Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 15:01 

Lejátszottuk Hellblooddal a meccsünket:

Sorceress - Rampart(Ivor) vs Hellblood - Stronghold (Tyraxor)

Nagyon gázosan indult a meccs. Ivor nem hozott tündét, és kentaur sem volt 50 a várban lévőkkel együtt. A felét elküldtem hajózni, meg még némi pikást és törpöt egy Sanya nevű női hőssel. (gratulálok a szüleinek, jólkicsesztek vele) Ő hozta a kötelezőt, Hellt kipucolta a vízről. Sok értelme mondjuk nemvolt, mert néhány fán kivül semmit nem vettem fel, Hell pedig felásta a partot :)
Térjünk vissza az Ivor eseményszállra. Vár mellett, lovagok mögött BootsOfSpeed, és egy kesztyű is volt a közelben. Így nem kellett izgulni, hogy jön-e log. (nem is jött)
Ivor próbált maradandót alkotni, de tündék hiányában hullottak a rampart seregek, mint a legyek. Ez nem változott a második héten sem.
Közben Hell folyamatosan tájékoztatott arról, hogy sokkal gyorsabban kéne átadnom a köreimet, és nem élvezi túlzottan a játékot. Mondjuk aranybánya hinyában nem is csodálkoztam rajta nagyon.
Harmadik héten kinéztem a szigetemre, gold volt a blokk, köszöntem nekik, és jöttem visszafelé.
Harmadik hét közepe, negyedik hét eleje felé kezdett jól alakulni az anyagi helyzetem, amikor bevertem a 9K-t örző lvl 6-ot és a giant blokkomat (TitánGladiust védték). Hell olyan nagyon siránkozott, hogy nem siettem át hozzá a macijain keresztül, had legyen ideje gyúrni picit.
Mentem még egy újabb kört inkább. Kivettem a ThunderHelmetem, tanultam pár varit, meg gyüjtögettem eztazt.
2.1.1-et meg akartam várni, mert a másik blokkom Arkangyal volt (övé arkDebil), és túl sok egységet vesztettem előtte, hogy bevállaljam. Másrészt csak attackom volt szinte: 34 att vs 7 def.
Erre meg pestis hét volt. No utánpótlás...
Idegből beütöttem az Arkblokkomat, vesztettem 1 hidrát meg egy kentaurat. S lőn Sentinel mögöttük :)
Hell közben kicsit összeomlott lelkileg, mert csak a macikat és madarakat vásárolta ki, minden más a várban maradt.
2.1.4-nél körbesétálva a pályát beütöttem a fővárosát, amit 2 küklopsz, 40 kutyuska és még nemtudom mi védett, minden más még mindig a várban kivásárolatlanul.
Itt Hell inkább feladta. Se szandi, se az egyik +2 all nem volt meg neki, bár elég táp volt ígyis, főleg hogy piroscipőcskét kapott reliknek...

köszi a meccset

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 1:27 

NG írta:
k2ati írta:
Dreegar! Nagyon-nagyon köszönöm, szerintem az összes új-kezdő nevében mondhatom! Ilyenekre gondoltam, amiket leírtál! Újra és újra megdöbbenek :)
Köszi az infókat előre is, meg utólag is, meg mindenhogy! Nekem legalábbis nagyon sokat jelent, hogy foglalkoztok a "kicsikkel" is :)
Így tovább!

a leghasznosabb meg az lenne, kinek mennyire fér bele, hogy ellátogasson egy Budapest Bajnokságra (akár játékosként is) és megfigyelje a történéseket, ellesse a trükköket

Ezzel maximálisan egyetértek, ott a sok gyökér kibic mint pl én belepofázik mindenbe meg lehet nézni a legjobbakat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 2:44 

Vesztettem.
Röviden?
Berepültem a Blekikkel a húsdarálóba... :)
Ennyi volt, szép volt.
Lehet majd Warheart leírja részletesebben.
Gratulálok neki!
üdvözlet!

u.i. de nem értem... ha nem repülök oda, szerte-széjjel lő a titánnal. Nem? Nah... mindegy is. Jó volt azért!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 2:51 

Sziasztok!

Lejatszottuk K2ati-val a meccsünket. Második próbálkozásra sikerült :D

K2ati - Dungeon (Shakti) vs. Warheart - Tower (Daremyth)

Az elején szerencsém volt, a bányáimat nem ranged egységek őrizték, könnyen elfoglaltam a 3. napra ami a szigetemen volt. Jól haladtam egy ideig, aztán valahogy elkezdtek csirkülni a harcok :D K2ati-nak nem volt szerencséje, ahogy mesélte, elég rossz leosztással kezdett. A főcsata elég ijesztőnek ígérkezett, nagyjából ugyanakkora seregeink voltak. Nekem mondjuk magasabbak voltak a primary skilljeim valamennyivel. A csata ott dőlt el, hogy a Blökiket beküldte, én onnan mass bless, és még abban a körben elhullottak... A második kört egy pofás chain lightninggel kezdtem, az begyalulta az íjászait meg a serege egy részét. A harmadik körben mass haste, és nyertem. Azt mondta nincs értelme folytatni...

Köszönöm a meccset :) Csak most bűntudatom van, hogy miattam nem mehet tovább a kupában :(

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 3:11 

Újrajátszottam a csatát. Az volt a baj, hogy semmilyen mágia skilled nem volt :( Nálam ott figyelt a mass slow,haste,bless meg még sokminden... Ezek alapvetően el tudnak dönteni egy csatát. Egy egységet meg nem érdemes beküldeni, még akkor sem ha ijesztő a Titán, mert abból általában apróhús lesz, mielőtt az erősítés odaérne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 8:49 

Így van,ha csak 1-2 lényedet tudod odaküldeni akkor inkább hagyjad a fenébe.
Egy mass haste,slow is eldöntheti a csatát.Majd belejössz k2ati :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 13:28 
Heroes Team

http://heroesteam.extra.hu/csizu/OK_I.kor_1.2(SOD).rar

Sosem toltam SOD-dal annyit, h megismerjem. Ennek köszönhető a hiba is, sorry.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 14:33 
Heroes Team

Hátralévő meccsek:

Titi vs laza91 - 1 hét halasztás
Süni vs copy - 1 hét halasztás
Merlin vs Jou

Ha szükséges a halasztás miatt a köv. körre is adhatok halasztást. Persze ha nem kéne az lenne a legjobb. :) Főleg mert tülkön űlnek majd a várakozó ellenfelek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 17:15 

Merlin vs Jou

Ma eate lesz a derbink.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 17:32 

Sok sikert a mákgép ellen :P
Mi letoltuk Pity-el a meccsünket.
Neverwinter
Kisdacide vs Pity
Rampart vs Castle
Ivor vs Sorsha
Ivort választottam az elfekben bízva.Fent gyenge blokkok voltak a bányáknál,lent viszont no comment:royal griff,grand elf,dragon flies és evil eye...Úgyhogy inkább fent tevékenykedtem egy ideig.Bányák 5.napra meglettek,kis veszteségekkel.Se sari se castle nem lett hét végére...2.héten 20 granddal végigszántottam a terepet :) ,adv earth meglett,de expert nem... :? Alvilágot kipucoltam 3.hétre,viszont az aranybányákrol igen megfeledkeztem...Go bevenni őket,egyiket diamond golem,másikat cavalier őrizte,ahol 1 ****** morál miatt hazavágtak 11 elfet...Aztán még sorozatosan buktam az elfeket,végül 32-ből maradt 16...3.hét végére végre lett sari,mentem át a libraryhoz,de ark őrizte úgyh otthagytam...Közben a lenti refuba jött 1 black sari,így 4.héten már 3 gold 1 black felállásban mehettem végig a felvilágon.211 jön,plague...Még jó h kivettem mindent a törpökön kívül...Viszont expert earth még mindig nem volt meg,így horde scorpit nem mertem megütni,szereztem xp-t,meglett az Xpert föld,libraryba bementem,majd go relicet szedni...Garrisonba ilyen foghíjas sereggel nem mentem be,inkább a cipőt,shackles of wart meg a gladiust és sentinelt szedtem ki,így elég izmos lett Ivor ahhoz,hogy az ellenhez nyugodtan átmenjek,pont a monolith mellett volt,megtámadtam...Skilljei gyengék,5 ark 40 griff 30 crusi meg 5 champion volt nála.A csatának sajna hamar vége lett.
Thx a meccset,a mapot meg megutáltam :)
bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 15 vas., 21:41 

2. körös map mikor lesz kinn?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 16 hétf., 9:29 
Heroes Team

Letoltuk tegnap (és ma hajnalban) az OK meccsünket, röviden tömören olyan siralmasan indult az egész hogy csak na, lvl6 blokkok az aranybánya és a libri előtt: Efret Sultán ! Kira, főleg h 3. héten 1devilt is buktam mert gyengék voltak mint állat, de szerencsére sz uccsó 3 hétben jött 2 a refukból ( 1 AD, meg 1 sima) Elég sokmindenben sikerült előbb cselekedni mint Merlin, középet kimazsoláztam volt hozzá expert Scholar meg Basic Scoutingom :D A végére tök egyformák voltunk,csak a középről jött +6 all, meg a TC volt rajtam bónuszban extra skillként, ő a thunder helmetet választotta ( egyébként nekem volt TG, neki meg SS) a csata az viszonylag gyors volt, a meteorshower meg a villám többet sebzett mint ő maga :) Az tetszett mikor a vak törpe egymás után zsinórban 5-7x resistálta a dist. ray-emet XD

Köszi a meccset Merlin mégeccer.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 16 hétf., 11:59 

Sziasztok!

Lejátszottuk kisdacide-dal a meccsünket.
Legyőzött. A log-ot majd ő felrakja biztos, de szeretném megjegyezni, hogy bár elismerem a győzelmét, hiszen jobb volt nálam, mégis el kell mondjam, hogy nem tetszett a 2x-i lefagyás miatti Load-olás.
Ennek ellenére elismerem a győzelmét, de figyelmeztetek mindenkit - főleg a szervezőket -, hogy figyeljenek oda az ilyesfajta magatartásra!
Ebben az esetben restartot javasolnék!

Köszönettel
A legyőzött
Pity

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 16 hétf., 12:03 

Még egy kis kieg.

1. hétre megvolt a Castle
Nekem sikerült expert earth-öt összehozni!
Még a Meteor shower is meglett volna, csak a másik várba kellett volna eljutnom, de ekkor hirtelen megjelent az ellen ;o)
A végén 5 aranysárkány küzdött 5 arkangyal ellen, csak a hősöm volt vérszegényebb...
Az elején sokat buktam, és emiatt kb 1 hét hátrányba kerültem.
Nyerhettem volna, bár nagyon ügyes volt kisdacide!

Gratula neki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 16 hétf., 17:08 

ezaz...Ssth-val rögtön a második körben...remek lesz :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 16 hétf., 17:42 
Heroes Team

Ezek a párosítások! :lol:

Vologya vs Sorcy :)
Jou vs Kisdacide :lol: :)
Bogpistának is kifog jutni bőven a javából! :)

GL HF Mindenkinek, kíváncsi leszek az eredményekre! :lol:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 16 hétf., 20:21 
Heroes Team

Sziasztok!

Az OK II. körének mapja:

lapozz tovább a friss verzióért

Sok szerencsét mindenkinek!

Üdv

Csizu

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2009 feb. 17 kedd, 21:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 16 hétf., 20:39 
Heroes Team

Ha valaki nem tudja letölteni (én lebírom, sőt meg is tudom nyitni) az szóljon és elküldöm mailben! Egy e-mail-el is dobjon meg a delikvens :) Köszii

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 16 hétf., 21:07 

hi süninek üzenem h sajnos nem tudom lejátszani a mecset:S sajnos elszált a gépemben az alaplap:S szoval sajnos kiestem azért kösz a lehetöséget:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 16 hétf., 21:40 

új mappal kapcsolatban: nem tudom h direkt van-e így de az endless purse of gold van kiszedve (a sack mellett persze) a bag helyett
másik: a kéknek a föld alatt 2 earth elementalos dwellingje van míg a pirosnak 1, nem tudom mennyire fontos ez de gondoltam szólok :)

jó kis rush map ez bár én nem szeretem az ilyen "rövid" mapokat :) a mage dwelling megkavarhatja azért a várválasztást ... kíváncsi vagyok a élménybeszámolókra majd, mivel már elolvastam mind a 99 oldalnyit a másik topicban :D

üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]