Megvolt a meccsem Paul ellen
Tower vs Stronghold
A pocsékabbnál pocsékabb main jelöltek közül Torosar vitta a pálmát arrow+mysticism párosával, így ő lett a főcsöves. Első nap aranybánya vampire lordok mögül, minden láda kivétel nélkül valami teljesen hasznavehetetlen artit adott, így komoly pénzügyi problémáim miatt kénytelen voltam másképp kitakarítani a terepem mint ahogy terveztem, végül a magi dwell 5. napon lett meg, miközben a legnyomorékabb csatákat vívtam a gremlinekkel, mag+ginie párossal és a magányos, de kemény nagákkal 3 különzöző ponton... rohadtul megízzadtm hogy meglegyen a gembánya meg a giant. Még a hét végén a giant segítségével kipakoltam a kriptát,a törpetreasuryt, plusz a lvl3 artim, ami +5 power volt, 1.2.1 en egy fullos medusa storet- és végül 1.2.3 on lett csak meg a 2. vár, abban bíztam hogy Paul előbb odamegy, és a teljes sereggel megverem (130 master+minden egység a golemeket leszámítva, 110es arrow) de miután nemígy történt 2 magányos giantal ott állt Toroszar, amikor a világ végéről megjött Gurni, valami elemien gyors volt, el is kapta a szerencsétlent, az adv tacic al zászlóztam is. Másnap visszavettem a sec várban, és ezúttal ő fizetett, így +6000 arannyal jöttem ki a buliból. Miután a főhőse elfutott, a környék vitathatatlan ura volt a gyökér aki életem során először megkapta az Artillery skillt, leesett az állam
1.2.5 nél bevertem a hidrákat és a feketelovasok mögé benéztem a +2allba. Gurni közben aljasul hajóról próbált lecsapni rám hátulról, azonban a lánc hazavitte a sereget, a szakállas looser meg hazafutott, így Paul jobb híján visszaszállt a hajóba, és a sec váramnál kötött ki. Természetesen elvettem a hajóját és annak rendje és módja szerint zsákutcába szorítottam, 2 nap múlva a főcsata:
Torosar:
14 12 10 9
Gurnisson:
11 3 3 4
Nálam a teljes sereg ott virított, zirka 20 gremlint buktam öszvisz (195 volt), nála kb a 2. heti populáció, lévén irtókevés pénze volt, és a droidjait is szinte mind megöltem.
A főcsata nem volt hosszú, mindketten mass slow, védtük az íjászokat, az enyémek többen is voltak, jobban is lőttek, végül a naga egyszercsak átszánkázott a pályán és elbánt a medvékkel, Paul ekkor feladta.
Köszi a meccset!