Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 21:10 

K2ati: Természetesen általában a taktikák pályafüggők, de az fontos hogy a végcsatában minnél több lény legyen nálad, és lehetőleg az erősebb lényekből. Persze az se jó, ha bent marad egy csomó lényed a várban mert nincs elég pénzed hogy kivásárold őket....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 21:36 
Heroes Team

Csizu írta:
Boti írta:
Az a kérdésem a szervezők felé hogy az elején lehet hőst választani? és kezdő bónuszt (arany, varázstárgy,resource). A szabályzat nem tér ki erre a pontra ezért gondolom igen. Abban az esetben ha azonos várat választ a két fél akkor is a piros (vagy kezdő szin) választhat először hőst? Persze a szokásos no logistic spec és lvl4 előírást betartva.

Jó és jogos kérdés. Az első OK-n lehetett hőst választani, épp azért, mert nem tiltotta a szabály. Mivel az űbertáp hősök amúgy is ki vannak tiltva, szerintem nem gáz és taktikázásra is lehetőséget adna. KTibsza mondja ki az ítéletet :)

Igen, választható a hős és kezdő bónusz is. Azonos várválasztás esetén is a piros (vagy kezdő szin) választhat először hőst.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 21:43 

Okés, de át lehet váltani másra mondjuk első nap?

Kisdacide:
Nem néztem, de te szükségesnek érezted h kiemeld még jobban...Ez nem tetszik

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 feb. 05 csüt., 22:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 21:55 

A szöveg amit beidéztem NG aláírásában van nem vetted észre?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 22:06 

Süni írta:
Okés, de át lehet váltani másra mondjuk első nap?

Hát nyilván, elég nagy baromság lenne kötelezővé tenni a herot... és ha meghal? akkor meg mondhatná alapl hogy bocs meghalt ha jött jobb.. szóval nyilván lehet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 23:04 

Süni, mivel nem kötelező adott várból legyen a hősöd, ha jön első nap egy jobb hős akkor át lehet váltani rá. A kezdő hős azért is jó hogy pl. olyan várnál mint a tower lehet választani kezdésnél a +350 aranyat hozó hőst, mert a többi nem valami jó választás és ha jön valami normálisabb hős akkor arra váltasz. De mivel az offens/deffens speckós hősök nincsen a játékban a log, lvl4 speckós hősök tiltottak főhősnek, nem sok más marad.
Még az lenne a kérdésem, bár lehet hogy ez egyértelmű, hogy a kezdésnél nem választhatók a bentmaradt lvl4-s varázsos hősök (Solymir,Demmer, stb.), még akkor sem ha első nap más hős lenne kinevezve főhősnek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 23:50 

Bozso84 írta:
na jó NG, de a mi meccseink mindig egyediek :wink:

hát igen :) amikor beszorult az unikornis :D kész 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 23:53 

kisdacide írta:
A szöveg amit beidéztem NG aláírásában van nem vetted észre?

és?
offolunk, offolunk? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 06 pén., 0:23 

Boti írta:
Süni, mivel nem kötelező adott várból legyen a hősöd, ha jön első nap egy jobb hős akkor át lehet váltani rá. A kezdő hős azért is jó hogy pl. olyan várnál mint a tower lehet választani kezdésnél a +350 aranyat hozó hőst, mert a többi nem valami jó választás és ha jön valami normálisabb hős akkor arra váltasz. De mivel az offens/deffens speckós hősök nincsen a játékban a log, lvl4 speckós hősök tiltottak főhősnek, nem sok más marad.
Még az lenne a kérdésem, bár lehet hogy ez egyértelmű, hogy a kezdésnél nem választhatók a bentmaradt lvl4-s varázsos hősök (Solymir,Demmer, stb.), még akkor sem ha első nap más hős lenne kinevezve főhősnek?

Így belegondolva, miért ne lehetnének választhatóak? Sehol sincs rá szabály.Én biztos nem kockáztatnám meg dungeonnal, se castleval, a tower pedig alapvetően bőven elég **** hogy ennyi előnye lehessen...tehát szerintem nyugodtan...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 06 pén., 15:37 

Azonos vár esetén legyen random hősválasztás szvsz. Ne legyen vitaforrás, hogy én is azt a hőst akartam amit te blablabla.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 06 pén., 16:36 

Pista a második játékosnak megvan az az előnye hogy tudja a piros várát, tehát aszerint választhat várat magának...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 06 pén., 18:21 

Lejátszottam a meccset Jesussal.

Ő Dungeon (Ajit) én pedig Stronghold (Gurnisson)

Mivel nem akartam kiesni az első körben, átnéztem a mapot párszor, így az előre kigondolt tervet követve szépen meglett a medve+castle, 1.2.1-en a secvár, 1.2.2-n az aranybánya, amit másnap a megváltójé követett, war unicorn és medzsikelementál őrizték. Közben a droidok kitakarították az alvilágot, meg bevették a bányákat, Jesus meg sem próbált a vízen járni, nagy szerencséjére mondjuk, mert 60 trottyossal várta Geon, de hiába. Egy ideig tervezgettem hogy a 3. héten áthajózom, de a lépés se jött ki, meg pénzügyileg is szarul álltam, így inkább meglátogattam a libraryt, kiszedtem 40 dread mögül a +4/+4 et, így végül Gurni csak 1.4.2-n szállt partra a teljes csapásmérő egységgel, mindenki 100%osan szerepelt a listán, kivéve a szerencsétlen goblinokat, 7 db élte túl az örvényeket :D
A zöldpofájú viszont elég fickós volt, 24 22 18 19 , exp air + earth.
A főcsata sajnos elég vérszegényre sikeredett, Ajit ugyanis ellazsálta az edzést a kiképzésen vagy nemtudom, de ilyen 10 körül voltak az értékei.
Maga a küzdelem rövid volt, exp tactics, mindenki középre, +1 speedel thunderbird kezd, exp slow, és vége lett...
Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 07 szomb., 1:23 

Boti (Inferno) > noname (Dungeon)

Nem volt mar szerencsem az elejen sem, mindent nyilasok vedtek, es egy +radius artifact sem a legnyerobb. A strategiam lenyege egy deviacoban volt, az hogy 4. szint leny utan megyek Capitol, es kiszedem az aranybanyakat, mielott odaerne, igy nem lesz fedezete, ha ordogre megy, es Capi hainy miatt sokat bukik. Sajnos nem ugy haladtam, ahogy kellett volna, kb. mindenben le voltam maradva, meg magam is atvertem a foldalatti atjaronal. (az csunya volt :D) A tervem sem sikerult, innen ereztem mar, hogy vege, kb. mindennel elobb volt nalam 1-1,5 hettel.. Am ez nem von le semmit Boti erdemeibol, nem hibazott, tudta mit mikor hogyan, mire indultam volna a relicekert, arra mar at is erkezett hozzam. Igy utolag elnezest az egyoldalu meccsert.. Nem igy terveztem. :)
GG!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 07 szomb., 12:08 

Kupa első forduló:

Boti vs noname

Én Inferno vár mellett döntöttem és Pyre lett a fő góré, noname pedig Dungeon vár és mellette Dace -t bízta a seregei vezetését.
A bányákat főleg nyílas egységek védték és azoknak is a kellemetlenebb fajtája, a lenti bányáknál kettőt eagly eye, egyett meg grand elf védett.
Ezeket csak második héten ütöttem be, de sajnos egy efret ráment az akcióra. A felszíni bányák sem voltak jobbak, bár ott csak marksmaneket ás lizard warriorokat kellett megütnöm. Az aranybányát naga queen, és dread knight, a ligraryt champion, és ugyancsak dread knight védte.
Szóval volt lehetőség fejlődni elég szépen :).
De cserébe az átjárót védő 7-s szintű lények hydrák, chaos hydrák és red dragonok voltak. A +2 all papucs is chaos hydrák mögött volt.
Első héten a devilen és kutyán kívül meglett a többi lény + castle, a második héten lett a hősnek expert földje és utánna bátran harcoltam nagyobb lénycsoportok ellen is, 1.2.7 -nél átmentem az egyik térkapun amit hydrák védtek, igaz volt köztük chaos is, de volt vagy 70 spell pontom, és 8-10 power körül. A relic ami mögötte volt +4power/+4knowledge, viszont a pénzből ami a relic mellett volt, pont összejött a debil. Refugeeből nem jött semmi értelmes lény 4 hét alatt,
bár a vége felé kaptam egyikben zöld sárkányt. De akkor már arch debilekkel rohangáltam.
Következő héten jöttek a libraryk, felszedtem a másik relicket 40 naga mögül, ami a thunder sisak volt, és mivel a második váram dungeon volt ahol megduplázva a spell pontjaimat összegyült vagy 880 spell pont. Ez főleg az exp. inteligenciám miatt jött össze, amit az universityben tanultam (még logot és offenset adott volna de azok már voltak).
Így viszonylag símán meglett a két library, 45-50 champion és dread mögül.
Utánna még egy kis csövezés után sikerült feljavítani minden lényt, majd elmentem a másik relickért ami a titán gladius volt és kb. 20 db red dragon védte.
Majd átmentem az ellenfélhez, igaz ez már az ötödik hét elején történt.
A negyedik szintű spelljeim clone és meteor shower volt, de csak földem volt mágiában . A többi skillek, log, artilery, offens, deffens, wisdom, inteligencia és ballistics volt, amit csak azért választottam ha esetleg várat kell törnöm :), na meg persze, mert a jobbik rossz volt a scouting mellett amivel egszerre jött.
A végcsatára az ellenfél várában került sor, Pyre 20lvl (34,15,21,18 ) 830 mana, Dace 15lvl (10,15,8,9) 90 mana.
Nálam 7 arch devil, 17 efreet sultán alkotta a fő ütőerőt, nonemnél 6 black, 11 scorpi, vagy 20 mino king, meg pár medusa és eagly eye azok is olyan 20 körül.
Mondjuk a többi egységből is több volt nekem, kb. 115 magog, 27 pit lord, 70 cerberus stb.
A meteorom kb. 650 ütött amivel az elején megszedtem a scorpikat és a medusákat, majd berepültem a devillel és ütöttem a blacket. Kb. 3 kör alatt sikerült lebontani a dragonokat meg a többi lényt, igaz a devilek végül hősi halált haltak a várfalakon belül.
Kösz a meccset noname, és remélem még fogunk találkozni más versenyekben, vagy kupákban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 07 szomb., 14:09 

Bocs, hogy csak most csatlakozom, de eddig suli, meg gyerek mellett ment a munka. Most hétvégén lejátszuk mi is a meccsünket remélhetőleg.
Nagyon sok irást kellett átolvasnom, ezért elég felületes voltam, de azért nagyjából tiszta a kép.
Ha mégis kérdésem lenne, kereslek benneteket.

Mindenkinek jó csatározást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 08 vas., 11:09 

Ismét megkérném a versenyzőket, h a meccsek végeredményéről legalább az egyik fél KÜLDJÖN e-mail-t ezekre a címekre:

tiborkorsos@gmail.com
sunithebeastmaster@gmail.com

Toplista frissítve:
2009.2.8
2009.2.10

Köszi

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 feb. 10 kedd, 19:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 08 vas., 23:06 

Godlike vs Csizu

nekem jött earth magic, neki nem... szal mákom volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 08 vas., 23:08 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Tegnap lejátszottuk Dragonnal a Magyar Online Kupa 1. mérkőzést, íme egy röpke "élménybeszámoló":

Vologya (Rampart - Ivor) vs. Dragon (Stronghold - Gurnisson)

A mérkőzés előtt komoly 3 perces térképtanulmányozás után kezdtem neki a játéknak... :roll: (Az feltűnt ennyi idő alatt is, hogy a Seer's Hutba beviendő artifactok ki vannak tiltva... Nofene gondoltam, ez már döfi, ide nem is kell visszahozni semmit... :P ) A meccsen két nyugdíjas csapott össze... :P Vologya Mester a nagy öreg nyugdíjas és honfitársa Dragon a friss nyugdíjas... :P Elkezdődött a meccs, az első dobozban Neklance of Swiftness... No mondom, kell ez pénz helyett? Kell hát! :shock: Gondoltam fun meccs (legalábbis részemről biztosan), így hát csupán 4 hősre ruháztam be... 4.-nek jött Aislinn bratyó... Na mondom klassz, legalább meteorom az lesz... Ahogy kellett Aislinn apót elküldtem hajózni, de a törpék valahogy nem fértek be a hajóba a vaskos skeleton mellé, így nélkülük indultam az örvényekkel teli útnak... :shock: Nagy igyekezetembe hol is sikerült kilyukadnom, hát Dragonnál. Még abban a körben, mielőtt hajókáztam volna, Ivor bátyó választhatott basic scholar vagy advanced offense között, gondoltam, de klassz jöjjön a scholar, úgyis ott figyel Aislinn... :) Erre a következő körben a rafinált Dragon úgy leütötte 1 magic arrows-zal Aislinnt, hogy csak néztem... :shock: Hűűűűhhhhaaaa, gondoltam, frankó indulás... :lol: Aztán pár napra rá kiderült, hogy Dragonnál combo relic van, megegyeztünk, hogy csak 1-et lehet belőle felhasználni és nem loadolunk 1 óra játék után... :twisted: Szóval ott csillant fel ismét a remény, amikor 2. hét 1. napján megláttam, hogy Rampart a második vár is... :D Be is vettem, építettem, ahogy tudtam, de sokszor olyan szegény voltam, mint a templom egere. A bajt még az is tetézte, hogy az ifjú feltörekvő Gurnissonfi megjelent az aranybányámnál és szépen be is vette, pedig DREAD KNIGHT-ok védték! :shock: Viszont láttam, hogy a várát nem akaródzik bevenni, mondom biztos fortress vagy talált recantert, Nekem biztosan végem... :shock: Hát 3. hét közepén látom, hogy bevette a várát és közben beszélgettünk és elárulta, hogy az is Stronghold!!! :shock: :( :shock: No mondom, itt már Nekem tényleg annyi... :? Láttam a kocsmában, hogy nagyon gyúr a kis Gurnissonfi, Ivor apó pedig csak 1 csiga sebességével tudott haladni... :oops: Kémeim jelentették, hogy Gurnissonfi sem egy versenyló, hiszen csak póni jutott Neki, ezért Ő sem volt valami gyors, Ivor Apó szerencséjére... :P Úgy a 4. hét 4. napján látom, hogy Gurnissonfi megjelenik az egyik relicnél... Mondom jajjjj.... :oops: :( :? Mindjárt átjön és végem, mert skillekben kicsit jobban állt Nálam... :( 1x csak látom, hogy tényleg komolyan gondolja és átjön!!! :shock: Jesszusom, itt a vég, gondoltam, de a fiúk máshogyan gondolkodtak, mint én... Kitervelték, hogy csapdát állítanak Gurnissonfinak... Át is jött szinte a full sereggel és megállt az átjárótól 2 lépésre... :shock: Ekkor Ivor apó átjött az átjárón, majd lopakodó üzemmódban elsuhant Gurnissonfi mellett, majd a többiek utánpótlásával megtámadta a bátor kis Gurnissonfit... Az értékek Gurnissonfinál kicsit (sokkal!) jobbak voltak és sereg is ott volt a több, de 69 bátor Grand Elf íjász és pár unikornis felvette a harcot a betolakodók ellen... :P Akkor érte Ivor apót az első meglepetés, amikor megnézte Gurnissonfi manakészletét... 1/60... :shock: :P :roll: Felcsillant a remény... Ivor apó elővette varázskönyvét és 1 BLIND varázslattal elaltatta a Küklopsz királyokat, majd minden erejét a Grand Elf íjászok védelmére öszpontosította... :shock: Azok olyan jól tartották magukat, hogy hullott Gurnissonfi serege, mint a legyek... :P Látszott, hogy van esély a győzelemre, így vérszemet kaptak az íjászok... :lol: Gurnissonfi látván esélytelenségét, elmenekült a csatából... Majd pár nap múlva visszatért félelmetes seregével, azonban addig Ivor apó kiürítette a kincsestárat, minden ásványt beváltott és a jól ismert csatamezőn ismét összecsaptak a rivális erők... :P Ekkor:

Ivor Apó (15-13-6-4) 40 manna
128 Kentaur Kapitány, 73 Harci törpe, 106 Grand Elf Íjász, 42 Ezüst Pegazus, 28 Fa Király, 12 Harci Unikornis, 5 Zöld Sárkány ( :oops: )

Gurnissonfi (17-14-7-6) 60 manna
111 Goblin, 84 Kutya, 27 Ork Főnök, 38 Ogre Mágus, 8 Thunder madár, 14 Küklopsz Király, 3 Behemaci (Thunder madár és behemaci azért volt ilyen kevés, mert az előző csatában hősi halált haltak...)

A csata pár körig tartott, mert a Grand Elf Íjász csapattal nem tudott mit kezdeni Gurnissonfi, így a sokszor reménytelennek tűnő meccset sikerült a magam javára fordítani... :shock: :P :oops:

Köszönöm a mérkőzést Dragonnak, ha kicsit körültekintőbb és nem jön át manatöltés nélkül, simán lever, mint a tücsköt... :roll: :oops: :shock:

Köszönöm, hogy elolvastátok az "élménybeszámolóm", várom a következő fordulót (hogy kieshessek... :oops: ) Persze ez nem komoly, küzdeni fogok utolsó vérig... :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 08 vas., 23:21 

Vologyától ritkán látni ilyen smilekkal teletűzdelt élménybeszámolót... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 08 vas., 23:49 
Heroes Team

Csizu(Stronghold - Tyraxor) vs Godlike(Stronghold vs Gretchin)

Első nap nagyon biztatóan indult, mert a látható lvl3-as artifac a +2 speed köpeny volt, ráadásul diamond golemek védték. Az első héten éppenhogy meglett a maci + castle, pénzem volt kevés, 60 arany híján meglett (volt még 1 tábortűz és 1 aranykupac cerberik mögött, de végül nem bántottam, alig volt seregem). A hét végére maradt 2 madár, 2 kutya, 4 goblin. A hajómat Godlike elsüllyesztette, miután 6 wight és 26 skeleton-nal nem bírtam. Leszedtem amennyit tudtam, de végül futni kellett.
második héten rendet tettem a föld alatt, és elfoglaltam a sivatagi 2 aranybányát is. Gyorsabban haladtam, mint ellenfelem, de a random relicem TC volt, ráadásul sultánok védték. A héten bejött a fire magic, én meg elfogadtam, mondvám úgysem lesz az ellennek water magicje, még jól jöhet. 2. magic skillnek nem ajánlotta be az earthöt, második felkínálásra elfogadtam az airt. Godlike relicje SS volt, amit vélhetően a mass slow segítségével szedett ki... innentől kerültem hátrányba. A lvl 7 blokkjaim titán és arkangyal, 4. hét közepén nem bírtam még ütni őket, Godlike ekkor szedte ki mind2 relicet... középső részt is 4. hét közepe-vége körül tisztította ki, earth nélkül nem mertem bevállalni 4. héten, max nagy veszteséggel, annak meg nincs értelme. Szóval Godlike mindent kiszedett, átmentem hozzá majd megütköztünk. Gretchin 34-es attackja nem ismert kegyelmet, értékekben fel sem vehettem a harcot. SS+TG nála fityegett, nekem meg resist cipőm volt a tombból :)

Szóval sima meccs, gratula Godlikenak, noha szerencséje volt a skillekkel és a blokkokkal, de ezt ki is kell tudni használni.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]