Lejátszottuk Hellblooddal a meccsünket:
Sorceress - Rampart(Ivor) vs Hellblood - Stronghold (Tyraxor)
Nagyon gázosan indult a meccs. Ivor nem hozott tündét, és kentaur sem volt 50 a várban lévőkkel együtt. A felét elküldtem hajózni, meg még némi pikást és törpöt egy Sanya nevű női hőssel. (gratulálok a szüleinek, jólkicsesztek vele) Ő hozta a kötelezőt, Hellt kipucolta a vízről. Sok értelme mondjuk nemvolt, mert néhány fán kivül semmit nem vettem fel, Hell pedig felásta a partot
Térjünk vissza az Ivor eseményszállra. Vár mellett, lovagok mögött BootsOfSpeed, és egy kesztyű is volt a közelben. Így nem kellett izgulni, hogy jön-e log. (nem is jött)
Ivor próbált maradandót alkotni, de tündék hiányában hullottak a rampart seregek, mint a legyek. Ez nem változott a második héten sem.
Közben Hell folyamatosan tájékoztatott arról, hogy sokkal gyorsabban kéne átadnom a köreimet, és nem élvezi túlzottan a játékot. Mondjuk aranybánya hinyában nem is csodálkoztam rajta nagyon.
Harmadik héten kinéztem a szigetemre, gold volt a blokk, köszöntem nekik, és jöttem visszafelé.
Harmadik hét közepe, negyedik hét eleje felé kezdett jól alakulni az anyagi helyzetem, amikor bevertem a 9K-t örző lvl 6-ot és a giant blokkomat (TitánGladiust védték). Hell olyan nagyon siránkozott, hogy nem siettem át hozzá a macijain keresztül, had legyen ideje gyúrni picit.
Mentem még egy újabb kört inkább. Kivettem a ThunderHelmetem, tanultam pár varit, meg gyüjtögettem eztazt.
2.1.1-et meg akartam várni, mert a másik blokkom Arkangyal volt (övé arkDebil), és túl sok egységet vesztettem előtte, hogy bevállaljam. Másrészt csak attackom volt szinte: 34 att vs 7 def.
Erre meg pestis hét volt. No utánpótlás...
Idegből beütöttem az Arkblokkomat, vesztettem 1 hidrát meg egy kentaurat. S lőn Sentinel mögöttük
Hell közben kicsit összeomlott lelkileg, mert csak a macikat és madarakat vásárolta ki, minden más a várban maradt.
2.1.4-nél körbesétálva a pályát beütöttem a fővárosát, amit 2 küklopsz, 40 kutyuska és még nemtudom mi védett, minden más még mindig a várban kivásárolatlanul.
Itt Hell inkább feladta. Se szandi, se az egyik +2 all nem volt meg neki, bár elég táp volt ígyis, főleg hogy piroscipőcskét kapott reliknek...
köszi a meccset