Sziasztok!
OB 6. forduló
Map: Osztozz és Hódíts
Bogpista (Fortress - Wystan) - Ssth (Stronghold - Gundula)
Wystan választottam, mivel volt 1 lizard dwellingem, pedig jött az elején a kukás is meg Pyre is. Az aranybányát sima vámpírok védték, sima ügy volt. Mentem kiütni a hajós sátrat. Silver Pagasik jól megszedték a gnollokat a lizardokból is hullott pár. Az egyik droid elbukott a fenti várba, mivel ott állt 1 démon előtt akinek 2 hp-ja volt, míg az ő 1 lizardjának 1. Ő támadt, de csak 1et sebzett volna

kicsit dühítő volt. El kellett küldenem arra 2 wyvernt, aki közben bányát is foglalt. Ekkor láttam meg, hogy van 1 fa is a lila sátor mellett. miután kiszabadítottam a csontvázas csávót küldtem az embereit a főherohoz. Sikeres akció volt, igaz az átjáró előttti pitlordok 35 csontot megropogtattak. 117-nél kiszedtem a wyverneket (6db) majd úgy döntöttem átmegyek TH-hoz vizitre. Ott kolbászoltam majd 1 hetet, de csak arra tellett, hogy az egyik vára tejeljen nekem jó darabig, valamint a medusa storét elszedtem tőle. Valamint jól söözezavartam, hogy mit is csinálok ott. De féltem hogy bilincse van így visszaültem a hajóba és hazamentem. Innentől csak fosztogattunk jó sokáig. A 3. héten fullra húztam a második Fortress váramat is. Az események lassan csörgedeztek TH sem sietett és én sem. A dupla váramban bizakodtam. Bár a lvl3-as artik katasztrófálisak voltak, volt azért nyerő dolgom, a 3 archery növelő nálam volt, meg 2 légiós arti. Az inferno vár spelljei nevetségesek voltak (inferno-fireshield) Skillekkel sem álltam túl jól. expert haste volt csak archery,armorer advanced offence, pathfinding+wisdom. A föld csak basic volt, water nem jött.
De hála az elhúzódó partinak és a duplavárnak(na meg a dwellingnek) elég sok lényt sikerült összekaparni.
Gundula: 24 10 20 18 - 9 Akciósmaci 18 madár 12 kükiking 36 Ogremagi 45 orcchief 104 farkaskutya 252 hobogoblino - 180 mana
Wystan - 16 18 11 10 - 9 káosz 23 Wyvernmonarch 27 bika 56 greater baziliszkusz 102 légy 196! Lizard harcos 215 Gnoll marauder - 82 mana
Jelentős lényfölény, de nem bíztam el magam azért. TH csinált 1 SÜN alakzatot a bal felső sarokba, mivel volt golden bowja. A waitelgetések után kapott a küklopsz 1 villámot a nyakába. TH berzelkelte a bikákat, akik a hidrákat megütötték. 2 hidra és 5 bika hullott. A köv kört mass hastéval kezdtem. Mákom volt, hogy a baziliszkusz kővéváltoztatta a macit. Th lassított, de jelentős veszteségeket szenvedett. A következő körben egy csúnya dolgot csinált, idézett 80 földelementált

Amikor már a zsebembe éreztem a 3 pontot. A szürkéket még legyűrtem összerővel, de ekkor már 3 kupac elementál volt. De megvolt még hátul 150 lizardharcos, akik igen csúnyák voltak. Telenyíllal és blesselve 37 elementált lőttek agyon. Sikerült jól taktikáznom és a végén megnyertem a partit, elfogyott az elementál is.
Jól döntöttem, hogy Wystanba bíztam, az arhery + a 3 növelő brutálisan sebzett. Volt 1-2 plusz lépésem morál miatt, de nem azon múlt. A szürke kövezésén és a lizardok durvaságán.
Kösz a partit izgalmas volt.