Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 25 szer., 17:35 

Üdv!

Lénylelőhelyek

Csizu Inferno Pyre 21 33 24 15
vs Süni Necropolis Charna 18 21 19 21

Elég rosszul kezdtem, sejtettem hogy Straker lesz a kezdőhős, de Charnán kívül egy épkézláb hős sem jelentkezett a bevetésre.
Nem haladtam elég jól, volt néhány hajmeresztő hibám is (trotyi bányából nem kaptam 1 csontot sem) vagy a hőslánc hézagos volt.
De azért bíztam a csontok erejében, és az animate is sokat hozhat.
Nem így lett, Thant is elkerült engem, sajnos 2.héten 11 lorddal (1 meghalt a greeneknél, félrekattintás :P) nem mertem megütni a devileket.
Csövezésre váltottam, az esélytelenek nyugalmával csatázgattam, majd 3.1nél kivettem a dobozt, nem sokkal később a lordok az arkokat is elintézték. 1 napot buktam a főhőssel a lassúságom miatt, így Csizu mindkettő utópiát kivette, ekkor már a tisztes helytállás lett a cél.
Elnyomott egy chaint, én is, de kb 100 damage lehetett a különbség, nem adtam fel teljesen.
Nem a közelharcról szólt a párbaj, a végén a h.demon és a csont maradt (anti magic mindkettő) és meglepő módon én kerekedtem felül.
Köszi a meccset :)
Bye
Süni

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 05 szomb., 16:28 

Páratlan uralkodó pálya

NG – Inferno (Zydar) 30-17-26-18 - Merlin –Fortress (Rion) 22-26-21-22

A gyorsabb középre jutás eléréséhez a küldetés tárgy megszerzését tűztem ki célul.
A Dzsinnek legyőzése után jöhetett a beváltás, majd egy kis kitérő a föld alá, mert levegő mágiát adott a boszorkány kunyhó.
Középre a második hét elején mentem be. Elfoglaltam a Gorgon karámot, az aranybányákat és a kén lelőhelyet. Két droiddal pedig gyűjtögetésbe és felderítésbe kezdtem.
A Hidrák mögötti tárgyakat én hoztam el, de csak egy kesztyű volt, aminek hasznát tudtam venni. A könyvtárat Arkangyalok védték, így azt hanyagoltam.
A kanna megszerzése után utópiáztam. Ezután húzás haza, mert NG közben kifosztotta a másik utópiát és féltem, hogy megtámadja a főváramat.
A támadás helyett azonban kalandozásba kezdett középen úgy, hogy a főegységénél csak az Archdevilek voltak.
Lementem a föld alá és úgy jöttem fel, hogy elébe kerülhessek.
A főcsata elmaradt, mert nem vette észre NG a sötétben „megbújó” Riont, így előbb az utánpótlás csapatát, majd a főegységét futamítottam meg.
Amennyiben főcsatára került volna sor, nem biztos, hogy én nyerek. Zydar 1482-es láncvillámmal rendelkezett, míg Rion csak 987-es értékűvel.
Azonban nem így történt és megmaradt NG ellen a veretlenségi sorozatom.
Köszönöm a játékot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 12 szomb., 8:44 

Ha valaki rá ér az ob meccsre lejátszanám vele.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 12 szomb., 17:23 

Jövő hét szerdára várnék jelentkezőt aki ráérne letolni az OB meccset. vagy kedd este is szóba jöhet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogpista 2009 dec. 14 hétf., 9:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 13 vas., 11:12 
Heroes Team

Én is várnám az emberek ajánlatait az OB meccsek letudására, már ha érdekel még valakit...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 17 csüt., 0:59 

Egy megkeresést sem kaptam. Ezek szerint a mai szerdán mindenki elfoglalt volt. Sebaj, van még idő. 21-22-23-án elsősorban délután-este rá fogok érni, valamint 27-28-29-30-án elvileg bármely időpont jó jelenleg. Ha bármelyik versenytárs lát közös nevezőt az általam felsorolt időpontok közül ne habozzon, jelentkezzen, hogy letudhassuk a partitkat.
Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 17 csüt., 9:09 

Én Jou-val toltam le tegnap, szerda este :)
Az ünnepek után számíthatsz az én megkeresésemre Pista. Elötte nem valószínű. Szóval:

Ssth vs Jou
Páratlan uralkodó

Necro-Necroval toltuk. Jounak bejött Ysra, én Tamika mellett döntöttem. Az elején aranybánya, majd a lvl5 lény és a mellette lévő quest arti, amik power lichek voltak. Meg is tizedeltek kicsit, de sebaj. Visszavittem majd mentem az abandoned mine felé. Nem akart logot adni, ezért második hét elején az abandoned mine után kimentem és bementem a stabléba, mert nevetségesen lassú voltam a bone-okkal. Közbe elkezdtem húzni a második váramat, ami szintén necro lett. Középen sikerült kiszednem mindkét abandoned minet és naga bankot. A hidráim mögött végre volt kesztyű, így kicsit begyorsultam. Közbe otthon lett animate, chain meg town portal. Szóval az utópia elött hazamenekültem, ami elég jó döntés volt, mert fullos volt. Kaptam piros gömböt, titán kardot, titán páncélt meg egy szandált. Bejött az earth is végre, de adv-ra kellett gyúrni, ezért mentem középre a fába meg a plusz kettő allba. Utána irány haza és kiszedtem a kannát, majd középre megütközni Jouval.
Ő is kiszedett mindent, de az utópia, a lénytöbblet meg a spellek az én javamra döntötték a gamét. Hiába volt 200-al több csontja +3 speeddel, majdnem 10-el több volt az attackom. A 132 zombival nem tudott mit kezdeni, hiába ütötte majdnem mindennel. A végére a csata így elég sima lett. Köszönöm a játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 17 csüt., 9:55 

Helló!
Láttam h gamerangeron játszottatok, velem is játszanál majd egyet??
OB után...

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 17 csüt., 21:46 

vasárnap délután játszanék vkivel
kezdés minél előbb jó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 20 vas., 18:27 

A Páratlan uralkodón szegény Mugger bátyó nem kapott túl élvezetes meccset. :? Agyonbakiztam az egészet. Ismét rájöttem 1-2 olyan dologra, ami nektek valószínűleg a rutin részét képezi. Inkább le sem írom. Elég, ha én tudom, milyen béna voltam. :wink: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 20 vas., 21:00 

írd meg HT-mailben :P
ahogy Te is segítettél nekem a támadás előtt, úgy én is Neked, ha tudok ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 21 hétf., 13:00 

Pista, én szívesen lejátszanám veled az OB meccset valamelyik általad felsorolt időpontban. Írd meg kérlek hogy melyik nap jó neked, és alkalmazkodom majd. Én is délután-este ráérek azokon a napokon.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 22 kedd, 9:20 

Köszi NG, de ezt meg kellett tapasztalnom, így maradandó lesz az ismeret.
3 sassal és 20 kutyással akartam megütni pack silver pegazust a második napon, hogy legyen aranybábyám. A pack természetesen nem 10 volt, nekem meg lehetett volna több eszem. :)
A mikor mennyi lénnyel mennyi lénynek menjek neki kérdést feltenni sem tudom, mert a képlet mindig más számból és lényből áll, így nem nagyon lehet benne segíteni szerintem.
A másik az volt, hogy utópiába beküldhettem volna egy "C" vagy "D" kategóriás hőst körülnézni, de bíztam a kis szerencsémben, hogy úgysem lesz benn sok arti, így kevés sárkányt kell leverni. Nem jött be. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 22 kedd, 15:45 
Heroes Team

Sziasztok!

Részemről befejeztem a "halálcsoportban" az Onlány versenyzést - sajnos negatív mérleggel, viszont hatalmas jókedvvel - s ezúton szeretném megköszönni KTibszának a versenyszervezést, egyben az összes játékos/csoport és versenytársamnak, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 23 szer., 3:20 

Sziasztok!

OB 7. forduló
Map: Heads on
Bogpista (Stronghold - Shiva) - Titi (Tower - Shakti)

Shiva(lvl18): 32 20 27 15 - 6 AB 13 CK 20 TB 28 OM 47 OC 64WR 160HG
Shatkti(lvl18): 30 43 23 25 - 7 T 12NQ 21MG 24AM 17IG 27OG 168MG

Shiva volt a kezdőhero és sajnos nem tudtam kire lecserélni. Az elején anyagi csődben voltam medvét csak a 7. napon húztam. Ilyen még biztos nem volt, hogy küklopszot hamarabb húztam mint macit :) Nem akartam sokat piacozni azért. De marhaság volt. A vizen majdnem minden üres volt, az artikról nem is szólva. A második váram rampart volt, sajnos csak a meccs előtti átnézésnél gondoltam arra, hogy ide nem a Strongholdot kellett volna valasztani. Dehát klasszikust idézve abból kellett főzni ami van. :lol: Az első heti fütyizésnek meg lett a böjtje, vagyis túl lassú voltam, szürkét is csak 126-nál húztam fel. Próbáltam kevés lényt bukni, de a szigeten lévő szürkék moráloztak, ami 17 orcom életébe került, ez dühítő volt. A szigeten +5 pajzs volt, ezt Galthran elvette a Hydráktól. Golden bowra gyúrtam de nem jött. Mivel húztam küklopszot meg jött az offence mellé archery-artillery, így jól jött volna. De mint ahogy lenni szokott nem az én piacaimba figyelt, hanem Titiébe... Az utópia is spellpower meg knowledge növelőt adott, míg Titinek SS-t + DSA-t. Titi időben ment be középre, el is hozta a +8 allt és mivel +2 speedje is volt a végcsatában, a partvonalról agyonlőtt. Ha nálam van a golden bow meggyőződésem, hogy én nyerek a skillfölénye ellenére is. De a "HA"-val kezdődő mondatok a Heroesba sem érnek semmit. :lol:
Gratula Titinek gyors volt, golden bow nélkül is nyert volna (csak akkor nem ha az nálam van :twisted: :lol: ) De így mészárlásszerű volt a végjáték. Kösz a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 24 csüt., 12:09 

Sziasztok,

Na akkor az én szemszögemből is a meccs:

Az elején bejött Shakti, tudtam vele haladni a tactic miatt. Golyóscsávókat nem húztam, kellett az a plusz 1 titán. Az első héten elég sok lényt buktam el, de TH szerint az első heti sereg arra való hogy elbukjuk őket; tartottam magamat ehhez. Időben sikerült mindent kivennem, egy-két nappal korábban is pár dolgot, köszönhetően a megszerzett csizmának. 126-ra húztam titánt és levettem vele a dobozt. A harmadik héten visszavittem a questet, és kivettem a tópiát. 141-re full csapattal indulhattam középre. Útközben jópár harcost elhagytam, összesen 80 golyóst, 40 gargót, és 30 golemet és 2 nagát sikerült otthagynom. De megérte a jutalom: enyém lett a doboz középről. Spelleket húztam a toronyba, leírom elrettentésül hogy miket kaptam: inferno, town portal, clone, air elemental, water elemental. Nem egy főnyeremény. Az artifact merchantot is felhúztam a várban, és ott figyelt benne a golden bow, azonnal meg is vettem 32k aranyért :)
A főcsatában az összeszedett plusz 2 speed jelentősen könnyített a helyzetemen, ennek meg a golden bownak köszönhetően sima lett a főcsata, meg persze a 43as defense shield-del és stone skin-nel hatásos volt.
Köszönöm a játékot!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 27 vas., 1:40 

titi írta:
TH szerint az első heti sereg arra való hogy elbukjuk őket

ezt jól az agyamba vésem :D

mellesleg ma 13 órától ráérek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 28 hétf., 20:27 

Sziasztok!

OB 6. forduló
Map: Osztozz és Hódíts

Bogpista (Fortress - Wystan) - Ssth (Stronghold - Gundula)

Wystan választottam, mivel volt 1 lizard dwellingem, pedig jött az elején a kukás is meg Pyre is. Az aranybányát sima vámpírok védték, sima ügy volt. Mentem kiütni a hajós sátrat. Silver Pagasik jól megszedték a gnollokat a lizardokból is hullott pár. Az egyik droid elbukott a fenti várba, mivel ott állt 1 démon előtt akinek 2 hp-ja volt, míg az ő 1 lizardjának 1. Ő támadt, de csak 1et sebzett volna :) kicsit dühítő volt. El kellett küldenem arra 2 wyvernt, aki közben bányát is foglalt. Ekkor láttam meg, hogy van 1 fa is a lila sátor mellett. miután kiszabadítottam a csontvázas csávót küldtem az embereit a főherohoz. Sikeres akció volt, igaz az átjáró előttti pitlordok 35 csontot megropogtattak. 117-nél kiszedtem a wyverneket (6db) majd úgy döntöttem átmegyek TH-hoz vizitre. Ott kolbászoltam majd 1 hetet, de csak arra tellett, hogy az egyik vára tejeljen nekem jó darabig, valamint a medusa storét elszedtem tőle. Valamint jól söözezavartam, hogy mit is csinálok ott. De féltem hogy bilincse van így visszaültem a hajóba és hazamentem. Innentől csak fosztogattunk jó sokáig. A 3. héten fullra húztam a második Fortress váramat is. Az események lassan csörgedeztek TH sem sietett és én sem. A dupla váramban bizakodtam. Bár a lvl3-as artik katasztrófálisak voltak, volt azért nyerő dolgom, a 3 archery növelő nálam volt, meg 2 légiós arti. Az inferno vár spelljei nevetségesek voltak (inferno-fireshield) Skillekkel sem álltam túl jól. expert haste volt csak archery,armorer advanced offence, pathfinding+wisdom. A föld csak basic volt, water nem jött.
De hála az elhúzódó partinak és a duplavárnak(na meg a dwellingnek) elég sok lényt sikerült összekaparni.

Gundula: 24 10 20 18 - 9 Akciósmaci 18 madár 12 kükiking 36 Ogremagi 45 orcchief 104 farkaskutya 252 hobogoblino - 180 mana

Wystan - 16 18 11 10 - 9 káosz 23 Wyvernmonarch 27 bika 56 greater baziliszkusz 102 légy 196! Lizard harcos 215 Gnoll marauder - 82 mana

Jelentős lényfölény, de nem bíztam el magam azért. TH csinált 1 SÜN alakzatot a bal felső sarokba, mivel volt golden bowja. A waitelgetések után kapott a küklopsz 1 villámot a nyakába. TH berzelkelte a bikákat, akik a hidrákat megütötték. 2 hidra és 5 bika hullott. A köv kört mass hastéval kezdtem. Mákom volt, hogy a baziliszkusz kővéváltoztatta a macit. Th lassított, de jelentős veszteségeket szenvedett. A következő körben egy csúnya dolgot csinált, idézett 80 földelementált :roll: :shock: Amikor már a zsebembe éreztem a 3 pontot. A szürkéket még legyűrtem összerővel, de ekkor már 3 kupac elementál volt. De megvolt még hátul 150 lizardharcos, akik igen csúnyák voltak. Telenyíllal és blesselve 37 elementált lőttek agyon. Sikerült jól taktikáznom és a végén megnyertem a partit, elfogyott az elementál is.
Jól döntöttem, hogy Wystanba bíztam, az arhery + a 3 növelő brutálisan sebzett. Volt 1-2 plusz lépésem morál miatt, de nem azon múlt. A szürke kövezésén és a lizardok durvaságán.
Kösz a partit izgalmas volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 29 kedd, 8:54 

Nem is tudom mit mondjak. Kikaptam egy adag gyíktól :)
Pedig rengetegszer szerepeltem velük jól a h3 támadásokban, mégis a csaták tapasztalatai alapján nem éreztem úgy, hogy nagyon félnem kéne a 194 lizardtól. Hát nagyot tévedtem. Rengeteg hp-juk volt és valami brutálisan nagyot lőttek. Közelről blesselve volt hogy 1600-at ütött az earth elemembe. Az elején ha ezt tudom, akkor mass hastéval kirohanok inkább, csak nagyon bíztam a golden bowban meg abban hogy a berserk miatt lefoglalom a bikát is majd.
Maga a játék elég csövezősre fordult egyébként. Második héten jött csak gundula és mivel az első heti Torosar 7 nap alatt 4 szintet volt képes lépni úgy döntöttem száműzöm. Mikor Pista átjött gundula még gyerekcipőben járt, ezért pánikszerűen hazaküldtem, nehogy meglepjen Pista. Ott csövezett a vár körül, amíg el nem ment és csak aztán ment fejlődni. Szóval elhúztuk a játékot 2.1.1-ig teljesen. Pista dupla vára elég durvára sikeredett.
Mindezek ellenére élvezetes játék volt, köszönöm én is a meccset és gratula!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 dec. 29 kedd, 17:36 

Sziasztok!

OB 5. forduló
Map: Páratlan Uralkodó

Süni (Inferno - Rashka) - Bogpista (Necro - Galthran)

Jól kezdődött a másodjára elindított meccs, a kocsmába 2 necros hős, abból az egyik Galthran. Az aranybánya és a quest arti felé vettem az irányt. 1 csövest elküldtem várat foglalni. Az aranyabánya előtt vámpírok voltak, és pit védte az artit. A többi arti említésre sem méltó, egyedül a speed köpeny, ami igen jól jött. Persze archmagik mögött volt, nem siethettem érte, ahogy a kesztyűt is ezek a dögök védték. Ezenkívül volt a +2A+2D kardom. Ez annyira megteccett, hogy a tomb odaadta mégegyszer. :lol: :shock: Jól nyomtam, gyűltek a csontok, arra hogy hamar középre betörök nem is gondoltam. Nem úgy Süni, aki már 121-nél beszaladt középre. Ott garázdálkodott, pénzt gyűjtögtett, meg 1-2 jó artit is összeszedett. Én 126-nál törtem át a pacikon, addigra elég sok csontot összegyűjtöttem. A jobb szélen mentem, animate sajnos nem volt, de volt 1 lvl3-as shrine a jobbszélen arramentem. De abban sem az volt. Ha már arra jártam mentem tovább Süni második vára felé, ami szintén necro volt. Be is foglaltam, még a csontokat is ki tudtam venni belőle. Ekkor Süni jött és betámadott a várba:

Rashka: 12 15 9 11 - 5AD 10Szultán 15 PitL 23 HDémon 8 démon 31 hellhound 66 gog - 110 mana
Galthran: 10 8 7 5 - 5 bone 10 Dread 20 VLord 454 csont - 50 mana

Volt 1 kis skillfölénye Rashkának, nekem viszont volt expert armorer és offence. Nem az elején nyomta el a mass slowot Süni, gondolom félt egy esetleges mass hastétól. Ez nem volt, csak föld experten. A +3 speednek köszönhetően (köpeny+vár) a csont is 8-as speeddel hasított. Előrementem, a dread és a vámpír ütni is tudott már az elején is, a démonokból nem sok maradt, a devilt megvakítottam az 1. körben. Ekkor lassított Süni, majd gyógyította a devilt, Süni is kapott mass slowot. a démonokból, pitből semmi sem maradt, a gogokat blokkoltam a lordokkal amit kicsit megszedtek. Majd gyorsítottam a csontokat akik elérték a szultánokat. 2 maradt. Ekkor unta meg Süni és kilépett. Csak a Devilje volt míg nekem szinte minden. Ha nem siet Süni és nem támad meg és kivár, akkor más lehetett volna a vége, hiszen tornyokat se húzott még. De így én zsebeltem be a 3 pontot. Kösz a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]