték. Nem is értem miért

A második hétre kicsit felgyorsultam, mert volt 1 csizmám, de a log amit megtanultam nem akart fejlődni basic maradt egészen a végéig. Az egyetemen nem volt értelmes szakirány, így ott nem is tanultam semmit.

A második héten a quest artikkal bajlódtam, de mindig elakadt a láncom. így vagy két napot elszöszögtem vele pluszba. Az egyik szigetre Gurni ment ki 4 warunival meg a féltve őrzött ágyújával. A másikat Dessa látogatta meg még a második héten. Megijedtem mikor a blackknightok visszasebeztek 50-et a goldokba hogy bukok belőlük, de szerencsére "csak" 4 fát buktam meg 12 törpöt (meg Geon zsoldos által hozott Dungeonos lényeket). Archery növelő arti volt még ott mögötte a kanna mellett. Mivel volt archerym jól jött az. Volt még egy, így a lövőseim igen nagyot durrantottak. Nagynehezen Gurni visszakászálódott a szárazföldre, elment a library felé meg XP-t gyűjtögetni. Kellett, mert az air elég későn jött és még wisdomom se volt ekkor (igaz bent volt 1 fába, ott várt Gurnira) Kinyírtam a Goldokat a piros sátor előtt és irtottam mindent és mentem jobbra. Az utópia 1 jó dolgot adott, a földgömböt. Nyomulnom kellett, mert a wisdom még csak basic volt és a meteor ott figyelt a toronyba. A DSA-t átcseréltem a +5S-es páncélra, a blackeknél pont meglett a szint. ekkor lett advanced a wisdom. Így az air sajna csak advanced maradt (a log meg basic

) 18-as szintre gyúrtam a barbárt. (Tyris 16-ig jutott) Gyors megtanultam a meteort, az inferno vár tornyától nem lettem vígabb, így odasiettem full sereggel az átjáróhoz. Tyris is ott volt és megütköztünk. Azt még elfelejtettem, hogy 1 Gladiust őrzött az egyik hajótörött, még jó hogy levadásztam előle a wyverneket
Tyris: 31 30 19 18 - 7 Ark, 14 paci 21 zealot 44 RGriff 28 Crusader 93 marksman 140 alabárdos - 208 mana
Gurnisson: 39 22 23 16 - 7 Gold 14 W.Uni 20 Fa 31 S.Pegazi 48 G.Elf 96 B.törp 164 Kentaúr kapitány - 151 mana
A Chain csúnya volt hogy a Goldokkal kezdte, a 7-ből maradt 4. Én slowoltam inkább, ekkor Csizu melléállt a zealotoknak, ez kedvezett a köv körre kezdésnek. Kapott is egy meteort a zealot-ark-griff hármas. Illetve félrekattitottam, mert a zealot megúszta

Ezért gonoszan átfújtam a royalokon. Jött a második chain is. Szerencsére csak 860-at sebzett a láncvillám, az Arkot elkaptuk, így én kezdtem az újabb kört is. Szerencsére volt pendant of couragém, ami jól jött, elég sok luck és morál volt. A végére felmorzsolódott a Castle, a több HP nyert.
Köszönöm a partit én jól szórakoztam végig.
Ez a két nap zsúfolt volt ugyan, de megérte. Nem hittem volna, hogy mindhárom top player ellen nyerni fogok. Rám is fért, az utóbbi időben nagyon rám járt a rúd. Így kellemes szájízzel búcsúzok 2009-től, idénre már nincs több meccs betervezve

Köszönöm mindenkinek a játékot.