Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 21 szomb., 14:11 

Idézet:
A fair érdekében kérném eltüntetni azt a hófoltot a piros feléről. Irgalmatlan nagy köcsögség, úgy hogy a kéknél semmi ilyen hátrány nincs. Vagy oda is 1 hófolt, nekem úgy is jó. Meg a kék aranybányája is kicsit közelebb jöhet, hogy szegény dopli is el tudja foglalni. icon_wink.gif

Az a folt tökéletes helyen van :P

Paul írta:
Dreegar írta:
Paul írta:
Nekem legjobb a szombat. Akár holnap is lejátszhatjuk. msn: paul_of_gotu@freemail.hu

Felvettelek, a szombat nekem is megfelel!

Tegnap kb éjfélig fent voltam msnen és nem irta ki, illetve ma se :) biztos ami biztos én is felvettelek.
Lenne viszont kérdésem, elolvastam a kupa szabályzatot és ott a hős választás egyik cikkeje kicsit homályosan fogalmaz.. :

A pályák Tábori mapok,ezért alapból nincs DimDoor,Fly,lvl.4 magic hero.

Nos ezen a pályán tudom választani a resurrect speckós csókát, választatom?

Nekem se írta ki, szal valami írtóra nem oké...
Alternatív megoldásként hamachi szoba/pw:
dreegar2/h3
ide lépj be és rádírok ha látlak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 21 szomb., 14:37 

Negative, nincs hamachim és nem is tervezem a feltelepítését.
Nézd meg nem e vagyok a tiltottak között msnen, bár gondolom már megnézted.. másnem irunk privát message-eket. Végül is csak egy pontot idő és egy ip cím kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 21 szomb., 14:41 

Paul írta:
Negative, nincs hamachim és nem is tervezem a feltelepítését.
Nézd meg nem e vagyok a tiltottak között msnen, bár gondolom már megnézted.. másnem irunk privát message-eket. Végül is csak egy pontot idő és egy ip cím kell.

privi ment...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 21 szomb., 17:18 

Bogpista írta:
Egy malom kiegyenlíti az esélyeket? Elég érdekes elképzeléseid vannak. Egyébiránt meg nyílt mapon a kék mindig stratégiai előnyben van.

Ami azt illeti, a malmon túl a 2-3 ezer arany, és a kezdőszín. És nem, nem egyenlíti ki az esélyeket. Soha nem lesz olyan pálya ahol mindkét félnek azonos esélyei vannak.A random szörnyek, -artik, -várak, -spellek, mind mind eltolják az egyensúlyt. De aki heroes-t játszik, az tudja nagyon jól, hogy ez egy szerencsejáték. Ezért aztán, ha teljesen egyenlő esélyeket akarsz, játsz Real Time Startegy-t. És nagyon érdekes elképzeléseim vannak a játékról, ez kétségtelen. Néha magam is meglepődök, hogy milyen érdekesek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 21 szomb., 17:38 

dopli írta:
Ami azt illeti, a malmon túl a 2-3 ezer arany, és a kezdőszín.

A malom elérhető a kék részéről is az első héten, így semmi előnyt nem jelent. Ezt a 2-3 ezer aranyat meg honnan veszed? Azért mert te nem tudsz beérni az aranybányába, attól még elfoglalható. :) Persze hogy nem lesznek egyenlő feltételek, de túlzottan egyenlőtlenek se legyenek egy ilyen pályán. Biztos vagyok benne, ha a szervezők azt találnák ki, hogy mégis te legyél a piros, akkor kézzel lábbal tiltakoznál ellene. :wink: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 21 szomb., 19:16 

Megvolt a meccsem Paul ellen
Tower vs Stronghold

A pocsékabbnál pocsékabb main jelöltek közül Torosar vitta a pálmát arrow+mysticism párosával, így ő lett a főcsöves. Első nap aranybánya vampire lordok mögül, minden láda kivétel nélkül valami teljesen hasznavehetetlen artit adott, így komoly pénzügyi problémáim miatt kénytelen voltam másképp kitakarítani a terepem mint ahogy terveztem, végül a magi dwell 5. napon lett meg, miközben a legnyomorékabb csatákat vívtam a gremlinekkel, mag+ginie párossal és a magányos, de kemény nagákkal 3 különzöző ponton... rohadtul megízzadtm hogy meglegyen a gembánya meg a giant. Még a hét végén a giant segítségével kipakoltam a kriptát,a törpetreasuryt, plusz a lvl3 artim, ami +5 power volt, 1.2.1 en egy fullos medusa storet- és végül 1.2.3 on lett csak meg a 2. vár, abban bíztam hogy Paul előbb odamegy, és a teljes sereggel megverem (130 master+minden egység a golemeket leszámítva, 110es arrow) de miután nemígy történt 2 magányos giantal ott állt Toroszar, amikor a világ végéről megjött Gurni, valami elemien gyors volt, el is kapta a szerencsétlent, az adv tacic al zászlóztam is. Másnap visszavettem a sec várban, és ezúttal ő fizetett, így +6000 arannyal jöttem ki a buliból. Miután a főhőse elfutott, a környék vitathatatlan ura volt a gyökér aki életem során először megkapta az Artillery skillt, leesett az állam :D
1.2.5 nél bevertem a hidrákat és a feketelovasok mögé benéztem a +2allba. Gurni közben aljasul hajóról próbált lecsapni rám hátulról, azonban a lánc hazavitte a sereget, a szakállas looser meg hazafutott, így Paul jobb híján visszaszállt a hajóba, és a sec váramnál kötött ki. Természetesen elvettem a hajóját és annak rendje és módja szerint zsákutcába szorítottam, 2 nap múlva a főcsata:
Torosar:
14 12 10 9
Gurnisson:
11 3 3 4
Nálam a teljes sereg ott virított, zirka 20 gremlint buktam öszvisz (195 volt), nála kb a 2. heti populáció, lévén irtókevés pénze volt, és a droidjait is szinte mind megöltem.
A főcsata nem volt hosszú, mindketten mass slow, védtük az íjászokat, az enyémek többen is voltak, jobban is lőttek, végül a naga egyszercsak átszánkázott a pályán és elbánt a medvékkel, Paul ekkor feladta.
Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 21 szomb., 20:59 
Heroes Team

Sziasztok!

Kérdezzétek meg Paulékat, hogy a "fehér folt" vagy a crypta döntött, hogy milyen terepen van. Szerintem nem jók a szimmetrikus pályák, ilyen különbségek nem ártanak, kelljen mi szerint mérlegelni várválasztásnál. A "fehér folt" kisebb területen terül el, mint túloldalon az "érdes" terep. Igaz, hogy a hó jobban lassít, de kisebb területen van. Nem olyan nagy a pálya, hogy ne lehessen láncot kiépíteni.
E fent leírtak ill az a tény, hogy már egy meccs lement, nem változtatnám meg a terepet. Játsszátok le így és ha ez dönt, akkor ide a bökőt :)

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 21 szomb., 22:28 

A két egyforma vár és az abandoned bányája arany volt ez döntött nem a folt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 21 szomb., 22:54 

Abadoned mine gold volt :D
A fehér foltnak semmi jelentőssége.
a criptát az összes létező terepen kiszedtem volna...
a duplavár nem számított, mert 8 gremlint tudtam összesen megvenni belőle :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 22 vas., 8:18 

Dreegar írta:

Ha Towerral vagy nem is :wink:

Dreegar írta:

7. nap gianttal én is :lol: :lol: :lol: De 1. vagy 2. nap nem mindegy, hogy 6-os vagy 7-es speedje van mondjuk a 10 vámpírnak. Ugyebár Mr. Firpo...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 22 vas., 8:32 

Csizu írta:
E fent leírtak ill az a tény, hogy már egy meccs lement, nem változtatnám meg a terepet. Játsszátok le így és ha ez dönt, akkor ide a bökőt :)

Nem azt mondtam, hogy az fog dönteni, csak engem irtó módra idegesít ez. És az is dühít, hogy ti meg csak röhögtök rajta. :evil: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 22 vas., 9:30 
Heroes Team

bogpista írta:
Csizu írta:

Nem azt mondtam, hogy az fog dönteni, csak engem irtó módra idegesít ez. És az is dühít, hogy ti meg csak röhögtök rajta. :evil: :shock:

Távol álljon tőlem, hogy bárkit kinevessek. Nem erről van szó, csupán a szőrszálhasogatás ami elindult idén az OK első köré óta, már nem tudom másképp felfogni, csak így :) Mielőtt elkezdődött volna a 2. kör, felsoroltatok egy sor javítani való hibát, amit ki is javítottam. De ha azután szóltok, hogy Paulék lejátszották a meccset...
Sok map van, ahol hasonló a helyzet, és lassít a terep valamelyest, nem egyenlő arányban, eddig mégsem volt gond belőle. Nem ezen fog múlni szerintem a meccs, ez egy akadály, ha úgy tetszik és meg kell vele birkózni. A túloldalt meg az "érdes" terep sem támogatja az ellent, hacsak nem Stronghold... vagy annak lényeivel mozog rajta. Egyébként ki is lehet kerülni a "foltot".

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 22 vas., 18:04 

bogpista írta:
Dreegar írta:

Ha Towerral vagy nem is :wink:

Dreegar írta:

7. nap gianttal én is :lol: :lol: :lol: De 1. vagy 2. nap nem mindegy, hogy 6-os vagy 7-es speedje van mondjuk a 10 vámpírnak. Ugyebár Mr. Firpo...

Alkalmazkodás a pályához...én egyszerűen nem mertem bemenni a kriptába előbb, pont emiatt... nem a mapon kell változtatni hanem a taktikán... a tower se úgy lett hogy hasamraütöttem :D :D :D
Ez a pálya, ezen kell nyomni... jó játékosok vannak, csak nem fog egy ennyire hátráltatni 1-2 iylen apróság

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 22 vas., 23:06 

Ma letoltuk Jouval a meccsünket,reportot majd holnap írok mert a mostani elszállt,nincs kedvem újraírni.üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :D
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 23 hétf., 1:08 

Sziasztok!

Na sajnos csak most jutottam el odáig, hogy átolvassak mindent amit a verseny ideje alatt írtatok!:(

Először is kezdeném azzal, hogy annak ellenére, hogy most játszom először versenyen,nagyon tetszik és remélem, hogy annak ellenére, hogy nem sok tapasztalatom van Multiban ,sikerül minél előrébb végeznem-még ha már a 2. fordulóban olyan játékossal is kell játszanom, aki jövő évre is kiszámolja a lépéseit,de Ö biztos így élvezi a játékot!:D
Valójában az késztetett az írásra, hogy láttam Mugger beszámolóját a csatánkról és Nagyon tetszett!
Nagyszerű ellenfél volt, de ami ennél is jobban esett, hogy a versenyt megelőző napokban , a verseny közben és utána is 120%-osan segítőkész és korrekt volt velem szemben! Ez tette számomra valójában élvezetessé ezt az összecsapást!
Még azt nem tudom,hogy Godlike-ot mivel verem meg-mivel nincs sok időm a jövő évi lépéseimet is megtervezni, de majd igyekszem megnézni a térképet!:P

-Ehhez kapcsolódóan 100%-ig biztos vagyok abban, hogy megvan a pontos oka, hogy miért is külditek ki a map-okat előre-de szerintem olyan sok plusz élvezetet és egyéb a játékos által kifejlődött tapasztalatot vesz el ami talán kicsit player helyett computer játékost szerkeszt legfeljebb 200% felettit!:)
-Na ide gondoltam írok ilyen új játékos által írható hülyeségeket, de megelőztem magam ! :D

Mindenkinek jó játékot kívánok!

A Császár

UI.:Majd igyekszem megkűzdeni azzal az átkozott hófolttal a térfelemen!:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 23 hétf., 2:32 

Idézet:
-Ehhez kapcsolódóan 100%-ig biztos vagyok abban, hogy megvan a pontos oka, hogy miért is külditek ki a map-okat előre-de szerintem olyan sok plusz élvezetet és egyéb a játékos által kifejlődött tapasztalatot vesz el ami talán kicsit player helyett computer játékost szerkeszt legfeljebb 200% felettit!icon_smile.gif

Amit hiányolsz, az az élvezet random mapon adatik meg. Ott nemcsak hogy nem küldik ki a pályákat előre, de még meccs közben sem nézheted. Igaz, hogy valamiért a magyar játékosok (majdnem gárdát írtam :D :D :D ) nem preferálják annyira a random mapokat, de ettől függetlenül hidd el, ha 100x is lejátszod előre a meccset, akkor is richtig bezavar valami, ami miatt egészen, vagy legalábbis részint új tervet kell kovácsolnod...szóval a sokat szidott random faktor az ami az élvezetet okozza...nemtudom ki hogy van vele,de én pl gyűlölöm a heartlands pályát, pedig ha valami, az balanced.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 23 hétf., 19:44 

Szerintem viszonylag nehezen megoldható lenne, hogy azt mondják: 3 , 2, 1, felraktuk a mapot, és MOST MINDENKI JÁTSSZON!! és akkor már ne abból származzon valaki előnye, hogy mondjuk 2 perccel előbb veszi észre, és gyorsan átnézi a mapoti előre... :D Szóval szerintem fair így, és így megoldható :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 23 hétf., 20:13 

Félreértettetek!:)

Én úgy gondoltam, hogy megvan a pálya és fel sem merül az,hogy bármit is előre megnézz vagy megtervezz és így sokkal több szituációban kéne helyt állni nem csak abban, hogy most nekem 2000 gold lett a ládába neked meg 1000!
De mivel nem emiatt írtam főleg ezért szerintem nem is fontos róla beszélni,hanem mindenkinek jó játékot és minden jót kívánok!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 24 kedd, 8:59 

bocs fiúk de nem emlékszem arra hogy, mi van akkor ha mind2 fél ugyanazt a hőst akarná...akkor hogy legyen igazság?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 24 kedd, 9:20 
Heroes Team

Bozso84 írta:
bocs fiúk de nem emlékszem arra hogy, mi van akkor ha mind2 fél ugyanazt a hőst akarná...akkor hogy legyen igazság?

Random hero lenne talán az igazságosabb ebben az esetben, ha ugyanazzal a várral és ugyanazzal a hőssel akartok lenni.

DE ez rátok van bízva, mert nincs meghatározva. Nem kötelező rám hallgatni. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KTibsza 2009 feb. 24 kedd, 9:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]