Üdv minden kedves harcostársnak!
Lássuk hát mi is került idén az asztalra! A paletta széles és változatos, nem is ragoznám tovább, nézzük ki hol merre!
Ati: Szegedi Mesterünk most mély vonulatokat hajszol Deep hidráival. Eszement HP, egy lassítás varázslat, némi ATT és egy fix luck. A szerencse megvételét itt nem értem, Warlockok szeretik a Luck képzettséget. Egyébként érdekes csapat, sokáig fogja bírni az tuti a hidrák mestere... Am külön érdekesség hogy ilyen csapatom nekem is volt Maevével régen, jó látni a reinkarnációt!
Bogpista: Avagy unmorális majális, -4 morál ha jól kontárkodtam ki, de ne felejtsük ezek víz elementálok -> lassúak és csak 3x varázsolnak. Nyilván Pista célja nem az volt ezekkel, hogy baromi sokat jöjjenek. A lényeg kétoldalú: Egyrészt ott a főnix, ami azért kb. 7-800 HP-val fog rendelkezni, jól bírja és ugye újraidézhető elégszer, csakhát tudjuk, hogy a démonnak nem erősség a spellpower, nem lesz egy warlock féle főnix, de ígyse rossz. Másrészt a hős Deleb... Érdemes megnézni a specjét...

Jó az elképzelés, tetszik az ötlet!
Csizu: Pistához hasonlóan semleges haderő duplázódó farkasok alapötletével. Viszont erős a háttértámogatás és az air elemental baromi gyorsan megy, ideális ütéselvonó(gyilkos) és fal. Jó taktikázással okozhat Csizu serege kellemetlen perceket másoknak!
Jou: És a híres medveosztag egyik képviselője! Nagyon sok medve, macispeckós hőssel, Arcane Armor durva képességekkel és plusz HP-val. Szívató mágiák ellen ott a Cleansing... Szokás szerint egy hibátlan sereget láthatunk Joutól, nagyon apró gyengepontja van csak, miszerint a támadómágiák ellen védtelen, de ez ebben a támadásban nem hiba, hiszen nem is igazán vannak támadó mágusok. Jó ötlet, top 3-ban simán ottvan!
KTibsza: Íme, a korszerű parasztfelkelés!

Ám ezúttal nem Dózsa Gyuri a főnök, KTibsza csapatával állunk szembe!

Elmondani túlsok mindent nemtudok róluk, érdekes hősválasztás, HP-ban nem állnak rosszul a fiúk, de nem hiszem, hogy túl agresszívak lesznek! De sebaj, első seregnek tökéletesen megteszi.
Lord Shaba: Lordunk kedvenc lényei végre harcba vonulnak!

Galib gondoskodik a megfelelő mágiaellenállásról, a Lordokat nem egyszerű megölni és eszméletlen sok szívatómágiával rendelkeznek! Nagyszerű és kreatív ötlet Csabitól, ezúton is gratulálok, jól néz ki!
Magix: Magixnak nyilván megtetszett a 300 című film, de mivel a megadott keretből nem futotta spártai minőségű katonákra, ezért jöttek a kutyák a sintértelepről!

Tévedés azt hinni, hogy 300-an vannak, ennél azért többről van szó a gating miatt, a mannát elszívják a kis dögök és még 1 pit lord is hellyett kapott a seregben (menedszer?) A varázslatok is befigyelnek, a hős is és maga a tény, hogy a Démon Lord igen erősen kapja az ATT-ot. Jónak tűnik a sereg a top 6 szvsz megvan!
Nimbus: Ejnye, már megint dancerek, elcsesztük az árukat... xD A Tavarisok mestere feltúrbózta utóbbi BB-s haderejét és hogy hogy nem, Slow ellenes varázstárggyal is rendelkezik, sőt Haste és Grass van a talpa alatt!

Jó ötletnek tűnik, a top 6-ot ennél a seregnél is megelőlegezném!
Sorceress: Jägermeister "kedvelő" barátunk serege ezúttal kicsit egyszerűre sikeredett. Mágiaimmunis spellekkel ellátott fekete sárkányok apró, de erős csapata áll fel a csatatérre. A blökik sokszor bizonyították már, hogy ők a lvl 8 kategória, de ezúttal ebben a mezőnyben ez szerintem közepesre lesz elég. Persze egy kis Jägeres fantáziával turbózva ki tudja mi lesz itt, Sorci nem az a fajta játékos aki olyan szimpla egyenlet lenne mint amilyennek kinéz...
Ssth: Nahát, ilyen nevet is találni itt?

Magma sárkányok, akik ismét bebizonyítani akarják, hogy a legerősebb lvl 7-ek! (kedvenc lényeim ^^) Sok ATT, falbontó spell, de a Caution gyűrűt lehet nem kellett volna, az amúgy is tetűlassú sárkányok mellé venni... Egyébként jó az ötlet!
Teki1986: Ezt a sereget nem szabad lebecsülni, borzalmasan erős! Nem elég, hogy Vayshan keze alatt kb. 400 assassin található, de ezt fokozza az a tudat is, hogy van 3 artifakt melléjük véve. Na meg egy Fist of Wrath, gondolom ütéselvonók eltüntetésére. Brutális csapat top 6-ot minimum, de a a top 3-at is akár megszavaznám asszem!
Titi: Hasonló elképzelés mint Magixnál, kevesebb kutyus, de jobban készült artikból és ott a páncélzúzó fireball is, mely érdekes színt visz a seregbe. Szokás szerint kreatív ötletet láthatunk a bűvésztrükkök mesterétől!
Vologya: Vámpírok Vol 2, egy olyan sereg, ahol ha kimaradsz a körökből és hat rád a Weakness elég nagy bajban vagy! Ahhoz képest, hogy a sereg "csak összedobódott" a mester állítása szerint, elég durva lett, gratulálok a kreatív kivitelezésnek, a top 6 minimum garantált, kis szerencsével előrébb is mehet!
Zsombor: Egyszerű és nagyszerű, kb. ezzel jellemezhetném a sereget. Az ifjú sárkány serege ismét emberfeletti támadásra és luckra épít, na és persze ott a rebirth, nem is tudom, lehet, hogy egy kamikáze sereg, de eszement nagyot üt, érdemes vigyázni vele, megtréfálhat bárkit egy fullos divine strenghtes luckos orrbavágás!

Jah és azért ha az idjú padawán ismeri a Divine Strengthet... Hát...
Ennyi lenne a 2009-es Tábor H5 elemzése, lefáradtam... H3 holnapra ahogy ígértem, remélem a H5 mindenkinek elnyeri a tetszését, szoros csaták várhatóak, nem lesz hiány izgalmakban!

Gratulálok Mindenkinek a remek csapatokhoz!
Dragon