Sziasztok!
Véget ért Ensormay őfényességének első hadjárata.
Gunnar nagyvezért bízta meg, hogy Baraca által bitorolt ősi jussát Vermillion Bordert visszavegye.
Ennek megfelelően indult neki a partinak. Gunnar szerencsésen kapott navigationt és ballisticet skilljei mellé... Az közeli vára Tower lett, míg Baracca által kinevezett Aislinn főmágus az élőhalottak uraként indult harcba. Megpróbáltam gyors lenni, de Gunnarnak pont a logistic nem fejlődött a fent említett két skill miatt. Ssth felhúzott 1 citadelt a legközelebbi várnál, így jól jött a ballistic, ki is lőtte másodikra a lich gyereket a toronyból. Ráomlott a torony teteje. Ezután az első héten elfoglaltam még két várat, de a második héten megjelent Aislinn. Visszavette a várat, Gunnar tisztes távolságból figyelte, majd azt is, hogy visszavonulót fúj és visszamegy a területére. Ssth talált a vizen bilincset, amit 1 droidom elvett a meglepődött Malekith-től. Visszavettem a várakat, izgalmas droidcsaták voltak végig, volt két mákom is, egyszer 26 hárpia csatlakozott, egyszer horda csont.
134-nél ismét megjelent Aislinn, bár az arkangyalok megakadályozták a necromancer taktikáját, így is fölényben volt a meteorjával.
Megtámadott a középső necrovárba, amiben septiben felhúztam a castlét is:
Aislinn: 3 3 6 7 - 70 mana
13 lich , 4 bone, 9 blackknight, 19 vámpír, 187 csont, 49 walkingdead, 15 goblin
-
Gunnar: 8 6 3 3 - 30 mana
15 MasterGenie , 2 RED, 3 giant, 65 trottyos, 20 magi, 37 hárpia, 10 Naga
A tactic miatt fel tudtam úgy állni, hogy egynél több egységemet ne érintse a meteor. ssth-nak volt mass slow, ami csúnyán érintett, de hastéztam a MG-t és a Licheket vettem célba. Többször volt mákom, mikor mimimum közel sebzett TH, meg maradt1 hpval a red. Izgalmas volt nagyon, nem hittem, hogy nyerhetek, de a végén a 10 naga nagyon erősnek bizonyult és a MG által ráruházott Magic Mirror egyszer működött is. Lényegében azzal nyertem, mivel 2 naga maradt a végére és a bilincs miatt Aislinn nem ment sehova. Ezt követően TH még Thantot akarta volna kiszedni, de fireelementálok leverték, ekkor feladta az izgalmas és véres ütközetet.
Vermillion Border új ura ENSORMAY.
Kösz TH, nagyon izgi volt.