Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 18 szomb., 2:25 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Jou és jómagam átnéztük a H3 és H5 támadás csapatokra beküldött adatlapokat és néhány apró hibát eltekintve rendben találtuk. A hibákat javítottuk, az adatlapok holnap Mugger Bátyó által kikerülnek a fórumra. Lehet esélyeket latolgatni! (Dragon Collega?)

A javítások:

H3 támadás:

DaMaGepy: Tactics 1000, nem 1437,5 -> +12 Harpy Hag és +1 Harpy

Karesz: Obsidian Gargoyle 23,3 helyett 23,25 ->+1 Obsidian Gargoyle, +1 Gremlin

H5 támadás:

Nimbus: Gilaren 3650 helyett 3750, Moonblade 900 helyett 825, Grawes of Dwarven Kings 2200 helyett 2450 -> -9 db War Dancer

Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2009 júl. 18 szomb., 23:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 18 szomb., 8:58 
Heroes Team

Vologya írta:
Titi: Moonblade 525 helyett 825 -> - 6 db cerberus, +4 db imp

Vologya, mint mondottam, Titi az árakat írta fordítva, a Sword of Migth artit 825 ért vette meg, a Moonblade-hez meg 525-öt írt... az árai jók, csak fordítva írta be a lapba...
Szk1: (by Vologya)
Jou, mint kértem, nem küldted át az általad észlelt hibás adatlapok javított példányait, így hajnali 1 óra körül már én is hibázhatok, nemdebár??? :oops: :P :oops: Baráti üdv!

Szk2 (by Jou )
De elküldtem, csak a melós címedre válaszként... francért kell 2 mélcímről küldözgetni az anyagot :P +Ezt mondtam is neked telefonban, a többi szépséghibással, de azt mondtad azt majd Te úgyis lejavítod :)

Szk3: (by Vologya)
Tehetek én róla, hogy valami rejtélyes ok miatt nem lehet csatolni a gmailre a melóhelyemen??? :roll: Hát ezért kaptad a melóhelyi címemről... :wink: A kisfőnököm ma este felhívott, hogy Heroes-os anyag érkezett a melóhelyi mail címre, ne felejtsem el megnézni... :P Már késő, de megnéztem... :P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2009 júl. 18 szomb., 11:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 18 szomb., 9:06 

Gyorsan a csapatokat! 11:30 kor elutazom 1 hétre lakást felújítani és nem lesz netem. :roll: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 18 szomb., 10:16 
Heroes Team

ssth írta:
Gyorsan a csapatokat! 11:30 kor elutazom 1 hétre lakást felújítani és nem lesz netem. :roll: :)

Üdv Bátor Harcosok!

ssth: Elküldtem az e-mail címedre... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 18 szomb., 10:51 

Vologya írta:
ssth írta:
ssth: Elküldtem az e-mail címedre... Baráti üdv!

Köszönöm szépen :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 18 szomb., 11:51 
Heroes Team

Hölgyek, Urak!

A csapatok:

H3:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... apatok.zip

H5:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... apatok.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 0:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Valaki H3 és H5 támadás esélylatolgatás? :wink: pl. Dragon Collega? :wink: De bárki, aki vállalkozik egy kis elemzésre, kérem tegye közkinccsé! :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 0:36 
Heroes Team

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Valaki H3 és H5 támadás esélylatolgatás? :wink: pl. Dragon Collega? :wink: De bárki, aki vállalkozik egy kis elemzésre, kérem tegye közkinccsé! :P Baráti üdv!

Meglesz Mester úr, majd holnapra H5-öt igyekszem összekaparni, H3 az valszeg holnaputánra lesz. Ezek betartása jelentősen függ a hangulatomtól és a szabadidőm mennyiségétől, de ezekből egyelőre most jól állok előreláthatólag. :wink: Nah holnapra firkantok vmit. :) 8)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 0:56 

H3 csapatom egy nagy rakás kaki lett mivel talán ha 2 ember ellen ér valamit a quicksand.

H5-höz annyira nem értek de szerintem ott kemény csaták várhatóak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 7:59 

Sziasztok,

Megnéztem a csapatokat, érdekes lett annyi szent.

H5: szerintem itt Kucy-val leszünk a tökutolsóak, egyszerűen nagyon kevésnek tűnik az a kutya, én itt minden egyes pontnak baromira fogok örülni. Fogalmam sincs mire lesz jó a gating, valszeg baromi sok szerencse kell hozzá hogy a megfelelő mennyiségű egységet hozza a csöves herom. A kardok árát tényleg felcseréltem, kérem a 6 vérebemet :)

Esélyesek: Dragon, Jou, Csabi, Vologya

H3: múltkor voltam az oroszlánokkal, most meg az egyik lehető leggyengébb lényt választottam ki, ezeket a szerencsétlen leguánokat. Kíváncsi vagyok hogy mit érek el velük. Szerintem szép számmal vannak, de van egy olyan megérzésem hogy nagyon kevesek lesznek.
Kérdés: Csizu ellen a zseniális póthősöm, Straker megkapja-e az expert necrot? Fafnernek megvettem a scholart. Fizettem végülis 250 pénzt, szerintem ez nem olyan mint a varázskönyv, de a szervezők döntenek.

Esélyesek: Jou, Csizu, Magix, Sorcy

Megjegyzés: a Th mind2 csapata nagyon egyszerű lett :)

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 12:37 

Hello,

A H3-as csapatom a középmezőnybe várom, mivel nem lesz idegzetem kijátszani :) Itt esélyesként Sorceresst mondanám elsőre, de Nimbus sok meglepetést fog okozni őt is a dobogóra várom és Magix fire shielddel feltüzelt démonjaitól is jó szereplést várok. De Csaba minói, TH szemei, és nem utolsósorban Vologya küklopszai is könnyen a dobogón végezhetnek.

H5-ben Jou és hű csatlósa Dragon által vezetett medveharcosok tűnnek esélyesnek. A saját seregemben nagyon bízok, bár fogalmam sincs tesztelés híján, hogy mennyi főnixet tudok ténylegesen idézni, így lehet nem ér semmit az egész :lol: :? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 13:52 
Heroes Team

titi írta:
Kérdés: Csizu ellen a zseniális póthősöm, Straker megkapja-e az expert necrot? Fafnernek megvettem a scholart. Fizettem végülis 250 pénzt, szerintem ez nem olyan mint a varázskönyv, de a szervezők döntenek.

Sí, megkapja az expert necromancy-t. Nincs külön szabály írva erre az esetre, de én úgy vélem, hogy ha a főhősnek megveszel valamit, az jár a póthősnek is (jelen esetben basic skill expertre). Ilyen a vari könyv is, ha megveszed a főhősnek, a pótnak nem kell külön megvenni. Egyszer fizetsz érte és kész.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 21:05 
Heroes Team

bogpista írta:
H5-ben Jou és hű csatlósa Dragon által vezetett medveharcosok tűnnek esélyesnek. A saját seregemben nagyon bízok, bár fogalmam sincs tesztelés híján, hogy mennyi főnixet tudok ténylegesen idézni, így lehet nem ér semmit az egész :lol: :? :lol:

Hát, azért nem vagyok csatlós, nekem az alapötletem már a legelején rúnás volt és Jounak is volt egy törpös ötlete, hát ez van. De nembaj, értem a poént! :) :wink:
Főnixet meg csak egyetlen egyet tudsz idézni, mivel nem lehet többet, de az elég brutális HP-val és értékekkel jön harcolni, szal erős az azért.

H5 elemzéseket ma éjszaka beírom, H3 holnap! :wink:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 22:04 

Dragon, már éjszaka van. Jöhet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 22:53 

Elemezz Dragó! :twisted:
H5: Vogyi nyer, vagy te, esetleg Jou. Vagy mindhárman. :D
Mi meg piálunk addigis mint álat.:wink:

H3:Máásnaposak leszünk nagyon, vagy ez lesz hamarabb? Megint sok induló lesz, ezt csak Dragó tudhatja hogy végződik.
A Ginjeim antimalacra hajtanak. Frenzy + antimagic + magic mirror kombót nemelfelejteni, mielőtt top 6-ba várná vki őket... 8)

Holazazelemzés??? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 23:05 
Heroes Team

Sorceress írta:
Mi meg piálunk addigis mint álat.:wink:

Ennyire felgyúrtad a defensedet Jäger pajti ellen?? :lol: Azért vigyázz, nehogy bevigyen majd 1 kritikusat 8)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 19 vas., 23:48 
Heroes Team

Üdv minden kedves harcostársnak!

Lássuk hát mi is került idén az asztalra! A paletta széles és változatos, nem is ragoznám tovább, nézzük ki hol merre!

Ati: Szegedi Mesterünk most mély vonulatokat hajszol Deep hidráival. Eszement HP, egy lassítás varázslat, némi ATT és egy fix luck. A szerencse megvételét itt nem értem, Warlockok szeretik a Luck képzettséget. Egyébként érdekes csapat, sokáig fogja bírni az tuti a hidrák mestere... Am külön érdekesség hogy ilyen csapatom nekem is volt Maevével régen, jó látni a reinkarnációt! :D :)

Bogpista: Avagy unmorális majális, -4 morál ha jól kontárkodtam ki, de ne felejtsük ezek víz elementálok -> lassúak és csak 3x varázsolnak. Nyilván Pista célja nem az volt ezekkel, hogy baromi sokat jöjjenek. A lényeg kétoldalú: Egyrészt ott a főnix, ami azért kb. 7-800 HP-val fog rendelkezni, jól bírja és ugye újraidézhető elégszer, csakhát tudjuk, hogy a démonnak nem erősség a spellpower, nem lesz egy warlock féle főnix, de ígyse rossz. Másrészt a hős Deleb... Érdemes megnézni a specjét... :wink: Jó az elképzelés, tetszik az ötlet! :)

Csizu: Pistához hasonlóan semleges haderő duplázódó farkasok alapötletével. Viszont erős a háttértámogatás és az air elemental baromi gyorsan megy, ideális ütéselvonó(gyilkos) és fal. Jó taktikázással okozhat Csizu serege kellemetlen perceket másoknak!

Jou: És a híres medveosztag egyik képviselője! Nagyon sok medve, macispeckós hőssel, Arcane Armor durva képességekkel és plusz HP-val. Szívató mágiák ellen ott a Cleansing... Szokás szerint egy hibátlan sereget láthatunk Joutól, nagyon apró gyengepontja van csak, miszerint a támadómágiák ellen védtelen, de ez ebben a támadásban nem hiba, hiszen nem is igazán vannak támadó mágusok. Jó ötlet, top 3-ban simán ottvan!

KTibsza: Íme, a korszerű parasztfelkelés! :D :) Ám ezúttal nem Dózsa Gyuri a főnök, KTibsza csapatával állunk szembe! :) Elmondani túlsok mindent nemtudok róluk, érdekes hősválasztás, HP-ban nem állnak rosszul a fiúk, de nem hiszem, hogy túl agresszívak lesznek! De sebaj, első seregnek tökéletesen megteszi. :wink:

Lord Shaba: Lordunk kedvenc lényei végre harcba vonulnak! :) Galib gondoskodik a megfelelő mágiaellenállásról, a Lordokat nem egyszerű megölni és eszméletlen sok szívatómágiával rendelkeznek! Nagyszerű és kreatív ötlet Csabitól, ezúton is gratulálok, jól néz ki! :wink: :)

Magix: Magixnak nyilván megtetszett a 300 című film, de mivel a megadott keretből nem futotta spártai minőségű katonákra, ezért jöttek a kutyák a sintértelepről! :) Tévedés azt hinni, hogy 300-an vannak, ennél azért többről van szó a gating miatt, a mannát elszívják a kis dögök és még 1 pit lord is hellyett kapott a seregben (menedszer?) A varázslatok is befigyelnek, a hős is és maga a tény, hogy a Démon Lord igen erősen kapja az ATT-ot. Jónak tűnik a sereg a top 6 szvsz megvan! :)

Nimbus: Ejnye, már megint dancerek, elcsesztük az árukat... xD A Tavarisok mestere feltúrbózta utóbbi BB-s haderejét és hogy hogy nem, Slow ellenes varázstárggyal is rendelkezik, sőt Haste és Grass van a talpa alatt! :) Jó ötletnek tűnik, a top 6-ot ennél a seregnél is megelőlegezném! :wink:

Sorceress: Jägermeister "kedvelő" barátunk serege ezúttal kicsit egyszerűre sikeredett. Mágiaimmunis spellekkel ellátott fekete sárkányok apró, de erős csapata áll fel a csatatérre. A blökik sokszor bizonyították már, hogy ők a lvl 8 kategória, de ezúttal ebben a mezőnyben ez szerintem közepesre lesz elég. Persze egy kis Jägeres fantáziával turbózva ki tudja mi lesz itt, Sorci nem az a fajta játékos aki olyan szimpla egyenlet lenne mint amilyennek kinéz... :)

Ssth: Nahát, ilyen nevet is találni itt? :) Magma sárkányok, akik ismét bebizonyítani akarják, hogy a legerősebb lvl 7-ek! (kedvenc lényeim ^^) Sok ATT, falbontó spell, de a Caution gyűrűt lehet nem kellett volna, az amúgy is tetűlassú sárkányok mellé venni... Egyébként jó az ötlet! :wink:

Teki1986: Ezt a sereget nem szabad lebecsülni, borzalmasan erős! Nem elég, hogy Vayshan keze alatt kb. 400 assassin található, de ezt fokozza az a tudat is, hogy van 3 artifakt melléjük véve. Na meg egy Fist of Wrath, gondolom ütéselvonók eltüntetésére. Brutális csapat top 6-ot minimum, de a a top 3-at is akár megszavaznám asszem!

Titi: Hasonló elképzelés mint Magixnál, kevesebb kutyus, de jobban készült artikból és ott a páncélzúzó fireball is, mely érdekes színt visz a seregbe. Szokás szerint kreatív ötletet láthatunk a bűvésztrükkök mesterétől! :)

Vologya: Vámpírok Vol 2, egy olyan sereg, ahol ha kimaradsz a körökből és hat rád a Weakness elég nagy bajban vagy! Ahhoz képest, hogy a sereg "csak összedobódott" a mester állítása szerint, elég durva lett, gratulálok a kreatív kivitelezésnek, a top 6 minimum garantált, kis szerencsével előrébb is mehet! :wink: :)

Zsombor: Egyszerű és nagyszerű, kb. ezzel jellemezhetném a sereget. Az ifjú sárkány serege ismét emberfeletti támadásra és luckra épít, na és persze ott a rebirth, nem is tudom, lehet, hogy egy kamikáze sereg, de eszement nagyot üt, érdemes vigyázni vele, megtréfálhat bárkit egy fullos divine strenghtes luckos orrbavágás! :shock: Jah és azért ha az idjú padawán ismeri a Divine Strengthet... Hát... :)

Ennyi lenne a 2009-es Tábor H5 elemzése, lefáradtam... H3 holnapra ahogy ígértem, remélem a H5 mindenkinek elnyeri a tetszését, szoros csaták várhatóak, nem lesz hiány izgalmakban! :) Gratulálok Mindenkinek a remek csapatokhoz!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 5:19 

Két megjegyzésem Dragon által írtakhoz:

- Csizu biztos nem ütéselvonónak vette az air elemeket, azoknak ugyanis nem ütnek vissza :)
- Magix csapata és az enyém között annyi a csekély különbség hogy én gating-gelhetek ő meg nem, mert olcsóbb a hőse :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 10:52 

titi írta:
Két megjegyzésem Dragon által írtakhoz:

- Csizu biztos nem ütéselvonónak vette az air elemeket, azoknak ugyanis nem ütnek vissza :)
- Magix csapata és az enyém között annyi a csekély különbség hogy én gating-gelhetek ő meg nem, mert olcsóbb a hőse :)

Titi

Ez így van, kell a francnak a gating :evil: Régen összerakott csapat ez a sintértelepes, de kigondoltam egy tuti csapatot... aztán pénteken beküldés előtt kiderült, hogy a tuti csapatomat nem lehet úgy összerakni, ahogy szerettem volna (árlista szabályok megtiltották :cry: ), ezért hirtelenjében maradt ez a tmp csapat. Azért remélem ezzel a fun csapattal is keresztbe tudok tenni néhány embernek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 11:22 
Heroes Team

Csak hogy ne lepődjön meg mindenki:

Bogpista adatlapja is hibás, de nem az ő jóvoltából, ezúttal én csesszintettem el 1 alap dolgot... Robe of Sar Issus ( köppeny ) írtam árlistában, valójában pedig páncél... Nos mivel Pista oda is vett cuccot, ebből ütközés lenne, de most kivételesen megoldom a problémát majd, ne legyen ebből gubi, az értékek meglesznek majd, csak ne keresse majd senki Pistánál a köppenyt...

(Jobbat nemtudok, majd átnézem köv alkalomra megint ezeket a helyeket... :oops: )

Magix írta:
Ez így van, kell a francnak a gating :evil: Régen összerakott csapat ez a sintértelepes, de kigondoltam egy tuti csapatot... aztán pénteken beküldés előtt kiderült, hogy a tuti csapatomat nem lehet úgy összerakni, ahogy szerettem volna (árlista szabályok megtiltották :cry: ), ezért hirtelenjében maradt ez a tmp csapat. Azért remélem ezzel a fun csapattal is keresztbe tudok tenni néhány embernek :)

Franc a galád árlistakészítőbe mi?? :twisted: Tuti menő csapatot így kiüt pár szabállyal :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]