Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: OB 2 csoport első mecs TyRoN vs Adler
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 0:45 

Northwest Vrs Southeast javitott v1.6 2009 OB

Tyron Dungeon Adler Inferno

Elöször is mielőtt elkezdeném a írni a hszm ez a mapp szánalmas és nem bajnokságra való.Igaz nem szóltam amikor átnéztem , valószínüleg azért mert nem voltam eléggé alapos vagy csak nem foglalkoztam vele annyira sokat hogy észrevegyem.Nem írom hosszan annyira hogy nekem jött föld gömb , +4 speed volt resu meteor, Tazar, ellenek Neela és Town portal végjátékban resu is elfoglaltuk egymás várát volt egy föcsata fullos sereggel de az 1000 es meteorom miatt veszteség nélkül megnyertem.Adler nagyon szépen játszott de a térfeléből az tárgyai miatt nem lehetett többet kihozni sajnálom hogy így zajlodott le ez a mérközésem.Legközelebb jobban átnézem a mappokat.További szép estét!.Sziasztok.(Azért perszea 3 - 0 ide jöhet:D) By TyRoN

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 19:39 

Tegnap neked, holnap nekem, ennyi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 21:45 

Nordakus írta:
Elöször is mielőtt elkezdeném a írni a hszm ez a mapp szánalmas és nem bajnokságra való...

Üdv!
Azért ez már nekem sok... Majd ha valaki felmutat új versenyképes mapokat, olyanokat, amik tényleg megállják a helyüket, sőt még tüzetesen át is nézi őket, lejavítja, na akkor írkáljunk ilyeneket...

Egyébként pedig elismerésem, látom formában vagy az eddigi 2 beszámolód alapján, csak így tovább :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 21:58 
Heroes Team

ssth írta:
Csizu: Ezt a térképet én választottam. Elég sokból szedtem elő, hogy legyen valami újdonság. Szerintem teljesen versenyképes a map. Az érveidet persze meghallgattam és köszönjük szépen a jó tanácsokat, de ha lehetne új térképeket választani én akkor is újra beválasztanám. Engem nem győztél meg az érveiddel. Máshogy állunk hozzá a mapokhoz és ez így van rendjén. Nekem ez a stílus jobban tetszik, mint a te mapjaid, de semmiképp se akarom kritizálni a te választásaidat sem. A heroes szerintem pont ezért szép, mert rengeteg féle map van. Nekem az ilyen zárt nagy blokkok jobban tetszenek. Szóval én direkt ajánlottam ilyen stílusú mapokat KTibszának. Jövőre ha megint ő csinálja és elfogadja a segítségemet ugyanilyeneket fogok javasolni.

Jó, hát most még így látod :) Látom, hogy makacsul ragaszkodsz az elején kialakított álláspontodhoz és nem lehet ész érvekkel sem meggyőzni, hogy akár 1%-ban is igazam van. Majd az idő igazol engem, meglátod. Lassan "felnövünk", nem 2004-et írunk, amikor még időmilliomosok voltunk páran a mostani helyzethez viszonyítva. Eljön majd az az idő Neked is, amikor jobban átgondolod, hogy leállsz-e játszani 5-6 órát a heroes 3-mal egy olyan verseny mapon, ahol győzni szeretnél, de nem rajtad múlik a végkifejlet nagy részben. Ha egy emlékezetes és fordulatokban gazdag meccs lenne, amit szívesen felidézel amikor találkozunk, azért leülsz játszani, de a legutóbbiért én magam biztosan nem fogok. Egyszerűen arról van szó, hogy szeretünk a H3-mal játszani most is, mint 2004-ben, de szép lassan egyre kevesebb időnk van rá és ilyenkor jobban megválogatjuk mivel töltjük el a kevesebb időt. Lehet, hogy most még csak én vagyok ezzel így, de a legutóbbihoz hasonló térképeket ha Te vagy bárki más erőltetni fogja a jövőben, versenyeken, azzal játékosokat fogsz elveszíteni, engem egészen biztosan. Ez nem fenyegetés, hanem tény. A térképeket a játékosok többségének ízléséhez kell igazítani, nem feltétlenül csak a sajátodhoz, ha meg akarod őket tartani. Egy kicsit helyet kell adni a reklamációnak, nem pedig elmenni mellette és a saját akaratunkat görcsösen előrevinni. Újítani pedig mindig lehet, OB-ben meg különösen, mert nincs időkorlát.

Na, azt hiszem mindent elmondtam, még többet is, mint akartam. Szép dolog, hogy elvállaljátok a térképek szerkesztését/válogatását nekünk, ezért köszönet, de nem olyan hálás feladat ez és nem is könnyű megfelelni. Kérdezni, segítségért folyamodni pedig soha sem szégyen, én is többször éltem ezzel a lehetőséggel.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 22:14 
Heroes Team

Süni írta:
Halihó!

Csizu:
Így már érthető a kritika, a Te ténykedésedet, munkádat az eddigi BB-ken, illetve az itt futó bajnokságokon kevés kritika érheti, kevés ember tudott eddig letenni az asztalra, mint Te, érdemes hallgatni rád.
Jelenleg a következő problémáim vannak, ami miatt állandóan elővesznek engem: megbízhatóság, pontosság, ésszerűség
Anno, amikor még itt sem ismert senki, mindhárom jellemző volt rám, csak történt valami...
Nade ezentúl nem ígérek semmit, tettekkel akarok bizonyítani!
A maphoz konkrétan:
Úgy gondoltam, legyen egy újabb map, amin nincs relic, a devilek számát levettem, de ha az előző változatot nézzük meg, az sem a több taktikai lehetőségről volt híres.
Valami mindig eldönti a csatát, és a vesztes fél elég sokszor érezheti, hogy mindent megtett a sikerért, de a másik ezt és ezt mákolta stb...
Át lehet alakítani a mapot a mostani igények szerint, de ezzel már elkéstem.
Mostmár látok pár pontot, amit módosítani kell, kulcsfontosságúak, de azért nem gyakori az, hogy átmegyünk korán a másikhoz, rush és lesz ami lesz.
Ezen a szinten nem tapasztaltam sokszor ilyet, vannak kivételek, de a lehetőséget meg kell adni erre is.
Mondhatnám, hogy bezzeg ott a Lords, ott aztán tényleg sokszor nem tudhatod, mi lesz a vége, igazi lutri a végjáték, de külön kell választani az OB-től és itt pont az lenne a lényeg, hogy a "jobb" nyerjen, aki gyorsabb, pontosabb...
De én már nem érzem azt a nagy versenyszellemet, azt az óriási tétet, mint régebben, szvsz már nem a hatalmas csatákról,versenyzésről szól a történet, hanem hogy 5-6 órát kikapcsolódjunk, és vidáman játszunk egyet a másikkal. De javítsatok ki, ha nem így van.
Hiszen csak a kupák továbbadását említsem, ha ennyire vesszük komolyan, akkor...
Sőt, ha jobban megnézzük, 2:5 az aránya a "nyitott" és "zárt" mapoknak, ez is mutatja az én ízléseme :)
Eleget írtam, megyek meccset nézni, hajrá LIVERPOOL 8)

Szépeket írsz, de sajnos nem igaz rám. Rengeteg kritikát kaptam, de próbáltam számításba is venni őket, nem elmenni mellettük. Persze, hogy más volt, de legalább sokféle, változatos, ez az hiszem, hogy biztos.

Ha úgy dől el egy csata, hogy kapott 1 morált vagy 1 luckot az ellenfél és az addigi kiegyensúlyozott küzdelmet ez eldönti, az egy kúrva jó meccs! Én lejátszhatom 10x is TH elleni partit, mindannyiszor kikapnék, mert nem rajtam múlt (persze ha én mindig morált kapnék ő meg soha, akkor nem). De úgy nekimenni egy főcsatának, hogy kvázi nincs esélyed, hát az nekem nem jön be. Emlékszem, Nimbus egykor mindig hangoztatta, hogy a heroesban a főcsatáért játszik :) Az előtte eltöltött több óra csak pepecselés, a főcsata az, amiért megéri játszani. Ezzel egyet tudok mélyen érteni, hiszen a főcsatára készülünk órákat és ott kell megmutatni mire voltál képes a játék során. Itt lehet mindent elrontani stb. Ez persze külön érvényes ha versenyről van szó...

Bennem él versenyszellem :) Azért vállaltam el ezt az idényt, mert szerintem a legerősebb 1-es csoport vergődött össze, az OB-k történetében. Itt pedig kihívás és élvezetes meccsek vannak kilátásban, megmutathatja mindenki mire képes. Csak hát ez az ominózus térkép kicsit felborítja az egészet és befolyásolhatja a végkifejletet. Ezért voltam mérges és ezért ragozom a témát hosszú ideje, de ígérem, többet nem fogom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 23 pén., 2:26 

A Lénylelőhelyek pályán piros a vízen az egyik túlélőt(12, 59) harc nélkül fel tudja venni, míg kék nem az övéit.

Újabb két észrevétel ennél a pályánál:
A pirosnak eggyel több 2-es szintű varázstárgy van letéve, viszont eggyel kevesebb elhagyott bányája van, ha jól számoltam.

Pirosnak a föld alatt 3db Witch hutja és egy Refudee is van, míg kéknek nincs egy sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 25 vas., 20:01 

A Lénylelőhelyek pályán még mindig találtam szerintem hibát.

Amennyiben piros kap hajóidézés varázslatot, akkor van egy olyan vízfelület ahol négy hajóroncs is van, valamint a 66-16 helyen át tud menni kékhez a vízen. Kéknek nincsenek az előbb említett lehetőségei.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Merlin_ 2009 okt. 25 vas., 21:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 25 vas., 21:35 
Heroes Team

Megnéztem az említett dolgot, a hajroncsokat kivettem a vízről, igazából nincs sok értelmük, hogy ott legyenek, ha elzárom azt a részt, a másik "átjárót" is elzártam. Igaz a piros addig nem tudott volna átjutni, amíg a nyersanyag és a pandora ott van. Viszont, ha kék eltünteti onnan azokat, akkor egy summonnal ő is át tud menni. Lényegében x. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 25 vas., 21:52 

Piros térfelén a 66-16 helyen csak beszállni lehetett, kiszállni nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 26 hétf., 10:31 
Heroes Team

Merlin_ írta:
Piros térfelén a 66-16 helyen csak beszállni lehetett, kiszállni nem.

Megnéztem még tegnap. Mind2 irányba lehet menni. Piros és kék oldalon is, amennyiben a pandora felvéve. Piros térfelén is ki lehet szállni.

http://noob.hu/2009/10/26/lenyek01.JPG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 26 hétf., 17:29 

Üdv!
A héten szeretnék minél több meccset letudni mivel végig szabad vagyok, tehát lehet keresni msn-en illetve itt a fórumon bármikor :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 27 kedd, 23:48 

Udv mindenkinek!
Most penteken es szombaton raerek jatszani, es tudok is, mivel hazautazom. (kolis nettel semmit nem lehet kezdeni sajnos..)
Szoval kerem az idopontokat, lehetoleg delelott! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 1:13 

noname írta:
Udv mindenkinek!
Most penteken es szombaton raerek jatszani, es tudok is, mivel hazautazom. (kolis nettel semmit nem lehet kezdeni sajnos..)
Szoval kerem az idopontokat, lehetoleg delelott! :)

Szombat délelőttre bejelentkezek akkor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 9:30 

Tegnap teszteltem egyet a lénylelőhelyek pályán Tyron ellen. A random relikem piros gömb volt. Középen kiszedtem mind a kettő utópiát. Az egyik fekete gömböt adott a másik meg plusz 4 power knowledge sisakot :) A 41 greater basiliskus megnyerte nekem a meccset. Jó kis meccs volt, élveztem.

Ami hibát sikerült észrevenni: A pirosnak van refuja a kéknek meg nincsen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 19:29 

A Lénylelőhelyek pályán nincs már pirosnak Refugeeja, ezenkívül más változások is vannak.
Korábban jeleztem már itt a fórumban az észrevételeim, amelyek figyelembe is lettek véve KTibszának köszönhetően.

Ennél a pályánál már az 1.4-es javítás van kitéve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 19:39 

Én ezt most töltöttem le és volt benne refu...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 29 csüt., 17:58 

OB meccs: Titi (Raskha-Inferno) vs Süni (Korbac-Fortress) Osztozz és hódíts!

Az első nap nem indult valami jól számomra. A sok érdekes hős közül Rashka a harci skillekkel nem rendelkező harcos lett a főhős. Elterveztem egy útvonalat, ezt sikerült is bejárnom a megfelelő idő alatt. A második váramban húztam a tornyokat hátha valami jót kapok. Fire magicet tanultam, más nem jött. Harci skilljeim nem voltak. A random artifactok közepesek voltak a levegőgömb és a +3 PK volt ami említésre méltó. A második várból kaptam chaint és frenzyt. Nagyon izgultam hogy Süninek ne legyen villámhárítója mert akkor simán kikapok. 137-nél ott álltam Süni vára előtt harcra készen. Volt ballisztikám, várat is ütöttem volna :) Süni megtámadott ahogy kell. A hősöm egy kicsivel erősebb volt, de nem annyira hogy számított volna bármit is. Nála káosz hidra és minden fejlesztett. Nálam nem sok minden volt fejlesztve, a higany ráment a tornyokra; arch devilem nem volt. A 950-es chain megtette a hatását; az 580-as villám is hasznosnak bizonyult :) Szerencsével sikerült nyernem. Köszönöm a játékot!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 29 csüt., 18:33 

Üdv

Osztozz és hódíts

6.forduló

Titi Inferno Rashka 15 12 15 15
vs Süni Fortress Korbac 14 13 10 11

Első nap alig kaptam lényt, artik terén föld gömb, archery növelő arti a hidráknál, plusz dispel gömb a vár előtt...
Viszont a cssatáimat kis veszteséggel hoztam, bár néha 1 lépésen múlt hogy beérek a várba, vagy hogy épp elérem e a főhőst.
A vízről minden pénz, fa az enyém lett, így nem volt gondom az építkezéseknél, első héten jól álltam.
2. héten viszont jött a képzavar, sokszor össze-vissza lépkedtem, és a főhősöm sem fejlődött rendesen, varik terén pedig max lvl3ig mehettem el (2 stronghold,1fortress)
Ami még hátráltatott, hogy artik terén sem álltam jól, kardból 3, pajzsból 3, sisakból pedig a legrosszabb jutott, de legalább már nem buktam lényeket, szóval jobban toltam mint BB-n Dreegar ellen :)
A végcsatában nyomtam az egyetlen fegyveremet, a mass curse-t és reménykedtem, hogy nem kapok semmi erős varit az arcomba
A chain eldöntötte, mert különben Titi egységei nevetségeset ütöttek, verekedésben én voltam a jobb (tactics,offense,armorer expert míg Rashka expert ballictics :)) de ezúttal nem nekem kedvezett a leosztás
Gratula :)
Bye
Süni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 okt. 31 szomb., 11:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: OB 2 csoport első mecs TyRoN vs Merlin
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 29 csüt., 20:21 

Sziasztok !

Megírom az eddig legélveztesebb Online bajnokság meccsemet, mert ez nagyon tetszett főleg a vég kimentel miatt:).Első nap első hösöm az ifjú Pyre volt aki egyből exp logitikát tanult exp artilerryvel majd felvette taticsot utanna tarolt.Kivettem a wyverneke 2 efreetivel 1 devilel kaptam 4 et utan minden aranybanya meglett 1 2 1 nel elfoglaltam aranyminet ellenet, felvettem 1 vizgombot ami hasznos volt a haladas terén Ice boltal:). Utanna magi dwellt kiszedtem a Tombot 2/2 power knowledget adott.Aztán rámentem a 9 archdevilre kiszedtem azt is elveszttem az osszes kutyam gogom impem.Megvertem arkokat 1 3 1 nel es atmentem középre.2+ all volt relicem sárkánynál a másik ketto meg sulfur 1/day meg egy +6 pajzs az jó volt.Kaptam tengeren azt is kivettem semmi moral nincsent:) meg immunis vagyok a cursera.Kozepen kiszedtem mindent devil dwell library,tomobok 2 utopia kb semmi egysegem nem maradt elesztetem fel demonokat.Aztán átmentem Merlinhez duplazott manaval.

A föcsatára Merlin fővárában kerüllt sor szóval leírom ostromot.

Pyre Gerwulf
Attack 23/13
Deffense 38/20
Spell 20/12
Knowledge 20/12

Lények

Arcdevil /Titan 10/7
Szultan / Naga Queen 18/14
Pit Lord/Master genie 20/20
Horned demon , demon / Archmage 26/18/35
Cerberi/Iron golem 13/86!
Magog/Obsidian 17/69
Familiar/Master Grelmin 0/248

Ballistikám nem volt , és a csata Merlin piros gömbéjenek hatalma alatt zajlott (pedig volt recanterem nekem is meg víz gomb meg Ice bolt ) Mig neki ha jol lattam fold gomb valamint Meteor Chain.A csata úgy nézett ki hogy levedte ellenfelem az ijaszait es en meg bementem az Archal kaszalni visszajottem Szultan is ment vissza jott .Be esett a var fal akkor elore mindent ledaraltunk egymasbol nekem csak a 10 arch maradt valamint merlinek 20 master 60 körüli iron 7 titan na innen lesoványodott a harc hogy maradt 1 archdevilem 110 körüli elettel es megnyertem az ostoromot. NAGYON JÓ JÁTÉK VOLT ÉS MINDEN PERCÉT ÉLVEZTEM! MÉG AKAROK ILYET ! SOK SIKERT MINDENKINEK A TOVÁBBIAKBAN ! És bocs az untatásért De nagyon felpörgetette a mecs:D. By TyRoN

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 29 csüt., 21:33 

Tyron – Pyre 23-38-20-20 - Merlin – Gerwulf 13-20-12-12

A Lénylelőhelyek pályán nagyon jól játszott az ellenfelem.
TyRon 1-2-1-nél Archdevilekkel foglalta el a területén lévő aranybányámat. A harmadik hét közepén már mindkét utópiát kifosztotta középen. Az értékei jól meg is nőttek ezután.
Nekem nem jöttek igazán jó tárgyak. A 4-es szintű artim piros gömb volt. A varázstárgy kereskedőknél is csak varázserő és tudás növelő tárgyakat tudtam volna venni.
A főcsata az én váramban volt 1-4-5-nél.
Pyre nagy értékbeli fölénye ellenére csak minimális különbséggel tudott győzni.

Gratulálok és köszönöm a játékot.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]