Halihó!
Csizu:
Így már érthető a kritika, a Te ténykedésedet, munkádat az eddigi BB-ken, illetve az itt futó bajnokságokon kevés kritika érheti, kevés ember tudott eddig letenni az asztalra, mint Te, érdemes hallgatni rád.
Jelenleg a következő problémáim vannak, ami miatt állandóan elővesznek engem: megbízhatóság, pontosság, ésszerűség
Anno, amikor még itt sem ismert senki, mindhárom jellemző volt rám, csak történt valami...
Nade ezentúl nem ígérek semmit, tettekkel akarok bizonyítani!
A maphoz konkrétan:
Úgy gondoltam, legyen egy újabb map, amin nincs relic, a devilek számát levettem, de ha az előző változatot nézzük meg, az sem a több taktikai lehetőségről volt híres.
Valami mindig eldönti a csatát, és a vesztes fél elég sokszor érezheti, hogy mindent megtett a sikerért, de a másik ezt és ezt mákolta stb...
Át lehet alakítani a mapot a mostani igények szerint, de ezzel már elkéstem.
Mostmár látok pár pontot, amit módosítani kell, kulcsfontosságúak, de azért nem gyakori az, hogy átmegyünk korán a másikhoz, rush és lesz ami lesz.
Ezen a szinten nem tapasztaltam sokszor ilyet, vannak kivételek, de a lehetőséget meg kell adni erre is.
Mondhatnám, hogy bezzeg ott a Lords, ott aztán tényleg sokszor nem tudhatod, mi lesz a vége, igazi lutri a végjáték, de külön kell választani az OB-től és itt pont az lenne a lényeg, hogy a "jobb" nyerjen, aki gyorsabb, pontosabb...
De én már nem érzem azt a nagy versenyszellemet, azt az óriási tétet, mint régebben, szvsz már nem a hatalmas csatákról,versenyzésről szól a történet, hanem hogy 5-6 órát kikapcsolódjunk, és vidáman játszunk egyet a másikkal. De javítsatok ki, ha nem így van.
Hiszen csak a kupák továbbadását említsem, ha ennyire vesszük komolyan, akkor...
Sőt, ha jobban megnézzük, 2:5 az aránya a "nyitott" és "zárt" mapoknak, ez is mutatja az én ízléseme
Eleget írtam, megyek meccset nézni, hajrá LIVERPOOL

Szépeket írsz, de sajnos nem igaz rám. Rengeteg kritikát kaptam, de próbáltam számításba is venni őket, nem elmenni mellettük. Persze, hogy más volt, de legalább sokféle, változatos, ez az hiszem, hogy biztos.
Ha úgy dől el egy csata, hogy kapott 1 morált vagy 1 luckot az ellenfél és az addigi kiegyensúlyozott küzdelmet ez eldönti, az egy kúrva jó meccs! Én lejátszhatom 10x is TH elleni partit, mindannyiszor kikapnék, mert nem rajtam múlt (persze ha én mindig morált kapnék ő meg soha, akkor nem). De úgy nekimenni egy főcsatának, hogy kvázi nincs esélyed, hát az nekem nem jön be. Emlékszem, Nimbus egykor mindig hangoztatta, hogy a heroesban a főcsatáért játszik
Az előtte eltöltött több óra csak pepecselés, a főcsata az, amiért megéri játszani. Ezzel egyet tudok mélyen érteni, hiszen a főcsatára készülünk órákat és ott kell megmutatni mire voltál képes a játék során. Itt lehet mindent elrontani stb. Ez persze külön érvényes ha versenyről van szó...
Azért vállaltam el ezt az idényt, mert szerintem a legerősebb 1-es csoport vergődött össze, az OB-k történetében. Itt pedig kihívás és élvezetes meccsek vannak kilátásban, megmutathatja mindenki mire képes. Csak hát ez az ominózus térkép kicsit felborítja az egészet és befolyásolhatja a végkifejletet. Ezért voltam mérges és ezért ragozom a témát hosszú ideje, de ígérem, többet nem fogom