Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 22:44 

Egen, nekem is kéne :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 23:11 
Heroes Team

Mára ígértem, itt is vagyon:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/OK_IV.kor.rar

Taktikus és sok stratégiai lehetőséget felvonultató map. Sok sikert!

(szívesen játszanék én is rajta, várom a jelentkezőket :) ).

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 23:33 

Én jelentkeztem Csizu :wink:

Áruljuk el a többieknek hogy ez lesz a döntő, amit mi játszunk...amelyikünk nyer az a bajnok :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 23:34 

Hi!

A barna előtti bányaőrző griffek fixek, míg a másiknál random. Mivel a rdm 12-25 között változik, szegény kék kétszer annyi madarat lenne kénytelen legyűrni. A kék harpy dwell előtt lévő lvl4 15 darab, a barnánál random Q.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 17 kedd, 2:42 

4ből már harmadszor vagyok nem kezdőszín :P :P :P
A döntőben remélem az leszek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 17 kedd, 11:15 

barnának a föld alá rossz arti van lerakva, nem az amit a seer's hut kér :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 17 kedd, 19:08 
Heroes Team

Sziasztok!

Köszönöm az észrevételeket, kijavítottam őket, az 1.1-es verzió elérhető itt:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/OK_IV.kor.rar

Egyeztetünk Bozso :)

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 18 szer., 17:37 

Valaki akar játszani az új mapon? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 18 szer., 18:26 

En jatszom!_!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 21 szomb., 9:39 

Hi!

Vegre sikerult pontot tenni a meccsunk vegere...

Godlike Rampart-Ivor vs
Süni Fortress Tazar

Nem volt rossz kezdes, lots demon a gold mine elott (ennek ellenere bebuktam 1 wyvernt:D), path skill a witch hut-ban :)
Banyakat naggyabol bevettem, viszont a kent csak 2.het kozepen sikerult :D
Igyekeztem azon terv szerint, amit Dreegar irt be a forumra par nappal ezelott :) 6.nap 1 gold sarit levettem satorral meg 1 hidraval(2.var), 7.nap lots gorgont utottem(gold mine), 1 hidra, 9 farkas, 35 gnoll, 18 lizard, 1 wyvern, 7 leggyel, csekely lett a veszteseg, csak a farkas, 2 legy, 3 lizard esett el... a sator es ballista fogyoeszkoz volt :)
Jott a 2.het, hidra plusz 5 :D
2.1 diamond golem utes, majd elindultam a 3.var fele (2strong, 1 fort tok jo, bar Solmyr, Deemer bekoszont :) )
Tobb frontos haborut vivtam, majd meglattam, h titan vedi a 3allt
Nem annyira tetszett, igy 2.heten nem mentem neki, inkabb a library fele bandukoltam, majd menekultem, es 3.2nel 8 chaaossal 1 ghost sarival (exp stone skin, cure a varik amit hasznaltam) utottem oket, 1 hidra behalt... (de legalabb nem moralozhattak a titanok, necces volt azert 16/13 A/D skillekkel)
Itt mar kovetkezhetett a garrison, miutan Merist megtanitotta a slow villam parost... Nem siettem el :P
3.4nel is lett volna ra lehetosegem, de 1 nappal kesobb sikerult, eloszor meglepetesemre 24 efreet jott szembe(library vedo aljas lenyek), majd a 30 sultan 200 magog
Elkerulhetetlen volt legalabb 1 hidra bukasa, nem volt 4.szintu varim...
30 perc utan megvolt a garrison, majd tovabb a sarikhoz, 8 chaos a sarokban, aztan minden korben csak a cure-t nyomtam, es a hulye gep keptelen volt 1et is levenni... :)
TC, es szandal a jutalmam, 3.6 nal felvettem az ellen garrisonjaban levo sereget, majd neki a masik librarynak (szigeten TH-val adományozott meg a sors csak nem vettem ki)
Tegnap folytattuk volna innen, de nem kerult ra sor, ellenfelem feladta
Ekkor a skillek:
Tazar 23 25 28 19 (a 3.libraryt meg nem vette fel )
Ivor 20 21 11 9
Koszi a meccset!

U.i: Pista, kuldetes teljesitve ! :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 márc. 24 kedd, 18:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 22 vas., 12:59 

Hellotok!

Lejátszottam a meccsemet Sorcyval. Ő Castle Sylvia én Necro Galthran. Az első két héten lepucoltam a szigetemet, majd a vége felé hajóba is tudtam szállni a főhőssel. Sylvia addig őrült tempóban hajókázott össze-vissza és kiszedte az összes elhagyatott hajót. Egy nappal lekéstem Sorcy dobozát. Elötte ő kiszedte már az enyémet és láttam, hogy már kikötött, mikor én is ki akartam épp kötni a szigetén, szóval a színelőny miatt mind a két doboz az övé lett. Ezután inkább kikötöttem az ő részén a nagy középső szigetnek és elkezdtem csontikat gyűjteni. Úgy gondoltam a lénytöbbletem majd kompenzálja a skilltöbbletet. Kiszedte a saját, majd az én utópiámat is én közben gyüjtöttem tovább a csontikat. Szerintem bölcs döntés volt, mert összejött 1300 csontváz a második hónap elejére. 2-2-1 nél összecsaptunk, de az új heti sereget megbeszéléses alapon már nem hoztuk, mert akkor még egy óra elmegy a játékból. Sylvia jelentős skilltöbbletben volt, a defje például 50 volt, nekem 20 :D
Recanter cloakja volt szóval a nagy nehezen megtanult animatem nem ért semmit. A csatában egy tócsa döntött. Kretén helyen volt, így mindig tudott valahova repülni az arkkal ahol nem értem el, és szép lassan levarázsolta a csontjaimat. Pech hogy ilyen hülyeségeken múlik egy meccs, de ezek a játék részei. Sorcy profi módon kihasználta a lehetőségeket, gratula neki és sok sikert a továbbiakban!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 22 vas., 19:50 

ezt a tócsát most nem tudom elképzelni, milyen konkrétan?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 22 vas., 19:53 

NG írta:
ezt a tócsát most nem tudom elképzelni, milyen konkrétan?

Kék, kis nádas veszi körül és ott van a csatatér kellős közepén :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 23 hétf., 10:58 
Heroes Team

Ugye hogy néha jól jön az a Remove Obstacle spell is :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 23 hétf., 12:24 

Hali,

Írok már kicsit én is a meccsről.
Th-t megkérdeztem meccs előtt milyen várat ajánl, ezért választottam a Castlét, azt mondta jó lesz ez nekem. Az előző meccsnél az infernot is ő mondta és bejött, ezért hallgattam rá. :D A herot már én választottam, bár kicsit sajnálom, hogy nem Tazart választottam. Mert őt is bedobta a gép 1. nap, meg is vettem, de csak hajósinas lett.
Nagyon jó pálya volt. Köszönet érte a szervezőknek! Fordulatokkal teli volt a játék.
Sylvia első héten szinte semmit sem csinált. Közben Galthran ijesztően fejlődött. 2. hét vége felé még nagyon elkeseredett volt a Hajóslány.
Kiszedett ugyan néhány hajóroncsot (2 fullosat), de hihetetlennek tűnő skill hátrányom volt , ráadásul 1.2.4-nél még se Castle se angyal, se pénz nem volt.
Aztán csoda történt: kiszedtem az egyik dobozt 6. nap, és adott 10K aranyat, majd két roncsból 7. nap még összejött 9 vagy 10. Így meglett az angyal is, castle meg a normál bevételből, némi faváltással.
Merthogy Th felszedte 2 kivételével az összes fát előlem, ami a szutyi Castlenek ugye alig kell a lovasokhoz...
Sebaj, itt megtáltosodott Sylvia, és 3-4 nap alatt 30-ig gyúrta a deffjét. Majd elindult Galthran után a nagy szigetre.
Elkaphattam volna, láttam, hogy észak felé menekülnek 2-en, de a föld alatt bújó hero után mentem inkább, így Galthran egérutat nyert. Ezután nemakartam kergetőzni és nem fejlődni esetleg mig utólérem, utópiák jobban vonzottak. Ráadásul a recanter még nem volt nálam, earth sem volt (nem is lett).
Első utópia megszedett, még nem volt arkom sem, spellem sem és fullos volt, attackom pedig nevetségesen alacsony (10 volt talán), a végére is csak 20-ra sikerült kigyúrni. Egyedül a 30 feletti def szólt mellettem. Kaptam nyaklánc+csizma+TC+sárkánysapka kombót, meg pénzt arkra.
2. utópia könnyebb volt, arkkal + kicsit erősebben, és az csak közepes volt. Sentinel+DSA+piros csizma.
Ezután town portal a nagy szigetre(legközelebbi vár ugye), bohóckodás a manatöltéssel (ami a győzelmet hozta végül), és főcsata.
Amikor megláttam mennyi csontot kapart össze, akkor kicsit megijedtem.
1300 csont ellen sajnos az 50-es def sem védett meg. Amit elért, azt 1 ütésből leszedte. Kivéve a 33 crusadert, abból 1 állva maradt :)
Ütni alig ütöttem a 20 körüli attackom miatt. Odaát armorer, mass shield... Másrészt eltaktikáztam magam az elején.
Főcsata a tócsán kívül még 1-2 fontos dolgon azért múlott: 440 mana vs 120. Th-jé elfogyott, nekem maradt villámra, neki nem volt semmi használható spell.
Köszi a gamét, nagyon jó meccs volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 24 kedd, 19:16 
Heroes Team

Sorceress írta:
...Írok már kicsit én is a meccsről. Nagyon jó pálya volt. Köszönet érte a szervezőknek! Fordulatokkal teli volt a játék...

Jó hallani, örülök neki. Amikor mapot kerestem és ezt megláttam, tudtam mi lesz a következő :) A mapot Th küldte át kb 2 hónapja, de az nyers változat volt, sokat kellett pofozni, hogy elérje végső formáját.
Nagyon szerettem a Lordsban Crustacea-n harcolni Bozsoval, nem volt véletlen a map (noha nem magamnak készítettem), és ha Nektek is bejött, annak külön örülök!

A döntőre is széles taktikai palettát felvonultató mapot szeretnék, ahol inkább a jobban taktikázó nyer, mintsem a szerencsésebb. Meglátjuk...

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 29 vas., 11:59 

Üdv!
Szeretnék halasztást kérni a Sünivel lejátszandó meccsemre, mert az általa választott időpontot volt szíves a kezdés előtt fél órával lemondani, és sajnos a jövő héten nem érünk rá ugyanakkor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 29 vas., 14:06 

Előtte még mindig jobb, mint kezdés után... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 29 vas., 16:06 
Heroes Team

Rendben, az 1. és 3. helyért meccsek határidejét kitolom legalább 1 héttel, aztán majd meglátjuk mikor tudjátok lejátszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 01 szer., 21:45 
Heroes Team

Hello,

Sok sikert a döntősöknek!

http://heroesteam.extra.hu/csizu/OK_final.rar

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]