Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 19 szomb., 19:21 

Bocsi srácok de ezennel én visszalépek a versenytől!

további sok sikert!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 19 szomb., 22:56 

Hali!

GL minden résztvevőnek! ;)
Csupa irigység vagyok, kedvem volna csatlakozni, időm nincs sajna! :(

üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 19 szomb., 23:23 
Heroes Team

Icelandia felől érkezett győzelmi üzenet után septiben íratott a Coroniusi Barbár kikötővárosokat folyton szabotáló Theodorus mágusnak, miszerint a meggyengült barbárokat most kell végleg kiűzni a szigetről, és ehhez minden anyagi támgatást megkap. P1 hónappal később a futár az alábbi levelet tartalmazó küldeménnyel jelent meg a trónteremben:

"Neela Úrnő!

Köszönöm a támogatásodat, a kezdeti nehézségeket legyőzve, amik jelentősen befolyásolták a végkimenetel befolyását ( eastes+fa+scolar, később (adv.)fire +(exp.) air magic ), 1 egész jól haladó rendszer sikerült kiépíteni, az első 2 hétben a kezdeti környék teljes kiaknázása folyt, mágusok és gólemek maximális támogatását élvezve, majd a 3. heti távoli vidéket voltam kénytelen célba venni, anyagi hiányok folytán, ám ezen terület bőségesen elősegítette fejlődésemet, így 4 héten sikerült a gólemek és álnok üreglakó trogloditák egész armadájával + 3 angyal áldásával a földalatti sárkányutópiát kifosztani, ami a lehető leggyengébb volt, ám csodás dolgokat rejtett magában: a tűzmágia könyve és az elnyomás szelleme a tűzmágiában nyert haladó tudásommal együtt felruházott az 1ik legveszélyesebb tűz "fegyverrel", valamint a gólemek mágiahárításában és a villámimmunitás nyakék birtokában bízva tartalék meglepetésnek tűzeső, és a Solmyr mágus-tól eltanult láncvillám állt még rendelkezésre, így az éppen készülő mágiatornyokat azonnal berekesztettem, és az eközben felbukkanó védő, Yog hadvezér nyomasztására minden nyersanyagi forrást egységek kivételére fordítottam. Nem szégyellem, rettenetes és (mint kicsit később kiderült) szélvész gyorsaságú serege elől a keleti vár falai mögé húzódva és folyamatosan utánpótolva vártam meg, míg a teljes seregét összegyűjtő barbár vezér el nem érkezett a falak elé:

http://kepfeltoltes.hu/view/090919/Coronius_vsBozso_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A csata Yog ballisztikai ismeretének köszönhetően, azonnal veszélyessé vált, a kapu elvesztésével nagyon kiszolgáltatottak lettünk, ezután vártuk a tömeges gyorsítást, ami rögtön véget vetett volna a mérkőzésnek, de nem jött. A madarak várakoztak, a küklopszok falat ostromoltak, majd az őrjöngéstől semmit sem látván a medvék és farkaslovasok szinte teljesen lebontották a rezisztens Viharmadarakat, majd a katapult elvesztésével, és még további 1-2 kisebb szerencsével megtörtént a "csoda", utolsó küklopszait is feláldozván a hatalmas Yog megadni kényszerült magát, és ezzel a letelepedő nép teljesen behódolt Felségednek!
Az ellentámadási akció sikeres volt!
Tisztelettel: Theodorus."

- Ennél jobb hírt nem is érkezhetett volna, Ezért nagy ünnepséget rendezünk! Futár! Vidd hírül a Mágusnak, hogy várom a Palotában, személyesen szeretném megköszönni helytállását! Jöjjön amint lehetséges!

Az ellentámadás sikeres volt, Coronus új Lord(nő)je: Neela

Bozso: Ha a ma délutáni 2 meccs miatt vonod ki magadat a versenyekből, csak annyit tudok mondani, mindenkinek lehetnek rossz passzjai, vagy hogy sorozatban nem jön össze amit eltervezünk, lásd pl. engem táborban... Most azért mert most 2x nekem volt kicsit ( vagy nagyon, tökmindegy) mákom... vagy mert utóbbi időben nem jönnek össze a dolgok...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2009 szept. 20 vas., 13:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 20 vas., 10:18 

Septienna egy apró alakot látott kibontakozni a ködös parton. Pár napja ütöttek tábort Land of the Giants tartomány mellett a szárazföldön, azóta semmilyen hírt nem kaptak az invázióról.
Az alak szélvészgyorsan mozgott, messziről is kivehető volt lángokban táncoló kardja és fényes pajzsa. A fején egy rég elfeledett varázstárgy volt...
Az érkező goblin hadúrhölgy, Gretchin megérkezett Septienna sátrához, és mély meghajlással köszöntötte őt.
-Mi híreket hoztál Gretchin?
-Úrnőm, nem régen ért véget támadásunk az Óriások földjén; siettem ahogy tudtam hogy elmondjam a jó hírt. Seregeinket először lándzsások és számszeríjászok alkották, velük sikeresen vívtuk meg a kezdeti csatákat. Aztán az elfek seregei is segítségünkre voltak a barbár vár elfoglalásában, onnan pedig egyenes út vezetett az ördögi inferno vár felé. Az ellenfél Sephinroth varázserejében bízott, ezt látva el kellett foglaljuk az overlordok várát, és meg kellett nyerni magunknak a fekete sárkányokat, akik minden mágiára immunisak. A védők a titánok erejében bíztak, a végső ütközetre a negyedik héten került sor. Erőfölényünknek és a nagyobb harci jártasságomnak köszönhetően sikerült megfutamítanunk az ellenséget; Sephinrothot Alamar mágiája is segítette. A küldetésem sikerrel járt.
-Nagyszerű hírek Gretchin! Térj vissza a tartományba és készülj fel a védelmére! Igazán kiváló hadvezér vagy, méltó jutalomban részesülsz ha eljön az ideje!
-Öröm Téged szolgálni Úrnőm.
A goblinnő távozott, Septienna pedig megengedett magának egy apró mosolyt...
"Elkezdődött hát a hadjáratunk! Edric nagyúr legközelebb újult erővel fog visszatérni, és haragja rettenetes lesz..."

A támadásom sikeres volt, Land of the Giants új uralkodója, Lady Septienna!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 20 vas., 19:49 
Heroes Team

Monolith Barrons

Serena (Castle - Christian) vs. Ramone (Fortress - Styg)

"Ramone,

Villámháború Monolith Barronson: A szigetet, melyről indultunk, gyorsan elhagytuk, hogy meghódítsuk a mocsárlakók fajának várát és termelőit. Ez nagy nehézségek árán sikerült. A nehézséget az oda út jelentette, az Istenek nem voltak kegyesek hozzánk, 12 örvényen kellett áthatolnunk, mire elértünk a hőn áhított szárazföldet. Itt azonban egy káosz hydra utunkat állta, kisebb veszteségekkel sikerült legyőznünk a szörnyet és elfoglalni a mocsárlakók fővárosát. Gyors építkezésekbe kezdtünk, meghódítottuk a környező lelőhelyeket, sok aranyat gyűjtöttünk a tengeren, majd a 3. héten lényeket toboroztunk és elindultunk felkutatni az ellenség hadvezérét, Christiant. A tengerről ért haza hódító útjáról, amikor a város felé közeledtünk. Bemenekült a kastéllyal felvértezett városba és felkészült a védelemre. A mocsárlakók hatalmas fölényben voltak, így sikerült felmorzsolni Christian seregét, aki megadta magát. Serena sietve távozott hajójával és Nimbus tartománya felé tart.

Styg"

Az ellentámadás sikeres volt, Monolith Barrons tartomány új tulajdonosa Ramone.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2009 szept. 20 vas., 19:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 20 vas., 19:49 

ne már Laca, 2 hetente 1 vagy 2 meccs összesen, kétszer kihagyod a Barátok köz c zenés alkotást tv ben, s máris tolod a gamét?

Bozso:
mi történt, nyertél a lotton vagy megnősültél?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 20 vas., 20:05 
Heroes Team

Ramone kihívja Lord Haartot Elysian Fields tartományán. Kiindulópont: Thunder Mountains.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 20 vas., 20:42 

Üdv :!:

Csizu kihívása elfogadva, seregeink felkészültek a betolakodó horda megsemmisítésére :lol:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 20 vas., 23:57 

Adler írta:
ne már Laca, 2 hetente 1 vagy 2 meccs összesen, kétszer kihagyod a Barátok köz c zenés alkotást tv ben, s máris tolod a gamét?

Mióta gyerek van valahogy nincs időm 3-4 órát játszani hetente... Talán 20-30 perces egységekben lenne, de az már nem heroes...
Sajna egyelőre ez van.

üdv: laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 21 hétf., 2:51 

nekem is van gyerekem, tehát ez nem mentség :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 21 hétf., 9:43 

Majd eljön Lacánál is az az idő, amikor lesz ideje és hagyja a gyerkőc :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 21 hétf., 10:10 
Heroes Team

Sorcy: tesódról semmi hír? már vagy fél hete nem járt fórumon sem, pedig nagyon szeretnék már kikapni tőle :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 21 hétf., 19:39 

Jou: Te meg mit árulkodsz? :)
Amúgy meg a próféta szóljon belőled. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 21 hétf., 23:09 

Sorceress írta:
Majd eljön Lacánál is az az idő, amikor lesz ideje és hagyja a gyerkőc :wink:

Ez az amiben még én is reménykedem! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 21 hétf., 23:50 
Heroes Team

Csak nehogy elfelejtsd addigra azt is hol kell elindítani azt a Heroes nevű valamit :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 23 szer., 20:57 
Heroes Team

Elysian Fields

Süni (Fortress - Wystan) vs. Csizu (Necropolis - Septienna)

Jobb híján Septienna lett kinevezve hadvezérnek, hogy meghódítsa a tartományt. Sárkányt nem húztam, mert kevés pénz volt, nem tudtam volna kivenni időben. Arra számítottam, hogy 1-4-1nél Süni betör és leveri a titánokat :) Éppen ezért 1-3-5nél betörtem, leverve a chaos hydrákat, ancient macikat és a ghostokat is. Alacsony AD értékek miatt nagyot sebezett az ellen, sokszor kellett animatehez nyúlni, aminek következtében elfogyott a mana. Visszamentem a kúthoz, majd a fekete sárkányokat is levertem, veszteség nélkül. Következtek a titánok 1-4-4nél, Süni még mindig sehol. Minden lényemet kivettem, mana közel 100%-on, hát meg kell ütni. Az első kupac titán leesett (26 volt), de manám kevés maradt, ráadásul nem tudtam mindenkit visszahozni, mert a csontok a titán mellett maradtak és visszakézből leütötték volna, így ki kellett végeznem a titánt. Következett a másik 26-os kupac, éreztem, hogy nem fog menni, kevés lényem és manám volt, de ha már ott voltam, akkor tolni kell. Egy darabig jól is ment, sajnos számomra rossz pillanatban kapott 2 teljes kupac morált, így a minimális esélyem is elszállt, hogy megverjem őket. Élesztettem amíg lehet, végül a mana elfogyott és 12 titán állva maradt. Így Süni nyert.
3. szinten nem választottam be az intelt és nem is mentem el a dungi várba manát tölteni, mert éppen az ellenkező irányba volt és arra számítottam Süni hamar betör. Az expert offense önmagában kevés volt a 6-6os ADvel, iszonyat nagyon ütött belém mindenki, aki arra járt :)

Így a támadás sikertelen volt, Süni megvédte tartományát. Ellentámadás Thunder Mountainsen holnap.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 24 csüt., 1:11 

Ensormayhoz postagalamb érkezik:

Őfényessége!

A gonosz Edric bandája megpróbálta elfoglalni a fővárost Tataliát, de nem járt sikerrel. Seregünk láttán inukba szállt minden bátorságuk és menekülőre fogták. Csapataink üldözőbe vették a menekülőket és Tidewater határáig üldözték őket.
Edric támadása Tatalia ellen elbukott, ellentámadás Tidewateren.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 24 csüt., 6:21 

Üdv!

1. kör eseményei:

Bozso kihívta Jout Icelandián SIKERTELEN
Jou ellentámadása Bozso ellen Coroniuson SIKERES TÁMADÁS
Bogpista kihívta Sstht Vermillion Borderen SIKERES TÁMADÁS
Adler kihívta Merlint Harmondalen SIKERTELEN
Merlin ellentámadása
Titi kihívta Sorceresst Land of the Gianten SIKERES TÁMADÁS
KTibsza kihívta Csizut Thunder Mountainsen SIKERTELEN
Csizu ellentámadása KTibsza ellen Monolith Barronson SIKERES TÁMADÁS
Dreegar kihívta Merlint Deylán
Ssth kihívta Titit Draconis Wastelandon
Jou kihívta Lordshabát Eelcoaston
Süni kihívta Botit Elven Passon SIKERES TÁMADÁS
Sorceress kihívta Bogpistát Tatálián SIKERTELEN TÁMADÁS
Bogpista ellentámadása Sorceress ellen Tidewateren SIKERTELEN TÁMADÁS
Csizu kihívta Sünit Elysian Fieldsen SIKERTELEN TÁMADÁS
Süni ellentámadása Csizu ellen Thunder Mountainsen SIKERTELEN TÁMADÁS

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 szept. 25 pén., 6:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 24 csüt., 18:32 

A következő fordulót sajnos ki kell hagyjam mert két hétre franciaországba küldtek a cégtől, de utána igyekszem majd én is játszani. Ez a heroes bajnokságra is vonatkozik, KTibsza ha lehet kérnék 2 hét halasztást.
Addig is mindenkinek jó játékot és nagy kalappal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 24 csüt., 19:14 

Boti ott nincs net?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]